Akce, srazy, kurzy, atd.
Moderátor: hugo
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak žít zdravě - nedostatek vitamínu B12 ve veganské a RAW stravě
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
RAW FOOD V POHYBU aneb buďme přirození
https://www.facebook.com/events/780824302064327/
RAW FOOD V POHYBU aneb buďme přirození
Tvůrci myšlenky a konceptu jsou Míša Bratrychová (Missue raw food) a Libor Čipel (Derde Leven). Je to první forma naší spolupráce, která se bude postupně rozvíjet o další aktivity. Ty budou respektovat individualitu každého z účastníků a budou jakýmsi návratem k tradicím přirozených forem jídla a pohybu. Je na co se těšit.
Rádi bych vás pozvali na výjimečný kurs živé stravy, propojený s přirozeným pohybem. Přijďte se trochu nakazit našim nadšením a odnést si domů nové zkušenosti, informace, přístup k jídlu, i krabičky plné lahodných ochutnávek doplněných o zajímavý pohled na pohyb, naše těla a jejich fungování.
RAW FOOD V POHYBU aneb buďme přirození
Tvůrci myšlenky a konceptu jsou Míša Bratrychová (Missue raw food) a Libor Čipel (Derde Leven). Je to první forma naší spolupráce, která se bude postupně rozvíjet o další aktivity. Ty budou respektovat individualitu každého z účastníků a budou jakýmsi návratem k tradicím přirozených forem jídla a pohybu. Je na co se těšit.
Rádi bych vás pozvali na výjimečný kurs živé stravy, propojený s přirozeným pohybem. Přijďte se trochu nakazit našim nadšením a odnést si domů nové zkušenosti, informace, přístup k jídlu, i krabičky plné lahodných ochutnávek doplněných o zajímavý pohled na pohyb, naše těla a jejich fungování.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
ŠTĚDROVEČERNÍ RAW MENU
https://www.facebook.com/events/1070140919665746/
Štědrovečerní večeře - že si ji nedokážete představit bez rybí polévky a bramborového salátu? Je to možné i v RAW variantě? Ano - a je výtečná!
Bohunka Prchlíková tentokrát vykouzlí nejlahodnější kompletní vánoční menu. Získáte zdravou a chutnou inspiraci pro váš stůl a věřte, že pouze pro sváteční chvíle si ji pak schovávat nebudete. Zveme vás do naší voňavé kuchyně
Štědrovečerní večeře - že si ji nedokážete představit bez rybí polévky a bramborového salátu? Je to možné i v RAW variantě? Ano - a je výtečná!
Bohunka Prchlíková tentokrát vykouzlí nejlahodnější kompletní vánoční menu. Získáte zdravou a chutnou inspiraci pro váš stůl a věřte, že pouze pro sváteční chvíle si ji pak schovávat nebudete. Zveme vás do naší voňavé kuchyně
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz RAW sladkosti - jak zdravě mlsat
https://www.facebook.com/events/1625728471022226/
Kurz raw sladkostí pro všechny, kteří chtějí nejen zdravě mlsat, ale naučit se také připravovat tyto dobroty pro svou rodinu, přátele a okolí. Vše rychle, snadno, v raw a bio kvalitě.
Na kurzu raw sladkostí se naučíte:
- jak na sladké snídaněsladka-rolada
- co narychlo připravit nečekané návštěvě
- co si “upéct” na víkend k odpolední kávičce
- jak vykouzlit živý narozeninový dort
- čím zahnat chutě na sladké o Vánocích aneb nekonečné možnosti raw cukroví
Cena: 1.150 Kč
Kurz se uskuteční pouze v případě, že se naplní minimální kapacita 8 účastníků.
Přihlášky posílejte na info@rawtherapy.cz, do předmětu napište Kurz raw sladkosti.
Kurz raw sladkostí pro všechny, kteří chtějí nejen zdravě mlsat, ale naučit se také připravovat tyto dobroty pro svou rodinu, přátele a okolí. Vše rychle, snadno, v raw a bio kvalitě.
Na kurzu raw sladkostí se naučíte:
- jak na sladké snídaněsladka-rolada
- co narychlo připravit nečekané návštěvě
- co si “upéct” na víkend k odpolední kávičce
- jak vykouzlit živý narozeninový dort
- čím zahnat chutě na sladké o Vánocích aneb nekonečné možnosti raw cukroví
Cena: 1.150 Kč
Kurz se uskuteční pouze v případě, že se naplní minimální kapacita 8 účastníků.
Přihlášky posílejte na info@rawtherapy.cz, do předmětu napište Kurz raw sladkosti.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Zimní rawspirace s Wlastou Hlinkovou
https://www.facebook.com/events/944127582301829/
Rawspirace pro vaše vlastní kreativní tvoření a zdravé žití v chladném období roku, ukázky přípravy jídel s ochutnávkou.
Více infomací a registrace zde: http://www.akademiesobestacnosti.cz/pro ... -hlinkovou
Rawspirace pro vaše vlastní kreativní tvoření a zdravé žití v chladném období roku, ukázky přípravy jídel s ochutnávkou.
Více infomací a registrace zde: http://www.akademiesobestacnosti.cz/pro ... -hlinkovou
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Nedělní Raw food s Missue
https://www.facebook.com/events/1170785792950324/
Praha, 22.11.
Kurz Raw food s Missue
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurs živé stravy. Přijďte se trochu nakazit mým nadšením a odnést si domů nové zkušenosti, informace, přístup k jídlu, i krabičky plné lahodných ochutnávek.
Praha, 22.11.
Kurz Raw food s Missue
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurs živé stravy. Přijďte se trochu nakazit mým nadšením a odnést si domů nové zkušenosti, informace, přístup k jídlu, i krabičky plné lahodných ochutnávek.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Přednáška PRAKTICKÉ VEGANSTVÍ
https://www.facebook.com/events/1055535321207614/
Chcete konečně vědět, co je to ten seitan nebo robi, překvapit chutnou večeří z tempehu a v prodejně zdravé výživy se pohybovat se světáckou samozřejmostí? Pak doražte na přednášku Praktické veganství. Ta je určená nejen pro ty, kteří uvažují o bezmasé stravě, ale také pro všechny, kteří si chtějí zpestřit jídelníček, rozšířit paletu kuchařských surovin a chutí nebo se prostě dozvědět něco nového.
Řeč bude o zeleninových šťávách, smoothies, rostlinných mlécích, klíčení, méně známých surovinách a koření a mnohém dalším. Dozvíte se o vhodných polotovarech na českém trhu, principech, jak si sestavit jídelníček i o mých zkušenostech i nezdarech, které jsem posbíral za osm let intenzivního studování a vlastního zkoumání vegetariánské, veganské a syrové (živé) stravy.
Kromě špetky teorie či spíše doporučení bude kurz zaměřený prakticky - co kde koupit a jak použít/upravit/dochutit a také na možná úskalí.
Pavel Ovesný - www.vegmania.cz
Chcete konečně vědět, co je to ten seitan nebo robi, překvapit chutnou večeří z tempehu a v prodejně zdravé výživy se pohybovat se světáckou samozřejmostí? Pak doražte na přednášku Praktické veganství. Ta je určená nejen pro ty, kteří uvažují o bezmasé stravě, ale také pro všechny, kteří si chtějí zpestřit jídelníček, rozšířit paletu kuchařských surovin a chutí nebo se prostě dozvědět něco nového.
Řeč bude o zeleninových šťávách, smoothies, rostlinných mlécích, klíčení, méně známých surovinách a koření a mnohém dalším. Dozvíte se o vhodných polotovarech na českém trhu, principech, jak si sestavit jídelníček i o mých zkušenostech i nezdarech, které jsem posbíral za osm let intenzivního studování a vlastního zkoumání vegetariánské, veganské a syrové (živé) stravy.
Kromě špetky teorie či spíše doporučení bude kurz zaměřený prakticky - co kde koupit a jak použít/upravit/dochutit a také na možná úskalí.
Pavel Ovesný - www.vegmania.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz - Jídlo, které vám dodá energii
http://www.akademiesobestacnosti.cz/pro ... da-energii
https://www.facebook.com/events/610753362396554/
Úvod do raw se zaměřením na nízkotučné (ovocné) raw.
Pokud se cítíte unavení, nebo jste pořád nemocní, možná své tělo nevyživujete, tak jak by si zasloužilo. Zkuste živou stravu, tedy jídlo, které neprošlo tepelnou úpravou vyšší než je 42 °C. Tak si potraviny zachovají všechny vitaminy, minerály a enzymy, které do nich vložila moudrá příroda.
Nestačí však jíst jen syrová jablka, strava musí být vyvážená, a to vás na kurzu naučíme. Představíme si základní jídla, která budete samozřejmě moc okamžitě ochutnat. A recepty na ně si také odnesete domů.
Přijďte hladoví, máme pro vás připravenou večeři:
- Datlové smoothie s příchutí vánoc
- jablečný štrůdl
- ovocné cukroví (linecké a perníčky)
- wrapy se slunečnicovým „masíčkem“ a majonézou
Více informací a rezervace zde:
http://www.akademiesobestacnosti.cz/pro ... da-energii
https://www.facebook.com/events/610753362396554/
Úvod do raw se zaměřením na nízkotučné (ovocné) raw.
Pokud se cítíte unavení, nebo jste pořád nemocní, možná své tělo nevyživujete, tak jak by si zasloužilo. Zkuste živou stravu, tedy jídlo, které neprošlo tepelnou úpravou vyšší než je 42 °C. Tak si potraviny zachovají všechny vitaminy, minerály a enzymy, které do nich vložila moudrá příroda.
Nestačí však jíst jen syrová jablka, strava musí být vyvážená, a to vás na kurzu naučíme. Představíme si základní jídla, která budete samozřejmě moc okamžitě ochutnat. A recepty na ně si také odnesete domů.
Přijďte hladoví, máme pro vás připravenou večeři:
- Datlové smoothie s příchutí vánoc
- jablečný štrůdl
- ovocné cukroví (linecké a perníčky)
- wrapy se slunečnicovým „masíčkem“ a majonézou
Více informací a rezervace zde:
http://www.akademiesobestacnosti.cz/pro ... da-energii
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Předvánoční setkání s RAW Therapy
12.12., Praha 4
https://www.facebook.com/events/147637262260306/
Srdečně Vás zveme na předvánoční setkání s RAW Therapy. Přijďte s námi v sobotu 12.12. strávit příjemný adventní čas, vzájemně sdílet zkušenosti, přátelsky si popovídat, odpočinout si v krásném prostředí a ochutnat vánoční smoothie či raw cukroví. Vstupné dobrovolné. Těšíme se na Vás!
https://www.facebook.com/events/147637262260306/
Srdečně Vás zveme na předvánoční setkání s RAW Therapy. Přijďte s námi v sobotu 12.12. strávit příjemný adventní čas, vzájemně sdílet zkušenosti, přátelsky si popovídat, odpočinout si v krásném prostředí a ochutnat vánoční smoothie či raw cukroví. Vstupné dobrovolné. Těšíme se na Vás!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Surová strava - cesta k zdraviu a vitalite
http://www.vitarian.sk/podujatia/buduce ... ite-kosice
5.12. Košice
Cieľom stretnutia je oboznámenie sa s dôvodmi civilizačných chorôb a spôsobmi dosiahnutia duševného a telesného zdravia a radosti zo života vďaka zaradeniu aspoň 50 % podielu surovej zeleniny a ovocia do svojej stravy. Dôraz kladieme na to, aby zdravá strava bola chutná, rýchlo pripravená, s estetickým vzhľadom a zachovaním všetkých živých vitálnych látok použitých ingrediencii.
5.12. Košice
Cieľom stretnutia je oboznámenie sa s dôvodmi civilizačných chorôb a spôsobmi dosiahnutia duševného a telesného zdravia a radosti zo života vďaka zaradeniu aspoň 50 % podielu surovej zeleniny a ovocia do svojej stravy. Dôraz kladieme na to, aby zdravá strava bola chutná, rýchlo pripravená, s estetickým vzhľadom a zachovaním všetkých živých vitálnych látok použitých ingrediencii.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz cukrování aneb vánoční rawmaking s Petrou Slabou
12.12., Praha
http://www.akademiesobestacnosti.cz/pro ... rou-slabou
4 hodinový praktický raw food workshop a raw cukroví se spoustou ochutnávek!
Inspirace, vánoční pokrmy a cukroví bez cukru, bez lepku a bez mléka.
http://www.akademiesobestacnosti.cz/pro ... rou-slabou
4 hodinový praktický raw food workshop a raw cukroví se spoustou ochutnávek!
Inspirace, vánoční pokrmy a cukroví bez cukru, bez lepku a bez mléka.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Odlehčení jídelníčku a povánoční inspirace
http://www.bazalkahk.cz/blog/102-tip-na-vanocni-darek/
Kdy: 16. ledna 2016, 11:00-15:00 (případně déle)
Kde: Bazalka, K. H. Máchy 747, HK
Toužíte osvěžit svůj jídelníček? Odlehčit organizmu? Mít více energie? Raw café latté s oříškovým mlékem, chlebíčky, pizza štrúdl, chilli čatní, tatarák, kuskus, pad thai, pralinky, kokosový chia pudink a spoustu dalších. Zdravě, chutně, rychle, česky a cenově dostupně.
Kdy: 16. ledna 2016, 11:00-15:00 (případně déle)
Kde: Bazalka, K. H. Máchy 747, HK
Toužíte osvěžit svůj jídelníček? Odlehčit organizmu? Mít více energie? Raw café latté s oříškovým mlékem, chlebíčky, pizza štrúdl, chilli čatní, tatarák, kuskus, pad thai, pralinky, kokosový chia pudink a spoustu dalších. Zdravě, chutně, rychle, česky a cenově dostupně.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
Kdo chce byt zazrakem zdravy, teste se:
http://youtu.be/4IEQk0jwnT0
Konec dubna a zazracny lecitel prijede do Prahy!!!
http://youtu.be/4IEQk0jwnT0
Konec dubna a zazracny lecitel prijede do Prahy!!!
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak snadno a levně připravit rostlinné nápoje
http://akademiesobestacnosti.cz/program ... nne-napoje
Stanislav Miler se podělí o své bohaté zkušenosti s výrobou rostlinných RAW nápojů z různých semen.
Dozvíte se proč a jak namáčet semena rostlin.
Ochutnáte makové, mandlové, slunečnicové, konopné, pohankové, rýžové, kakaové a další "RAW" rostlinné nápoje
Uvidíte, jak snadno, rychle a levně můžete doma připravovat různé zdravé rostlinné alternativy k mléku.
Dozvíte se jaké živiny obsahují různá semena a jaké jsou výhody rostlinné RAW stravy a na co je pořeba dát si pozor.
Ochutnáte RAW pohankovou kaši.
Uvidíte, jak snadno a rychle můžete pomocí mixerů připravit těsto na makové kuličky.
Dozvíte se jak vybrat správný mixer a odšťavňovač.
Prohlédnete si a vyzkoušíte různé mixéry a odš'tavňovače.
Účastníci kurzu získají slevu na nákup mixérů a odšťavňovačů.
Stanislav Miler se podělí o své bohaté zkušenosti s výrobou rostlinných RAW nápojů z různých semen.
Dozvíte se proč a jak namáčet semena rostlin.
Ochutnáte makové, mandlové, slunečnicové, konopné, pohankové, rýžové, kakaové a další "RAW" rostlinné nápoje
Uvidíte, jak snadno, rychle a levně můžete doma připravovat různé zdravé rostlinné alternativy k mléku.
Dozvíte se jaké živiny obsahují různá semena a jaké jsou výhody rostlinné RAW stravy a na co je pořeba dát si pozor.
Ochutnáte RAW pohankovou kaši.
Uvidíte, jak snadno a rychle můžete pomocí mixerů připravit těsto na makové kuličky.
Dozvíte se jak vybrat správný mixer a odšťavňovač.
Prohlédnete si a vyzkoušíte různé mixéry a odš'tavňovače.
Účastníci kurzu získají slevu na nákup mixérů a odšťavňovačů.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
BUZZ TALKS ☞ Plýtvání jídlem ☜ Díl 3.: Spotřebitel
https://www.facebook.com/events/1516501731982540/
PLÝTVÁNÍ S JÍDLEM - Díl 3.: Spotřebitel je třetí debatní večer ze série přednášek na aktuální témata týkající se problematiky plýtvání s jídlem, pořádaných týmem BUZZ talks. Projekt je podpořen nadací O2 SmartUp.
Věděli jste, že v Evropské unii se přes 40 % ze všeho vyhozeného jídla znehodnotí na úrovni domácností? Například průměrnou americkou domácnost s dětmi stojí plýtvání s potravinami v přepočtu 35 000 korun. Jak je na tom Česká Republika? Co se s tím vším "odpadem" vlastně děje? A co se na tom dá změnit?
PLÝTVÁNÍ S JÍDLEM - Díl 3.: Spotřebitel je třetí debatní večer ze série přednášek na aktuální témata týkající se problematiky plýtvání s jídlem, pořádaných týmem BUZZ talks. Projekt je podpořen nadací O2 SmartUp.
Věděli jste, že v Evropské unii se přes 40 % ze všeho vyhozeného jídla znehodnotí na úrovni domácností? Například průměrnou americkou domácnost s dětmi stojí plýtvání s potravinami v přepočtu 35 000 korun. Jak je na tom Česká Republika? Co se s tím vším "odpadem" vlastně děje? A co se na tom dá změnit?
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
KURZ přípravy vánočního CUKRAWÍ
https://www.facebook.com/events/807129056064678/
Jako každý rok, připravuje Eva pro své příznivce tento tématický kurz. Tentokrát ve spolupráci s šéfkuchařkou Jída lásky - Kayou Bezděk, se máte možnost předvánočně naladit a přinést si domů sladké výplody své práce. A navíc poznat nádherné prostory našeho nového libereckého bistra ve stylu Provance.
Eva Kavková promluví o raw jídle nejen ve vánoční a silvestrovské době, ale i na téma jak se vyvarovat přejídání a jak si připravit skvělou raw tabuli, která Vás drží i ve vánočním maratonu ve formě. Společně se naučíte připravit několik druhů variací na klasické české vánoční cukroví. Budou následovat i tipy, triky, nápady na toto období z oblasti raw.
V ceně kurzu je i poukázka na konzumaci v bistech Jídlo lásky v hodnotě 100 Kč (již 3 pobočky v Praze a 1 v Liberci otevírá 3.11.2015!) a balíček vlastnoručně vyrobeného vánočního cukroví.
K Vánocům Vám již teď přejeme vše nejlepší z Jídla lásky.
Cena kurzu v Praze: 1150,- Kč na osobu vč. materiálu na přípravu vlastního balíčku cukroví a konzumačního kuponu na 100Kč v bistrech Jídlo lásky
Místo konání - Bistro Jídlo lásky, Františkovská 130, Jídlo lásky Liberec
Jako každý rok, připravuje Eva pro své příznivce tento tématický kurz. Tentokrát ve spolupráci s šéfkuchařkou Jída lásky - Kayou Bezděk, se máte možnost předvánočně naladit a přinést si domů sladké výplody své práce. A navíc poznat nádherné prostory našeho nového libereckého bistra ve stylu Provance.
Eva Kavková promluví o raw jídle nejen ve vánoční a silvestrovské době, ale i na téma jak se vyvarovat přejídání a jak si připravit skvělou raw tabuli, která Vás drží i ve vánočním maratonu ve formě. Společně se naučíte připravit několik druhů variací na klasické české vánoční cukroví. Budou následovat i tipy, triky, nápady na toto období z oblasti raw.
V ceně kurzu je i poukázka na konzumaci v bistech Jídlo lásky v hodnotě 100 Kč (již 3 pobočky v Praze a 1 v Liberci otevírá 3.11.2015!) a balíček vlastnoručně vyrobeného vánočního cukroví.
K Vánocům Vám již teď přejeme vše nejlepší z Jídla lásky.
Cena kurzu v Praze: 1150,- Kč na osobu vč. materiálu na přípravu vlastního balíčku cukroví a konzumačního kuponu na 100Kč v bistrech Jídlo lásky
Místo konání - Bistro Jídlo lásky, Františkovská 130, Jídlo lásky Liberec
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Předvánoční raw posezení s Evou Kavkovou
https://www.facebook.com/events/681409765329352/
Srdečně Vás zveme na milé předvánoční posezení s Evou Kavkovou, první propagátorkou Raw neboli vitariánské stravy v ČR a autorkou knihy
"Žena která toužila být silná aneb syndrom české amazonky".... Můžete si tam zároveň vyzvednout vánoční cukrawí z její tvorby. Pokud toužíte mít cukroví letos nejen chutné, ale i zdravé a bez práce, objednejte si do 14.12. ZDE: http://www.jidlolasky.cz/cs/eshop/cukrovi.php
Vstupné 350,- Kč
Program v příloze na timeline tohoto eventu.
Dobrou chuť a na zdraví!
Srdečně Vás zveme na milé předvánoční posezení s Evou Kavkovou, první propagátorkou Raw neboli vitariánské stravy v ČR a autorkou knihy
"Žena která toužila být silná aneb syndrom české amazonky".... Můžete si tam zároveň vyzvednout vánoční cukrawí z její tvorby. Pokud toužíte mít cukroví letos nejen chutné, ale i zdravé a bez práce, objednejte si do 14.12. ZDE: http://www.jidlolasky.cz/cs/eshop/cukrovi.php
Vstupné 350,- Kč
Program v příloze na timeline tohoto eventu.
Dobrou chuť a na zdraví!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
SEMINÁŘ „ŽIVÁ STRAVA V ZIMĚ“
http://www.akademielecivevyzivy.cz/pred ... rave-zima/
První seminář ze čtyřdílného cyklu o živé stravě v průběhu ročních období.
V podzimním čase jsme sklidili ovoce, zeleninu, semínka, ořechy. Z ovoce jsme si nasušili křížaly, ze zeleniny „kořenící směs“. Nyní je čas připravovat z nich jednoduché pokrmy.
Zima je časem spánku a oddychu. Všechny plody naší práce přinesly výsledky a nyní je čas pro odpočinek. Zimní čas využívali lidé ke vzájemnému setkávání a vyprávění příběhů ze svého života, které se předávaly z generace na generaci a byly zdrojem k čerpání přirozené moudrosti.
Příběh, který si povíme my na lednovém setkání, bude o živé stravě v zimě.
Odnesete si konkrétní tipy a doporučení a ochutnáte inspirativní recepty, které pro vás přímo na místě připraví Anička Hýžová s Johankou Maškovou: Ukážeme si, jak vyrobit semínkové placky (ovocné i zeleninové), polévku, zeleninové a sladké jídlo a zákusek.
První seminář ze čtyřdílného cyklu o živé stravě v průběhu ročních období.
V podzimním čase jsme sklidili ovoce, zeleninu, semínka, ořechy. Z ovoce jsme si nasušili křížaly, ze zeleniny „kořenící směs“. Nyní je čas připravovat z nich jednoduché pokrmy.
Zima je časem spánku a oddychu. Všechny plody naší práce přinesly výsledky a nyní je čas pro odpočinek. Zimní čas využívali lidé ke vzájemnému setkávání a vyprávění příběhů ze svého života, které se předávaly z generace na generaci a byly zdrojem k čerpání přirozené moudrosti.
Příběh, který si povíme my na lednovém setkání, bude o živé stravě v zimě.
Odnesete si konkrétní tipy a doporučení a ochutnáte inspirativní recepty, které pro vás přímo na místě připraví Anička Hýžová s Johankou Maškovou: Ukážeme si, jak vyrobit semínkové placky (ovocné i zeleninové), polévku, zeleninové a sladké jídlo a zákusek.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz "nevaření" QUICHE
https://www.facebook.com/events/624581644349426/
MyRaw Café, Praha
24.1. 18:30-21:00
Quiche je tradiční francouzský slaný koláč.
Náplň kurzu: základní krusta a její variace, Náplně: houbová, koprová, vajíčková
Pro kompletní rezervaci je nutné zaplatit rezervační poplatek 500,- abychom věděli s kým počítat a pro kolik osob si kurz připravit Poplatek je možné zaplatit u nás v kavárně nebo bankovním převodem na účet 191367090/0300 jako variabilní symbol uveďte 23032015 a do poznámky napište své jméno a příjmení a nám zašlete svůj email na myraw@myraw.cz, abychom věděli, kam zaslat manuál a informace ke kurzu.
Rezervace na emailu myraw@myraw.cz nebo přímo u nás v kavárně. Cena kurzu 1.550,- Od 18:30 - 21:00.
MyRaw Café, Praha
24.1. 18:30-21:00
Quiche je tradiční francouzský slaný koláč.
Náplň kurzu: základní krusta a její variace, Náplně: houbová, koprová, vajíčková
Pro kompletní rezervaci je nutné zaplatit rezervační poplatek 500,- abychom věděli s kým počítat a pro kolik osob si kurz připravit Poplatek je možné zaplatit u nás v kavárně nebo bankovním převodem na účet 191367090/0300 jako variabilní symbol uveďte 23032015 a do poznámky napište své jméno a příjmení a nám zašlete svůj email na myraw@myraw.cz, abychom věděli, kam zaslat manuál a informace ke kurzu.
Rezervace na emailu myraw@myraw.cz nebo přímo u nás v kavárně. Cena kurzu 1.550,- Od 18:30 - 21:00.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jídlo lásky | Přednáška Evy Kavkové | OSTRAVA
https://www.facebook.com/events/1501157010189723/
22. ledna 2016, Antakarana Ostrava
Zveme vás na jedinečné osobní setkání s Evou Kavkovou, jednou z prvních propagátorek vitariánství v ČR, spisovatelkou a autorkou knihy Žena, která toužila být silná aneb syndrom české Amazonky.
22. ledna 2016, Antakarana Ostrava
Zveme vás na jedinečné osobní setkání s Evou Kavkovou, jednou z prvních propagátorek vitariánství v ČR, spisovatelkou a autorkou knihy Žena, která toužila být silná aneb syndrom české Amazonky.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
ŽIVÝ * tvořivý * hodovací * VEČÍREK * pro nesmělé ctitele živé stravy
https://www.facebook.com/events/1522869381366080/
19.1., 18:00 Komunitní centrum Prádelna, Holečkova 38a, Praha - Smíchov
Živé ňamky srdečně zvou na první večírek spojený se společnou RAW večeří v úterý 19.1.2015 od 18.00 do 21.00 v komunitním centru Prádelna, Holečkova 38a (tramvaj 4,9,10,16 zastávka Bertramka). Hvězdou večera La Pizza Raw.
Hodnota večírku vyjádřená finančně 333 Kč.
Srdečně přivítáme 6 až 10 návštěvníků.
Účast prosím oznamte písemně na danitai@centrum.cz.
Na cestu nechť vám kaki svítí...rozradostní i smutné bytí...vezme si vaši únavu, pustí ji jak věnec po splavu...
Setkáme se tváří v tvář.
Večírkem vás provede Daniela Iris, která se s živou stravou setkala poprvé před třemi roky a přijala ji nadšeně do svého života. Pomáhá také při zrození Živých ňamek
Seznámíme se světem živé stravy. Popovídáme si o používaných surovinách, jejich kvalitě a dostupnosti, o používaných nástrojích a jiných možnostech.
Zkusíme se zpřítomnit zpěvem.
Prožít hezký večer... to, co právě bude. Soustředit se na to podstatné. Naučit se přistupovat k jídlu tvořivě. Objevovat.
Uděláme polévku.
Naše talíře navštíví La Pizza Raw, výjimečná ňamka, jejíž foto se dosud nepodařilo zachytit. Doprovodí ji Salátová Suita.
Budeme se těšit z jídla, hodovat.
Vytvoříme si sladkou ňamku. Dáme si bylinkový čaj.
Co jsme vytvořili, sníme nebo zabalíme na cestu.
19.1., 18:00 Komunitní centrum Prádelna, Holečkova 38a, Praha - Smíchov
Živé ňamky srdečně zvou na první večírek spojený se společnou RAW večeří v úterý 19.1.2015 od 18.00 do 21.00 v komunitním centru Prádelna, Holečkova 38a (tramvaj 4,9,10,16 zastávka Bertramka). Hvězdou večera La Pizza Raw.
Hodnota večírku vyjádřená finančně 333 Kč.
Srdečně přivítáme 6 až 10 návštěvníků.
Účast prosím oznamte písemně na danitai@centrum.cz.
Na cestu nechť vám kaki svítí...rozradostní i smutné bytí...vezme si vaši únavu, pustí ji jak věnec po splavu...
Setkáme se tváří v tvář.
Večírkem vás provede Daniela Iris, která se s živou stravou setkala poprvé před třemi roky a přijala ji nadšeně do svého života. Pomáhá také při zrození Živých ňamek
Seznámíme se světem živé stravy. Popovídáme si o používaných surovinách, jejich kvalitě a dostupnosti, o používaných nástrojích a jiných možnostech.
Zkusíme se zpřítomnit zpěvem.
Prožít hezký večer... to, co právě bude. Soustředit se na to podstatné. Naučit se přistupovat k jídlu tvořivě. Objevovat.
Uděláme polévku.
Naše talíře navštíví La Pizza Raw, výjimečná ňamka, jejíž foto se dosud nepodařilo zachytit. Doprovodí ji Salátová Suita.
Budeme se těšit z jídla, hodovat.
Vytvoříme si sladkou ňamku. Dáme si bylinkový čaj.
Co jsme vytvořili, sníme nebo zabalíme na cestu.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ochutnávka raw dortů za dobrovolný příspěvek
https://www.facebook.com/events/175615942798876/
Ochutnávka vybraných Raw dortů spolu s čajem a s možností zakoupení produktů zdravé výživy v tento únorový den..v případě vážného zájmu prosím o zaslání přihlášky na rawandlife@gmail.com.
Ochutnávka vybraných Raw dortů spolu s čajem a s možností zakoupení produktů zdravé výživy v tento únorový den..v případě vážného zájmu prosím o zaslání přihlášky na rawandlife@gmail.com.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw food s Missue (nejen) PRO DĚTI
https://www.facebook.com/events/1657805354471923/
14.2. Praha
Kurz Raw food s Missue (nejen) pro děti.
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurs živé stravy věnovaný nejen, ale převážně stravování našich malých DĚTÍ. Přijďte se inspirovat, jak do našeho, tak i dětského jídelníčku zahrnout více živých, zdravých pokrmů. I z tohoto kurzu si domů odnesete krabičky plné ochutnávek a nadšení z té pestrosti a skvělých chutí, které můžeme našim milovaným dětem poskytnout.
14.2. Praha
Kurz Raw food s Missue (nejen) pro děti.
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurs živé stravy věnovaný nejen, ale převážně stravování našich malých DĚTÍ. Přijďte se inspirovat, jak do našeho, tak i dětského jídelníčku zahrnout více živých, zdravých pokrmů. I z tohoto kurzu si domů odnesete krabičky plné ochutnávek a nadšení z té pestrosti a skvělých chutí, které můžeme našim milovaným dětem poskytnout.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ochutnávka raw dortů za dobrovolný příspěvek - Ostrava
https://www.facebook.com/events/1678105072461975/
Ostrava, 20.2. 17:00
První ochutnávka Raw life v Ostravě - místo, kde ochutnávka proběhne, se hledá a pokud má, také i najde. V případě vážného zájmu, zašlete prosím přihlášku k účasti na rawandlife@gmail.com (napište že jde o ochutnávku v Ostravě). Pokud máte podněty, návrhy, budeme rádi také za ně. Mnoho lásky mezi námi všemi.
Ostrava, 20.2. 17:00
První ochutnávka Raw life v Ostravě - místo, kde ochutnávka proběhne, se hledá a pokud má, také i najde. V případě vážného zájmu, zašlete prosím přihlášku k účasti na rawandlife@gmail.com (napište že jde o ochutnávku v Ostravě). Pokud máte podněty, návrhy, budeme rádi také za ně. Mnoho lásky mezi námi všemi.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz Raw food s Missue
https://www.facebook.com/events/1511789385791425/
31.1., Praha
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurs živé stravy. Přijďte se trochu nakazit mým nadšením a odnést si domů nové zkušenosti, informace, přístup k jídlu, i krabičky plné lahodných ochutnávek.
31.1., Praha
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurs živé stravy. Přijďte se trochu nakazit mým nadšením a odnést si domů nové zkušenosti, informace, přístup k jídlu, i krabičky plné lahodných ochutnávek.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Sladké Nedělní Odpoledne V RAW with Love
https://www.facebook.com/events/180443908983530/
28.2., Brno
Pro velký zájem vyhlašujeme další kurz přípravy RAW sladkostí v RAW with love. Tentokrát v únoru. Budeme si hodně povídat, hodně tvořit a hodně jíst. Domů si odnesete certifikát o abszálohuolvování a dobroty. Cena kurzu, který bude trvat cca 4-5 hodin, včetně nápojů a sladkostí - zkrátka a dobře se vším všudy je - 1700Kč. Počet míst je pouze 6. Rezervujte přes e-mail: rawwithlovebrno@gmail.com Po rezervaci Vám pošleme údaje a do sedmi pracovních dnů je potřeba uhradit 900Kč. (Na účet nebo u nás v cukrárně osobně ).Kurz můžete zaplatit také rovnou celý a nebo ho věnovat jako dárek (v cukrárně Vám vypíšeme dárkový poukaz ).Těšíme se!
28.2., Brno
Pro velký zájem vyhlašujeme další kurz přípravy RAW sladkostí v RAW with love. Tentokrát v únoru. Budeme si hodně povídat, hodně tvořit a hodně jíst. Domů si odnesete certifikát o abszálohuolvování a dobroty. Cena kurzu, který bude trvat cca 4-5 hodin, včetně nápojů a sladkostí - zkrátka a dobře se vším všudy je - 1700Kč. Počet míst je pouze 6. Rezervujte přes e-mail: rawwithlovebrno@gmail.com Po rezervaci Vám pošleme údaje a do sedmi pracovních dnů je potřeba uhradit 900Kč. (Na účet nebo u nás v cukrárně osobně ).Kurz můžete zaplatit také rovnou celý a nebo ho věnovat jako dárek (v cukrárně Vám vypíšeme dárkový poukaz ).Těšíme se!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
POZVÁNKA NA RAW CHORVATSKO 2016
http://www.zivepoteseni.cz/products/obl ... oce-2015-/
Dovolená s RAW kurzem: 17. - 26. 6. 2016 Omiš - Dugi Rat;
Dovolená s RAW stravou: 2. - 11. 9. 2016 Klek.
I letos jsme pro vás tento RAW kurz a dovolenou "v jednom" připravili. Pro veliký zájem a úspěch se letos budou konat hned dva turnusy. Každý si může vybrat, který termín mu vyhovuje více a jak svůj čas pro relax využít. Oba termíny budou plné blankytně modrého moře, živé stravy, jógy, skvělých aktivit a lidí...
Dovolená s RAW kurzem: 17. - 26. 6. 2016 Omiš - Dugi Rat;
Dovolená s RAW stravou: 2. - 11. 9. 2016 Klek.
I letos jsme pro vás tento RAW kurz a dovolenou "v jednom" připravili. Pro veliký zájem a úspěch se letos budou konat hned dva turnusy. Každý si může vybrat, který termín mu vyhovuje více a jak svůj čas pro relax využít. Oba termíny budou plné blankytně modrého moře, živé stravy, jógy, skvělých aktivit a lidí...
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Bezlepkové raw dezerty v Opavě
https://www.facebook.com/events/182569165432190/
5.2. Opava
Přijďte si vychutnat 6 druhů bezlepkových raw dezertů v netradičním stylu s ukázkovou prezentací. Srdečně Vás zveme do opavské kavárny Fajne kafe dne 5.2.2016 v 17:00.
5.2. Opava
Přijďte si vychutnat 6 druhů bezlepkových raw dezertů v netradičním stylu s ukázkovou prezentací. Srdečně Vás zveme do opavské kavárny Fajne kafe dne 5.2.2016 v 17:00.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw Party v Rawcha "Go Vegan Go,Go,Go"
https://www.facebook.com/events/1312010725491822/
25. únor v 16:00
Rawcha Na poříčí 8, 11000 Praha
Drazí přátelé, zveme Vás na naši první Rawparty, ve čtvrtek 25. února od 16:00 v Rawche. Vstupenkou na naši party je vlastní vegan raw výtvor, ať už je to sladké, slané, nebo něco mezi tím. Těšíme se na Vás a vaše dobrawty.
25. únor v 16:00
Rawcha Na poříčí 8, 11000 Praha
Drazí přátelé, zveme Vás na naši první Rawparty, ve čtvrtek 25. února od 16:00 v Rawche. Vstupenkou na naši party je vlastní vegan raw výtvor, ať už je to sladké, slané, nebo něco mezi tím. Těšíme se na Vás a vaše dobrawty.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Setkání S Živou Stravou
https://www.facebook.com/events/1740934896137309/
12. březen v 10:30–15:30
Rodinné centrum Spojené Světy, Lomená 45/4, 434 01 Most (město)
Srdečně vás zveme na SETKÁNÍ S ŽIVOU STRAVOU pod taktovkou Anny Hýžové (www.ziva-strava.cz)
David Šubrt (www.zivepoteseni.cz) pro nás připraví dobroty podle svých
i Aniččiných receptů. Mlsné jazýčky se budou olizovat.
Oči se budou pást.
DOZVÍTE SE:
- co jsou enzymy a jejich význam pro náš zdravý život
- energie potravin – látky potřebné pro tělo
- jaké potraviny bychom měli jíst v zimě - v předjaří
- můžeme jíst i teplá (případně vařená) jídla?
- mýty o živé stravě
- vhodné kombinace potravin
- kde a co nakupovat - spižírna
- jaké můžeme používat přístroje
- inspirující literatura
KDY: 12.3.2016 od 10:30 do 15:30
KDE: Rodinné centrum Spojené světy, ul. Lomená 45/4, Most
http://mapy.cz/zakladni?x=13.6275204&y= ... id=9596227
CENA: 1090,- Kč za osobu, 990,- Kč za osobu (při platbě celé částky předem na účet do 29. února 2016), záloha 300,- Kč (splatná do 29. února 2016)
Kapacita je omezena! Rezervujte si své místo včas na:
tel. čísle: 733 768 948 nebo emailu: centrumspojenesvety@email.cz.
Pouze včasně zaplacená záloha vám zajistí místo na setkání!
12. březen v 10:30–15:30
Rodinné centrum Spojené Světy, Lomená 45/4, 434 01 Most (město)
Srdečně vás zveme na SETKÁNÍ S ŽIVOU STRAVOU pod taktovkou Anny Hýžové (www.ziva-strava.cz)
David Šubrt (www.zivepoteseni.cz) pro nás připraví dobroty podle svých
i Aniččiných receptů. Mlsné jazýčky se budou olizovat.
Oči se budou pást.
DOZVÍTE SE:
- co jsou enzymy a jejich význam pro náš zdravý život
- energie potravin – látky potřebné pro tělo
- jaké potraviny bychom měli jíst v zimě - v předjaří
- můžeme jíst i teplá (případně vařená) jídla?
- mýty o živé stravě
- vhodné kombinace potravin
- kde a co nakupovat - spižírna
- jaké můžeme používat přístroje
- inspirující literatura
KDY: 12.3.2016 od 10:30 do 15:30
KDE: Rodinné centrum Spojené světy, ul. Lomená 45/4, Most
http://mapy.cz/zakladni?x=13.6275204&y= ... id=9596227
CENA: 1090,- Kč za osobu, 990,- Kč za osobu (při platbě celé částky předem na účet do 29. února 2016), záloha 300,- Kč (splatná do 29. února 2016)
Kapacita je omezena! Rezervujte si své místo včas na:
tel. čísle: 733 768 948 nebo emailu: centrumspojenesvety@email.cz.
Pouze včasně zaplacená záloha vám zajistí místo na setkání!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
RAW ČOKO WORKSHOP
sobota 5.3. 2016 od 15 do 18 hod
Sladký workshop o tom, jak si doma vyrobit zdravou a chutnou čokoládu. Spousty nápadů na příchutě a tipy jak na to! Čoko bombony, poleva, zmrzlina, dort, to vše a ještě více ochutnáte a co se do vás nevejde, si odnesete!
Kde: Pod Pekařkou 1, Praha 4, 10min. pěšky od zast. Dvorce.
Více zde: http://www.zivepoteseni.cz/products/raw-coko-workshop/
Sladký workshop o tom, jak si doma vyrobit zdravou a chutnou čokoládu. Spousty nápadů na příchutě a tipy jak na to! Čoko bombony, poleva, zmrzlina, dort, to vše a ještě více ochutnáte a co se do vás nevejde, si odnesete!
Kde: Pod Pekařkou 1, Praha 4, 10min. pěšky od zast. Dvorce.
Více zde: http://www.zivepoteseni.cz/products/raw-coko-workshop/
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ochutnávkový večer s přednáškou
http://www.kiwirawfood.cz/kalendar/24-02-2016
Také často přemýšlíte, co si vybrat k jídlu, zatímco vaše nerozhodné chuťové pohárky by vyzkoušely nejraději všechno? Rádi poznáváte netradiční chutě a ještě se u toho dozvíte něco nového? Pak toto je příležitost přímo ušitá vám na míru!
Během jednoho večera vyzkoušíte několik lahodných chodů různých chutí a způsobů příprav. Všechno však v duchu živé stravy. Bude pro vás připravena ochutnávka, která bude průřezem možností živé kuchyně. Ochutnávkový večer bude na jídla velmi pestrý.
Při večeři si poslechnete informace o živé stravě a výživě obecně. Prostor bude i pro vaše otázky.
Takže si to shrňme. Čeká vás večeře, po které určitě neodejdete hladní. K tomu přednáška, kde načerpáte spoustu nových informací nejen o výživě, ale i o tom, jak můžete celkově zlepšit svůj životní styl. Zaujalo vás to všechno? Tak přijďte
Také často přemýšlíte, co si vybrat k jídlu, zatímco vaše nerozhodné chuťové pohárky by vyzkoušely nejraději všechno? Rádi poznáváte netradiční chutě a ještě se u toho dozvíte něco nového? Pak toto je příležitost přímo ušitá vám na míru!
Během jednoho večera vyzkoušíte několik lahodných chodů různých chutí a způsobů příprav. Všechno však v duchu živé stravy. Bude pro vás připravena ochutnávka, která bude průřezem možností živé kuchyně. Ochutnávkový večer bude na jídla velmi pestrý.
Při večeři si poslechnete informace o živé stravě a výživě obecně. Prostor bude i pro vaše otázky.
Takže si to shrňme. Čeká vás večeře, po které určitě neodejdete hladní. K tomu přednáška, kde načerpáte spoustu nových informací nejen o výživě, ale i o tom, jak můžete celkově zlepšit svůj životní styl. Zaujalo vás to všechno? Tak přijďte
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Únorový RAW kurz
https://www.facebook.com/events/1114630188570125/
28.2. 12-17 hodin, Brno-Husovice
Spoustu dobrého jídla a pití, informace o živé stravě, úsměvy, inspirace, naše nejoblíbenější recepty na měsíc únor, pohoda.
To vše a ještě víc Tě čeká na únorovém kurzu .
28.2. 12-17 hodin, Brno-Husovice
Spoustu dobrého jídla a pití, informace o živé stravě, úsměvy, inspirace, naše nejoblíbenější recepty na měsíc únor, pohoda.
To vše a ještě víc Tě čeká na únorovém kurzu .
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Prednáška o živom stravovaní sa: DETOX
https://www.facebook.com/events/1576070836051340/
1.3., Bratislava
Srdečne vás pozývam na prednášku zameranú na detoxikáciu organizmu, ktorá je veľmi prospešná práve v tomto období s prichádzajúcou jarou.
Moje meno je Pavol Gálik, zdravému stravovaniu sa aktívne venujem už cez 6 rokov a veľmi rád vám odovzdám svoje skúsenosti s prechodom na živú stravu, očistu organizmu od škodlivých toxínov a nastavenie sa na tento typ stravovania sa. Živá strava nie je žiadna forma diéty, je to životný štýl.
Hľadanie cesty, ako konzumovať stravu v jej nezmenenej podobe, ako ju Matka Zem stvorila pre nás a uvedomovanie si toho, čo bežne jedávame a aký to má na nás vplyv.
1.3., Bratislava
Srdečne vás pozývam na prednášku zameranú na detoxikáciu organizmu, ktorá je veľmi prospešná práve v tomto období s prichádzajúcou jarou.
Moje meno je Pavol Gálik, zdravému stravovaniu sa aktívne venujem už cez 6 rokov a veľmi rád vám odovzdám svoje skúsenosti s prechodom na živú stravu, očistu organizmu od škodlivých toxínov a nastavenie sa na tento typ stravovania sa. Živá strava nie je žiadna forma diéty, je to životný štýl.
Hľadanie cesty, ako konzumovať stravu v jej nezmenenej podobe, ako ju Matka Zem stvorila pre nás a uvedomovanie si toho, čo bežne jedávame a aký to má na nás vplyv.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Velikonoční raw suši
http://varitcinevarit.cz/#kurzy
Velikonoční veganské raw suši, špenátová polévka s kopřivami, velikonoční beránek a bochánek Zkuste velikonoce jinak!
Nebude chybět ani losování z mixéru o snídaňové raw směsi našich přátel z Iswari.cz, specialisty na superfood potraviny
Velikonoční veganské raw suši, špenátová polévka s kopřivami, velikonoční beránek a bochánek Zkuste velikonoce jinak!
Nebude chybět ani losování z mixéru o snídaňové raw směsi našich přátel z Iswari.cz, specialisty na superfood potraviny
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
SladkéNedělníOdpolednevRAWwithLove - dubnový kurz
https://www.facebook.com/events/1244245015600025/
10. dubna, Brno
Pro velký zájem vyhlašujeme další kurz přípravy RAW sladkostí v RAW with love. Tentokrát v únoru. Budeme si hodně povídat, hodně tvořit a hodně jíst. Domů si odnesete certifikát o absolvování a dobroty. Cena kurzu, který bude trvat cca 4-5 hodin, včetně nápojů a sladkostí - zkrátka a dobře se vším všudy je - 1700Kč. Počet míst je pouze 6. Rezervujte přes e-mail: rawwithlovebrno@gmail.com Po rezervaci Vám pošleme údaje a do sedmi pracovních dnů je potřeba uhradit 900Kč. (Na účet nebo u nás v cukrárně osobně ).Kurz můžete zaplatit také rovnou celý a nebo ho věnovat jako dárek (v cukrárně Vám vypíšeme dárkový poukaz ).Těšíme se!
10. dubna, Brno
Pro velký zájem vyhlašujeme další kurz přípravy RAW sladkostí v RAW with love. Tentokrát v únoru. Budeme si hodně povídat, hodně tvořit a hodně jíst. Domů si odnesete certifikát o absolvování a dobroty. Cena kurzu, který bude trvat cca 4-5 hodin, včetně nápojů a sladkostí - zkrátka a dobře se vším všudy je - 1700Kč. Počet míst je pouze 6. Rezervujte přes e-mail: rawwithlovebrno@gmail.com Po rezervaci Vám pošleme údaje a do sedmi pracovních dnů je potřeba uhradit 900Kč. (Na účet nebo u nás v cukrárně osobně ).Kurz můžete zaplatit také rovnou celý a nebo ho věnovat jako dárek (v cukrárně Vám vypíšeme dárkový poukaz ).Těšíme se!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Prednáška o živom stravovaní sa: Živé raňajky
https://www.facebook.com/events/1529636904003009/
16. března, Bratislava
Srdečne vás pozývam na prednášku s praktickými ukážkami ako na živé raňajky.
Moje meno je Pavol Gálik, zdravému stravovaniu sa aktívne venujem už cez 6 rokov a veľmi rád vám odovzdám svoje skúsenosti s prechodom na živú stravu, očistu organizmu od škodlivých toxínov a nastavenie sa na tento typ stravovania sa. Živá strava nie je žiadna forma diéty, je to životný štýl.
Hľadanie cesty, ako konzumovať stravu v jej nezmenenej podobe, ako ju Matka Zem stvorila pre nás a uvedomovanie si toho, čo bežne jedávame a aký to má na nás vplyv.
16. března, Bratislava
Srdečne vás pozývam na prednášku s praktickými ukážkami ako na živé raňajky.
Moje meno je Pavol Gálik, zdravému stravovaniu sa aktívne venujem už cez 6 rokov a veľmi rád vám odovzdám svoje skúsenosti s prechodom na živú stravu, očistu organizmu od škodlivých toxínov a nastavenie sa na tento typ stravovania sa. Živá strava nie je žiadna forma diéty, je to životný štýl.
Hľadanie cesty, ako konzumovať stravu v jej nezmenenej podobe, ako ju Matka Zem stvorila pre nás a uvedomovanie si toho, čo bežne jedávame a aký to má na nás vplyv.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Veganská večeře 6
https://www.facebook.com/events/812145245582079/
3.4. 2016, 17:00-20:00
V neděli 3. dubna se bude konat šestá z řady pravidelných komunitních veganských večeří organizovaných pražským sdružením Otevři oči.
PRINCIP JE JEDNODUCHÝ: Něco veganského (tedy bez živočišných produktů) uvařte, upečte nebo nakupte a doneste v libovolném množství spolu se seznamem ingrediencí nebo ještě lépe s receptem a něčím na nabírání. Mělo by to být něco, u čeho příliš nevadí, když se konzumuje vystydlé.
3.4. 2016, 17:00-20:00
V neděli 3. dubna se bude konat šestá z řady pravidelných komunitních veganských večeří organizovaných pražským sdružením Otevři oči.
PRINCIP JE JEDNODUCHÝ: Něco veganského (tedy bez živočišných produktů) uvařte, upečte nebo nakupte a doneste v libovolném množství spolu se seznamem ingrediencí nebo ještě lépe s receptem a něčím na nabírání. Mělo by to být něco, u čeho příliš nevadí, když se konzumuje vystydlé.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz: Raw Velikonce
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ochutnávka raw dortů za dobrovolný příspěvek
https://www.facebook.com/events/905933919522989/
Praha, 23.4. 15:00-17:00
Ochutnávka vybraných Raw dortů za dobrovolný příspěvek (borůvkový, čokoládový, jablečný a malinový). V případě vážného zájmu prosím o zaslání přihlášky na rawandlife@gmail.com. Akce se uskuteční při zájmu min. 20 lidí. Děkuji .
Praha, 23.4. 15:00-17:00
Ochutnávka vybraných Raw dortů za dobrovolný příspěvek (borůvkový, čokoládový, jablečný a malinový). V případě vážného zájmu prosím o zaslání přihlášky na rawandlife@gmail.com. Akce se uskuteční při zájmu min. 20 lidí. Děkuji .
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Prednáška o živom stravovaní sa: POLIEVKY
https://www.facebook.com/events/898336063610852/
Pozývame Vás na prednášku o polievkach v prevedení raw food od dlhoročného vitariána Pavla Gálika, ktorý Vám nie len porozpráva o polievkach, ale Vám aj dva druhy polievok pripraví priamo pred Vami a Vy budete mať možnosť ochutnať, tieto možno pre niekoho nevšedné, no chuťovo veľmi zaujímavé pokrmy.
Dozviete sa že:
Živé polievky nemusia byť iba studené.
Ako zaraďovať polievky a kombinovať s ďalšími chodmi (nie len pri raw food)
Na Váš mail dostanete pdf s receptami s rôznymi druhmi polievok.
Cena za čas, priestor a suroviny je minimálny dobrovoľný príspevok 4,- €
Pozývame Vás na prednášku o polievkach v prevedení raw food od dlhoročného vitariána Pavla Gálika, ktorý Vám nie len porozpráva o polievkach, ale Vám aj dva druhy polievok pripraví priamo pred Vami a Vy budete mať možnosť ochutnať, tieto možno pre niekoho nevšedné, no chuťovo veľmi zaujímavé pokrmy.
Dozviete sa že:
Živé polievky nemusia byť iba studené.
Ako zaraďovať polievky a kombinovať s ďalšími chodmi (nie len pri raw food)
Na Váš mail dostanete pdf s receptami s rôznymi druhmi polievok.
Cena za čas, priestor a suroviny je minimálny dobrovoľný príspevok 4,- €
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak obohatím svůj jídelníček?
https://www.facebook.com/events/1730108297267685/
9.4., Praha
Po zimním období tu máme krásné jaro, sluníčko už svítí a hřeje. Rozhodli jsme se jej přivítat RAW kurzem věnovanému sdílení a přípravě chutných, zdravých a plnohodnotných pokrmů. Srdečně Vás na něj tímto zvu!
Společně si připravíme:
Předkrm: cuketové špagety s rajčátky a smetanovým dipem
Hlavní jídlo: RAW burgery s klobásou a domácí hořčicí
Dezert: čokoládový dort, zmrzlina
V ceně kurzu jsou materiály, suroviny a pomůcky.
Vše co si společně připravíme i ochutnáte!
9.4., Praha
Po zimním období tu máme krásné jaro, sluníčko už svítí a hřeje. Rozhodli jsme se jej přivítat RAW kurzem věnovanému sdílení a přípravě chutných, zdravých a plnohodnotných pokrmů. Srdečně Vás na něj tímto zvu!
Společně si připravíme:
Předkrm: cuketové špagety s rajčátky a smetanovým dipem
Hlavní jídlo: RAW burgery s klobásou a domácí hořčicí
Dezert: čokoládový dort, zmrzlina
V ceně kurzu jsou materiály, suroviny a pomůcky.
Vše co si společně připravíme i ochutnáte!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Brunch v MyRaw Café
https://www.facebook.com/events/538338333036109/
S přicházejícím jarem jsme si pro Vás nachystali novinku, a to MyRaw Brunch! První se uskuteční v sobotu 9.4. od 11 hodin.
Náš team si pro Vás připravil toto menu:
Slané:
Pohankový toast plněný avokádem, salátem a majonézou
nebo
Chlebíček s bezvajíčkovou pomazánkou
Sladké:
Lívance se smetanou, borůvkami a datlemi
nebo
Francouzský toast s jahodovou marmeládou, kokosovou šlehačkou a sirupem
Tapas:
Thajské tyčinky s rajčatovým dipem
Nápoj:
Sekt „Cremant du Jura Brut“ 0,1 dl
nebo
Pomerančový fresh 0.2 dl
Filtrovaná káva
_____________________________________________________
Cena: 870,- Kč/ 2 osoby
450,-Kč/ 1 osoba
Rezervace je nutná, proto si nezapomeňte rezervovat Váš stůl! Rezervace jsou možné pouze do 8.4. na myraw@myraw.cz nebo telefonu 603 889 016.
S přicházejícím jarem jsme si pro Vás nachystali novinku, a to MyRaw Brunch! První se uskuteční v sobotu 9.4. od 11 hodin.
Náš team si pro Vás připravil toto menu:
Slané:
Pohankový toast plněný avokádem, salátem a majonézou
nebo
Chlebíček s bezvajíčkovou pomazánkou
Sladké:
Lívance se smetanou, borůvkami a datlemi
nebo
Francouzský toast s jahodovou marmeládou, kokosovou šlehačkou a sirupem
Tapas:
Thajské tyčinky s rajčatovým dipem
Nápoj:
Sekt „Cremant du Jura Brut“ 0,1 dl
nebo
Pomerančový fresh 0.2 dl
Filtrovaná káva
_____________________________________________________
Cena: 870,- Kč/ 2 osoby
450,-Kč/ 1 osoba
Rezervace je nutná, proto si nezapomeňte rezervovat Váš stůl! Rezervace jsou možné pouze do 8.4. na myraw@myraw.cz nebo telefonu 603 889 016.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw vaření s Evou Kavkovou
https://www.facebook.com/events/248421442172795/
Očisty na jaro z úhlu, ktery vám dá mnohem lepší porozumění pro Vaše “ PROČ”, je tak důležité, čistí Vaše emoční tělo a dostanete se tak lépe k srdci
· novinky o jídle pro chladné měsíce, jak na zimu a následně jak s jarem
· o uchovávání plodin
· o půstech a jejich hlavní principy, v kombinaci s raw stravou
Program:
17.00 - seznamení
17.20 - tvoření sladkých receptů
malá přestávka na čaj a ochutnavání produktů
Povídání na téma očisty na jaro
Pokračování v tvoření slaného
chlebíčky
slané rolády nebo karbanátky
sýry a pomazánky
19.30 - pojídaní dobrot a povídáni na tématické otázky
20.00 konec kurzu
odnesete si s sebou
-voucher na 100czk do Jídla Lásky
-své dobroty
-recepty a dobrou náladu
KDY: 11.4..2016
KDE: Táborská 7, Praha 4
cena 1150Kč.
Objednávejte na martina@jidlolasky.cz, tel. 774 088 744
Očisty na jaro z úhlu, ktery vám dá mnohem lepší porozumění pro Vaše “ PROČ”, je tak důležité, čistí Vaše emoční tělo a dostanete se tak lépe k srdci
· novinky o jídle pro chladné měsíce, jak na zimu a následně jak s jarem
· o uchovávání plodin
· o půstech a jejich hlavní principy, v kombinaci s raw stravou
Program:
17.00 - seznamení
17.20 - tvoření sladkých receptů
malá přestávka na čaj a ochutnavání produktů
Povídání na téma očisty na jaro
Pokračování v tvoření slaného
chlebíčky
slané rolády nebo karbanátky
sýry a pomazánky
19.30 - pojídaní dobrot a povídáni na tématické otázky
20.00 konec kurzu
odnesete si s sebou
-voucher na 100czk do Jídla Lásky
-své dobroty
-recepty a dobrou náladu
KDY: 11.4..2016
KDE: Táborská 7, Praha 4
cena 1150Kč.
Objednávejte na martina@jidlolasky.cz, tel. 774 088 744
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jarní Raw Food Kurz s Tomášem
24.4., Rawcha, Praha
https://www.facebook.com/events/1576186149360167/
Rádi bychom Vás pozvali na náš Jarní Kurz, který se bude opět konat u nás v restauraci 24. 4. 2016 od 17:00. Tomáš opět promění restauraci na improvizační Raw jeviště a začne kouzlit recepty, které nenajdete v žádném receptáři. Na kurzu Vás naučíme snadnou a elegantní přípravu delikates z naší kuchyně. Naučíme Vás pracovat s Bio potravinami i s přístroji, které používáme běžně pro přípravu jídel. Seznámíme Vás s naší filozofií, ale i s postřehy a triky.
Budeme se na Vás těšit .
Informace na : rawchateam@email.cz
https://www.facebook.com/events/1576186149360167/
Rádi bychom Vás pozvali na náš Jarní Kurz, který se bude opět konat u nás v restauraci 24. 4. 2016 od 17:00. Tomáš opět promění restauraci na improvizační Raw jeviště a začne kouzlit recepty, které nenajdete v žádném receptáři. Na kurzu Vás naučíme snadnou a elegantní přípravu delikates z naší kuchyně. Naučíme Vás pracovat s Bio potravinami i s přístroji, které používáme běžně pro přípravu jídel. Seznámíme Vás s naší filozofií, ale i s postřehy a triky.
Budeme se na Vás těšit .
Informace na : rawchateam@email.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
stejně jako loni, letos bude taky dvoudenní
oba předchozí ročníky byly výtečné
na letošek už se těším
oč jde? přece Terčin RAW Fest
první vékend v červnu
doufám vyjde počásko jak posledně, přeci jen je to pak lepší
kdo nepřijdete, máte žlutou kartu :-))
oba předchozí ročníky byly výtečné
na letošek už se těším
oč jde? přece Terčin RAW Fest
první vékend v červnu
doufám vyjde počásko jak posledně, přeci jen je to pak lepší
kdo nepřijdete, máte žlutou kartu :-))
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
RAW workshop v Jemine s Crazy Sexy Fun Traveler
https://www.facebook.com/events/473215269552746/
Srdečne Vás Pozývame na Raw kurz surovej stravy s certifikovanou poradkyňou Alexandrou Kováčovou - Crazy Sexy Fun Traveler.
Kedy: nedeľa 24. apríl 2016, 15 hod - 18 hod
Kde: Jemine – Budova Starej Tržnice, SNP 25, Bratislava
Vstup: 49 eur/osoba
Kapacita: max. 18 ľudí (začiatočníci a mierne pokročilí v raw strave)
Srdečne Vás Pozývame na Raw kurz surovej stravy s certifikovanou poradkyňou Alexandrou Kováčovou - Crazy Sexy Fun Traveler.
Kedy: nedeľa 24. apríl 2016, 15 hod - 18 hod
Kde: Jemine – Budova Starej Tržnice, SNP 25, Bratislava
Vstup: 49 eur/osoba
Kapacita: max. 18 ľudí (začiatočníci a mierne pokročilí v raw strave)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
Našla jsem úplně náhodou, třeba to někoho bude zajímat..
http://hobbycentrum4.cz/akce/?detail=3403
Ukázky a kurz přípravy zdravé stravy - RAW FOOD (polévky, salát k svátečním příležitostem, něco místo masa, zdravé mlsání), pečení kváskového chleba.
16.4.2016
http://hobbycentrum4.cz/akce/?detail=3403
Ukázky a kurz přípravy zdravé stravy - RAW FOOD (polévky, salát k svátečním příležitostem, něco místo masa, zdravé mlsání), pečení kváskového chleba.
16.4.2016
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw food podla Hippokrata
Tento rok nás čaká 3. ročník život meniaceho programu "Raw food podľa Hippokrata." Ak máte chuť zažiť to najlepšie z Hippokratovho zdravotného inštitútu, tento program je určený práve vám. Celostný prístup ku zdraviu, transformácia tela, mysle, duše, dokonalý relax uprostred prírody, hlboké prepojenie s účastníkmi... Doprajte si čas a príďte sa inšpirovať.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jídlo jako palivo pro jízdu životem naplno
https://www.facebook.com/events/1216162035074265/
27.4., Brno
Zveme vás na přednášku výživové poradkyně a maminky Zdenky Solaříkové, která má mnohaleté zkušenosti se výživou i detoxikací. Dozvíte se, jak změnit svůj jídelníček tak, aby vás vaše strava maximálně posilovala a vedla vás ke zdraví.
27.4., Brno
Zveme vás na přednášku výživové poradkyně a maminky Zdenky Solaříkové, která má mnohaleté zkušenosti se výživou i detoxikací. Dozvíte se, jak změnit svůj jídelníček tak, aby vás vaše strava maximálně posilovala a vedla vás ke zdraví.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu