R.A.M.I.X - zdravá očka

Tady si každý můžete založit svůj vita-deníček.
Podmínkou je, že název deníčku bude začínat vaší přezdívkou.
Viz vzor.

Moderátor: hugo

Odpovědět
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

Ahojky, děkuji předem za toto forum, protože mě trošku více přibližuje syrové stravě každým dnem. Jmenuju se Radim a je mi teď 24 let. Tělesné proporce jsou 182/67 (kdysi 182/93 :-). Napíšu ve zkratce, čím jsem si pršel v posledních tří letech, kdy sem se sice o syrovou stravu pokoušel, ale skoro žádný dlouhodobější efekt to nemělo. Před více roky jsem si přečetl blog nějakého vitariána z Prahy a celkem mě to nadchlo, ale realizace byla už vyšší dívčí. No každopádně jsem si nejprve říkal, že taková syrová strava není pro mě a i vegetariánství je dost nad moje síly chápání, i když jako mrně jsem masa moc nejedl, spíše jsem se mu vyhýbal a no a na pár let si udělal odmlku :-)

Tak vlastně jsem se syrovkou začal před třemi roky, prošel si detoxem po 2 letech omezování masa se stal vege.... ale bohužel když člověk nejede naplno, tak se toho moc nevyřeší ;-) něco se spešl očistama dá zdolat, ale jak se najede do starých kolejích, tak pomalu se vše vrací zpět, nenápadně a tiše... detox proběhl na syrovce, jaterní očisty, kávový klystýry (játra řeším záměrně a jel jsem dost naplno - chci aby šly brýle pryč - původně jsem měl -13,5 D na obou, teď mi to slezlo na jednom oku o nějakých 5 dioptrií, což mě těší, ale nějak zvláště dobře nevidím... Pomáhají mi velký množství zelenýho lupeníčka, no moc dlouho nevydržím, max 14 dní - neba mě to schánět... ale co pak mám dělat, když to chci změnit... Před dvěma roky kousnut klíštětem nebo komárem, rozjel se mi pěkně flek jak na borélku po přejetí chorvatských hranic a bral jsem na dovče MMS - ble . Po příjezdu sem mudři nic nezjitili, na to se mi rozjely nějaký problémy - horečky a jiné hrůzy. V říjnu minulýho roku jsem začal protiparazitární kúru (zjištěny chlamky, borélie, klíšťová encefalitida, malárie a další potvory) - preparáty Joalis + MMS + antihelmetika u alternativce, protože se to moc nedalo ustát - periodické horečky kolem poledne atd. atd. Asi jsem moc vnitřně nastavenej na nemoci, holt potřeba to přenastavit :-) Sice po antihelmetikách jsem měl takové Herxheimerovky, že jsem myslel, že bude po mě, ale ten pocit po tom byl úžasný - mě patří svět :-D bylo to super, jen to trvalo tři dny a pak to šlo vše zpět, no škoda, ale chlorová voda alias MMS byla nad moje síly... teď to opět jedu - detox po tom nemám a když dávám 15 kapek za den, tak mi je celkem fajn :-) kruťas co???! Na podzim jedu druhé kolo, tak doufám, že mi vše zmizí a bude zase fajn. Jinak mi oči dost hnisají, ať jím vita nebo ne... takový dlouhý hnusný ble hnis... asi nějaký breberky, taky mi dost často škrábe u jater, nevím, co to je... syrovka je super :-) jen ty drogy v podobě jídla, který jsem nedokázal překonta mě drží zpět a nemůžu se pohnout z místa... no nic já tak nějak budu připisovat, co mě napadá a na co bych se chtěl zeptat a dostat radu. Taky bych rád začal půstovat s ukázkovýma návratovkama, tak mi držte palce. Syrové stravě zdar.
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
smajliss
Příspěvky: 1218
Registrován: čtv srp 18, 2011 20:07

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od smajliss »

čau :- ) snad se už budeš jenom zlepšovat, pač si to zasloužíš
Zdeníno
Příspěvky: 824
Registrován: čtv čer 24, 2010 23:11

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Zdeníno »

Tak 5D je tedy hodně... to je supr, tzn. že jdeš správným směrem.

Ohledně možných potíží s vegetariántvím viz http://vitaminb12bereteho.wordpress.com/ (provozuje je vegan).

Zkus půst, ten někdy dokáže zázraky (je určitě snažší než držet diety). A intuici, ta má přednost před výživovými směry.
Uživatelský avatar
buc11
Příspěvky: 7110
Registrován: čtv bře 04, 2004 12:20
Bydliště: VP Hor.Boj.

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od buc11 »

doporučuji prostudovat borelioza.cz,
asi bych se pustil do některého protokolu, z naturálních vypadá nejlépe Buhnerův, to vše spolu s půstami, očistami a stravou,
jeden (sice z mnoha) byl takto dle svého vyjádření a to i s pofiderním MMS úspěšný (je možné tam přečíst jeho příběh)
Uživatelský avatar
Jindra
Příspěvky: 3529
Registrován: úte led 20, 2009 9:41
Bydliště: Nové Město na Moravě

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Jindra »

R.A.M.I.X píše:Ahojky, děkuji předem za toto forum, protože mě trošku více přibližuje syrové stravě každým dnem. Jmenuju se Radim
zdar, vítej,
jé Šumperk, pro mne vstupní brána do v zimě i v létě oblíbených Jeseníků
Tvoje míry kdysi a dnes jsou silně podobný těm mým (taky kdysi a dnes)
ty dioptrie - paráda, tohle bych přál aj tady Šárce
ať se Ti dobře vede
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

Objednám se k mudře na oční, sice tu paní v oblibě nemám... půl hodiny to tam vydržím, aspoň uvidím, jak na tom doopravdy jsem :-) Moje poslední návštěva u ní byla kdysi před staletími :D po napsání receptu na nové brýle (nejspíše nepochopila můj záměr se brýlí zbavit :D) mi připsala na jedno oko o dioptrii více. Malý domácí teleskop, sice jsem viděl dost dobře, ale oči to v té ordinaci nevydržely a začaly mi slzet. Doma jsem si přepsal recept na jednom oku No já jsem doma koumal a 1,5 D jsem z receptu odepsal :wink: Mně když v botě netlačí pořádný balvan, tak si boty nevyzuju a nevyhodím ho :( Dva dny jsem zatím přežil jakž takž, v pondělí do bříška letěly topinky a dneska pár kousků závinu (dávám přednost malému úletu, než po týdnu stovky se z odvykaček složit a najet na komplet na vařenku a potom mět výčitky svědomí). Včera na večeři salátek k tomu pampelišky mixnuté s vodou. Když jsem chtěl dělat druhou dávku, tak mi akorát z pampelišek vypadl jeden "ohne Haus" čili slimák španělský. Teď se prohání do kolečka v kyblíku na zbytky zeleniny. Zjistil jsem, že syrová rebarbora se jíst syrová nedá, škoda... tělo ji nechtělo je dost kyselá, taky obsahuje kyselinu šťavelovou brrr. Piju mixované zelené s vodou, divný je, že mi hořký chutě už nevadí. V čtvrtek chci jednodenní půst, v pátek návratovku!!! ukázkovou !!!

Zdeníno: Díky za odkaz, prostuduju. Půsty určitě budu dělat. Jednodenní a třídenní mám za sebou ale bez návratovky. Teď to chce promáknout návratovku a pustit se do delších půstíků.

smajliss: Taky tomu věřím ;-)

buc: Je divné, že mi paní na Salvii borélii naměřila na CNS a mozku. Byl jsem téměř bez příznaků, až na horečky. Žádné bolesti kloubů nebo tak. Mudrům fakt nevěřím, kolika lidem borélku nebyli schopni najít a pak ji přechodili.... ?

jindra: Jeseníky jsou nádherné a za návštěvu rozhodně stojí. Jojo to bylo kdysi, moc mě to nebavilo, tak jsem to shodil. Rád bych to nabral zpět v nějaké rozumné míře na sebe, nejlépe ve formě svalů a vypadal konečně normálně. Na dioptrie doporučuji jaterní očisty buď jen s citronovou/grepovou šťávou a oliváčem nebo kávový klytýr a provést protiparazitární léčbu domácích miláčků a sebe.

Mějte se. Děkuji za odpovědi.
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
Uživatelský avatar
Jindra
Příspěvky: 3529
Registrován: úte led 20, 2009 9:41
Bydliště: Nové Město na Moravě

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Jindra »

.
Prosím Tě o kávovým klystýru jsem četl teprv nedávno a netušil jsem, jak zajímavý má účinky, proto je plánuji jako obměnu ke svým běžným klystýrům urinovým,

prosím Tě trošku popiš, jak je děláš - jaký kafe (bio?) a jak se to připravuje - kafe se uvaří a naředí do dvou litrů vody anebo naopak bez vaření za studena, třeba louhovat přes noc...
a kolik kafe do kolika vody

dík, jsi laskav
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Zdeníno
Příspěvky: 824
Registrován: čtv čer 24, 2010 23:11

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Zdeníno »

Tak pokud by to někoho zajímalo, vymyslel jsem zlepšovák na mms, vezmu prázdnou tobolku, do jedný půlky napaku chloritan sodný, do druhý půlky dám krystalický betain HCL, spojim je a polknu. Ten hnusnej plyn je cítit akorát, když člověk krkne ;). Je to modifikovaná verze od palo z fóra upramene.cz (říká tomu pms1), takže je to relativně vyzkoušený.
Všechny ingredience dají se levně koupit na fichema.cz

Návod/diskuze na kávový klystýr je taky na zdravi-az.
Fiona
Příspěvky: 3386
Registrován: úte úno 19, 2008 7:06
Bydliště: Buenos Aires, Argentina

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Fiona »

Zdeníno píše:Tak pokud by to někoho zajímalo, vymyslel jsem zlepšovák na mms, vezmu prázdnou tobolku, do jedný půlky napaku chloritan sodný, do druhý půlky dám krystalický betain HCL, spojim je a polknu. Ten hnusnej plyn je cítit akorát, když člověk krkne ;). Je to modifikovaná verze od palo z fóra upramene.cz (říká tomu pms1), takže je to relativně vyzkoušený.
:)
Toz MMS je sice nazev jak spatny vtip (Miracle Mineral Supplement - prestoze je v tom z mineralu maximalne tak chlor, nesuplementuje nic a cely Miracle spociva ve vybiti breber, ovsem dokud to funguje, manana, at si to autor laskyplne nazyva jak chce). Ale PMS je jeste lepsi :D Preji mnoho zdaru v marketingu, zvlaste mezi zenami. Jiste nejedna z nas se trese az si bude moct koupit PMS :lol:
Vyhrazuji si svate pravo na omyly!
Zdeníno
Příspěvky: 824
Registrován: čtv čer 24, 2010 23:11

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Zdeníno »

Ale ne e.. :) název PMS tomu dal palo (nevim proč zrovna P, asi Palo?), jde o jeho nápad, a Humple (autor mms) je poměrně ostře proti lidovým inovacím, asi nechce nést odpovědnost, nedivím se. Čili jedná se spíše o postup, než o zboží, nevim, že by to někdo prodával.
Je fakt, že já se pro to vždycky nadchnu, ale dám pár dávek a pak nějak jakoby zapomenu to brát, hmm, divný, co.

Fichema má většinou asi nejlacinější zboží, tedy co jsem našel na internetu (třaba ten betain HCL je oproti lékárnám xkrát lacinější), a zatím se jeví solidní, rychlá, tak proč o ní nemluvit. A např. ten chloritan prodává v malých dávkách, pochopitelně výstraha, ostatní si většinou nechtějí pálit prstíčky, to se mi na majiteli fakt líbí, vstřícnost, navzdory mocným skunkům z pharmacie. Tak jej ještě prolinknu, Fichema is the best, ať povyskočí v seo a má kšefty.
Ale má-li někdo lepší typ, nejlépe tedy něco skoro zadarmo a hned vedle za rohem, ať nemusím platit poštovný, tak sem s tím. 8)
Fiona
Příspěvky: 3386
Registrován: úte úno 19, 2008 7:06
Bydliště: Buenos Aires, Argentina

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Fiona »

A nemel by tomu Palovi nekdo rict ze PMS uz existuje, a jedna se o predmenstruacni syndrom? :) Vzhledem k tomu ze pan Humble s tim tak jako tak nechce nic mit, nechce to nazvat treba Chlorminator, Chlorkapsle nebo nejak po svem?
Vyhrazuji si svate pravo na omyly!
ravima
Příspěvky: 449
Registrován: pon dub 11, 2011 20:53

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od ravima »

Fiona píše:A nemel by tomu Palovi nekdo rict ze PMS uz existuje, a jedna se o predmenstruacni syndrom? :) Vzhledem k tomu ze pan Humble s tim tak jako tak nechce nic mit, nechce to nazvat treba Chlorminator, Chlorkapsle nebo nejak po svem?
To asi těžko, název PMS (asi "palův m. s.") už je několik let zažitý, stejně tak VMS (myslím že "vylepšený m. s.") pro aktivaci HCl místo kyseliny citronové. To, že každá ta zkratka včetně MMS je dost divná, je celkem jedno.
BTW nejnovější (a asi nejlepší) vylepšení - CDS, už je naprosto v pořádku (Chlorine Dioxide Solution) :-)
Pavluska
Příspěvky: 3334
Registrován: pon kvě 16, 2005 21:20
Bydliště: Země

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Pavluska »

Fiona píše: Ale PMS je jeste lepsi :D Preji mnoho zdaru v marketingu, zvlaste mezi zenami. Jiste nejedna z nas se trese az si bude moct koupit PMS :lol:
můj přítel by řekl, že bohatě stačí to co máme doma zadarmo :mrgreen: (:-)
"Rather than trying to monitor your thoughts, we encourage you to simply pay attention to how you are feeling."
"Abraham"
Uživatelský avatar
Jindra
Příspěvky: 3529
Registrován: úte led 20, 2009 9:41
Bydliště: Nové Město na Moravě

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Jindra »

Zdeníno píše:Návod/diskuze na kávový klystýr je taky na zdravi-az.
aha, u Jardy fungl nový vlákno, to ještě neznám, takže díky moc
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

---fajn a kdeže jsem to vlastně skončil? :wink:

hm hm hm

Back on the track!!! :wink:
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
Pavluska
Příspěvky: 3334
Registrován: pon kvě 16, 2005 21:20
Bydliště: Země

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Pavluska »

ahoj :) ted teprv docitam, ze Ti zjistili i malarii... a byl jsi vubec nekde, kde se da nakazit?
A jak se vubec vede? Lepsi?

Ja ted shodou okolnosti brala taky preparat na odcerveni atd (s pelynkem, hrebickem atd), ale dosel a cekam na vetsi baleni. Musim rict, ze ciste subjektivni pocit po tom... parada. :)
Ale na extra sledovani wc apod nemam naladu. :mrgreen:
"Rather than trying to monitor your thoughts, we encourage you to simply pay attention to how you are feeling."
"Abraham"
Uživatelský avatar
cepheus
Příspěvky: 5016
Registrován: pát dub 09, 2010 17:17
Bydliště: Earth

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od cepheus »

Pavli pls, jaky preparat, muzes dat link ? Kdosi se me na to ptal a netusim co je na to uplne nejvic ok :).
No a nejlepsi je zkusenost vlastni, a nebo lidi co uz "tama sli" a uspeli :-).
Dikes:).
Janek
Příspěvky: 2178
Registrován: ned dub 21, 2013 15:19

R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Janek »

Sakrujes? Co na to tvuj Buh?

Pavlusko, a ostatni? Mam verit preparatu na odcerveni, ktery je klasifikovan nejspise jako potravina (suplement), tzn. NENI testovan (na rozdil od leciva) na ucinnost toho, co popisuje v reklame, na zaklade ceho uverit? Jak to funguje?

Ps: Tim nerikam, ze lze verim lekum, nektere jsou temer neucinne take, ackoliv by mely byt testovany na ucinnost :-)
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Uživatelský avatar
cepheus
Příspěvky: 5016
Registrován: pát dub 09, 2010 17:17
Bydliště: Earth

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od cepheus »

Osle :? .. Vzdyt pise ze pocitila zmeny na sobe same !!! Ty jses fakt neuveritelny osel .. never tedy preparatu a nech byt.
Pavlusku poprosim o link jeste jednou a Ty nam laskave neskac do reci, bud od te dobroty.
------------------------------------------------------
(muj Buh na to nic, protoze neni muj, je nas, ale to bys musel pohnout naped mozkem, jestli nejaky zbytky toho sedyho blata jeste mas):).
Janek
Příspěvky: 2178
Registrován: ned dub 21, 2013 15:19

R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Janek »

Pocitit zmeny a objektivne zjistit, to jsou ruzne veci, pochopis az nekdy dospejes. Jo a nakopne te leccos, prakticky cokoliv (cemu uveris), muze to byt i svecena voda :-)

Buh nas vezdejsi, a vic co maji lide, berouci si stale Boha do ust, maji spolecneho?

Aneb cernobily svet nas vezdejsi podle Cepheuse...
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

ahoj, jo byl jsem, v Chorvatsku na Istrii před třemi lety :) ta sviňka mě ale mohla píchnout kdekoliv po cestě, leč nebyla to forma tropické malárie ale středoevropské ( ing. bláhová uvádí jako zdroje ohnisek u nás písecko, jižní moravu, kroměřížsko). nebyl jsem takovej jako před hranou smrti po tropické malárii ale klasicky horečky až do 38°C a pomalost, zapomínání, malátnost, hodně jsem spal přes den. Jo řešil jsem to u poradce přes preparáty od Jonáše, MMS (s kys HCl).

Jakmile malárii vychytáš včas, tak je možné pouít jen MMS nebo CDS (chlordioxid solution). V počáteční fázi je jen v krvi, takže je to ok. Pak jak se rozleze do periferií, tak je to problématičtější (neříkám, že nemožné) ji dostata z těla.

Na byliny teda moc nevěřím, nedostanou se všude. 5řeší tak max samotný trup a trávicí soustavu. Do mozku a na nervy jsou rostliny krátké.
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
Janek
Příspěvky: 2178
Registrován: ned dub 21, 2013 15:19

R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Janek »

Podle me vychytas leda imunitni system, ktery se s tim musi poprat sam... To mas jako munici a arzenal... bez dobreho kanonyra je aruenal k nicemu a kdyz ti arzenal ovladne protivnik, pouzije to jeste proti tobe (viz potrava pro nemoc)...

Anebo vam dava smysl, ze MMS likviduje jen zle bunky/viry a hodnym neublizi nic & suplementy (byliny, vyziva etc.) nepodpori i skodlive?
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Uživatelský avatar
cepheus
Příspěvky: 5016
Registrován: pát dub 09, 2010 17:17
Bydliště: Earth

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od cepheus »

Artilerie bum - prask ! :D Ty jses mi ale komik s temato moudrama:).
Amen.
Janek
Příspěvky: 2178
Registrován: ned dub 21, 2013 15:19

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Janek »

Tak nam to prosim vysvetli tatko, jak to MMS udela, ze zabije prave a jen ty "skodlive" (hodne necha zit) a jak to ten vitamin udela, ze nenakrmi i ty viry a rakoviny :-)
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

bacha MMS dělá dost neplechu - zažívací problémy, překyselení, nevolnosti. Používal jsem ho, teď už bych ho nepoužil vůbec. Potom jsem používal CDS2 - ClO2 (plyn) rozpuštěný ve vodě. Má řadu výhod - není po něm nevolnost, pocity na zvracení apod. jen teda likviduje zásoby antioxidantů v těle, pokud je člověk beroucí CDS2 nedoplňuje.
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
Janek
Příspěvky: 2178
Registrován: ned dub 21, 2013 15:19

R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Janek »

A toto jsi cetl? http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2018359

"Dvě ukázky ze stovek příspěvků velmi shodného ražení. Do nemocné babičky nalévají Oxid chloričitý, tedy to co je v zásadě věc na čištění vody a bazénů a řadu dalších věcí. Ale také něco, co už před několika lety americká FDA musela začít řešit."

Me osobne MMS minulo, jsem jej nikdy na sobe nevyzkousel, no tehdejsi pragatori dnes rikaji (vyjma tech, kdo na mms vydelavaji?), ze uz by to nezkouseli...??? Zvlastni...

A co kdyz to je jen prostredek, jak dat imunitnimu systemu ranu palici, v nekterem pripade se IS vzpamatuje a cloveka sam vyleci a v jinem pripade IS zkolabuje...?

...Studie nejsou a jeden zivot na otestovani vsech nuanci nestaci. Kdo chce dopadnout jak Marie Currie, navic v necem tak podivnem?
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Pavluska
Příspěvky: 3334
Registrován: pon kvě 16, 2005 21:20
Bydliště: Země

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Pavluska »

cepheus píše: Pavlusku poprosim o link jeste jednou...
hodim Ti to do zpravy :) Vzhledem k tomu, ze mi ma prijit dalsi vetsi baleni, netouzim aby mi to Janek cele zkritizoval. :)
"Rather than trying to monitor your thoughts, we encourage you to simply pay attention to how you are feeling."
"Abraham"
Pavluska
Příspěvky: 3334
Registrován: pon kvě 16, 2005 21:20
Bydliště: Země

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Pavluska »

Janek píše: Pavlusko, a ostatni? Mam verit preparatu na odcerveni, ktery je klasifikovan nejspise jako potravina (suplement), tzn. NENI testovan (na rozdil od leciva) na ucinnost toho, co popisuje v reklame, na zaklade ceho uverit? Jak to funguje?

Ps: Tim nerikam, ze lze verim lekum, nektere jsou temer neucinne take, ackoliv by mely byt testovany na ucinnost :-)
nebudu to rozebirat nejak obsirne, ale pokud se ptas, jak si takovy preparat vybiram, tak dle referenci na internetu ci jeste lepe dle referenci znamych, pratel...
"Rather than trying to monitor your thoughts, we encourage you to simply pay attention to how you are feeling."
"Abraham"
Pavluska
Příspěvky: 3334
Registrován: pon kvě 16, 2005 21:20
Bydliště: Země

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Pavluska »

R.A.M.I.X píše:ahoj, jo byl jsem, v Chorvatsku na Istrii před třemi lety :) ta sviňka mě ale mohla píchnout kdekoliv po cestě, leč nebyla to forma tropické malárie ale středoevropské ( ing. bláhová uvádí jako zdroje ohnisek u nás písecko, jižní moravu, kroměřížsko). nebyl jsem takovej jako před hranou smrti po tropické malárii ale klasicky horečky až do 38°C a pomalost, zapomínání, malátnost, hodně jsem spal přes den. Jo řešil jsem to u poradce přes preparáty od Jonáše, MMS (s kys HCl).

Jakmile malárii vychytáš včas, tak je možné pouít jen MMS nebo CDS (chlordioxid solution). V počáteční fázi je jen v krvi, takže je to ok. Pak jak se rozleze do periferií, tak je to problématičtější (neříkám, že nemožné) ji dostata z těla.

Na byliny teda moc nevěřím, nedostanou se všude. 5řeší tak max samotný trup a trávicí soustavu. Do mozku a na nervy jsou rostliny krátké.
aha, jj, to zni verohodne. Nejdriv me napadlo, zda Te nejaky poradce trosku nelakoval s malarii. ")
A ano, malarii je nejlepsi podchytit vcas. V Africe se s uspechem pouzivaji cinske tablety s pelynkem (pelynek je btw velmi dobra antiparazitalni bylina)... ovsem chce to zavcas...

Osobne si myslim, ze byliny kratke nejsou, ale otazka je davkovani (oficialni doporucene byva nizsi nez je potreba), konkretni telo (is) atd. Na druhou stranu se nestavim proti chemii celkove. V pripade spis takove prevence (kdy clovek nema potvrzeno ze ma parazity - muj pripad) mi chemie ale nevoni.
"Rather than trying to monitor your thoughts, we encourage you to simply pay attention to how you are feeling."
"Abraham"
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

Můžu Janekovi zakázat, aby mi tu do deníčku psal svoje moudra??!?
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

aha, jj, to zni verohodne. Nejdriv me napadlo, zda Te nejaky poradce trosku nelakoval s malarii. ")
A ano, malarii je nejlepsi podchytit vcas. V Africe se s uspechem pouzivaji cinske tablety s pelynkem (pelynek je btw velmi dobra antiparazitalni bylina)... ovsem chce to zavcas...

Osobne si myslim, ze byliny kratke nejsou, ale otazka je davkovani (oficialni doporucene byva nizsi nez je potreba), konkretni telo (is) atd. Na druhou stranu se nestavim proti chemii celkove. V pripade spis takove prevence (kdy clovek nema potvrzeno ze ma parazity - muj pripad) mi chemie ale nevoni.

Tož nevím, mohlo, nemuselo...

Byliny akorát nejsou účinné v mozku, bo ten si tělo brání seč může jakousi bariérou.... tož nejspíše to bude i o přístupu. Bláhové má zkušeností dost, s bylinami úspěch neměla. mno. Teď mi na mysl přišla myšlenka o vlasovcích, na ty moc bylin nezabíra. Navíc se ke mně dostala informace, že Bláhové zkoušela jakýsi bylinný přípravek ze Švýcarska a průběh léčby byl daleko horší, než u použití chemických léků. Takže tak. mno
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
Uživatelský avatar
cepheus
Příspěvky: 5016
Registrován: pát dub 09, 2010 17:17
Bydliště: Earth

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od cepheus »

R.A.M.I.X píše:Můžu Janekovi zakázat, aby mi tu do deníčku psal svoje moudra??!?
Leda bys jej zabil :) ..
(nestastniku jako Ty je tu vic, co "Nestoji o jeho Kidy" .. i nevyzadanymi SZ Te zbombarduje kdyz se mu znelibi Tvoje nazory):).
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

Už ho mám v ne-přátelích :) stejně si myslím, že patří mezi ty prudiče od Sysifa nebo jejich blízkého okolí, které okupovávají skupiny o alternativně na facebooku a pěkně lidi prudí. Dělají si xdesítek profilů ... no škoda mluvit :) :D :D
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
Pavluska
Příspěvky: 3334
Registrován: pon kvě 16, 2005 21:20
Bydliště: Země

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od Pavluska »

R.A.M.I.X píše: Byliny akorát nejsou účinné v mozku, bo ten si tělo brání seč může jakousi bariérou.... tož nejspíše to bude i o přístupu. Bláhové má zkušeností dost, s bylinami úspěch neměla. mno. Teď mi na mysl přišla myšlenka o vlasovcích, na ty moc bylin nezabíra. Navíc se ke mně dostala informace, že Bláhové zkoušela jakýsi bylinný přípravek ze Švýcarska a průběh léčby byl daleko horší, než u použití chemických léků. Takže tak. mno
je to mozne...
Doufam, ze tech breber na mozku moc nemam. :)

Vsechno nejlepsi do noveho roku. >:-)
"Rather than trying to monitor your thoughts, we encourage you to simply pay attention to how you are feeling."
"Abraham"
R.A.M.I.X
Příspěvky: 9
Registrován: stř pro 19, 2012 19:01
Bydliště: Šumperk - Zlín

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od R.A.M.I.X »

Jak se léčí duše? :?
Divine Love Expressing Through Me Now Draws To Me All That Is Needed To Make Me Happy And My Life Complete.
Uživatelský avatar
cepheus
Příspěvky: 5016
Registrován: pát dub 09, 2010 17:17
Bydliště: Earth

Re: R.A.M.I.X - zdravá očka

Příspěvek od cepheus »

Nekdy dost blbe :? .. proc se ptas ?
Odpovědět