Varene je jako kazda jina zavislost,a chce cas.A mam za to ze mnohem horsi nez alkohol a cigarety.Ale proc se divat na varene jako na neco spatneho?
Ja to ted resim porad dokolecka.
Jeden cas mi to slo skvele na 100 % a potom prisly zase desny abstaky.A tak misto boje jehoz vysledkem by byla jen frustrovana mysl si radeji dam na co mam chut,coz je treba nekdy chleba s necim,nebo neco vareneho,s tim ze me to jidlo jen presvedci o tom ze nejlepsi je syrove.
A pokud jim cely tyden jen ovoce a pak si dam ryzi nebo kousek chleba tak v tom nevidim zadny problem,ani nic tak nezdraveho.
Rikam si ze svoboda je hlavni a nerad bych byl otrokem zdrave stravy ktera muze sklouznout at k uchylnosti.
Rikam si ze prechod na tohle je stejne nejmin 5 let,pokud to myslim vazne na zbytek zivota,a lepsi obcas varene k te spouste syroveho nez depky.
Rozhodne se snazim vyvarovat byt viterianem ktery se hrozi vseho vareneho.
Jinak predsevzeti asi nikam nevedou,rika to i v bibli apostol Pavel,ze dela co nechce a nedela co chce.a to byl svaty a silny clovek.
Jsou jedinci kteri to zvladaji dobre,ale ti to maji v genech,ony i ty krevni skupiny obvlivnuji cloveka.
Nastesti po tom varenem je opravdu unava a to mi zase posili do boje...a bez toho se to neobejde.
Tak snad to nejak zvladnem...