buc11 píše:chmm, na předchozí 2 budapešti se nijak nereagovalo a mj byl jsem přeci už i v thajsku se zuzu, sice jen jednu noc ale přesto, ovšem nejraději jezdím sám, nabídka vyplývá pouze z toho, že zájezdy jsou deklarovány pro dva a i autem do německa na letisko to vyjde líp. Mimochodem to moře nebo ležení u něj mě nezajímá a ani bych tam kvůli tomu nejel.
Takže z mé strany jde víceméně o oběť a proto jsem např. pro letošek už 3 zájemkyně o thajsko odmítl. Něco jiného je osobní trenérka, a ještě zadarmo, kteroužto má lenost a slabá vůle nezajímá a striktně trvá na dodržování výkonového plánu. V duchu sice někdy nadávám, ale když se dožiju večera a zasloužené odměny (alkoholového rázu), jsem naprosto spokojen. Takže jen takové by měly šanci při výběrovém konání.
Přechod krakonošovy hory bych docela uvítal, ale muselo by být tepleji.
Zrovna jsem přilez z pásu, jsem v kraťasích i když byly 2, asi si to nechci připustit. Včera brusle 30 km ráno, též nad nulou lehce, ale úplně modro a super, na kraváčku se mi zdála úplně horká voda po tej malorce, že sem skoro nemoh plavat, že bych se otužil?, uvidíme doma, vypnul jsem teplou.
Omlouvám se, že jsem opomenul reagovat na dřívější akce a špatně pochopil Tvou nabídku.
Cítím, že to máš těžké. Neznám to sice z vlastní zkušenosti, ale věřím, že to existuje, že svobodní muži
s Tvým charisma a vytříbeným smyslem pro decentní humor, když to na ně praskne, nebo když ve chvíli
snížené ostražitosti uvolní informaci, že hodlají uskutečnit zahraniční zájezd do rovněž atraktivní lokality,
jsou náhle nemile zaskočeni velkou řadou nabídek stran vypočítavých žen z jejich okolí, které náhle
postihla zvýšená cestovní teplota a snaží se všemožně vetřít do Tvé přízně a sousedního sedadla
v první třídě, nebo osobním, také zachovalém, vozidle s několika přepravkami lákavých domácích slív
z vlastní produkce, a které snad ani nedokážou náležitě ocenit tu kvalitu.
Oběti bychom neměli žádat, ale přinášet, tak se tedy omlouvám, že jsem přišel s tím troufalým návrhem,
zda bys nemohl vzít mou ženu a naše, v mezích možností, dobře vychované a roztomilé děti s sebou.
Nebudu proto již více naléhat a uvádět Tě do rozpaků.
Všeho s mírou.