buc11 píše:
už to byl 3. přípravný kemp,
asis přeskočil popisovaný průběh dne, v 6:30 budíček a až ve 20:00 osobní volno (ale pod kontrolou) na nějaký ten drink, či fruit
nebo se přileze z horského treku, chvílu se vydejchávám na plage, ale po chvíli objeví v dáli v zorném poli ještě nezdolaný kopec a alou, nebo ta ranní koupel po běhu ještě potmě za rozbouřenýho moře zamotanej v řasách, ještě by sis přál být zas poblíž katru
a jak víme, na sex není, což je moje záchrana
a nepustils bys na týden šárku?
Třeba to nebyla kontrola osobního volna, ale touha být Ti stále nablízku, což mohlo časem přerůst až v přehodnocení lechtivě bezkontaktních zásad, ale s tím i v hrozbu ztráty bezpečí.
Poblíž katru by si přáli být mí kolegové, já mám raději pásovku, ale to se nesmí nikdo z nich dozvědět. Oni na ní nevidí nic dobrého, protože je tak, jak ji používáme, méně efektivní a více problematická.
Ale dotaz zněl, zda bych pustil svou drahou choť s důvěryhodným a kultivovaným průvodcem do Maroka.
Nuže odpověď zní ano, ale pouze za předpokladu, že "poletí" i s celým naším mnohočetným potomstvem, které bych o ten zážitek rovněž nerad připravil a které není připraveno na matčinu týdenní absenci a těžké časy, jaké by jim, pod mým vedením, nastaly.
Jde tu totiž o jejich a mé duševní i fyzické zdraví, které nám, a to v prvé, druhé, ba i v poslední řadě, leží na srdci především, i po všem. Abych si třeba nemusel dětem stěžovat, že se s nimi musím všude tahat, zatímco jejich matka se někde tahá s tím jedenáctipalcovým bucem.
Pokud jsi na to ochoten přistoupit a uhradit jim vzlet, pobyt a stravu; tady bych měl varovat, že zobou jako ptáčci, což znamená, že mnohdy snědí víc, než váží, a to bys dal sbohem i svému zbývajícímu nízkorozpočtu a navíc, Ona asi týden nechce postit ani sexuálně; pak mohou balit. Jsem ale rovněž nucen trvat na jejich návratu v bezvadném technickém stavu, v jakém bych se
s nimi s těžkým srdcem loučil, i když pouze na několik dní.
Zatím tolik k mému pohledu na ten zájezd, ale ještě je třeba naklást dotaz Jí, zda by byla Ona ochotna to vše absolvovat.
Všeho s mírou.