Jindra
Moderátor: hugo
Re: Jindra
.
dneska sladký menu, dal jsem jabko med lněné semínko a mák. jój, mňamko
vítr jak sviňa, celou noc déšť - takže sníh, co jsme měli, je fuč, kdoví jestli ještě půjdu na lyže, ale zima nekončí, to ešče snad půjde
valim do LIDLa, maj akční okurky, syn mi prý qečeři udělá obložený talíř
život je krásnej
dneska sladký menu, dal jsem jabko med lněné semínko a mák. jój, mňamko
vítr jak sviňa, celou noc déšť - takže sníh, co jsme měli, je fuč, kdoví jestli ještě půjdu na lyže, ale zima nekončí, to ešče snad půjde
valim do LIDLa, maj akční okurky, syn mi prý qečeři udělá obložený talíř
život je krásnej
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- Hugo z Hor
- Příspěvky: 934
- Registrován: pon kvě 28, 2007 23:33
- Bydliště: Vrútky
Re: Jindra
Já si dnes v Kauflandu koupil červené pomelo. Příště si za ty peníze raději koupím 3 obyčejné, zase taková chuťová extáze to není
Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
Re: Jindra
.
červený pomelo neznám
takže "dítě" červenýho grepu, že
dneska jsem otevřel svoju první zavřeninu, třešně
něco, co jsem v životě nejedl
mňááám, je to správně nakvašený, lehoučko nakyslý, móc dobrý
jakkoli doslazovat netřeba
jo a ještě jedna moje radost - tohle "moje dítě", jehož vývoj a výrobu jsem společně s kamarádem poslední cca tři roky oběhával, skutečně to tady v ČR nebyla legrace,
už ho máme v prodeji. Myslel jsem hlavně na nás, vitariány, možnost lisovat si doma vlastní čerstvé oleje
pasuje i na stroje Omega 8004/6
plánujeme teď jako další fázi nástavec i na Angela
jupííí, konečně zas budu mít zcela čerstvý lněný olej, který si hned šoupnu do mrazáku.
a víte, co miluju? do lněného oleje přimíchávám čerstvě mleté lněné semínko. šup s tím do mrazáku ztuhnout. bože to je tááák dobrýýý
červený pomelo neznám
takže "dítě" červenýho grepu, že
dneska jsem otevřel svoju první zavřeninu, třešně
něco, co jsem v životě nejedl
mňááám, je to správně nakvašený, lehoučko nakyslý, móc dobrý
jakkoli doslazovat netřeba
jo a ještě jedna moje radost - tohle "moje dítě", jehož vývoj a výrobu jsem společně s kamarádem poslední cca tři roky oběhával, skutečně to tady v ČR nebyla legrace,
už ho máme v prodeji. Myslel jsem hlavně na nás, vitariány, možnost lisovat si doma vlastní čerstvé oleje
pasuje i na stroje Omega 8004/6
plánujeme teď jako další fázi nástavec i na Angela
jupííí, konečně zas budu mít zcela čerstvý lněný olej, který si hned šoupnu do mrazáku.
a víte, co miluju? do lněného oleje přimíchávám čerstvě mleté lněné semínko. šup s tím do mrazáku ztuhnout. bože to je tááák dobrýýý
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
jak si tak občas mixnu banán s kakaem (jj, Bucova škola), tak mne včera napadlo dát tam toho kakaa fakt, ale fááákt hodně.
To bylo mám dojem skoro 100 g kakaa na jen asi tři banány (ok, přiznám, že nějaká kapka vody taky, páč už to bylo hodně hutný)
Týýý jo, kakao to samozřejmě těžce zahustilo a vznikl hutnej krém, dost dobrá čokoláda.
Překvapilo mne - vzhledem k tomu množství kakaka -, že to ani nebylo odporně hořký :-O
Tož to mi teda chutná, to si teda taky občas budu dělávat. Mám novej receptík na čokoládku.
a taky konečně něco jinýho, než mák, kterej je mou drogou a kterej jím snad denně
ale dneska jsem mák neměl. dneska jsem měl kakaovou čokoládku :-))
ohledně máku mám taky novinku - ještě jsem tu nepsal? stačí namlet dva mlejnky máku, do toho ščávu ze dvou pomerančů a hotovo. taky mňááám
jak si tak občas mixnu banán s kakaem (jj, Bucova škola), tak mne včera napadlo dát tam toho kakaa fakt, ale fááákt hodně.
To bylo mám dojem skoro 100 g kakaa na jen asi tři banány (ok, přiznám, že nějaká kapka vody taky, páč už to bylo hodně hutný)
Týýý jo, kakao to samozřejmě těžce zahustilo a vznikl hutnej krém, dost dobrá čokoláda.
Překvapilo mne - vzhledem k tomu množství kakaka -, že to ani nebylo odporně hořký :-O
Tož to mi teda chutná, to si teda taky občas budu dělávat. Mám novej receptík na čokoládku.
a taky konečně něco jinýho, než mák, kterej je mou drogou a kterej jím snad denně
ale dneska jsem mák neměl. dneska jsem měl kakaovou čokoládku :-))
ohledně máku mám taky novinku - ještě jsem tu nepsal? stačí namlet dva mlejnky máku, do toho ščávu ze dvou pomerančů a hotovo. taky mňááám
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- Hugo z Hor
- Příspěvky: 934
- Registrován: pon kvě 28, 2007 23:33
- Bydliště: Vrútky
Re: Jindra
Červené pomelo je mírně sladší než obyčejné a to bílé hnusné uvnitř, co jde vždycky pryč, je i míň hořké. Ale více ho již kupovat opravdu nebudu, příště si radši koupím 3 obyčejné v tescu po 23 kč a vyjde mne to o 7 kč levněji.
Ten nástavec na olej je fajný, potřeboval bych něco podobného na Greenstar. Jen se obávám životnosti plastů, i když ještě exponované díly mám nakoupené z USA po dvou kusech v zásobě.
Zavřeninu plánuju vyzkoušet letos. Zatím mi musel stačit zavřenej a zamraženej burčas, poslední flašku jsem dopil včera. Dnes klasické páteční nejezení
Ten nástavec na olej je fajný, potřeboval bych něco podobného na Greenstar. Jen se obávám životnosti plastů, i když ještě exponované díly mám nakoupené z USA po dvou kusech v zásobě.
Zavřeninu plánuju vyzkoušet letos. Zatím mi musel stačit zavřenej a zamraženej burčas, poslední flašku jsem dopil včera. Dnes klasické páteční nejezení
Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
Re: Jindra
jakmile dokončíme větší sérii tohohle provedení oil extractoru, hned se vrhnem na verzi pro Angela, což je taky dvouhřídel, to Ti náááhodou pasovat nebude? GS je hodně jiné?Hugo z Hor píše:Ten nástavec na olej je fajný, potřeboval bych něco podobného na Greenstar
(hmm, asi se ptám blbě, asi to o hodně jiné bude, že...)
kudla, mi tady málem kapou slzy na klávesnicu
néé, klid, nic se neděje, ale dostali sme s ženou chuť na cibulový chipsy, tak jsem to teďko namíchal a rozmazávám na plato na sušení, tož slzim, no, cibule
všeci už v posteli; to bude zítra překvápko, co taťka urobil
ešče před tím mým slzením jsem koukl na Duška, toho já teda můžu
mám dojem, že Drtinová ne tak docela "stíhala", vo co jako go
bylo vidět, že se na rozhovor připravila, to jo, ale tohle téma holt evidentně není její obor
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
dneska měla premiéru další zavřenina, červerybíz. Byl kyselej už při zavírání, takže jsem nečekal žádnou sladkost. Je to moc příjemně nakvašený, podobně jako byly (a jsou) třešně a jo, jíst se to dobře dá, ale co bych se trápil - šoupl jsem to do mixéru s dvěma třema lžičkama medu (jasně, drobet skořice a hrstka lněnýho semínka, ten dávám do všeho, moje úchylka). Mňááám, bezva obídek.
Konečně se mi rozjíždí podnikání. Jednak jazykový korektury článků, časopisů a knih, už začínám mít stálý klienty a tedy stálý příjmy, no a taky už se rozjíždí obchodování se lněným semínkem, který dodávám k tomu oil extractoru, co už je v prodeji. Mám za skvělou cenu len, kde je poměr omega-3 k šestce 3:1, což je naprosto žádoucí a takový len je k lisování na olej jako stvořený. Navíc - oleje je z toho semínka požehnaně. Daří se mi, jj.
Ať se daří i tady kolegáčům z fóra, přeju
dneska měla premiéru další zavřenina, červerybíz. Byl kyselej už při zavírání, takže jsem nečekal žádnou sladkost. Je to moc příjemně nakvašený, podobně jako byly (a jsou) třešně a jo, jíst se to dobře dá, ale co bych se trápil - šoupl jsem to do mixéru s dvěma třema lžičkama medu (jasně, drobet skořice a hrstka lněnýho semínka, ten dávám do všeho, moje úchylka). Mňááám, bezva obídek.
Konečně se mi rozjíždí podnikání. Jednak jazykový korektury článků, časopisů a knih, už začínám mít stálý klienty a tedy stálý příjmy, no a taky už se rozjíždí obchodování se lněným semínkem, který dodávám k tomu oil extractoru, co už je v prodeji. Mám za skvělou cenu len, kde je poměr omega-3 k šestce 3:1, což je naprosto žádoucí a takový len je k lisování na olej jako stvořený. Navíc - oleje je z toho semínka požehnaně. Daří se mi, jj.
Ať se daří i tady kolegáčům z fóra, přeju
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Jindro skvělé zprávy!!!
Krásně se to čte. Někdy si připadám mezi lidmi jako ještě větší exot, jak si furt libuju v životě......
Krásně se to čte. Někdy si připadám mezi lidmi jako ještě větší exot, jak si furt libuju v životě......
Re: Jindra
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
a další zavřenina okoštována
tentokrát sklenka raw malin
týýý jo, parádně vykvašený, kyselý, aj alkohol jsem cítil
jako vždy - trochu opraveno medem a mňam mňam
odpoledne bude zele salát, žena slíbila, to bude taky jóóójko, ona dělá šopské saláty moc dobré
slunko sice nikde, ale aspoň, že neprší nesněží, takže aj ven se krásně dostaneme
ale jen pěšky. na kole by mne to v týhle zimě tak nebavilo
a další zavřenina okoštována
tentokrát sklenka raw malin
týýý jo, parádně vykvašený, kyselý, aj alkohol jsem cítil
jako vždy - trochu opraveno medem a mňam mňam
odpoledne bude zele salát, žena slíbila, to bude taky jóóójko, ona dělá šopské saláty moc dobré
slunko sice nikde, ale aspoň, že neprší nesněží, takže aj ven se krásně dostaneme
ale jen pěšky. na kole by mne to v týhle zimě tak nebavilo
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Ty v podstate uz ted v breznu chlastas Jindrichu jen to svisti (abys mel zase kam zavrit novy plody) cos delal cece v zime ?
Si to mel zbastit (+-) okolo Vanoc dokud to nemelo alkohol a nezkyslo to, ne ?:))).
Si to mel zbastit (+-) okolo Vanoc dokud to nemelo alkohol a nezkyslo to, ne ?:))).
Re: Jindra
.
jasně že sem to měl baštit vokolo Vánoc
jenže zavřeniny jsem fakt děál poprvý a to napětí, co z teho vyleze a jak to chutná, to mne moc bavilo, odsouval jsem to dál a dál
to máš jak s orgasmem, taky se těšíš a odsouváš
no, nebudu psat vo věcech, na který už jenom vzpomínám a zpátky k zavřeninám
nejradš bych vodsouval dál, těšení se mne moc baví, ale jasně, taky potřebuju uvolnit sklenice
tak se pomalu chystám na další zavřený třešně a už je budu votvírat jak starej zkušenej, páč už vím
je to fakt mňááám a supr je aj to, že to máme raw
napětí eště ale mám, čeká mne totiž ještě deflorace meruněk a taky melouna
to bude teprvá poprvý
P.S. hrome, zanedlouho skáknu do lesa na novej medvědí česnek - že bych taky zkusil zavřít?
néni co ztratit - dyž nevyjde, o prd de, v lese jsou ho těžký kila
jasně že sem to měl baštit vokolo Vánoc
jenže zavřeniny jsem fakt děál poprvý a to napětí, co z teho vyleze a jak to chutná, to mne moc bavilo, odsouval jsem to dál a dál
to máš jak s orgasmem, taky se těšíš a odsouváš
no, nebudu psat vo věcech, na který už jenom vzpomínám a zpátky k zavřeninám
nejradš bych vodsouval dál, těšení se mne moc baví, ale jasně, taky potřebuju uvolnit sklenice
tak se pomalu chystám na další zavřený třešně a už je budu votvírat jak starej zkušenej, páč už vím
je to fakt mňááám a supr je aj to, že to máme raw
napětí eště ale mám, čeká mne totiž ještě deflorace meruněk a taky melouna
to bude teprvá poprvý
P.S. hrome, zanedlouho skáknu do lesa na novej medvědí česnek - že bych taky zkusil zavřít?
néni co ztratit - dyž nevyjde, o prd de, v lese jsou ho těžký kila
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Takze prukopnik, to potom jo )) ..
Sakrys, medvedika, ten nesmim letos propast jako vzdycky:).
Jeste to tu nemam az tak zmapovany, ale lesy vim kde jsou, tak snad to roste vsude, ne ?
Nebo to vyzaduje spesl stromovi ?:)
Sakrys, medvedika, ten nesmim letos propast jako vzdycky:).
Jeste to tu nemam az tak zmapovany, ale lesy vim kde jsou, tak snad to roste vsude, ne ?
Nebo to vyzaduje spesl stromovi ?:)
Re: Jindra
rozhodně JÁ vyžaduju panenský prostředí - čistej les bez provozu lidí nebo techniky. posrání od zajíců nebo srnek mi nevadí chodím na místo, kam mne zaučil tady raw kolega svobomi, moc hodnej kluk; medvěďák je tam vskutku luxusní, je to krásnej vlhkej les. ještě mu dám cca dva týdny a valím tamcepheus píše:Nebo to vyzaduje spesl stromovi?
není každej den posvícení, občas mám aj blbý zprávy.
tentokrát, že jsem přes noc zapomněl venku avokádo
už ho mám solidně vzrostlý, mazlím ho cca dva roky...
asi mám utrum, nejspíš to zmrzlo... uvidím, zda se nechytne
bylo nějak mínus pět (to už je asi dva tejdny zpátky)
su vůl, no
ááále, tak zasadíme nový. se nepodělám
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
grrrr
hrome zase jsem k obědu stláskal misku mákomedu
je to dobrota, je to ale droga
nemůžu se toho zbavit
na tomhle už nevidim nic přínosnýho, nic zdravýho
kdyby dvě tři lžičky na chuť, tak neřeknu,
toho bylo k půllitru, to už je zbytečně dost
ale teda mňáááám
eště si do teho přidávám mletý jáhly, to krááásně chřupe mezi zubama
dneska teda počasí jak sviňa - svítí slunko, pak kroupová bouře, svítí slunko, pak sněhová bouře, vichr jak sviňa
tak počkám zas na to slunko a pudu se provětrat ven (do kapes po pětikilovým závaží, až se to zas vystřídá za ten další silnej vichr)
grrrr
hrome zase jsem k obědu stláskal misku mákomedu
je to dobrota, je to ale droga
nemůžu se toho zbavit
na tomhle už nevidim nic přínosnýho, nic zdravýho
kdyby dvě tři lžičky na chuť, tak neřeknu,
toho bylo k půllitru, to už je zbytečně dost
ale teda mňáááám
eště si do teho přidávám mletý jáhly, to krááásně chřupe mezi zubama
dneska teda počasí jak sviňa - svítí slunko, pak kroupová bouře, svítí slunko, pak sněhová bouře, vichr jak sviňa
tak počkám zas na to slunko a pudu se provětrat ven (do kapes po pětikilovým závaží, až se to zas vystřídá za ten další silnej vichr)
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Občasně se "sežrat" něčím zdravým určitě neškodí. Ale škodí, když si z toho děláš výčitky...
Tak si to užij, a nedělej to příliš často
Tak si to užij, a nedělej to příliš často
Re: Jindra
.
k raw patří podle mě aj chození naboso (myslím tím chození bosky... chlapi ten samej pojem používaj i v jiným kontextu, he he)
Teďko ty teplý slunečný dny chodívám se synkem po venku bosky a to je teda negative poznámek od manželky či od babičky, jak budeme nachlazení, ehhh
takže honem mladýmu vysvětluju vesmírnej zákon přitažlivosti, že budeme-li (tak jako manželka či babička) mluvit o nemoci, tak ta nemoc taky přijde, zatímco budeme-li mluvit o zdraví, tak budeme jako řípa.
no už tohle synkovi příliš vysvětlovat nemusím, on pro to má cit, životní Tajemství už je mu celkem jasný, ví o tom, což mne těší
to je tak fááájn chodit bosej, líbí se nám to. už to konečně od letoška míním zařadit do životního stylu též
k raw patří podle mě aj chození naboso (myslím tím chození bosky... chlapi ten samej pojem používaj i v jiným kontextu, he he)
Teďko ty teplý slunečný dny chodívám se synkem po venku bosky a to je teda negative poznámek od manželky či od babičky, jak budeme nachlazení, ehhh
takže honem mladýmu vysvětluju vesmírnej zákon přitažlivosti, že budeme-li (tak jako manželka či babička) mluvit o nemoci, tak ta nemoc taky přijde, zatímco budeme-li mluvit o zdraví, tak budeme jako řípa.
no už tohle synkovi příliš vysvětlovat nemusím, on pro to má cit, životní Tajemství už je mu celkem jasný, ví o tom, což mne těší
to je tak fááájn chodit bosej, líbí se nám to. už to konečně od letoška míním zařadit do životního stylu též
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
Včera jsem z lesa dovezl hromadu úžasného medvědího česneku, vylisoval jsem si doma čerstvý lněný olej a už jsem to ládoval do Vitamixu.
Tohle pesto s medvědím česnekem je dobrota, jen teda mne z toho trochu pálí jazyk a krk, on je ten česnek docela ostrý
njn, a ještě vlastně musím nandat česnek do mrazáku na horší časy
jéje, chvíli po zapsání jsem si všiml prťavýho totálně hubenýho klíštěte na břiše, třepetalo nožičkama, miminko jedno roztomilé
kde se jen vzalo, nikde jsem se neválel... nechápu... trhal a jedl jsem dnes pampelišky, to jo, ale neležel u toho
no, to je jedno, nebudu mu dělat hostitele - čapl jsem ostrej nůž, odfikl ho a hotovo
Včera jsem z lesa dovezl hromadu úžasného medvědího česneku, vylisoval jsem si doma čerstvý lněný olej a už jsem to ládoval do Vitamixu.
Tohle pesto s medvědím česnekem je dobrota, jen teda mne z toho trochu pálí jazyk a krk, on je ten česnek docela ostrý
njn, a ještě vlastně musím nandat česnek do mrazáku na horší časy
jéje, chvíli po zapsání jsem si všiml prťavýho totálně hubenýho klíštěte na břiše, třepetalo nožičkama, miminko jedno roztomilé
kde se jen vzalo, nikde jsem se neválel... nechápu... trhal a jedl jsem dnes pampelišky, to jo, ale neležel u toho
no, to je jedno, nebudu mu dělat hostitele - čapl jsem ostrej nůž, odfikl ho a hotovo
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
dneska jsem dal tentýž výlet
když jsem viděl předpověď počasí s tím, že je poslední rozumný den, honem jsem valil na kolo
dneska malý výlet, jen 60 km
pěkná hromada medvědího česneku, mňááám
a to klíště předevčírem jsem si dovezl odtamtud, určitě, páč jen jsem dneska opřel kolo o strom, už jsem odbrnkával prvního vítajícího z levý nohy, za chvíli jsem měl další klíště na rukávu a pak už jsem tedy na další nečekal a během sběru se vždycky sem tam otřepal a otřel rukama, abych je průběžně sundával. pak už jsem na ně "prděl", no možná se večír při mytí prohlídnu
právě dlabu to pesto z medvědčesneku, huba pálí, ale "musim", je to mňam
tadyk je to moje oblíbené místečko:
dneska jsem dal tentýž výlet
když jsem viděl předpověď počasí s tím, že je poslední rozumný den, honem jsem valil na kolo
dneska malý výlet, jen 60 km
pěkná hromada medvědího česneku, mňááám
a to klíště předevčírem jsem si dovezl odtamtud, určitě, páč jen jsem dneska opřel kolo o strom, už jsem odbrnkával prvního vítajícího z levý nohy, za chvíli jsem měl další klíště na rukávu a pak už jsem tedy na další nečekal a během sběru se vždycky sem tam otřepal a otřel rukama, abych je průběžně sundával. pak už jsem na ně "prděl", no možná se večír při mytí prohlídnu
právě dlabu to pesto z medvědčesneku, huba pálí, ale "musim", je to mňam
tadyk je to moje oblíbené místečko:
- Přílohy
-
- 250420153401.jpg
- (435.89 KiB) Zatím ještě nestaženo
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
synek ve škole a jeho pití doma na stole
brainstorming: žízeň... tedy bolavá hlava... pak špatná známka...
dilema pro Lásku a Ego
ego: nech bejt, ať se kluk poučí, příště si na to bude pamatovat
srdce: sám nerad žízníš, pití mu zanes, máš ho rád, jednej s láskou
Žiju s Láskou, takže valím do školy na přestávku, nemám to ani kilometr
Objal mne, přitiskl se ke mně, "táááťko, já mám takovou žízeň"
tyhle sladký okamžiky tvoří krásnej život
a že já blb na to přišel až teďko před důchodem
cestou zpátky pampelišky na louce, mňááám, už mlaskám
děcka, miluju slináky - že sou tak slizký
jak žvejkám ty pampely, tak už jsem dva slimáky vyplivl
hele klídek - nerozkousl jsem žádnýho
oni totiž tak šíííleně kloužou, že to nejde do něj kousnout
zas nová zkušenost
a závěr: v případě extrémního hladu slimáky nejíst, nýbrž mixovat je
synek ve škole a jeho pití doma na stole
brainstorming: žízeň... tedy bolavá hlava... pak špatná známka...
dilema pro Lásku a Ego
ego: nech bejt, ať se kluk poučí, příště si na to bude pamatovat
srdce: sám nerad žízníš, pití mu zanes, máš ho rád, jednej s láskou
Žiju s Láskou, takže valím do školy na přestávku, nemám to ani kilometr
Objal mne, přitiskl se ke mně, "táááťko, já mám takovou žízeň"
tyhle sladký okamžiky tvoří krásnej život
a že já blb na to přišel až teďko před důchodem
cestou zpátky pampelišky na louce, mňááám, už mlaskám
děcka, miluju slináky - že sou tak slizký
jak žvejkám ty pampely, tak už jsem dva slimáky vyplivl
hele klídek - nerozkousl jsem žádnýho
oni totiž tak šíííleně kloužou, že to nejde do něj kousnout
zas nová zkušenost
a závěr: v případě extrémního hladu slimáky nejíst, nýbrž mixovat je
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Jindro, smekam pred tvym otcovskym vykonem, ale muzes prosim upresnit jak milovat slimaka? Ja tak maximalne tech par oslintanych blbcu posbiram ze zmokleho chodniku, abychom je nerozzvykli vozickem, jezto jsou fakt neskutecne blbi az sebevrazedni, a hodim je sousedovi do zahrady. Lasku zatim ve svem srdci hledam marne. Fakt to nejde. Jsou hnusni.
Vyhrazuji si svate pravo na omyly!
- Hugo z Hor
- Příspěvky: 934
- Registrován: pon kvě 28, 2007 23:33
- Bydliště: Vrútky
Re: Jindra
A hlavně dobře prosliňovat !!!Jindra píše:a závěr: v případě extrémního hladu slimáky nejíst, nýbrž mixovat je
PS co se to stalo s fórem? Kde je zelené téma?
Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jindra
Pracuje se na tom, ještě musím doladit pár detailů a zelené téma bude zpět.Hugo z Hor píše:PS co se to stalo s fórem? Kde je zelené téma?
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: Jindra
ježiš mně se tenhle novej dizajn nelíbí
zlatej starej zelenej vitarián a hlavně přes celou obrazovku a ne jen přes půl jak tohle :-)
né, v pohodě
včera sme měli letět balónem
domluveno na šestou večer
půlhodinku před tím sedáme rodinka do auta a že jedem, máme to 30 km
a vtom telefonát - sorry sorry, ten vítr je fakt silnej, letět se dá, ale přistát ne :-))
takže si Vírskou prohlídneme pozdějš, 12/6 zas v šest večer
zlatej starej zelenej vitarián a hlavně přes celou obrazovku a ne jen přes půl jak tohle :-)
né, v pohodě
včera sme měli letět balónem
domluveno na šestou večer
půlhodinku před tím sedáme rodinka do auta a že jedem, máme to 30 km
a vtom telefonát - sorry sorry, ten vítr je fakt silnej, letět se dá, ale přistát ne :-))
takže si Vírskou prohlídneme pozdějš, 12/6 zas v šest večer
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
už jsem to nemoh' vydržet a dal jsem krásnej biftek
nebo nevím, co to bylo, na maso už jsem zapomněl,
ale prostě krásně orestovaný masíčko, mňam
asi to s vitariánstvím zabalím, tohle je jinčí mňamko
viz foto
pokud se někomu sbíhaj sliny a chce recept, tady je:
nechci sem dávat vařáckej recept jakožto off topic, proto bílé písmo na bílém podkladu, jistě si poradíte třeba označením myšou do bloku:
kdepak, nic vařáckýho, sorry, na raw už zůstanu do nejdelší smrti ve stodvaceti letech
slíbený recept:
klasické vitariánské lněné placky, do nichž jsme dali hooodně cibule
přelito lněným olejem smíchaným s čerstvě mletým lněným semínkem
mňááám
už jsem to nemoh' vydržet a dal jsem krásnej biftek
nebo nevím, co to bylo, na maso už jsem zapomněl,
ale prostě krásně orestovaný masíčko, mňam
asi to s vitariánstvím zabalím, tohle je jinčí mňamko
viz foto
pokud se někomu sbíhaj sliny a chce recept, tady je:
nechci sem dávat vařáckej recept jakožto off topic, proto bílé písmo na bílém podkladu, jistě si poradíte třeba označením myšou do bloku:
kdepak, nic vařáckýho, sorry, na raw už zůstanu do nejdelší smrti ve stodvaceti letech
slíbený recept:
klasické vitariánské lněné placky, do nichž jsme dali hooodně cibule
přelito lněným olejem smíchaným s čerstvě mletým lněným semínkem
mňááám
- Přílohy
-
- IMG_2370.JPG
- (246 KiB) Zatím ještě nestaženo
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Jj, cibule nema chybu, je to hned vedle cesneku druha nejlepsi Bozi bylina ..
- Hugo z Hor
- Příspěvky: 934
- Registrován: pon kvě 28, 2007 23:33
- Bydliště: Vrútky
Re: Jindra
Já zase ujíždím na chřestu s avokádovou pomazánkou s medvědím pestem (a taky s nalámanou lněnou plackou). A trošku jsem zvlčil, minulý týden jsem dostal luxusní kozí sejra, asi půl kila. A už není
- Přílohy
-
- vecere.jpg
- (59.51 KiB) Zatím ještě nestaženo
Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
Re: Jindra
.
před chvílí jsem se vrátil z letošního rawfestu
super super, vynikající
konečně zas pokec s lidima, s nimiž se vidím třikrát za rok
konečně jsem se zas cítil jako člověk
poprvé jsem okusil mladý kokos!!!
měl jsem jich sedm nebo osm
další prvenství: viděl jsem a držel v ruce durian, píchá jak ježek
cestou domů z Prahy jsem dneska dal Posázaví
procházka po zelené turistické s kokosem v ruce, mňam a krááásně voní
před chvílí jsem se vrátil z letošního rawfestu
super super, vynikající
konečně zas pokec s lidima, s nimiž se vidím třikrát za rok
konečně jsem se zas cítil jako člověk
poprvé jsem okusil mladý kokos!!!
měl jsem jich sedm nebo osm
další prvenství: viděl jsem a držel v ruce durian, píchá jak ježek
cestou domů z Prahy jsem dneska dal Posázaví
procházka po zelené turistické s kokosem v ruce, mňam a krááásně voní
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
njn, díky za připomínku medvědího pesta, už ho zas namíchám, mňááámHugo z Hor píše:ujíždím na chřestu s avokádovou pomazánkou s medvědím pestem
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
týýýjo tohle je aspoň detox
docela pohodlíčko, co říkáš
docela pohodlíčko, co říkáš
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- Hugo z Hor
- Příspěvky: 934
- Registrován: pon kvě 28, 2007 23:33
- Bydliště: Vrútky
Re: Jindra
Docela síla toliko česneku, ale ano. Kadarku a český paličák, dovedu si to představit >:-)
Teď mám melounové období, dnes fajnový vodní meloun a na večeři piel de sapo
Teď mám melounové období, dnes fajnový vodní meloun a na večeři piel de sapo
Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
Re: Jindra
Jindro presiel som na tvoj system
ranajky je vela rozomleteho maku s rozpucenym bananom a troska skorice a par lyzic tepleho caju nech ta ma voac vlhkosti
tiez som sa dozvedel zaujimavu vec
ked mas viac nalmeteho maku mozes ho drzat v mrazaku
vydrzi a pritom ani nenavlha ani nezmrzne do nejakej ladovej kryhy pekne sa da sypat
ranajky je vela rozomleteho maku s rozpucenym bananom a troska skorice a par lyzic tepleho caju nech ta ma voac vlhkosti
tiez som sa dozvedel zaujimavu vec
ked mas viac nalmeteho maku mozes ho drzat v mrazaku
vydrzi a pritom ani nenavlha ani nezmrzne do nejakej ladovej kryhy pekne sa da sypat
5 2 8
Re: Jindra
.
v mrazáku se dá držet hodně hodně věcí,
určitě tam dávám především oleje
mák mi nezbude nikdy - co namelu, to sním, i kdyby toho bylo kilo
jsem makovej cvok
v mrazáku se dá držet hodně hodně věcí,
určitě tam dávám především oleje
mák mi nezbude nikdy - co namelu, to sním, i kdyby toho bylo kilo
jsem makovej cvok
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
vrátil jsem se z několikadenního cyklorajtění po Orlických horách
jezdíváme Jeseníky a Krkonoše, zatímco v Orlických jsem byl snad poprvé v životě
těšil jsem se na to množství bunkrů z roku 37 nebo 38 a však jsem jich taky řádku prolezl
a pevnost Hanička, týýýjo, to je úžasný dílo
no jen škoda, že je to válečnej materiál
hřešil jsem občasným pivkem a ten okurkovej salát měl vlastně zálivku z kysaný smetany (a s česnekem, mňam)
koukal jsem na lidi - hrůza, jak jsou tlustí; kolikrát už aj malý děcka, ch jo
jinak teda solidní pařáčky, ale na raw to není nic podstatnýho, už mne to horko neschvátí jak tehdá na vařeným
vrátil jsem se z několikadenního cyklorajtění po Orlických horách
jezdíváme Jeseníky a Krkonoše, zatímco v Orlických jsem byl snad poprvé v životě
těšil jsem se na to množství bunkrů z roku 37 nebo 38 a však jsem jich taky řádku prolezl
a pevnost Hanička, týýýjo, to je úžasný dílo
no jen škoda, že je to válečnej materiál
hřešil jsem občasným pivkem a ten okurkovej salát měl vlastně zálivku z kysaný smetany (a s česnekem, mňam)
koukal jsem na lidi - hrůza, jak jsou tlustí; kolikrát už aj malý děcka, ch jo
jinak teda solidní pařáčky, ale na raw to není nic podstatnýho, už mne to horko neschvátí jak tehdá na vařeným
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
.
tak a teď pozor, tady dárek pro ty, kdož ke mně náhodně zavítají
V mailu od Margit jsem dostal tento text, viz níže,
čili do 17. 7. použij to heslo a máš na ešopu u Terez 20 % slevu
Na červenec jsem pro nás všechny domluvila SLEVU 20 % na nákup prvotřídních raw bio vegan potravin z nejlepších surovin od českého výrobce Lifefood. Doporučuji vyzkoušet tyčinky Lifebar či Vita placky, které jsou sušenou alternativou pečiva. Akce platí do 17. 7. pro celý sortiment potravin s výjimkou gastro balení, knih, přístrojů, kosmetiky, dárkových poukazů a zboží v kategorii Akční nabídka. Pro uplatnění 20% slevy zadejte kód MARGIT.CZ do komentáře u objednávky, započte se vám až při odbavování zásilky na dobírku.
tak a teď pozor, tady dárek pro ty, kdož ke mně náhodně zavítají
V mailu od Margit jsem dostal tento text, viz níže,
čili do 17. 7. použij to heslo a máš na ešopu u Terez 20 % slevu
Na červenec jsem pro nás všechny domluvila SLEVU 20 % na nákup prvotřídních raw bio vegan potravin z nejlepších surovin od českého výrobce Lifefood. Doporučuji vyzkoušet tyčinky Lifebar či Vita placky, které jsou sušenou alternativou pečiva. Akce platí do 17. 7. pro celý sortiment potravin s výjimkou gastro balení, knih, přístrojů, kosmetiky, dárkových poukazů a zboží v kategorii Akční nabídka. Pro uplatnění 20% slevy zadejte kód MARGIT.CZ do komentáře u objednávky, započte se vám až při odbavování zásilky na dobírku.
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
proč je vlákno o očkování zamčeno?
než ho odemknou, já zapomenu, co mi k očku poslala Ludmila Eleková:
https://www.youtube.com/watch?v=cjhTTiYePKw
než ho odemknou, já zapomenu, co mi k očku poslala Ludmila Eleková:
https://www.youtube.com/watch?v=cjhTTiYePKw
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
jasně, že do tohohle mýho chlívku moc lidí nezavítá, ale přesto zkusím
kdybyste někdo kápli na tuhle knížku v PDFku, dejte prosím vědět, vypadá na velice zajímavý čtení
jmenuje se "Jídlo na prvním místě"
ještě se budu chvíli rozhodovat a koupím ji
kdybyste někdo kápli na tuhle knížku v PDFku, dejte prosím vědět, vypadá na velice zajímavý čtení
jmenuje se "Jídlo na prvním místě"
ještě se budu chvíli rozhodovat a koupím ji
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Náhoda ??? (na ty neverim) .. http://www.ulozto.cz/hledej?q=j%C3%ADdl ... ADst%C4%9B
Tak smolik, jsou to jen jpg obrazky, ale lepsi nez dratem do oka, cist muzes:).
Na pdf-ko si musis chvili jeste pockat, asi je to moc "nove", ale co jsem nahlizel tak prevratneho asi nic moc, stare veci v novem kabate:).
Tak smolik, jsou to jen jpg obrazky, ale lepsi nez dratem do oka, cist muzes:).
Na pdf-ko si musis chvili jeste pockat, asi je to moc "nove", ale co jsem nahlizel tak prevratneho asi nic moc, stare veci v novem kabate:).
Re: Jindra
ne ne
na ulozto jsem šel jako první, ale tohle je jen ochutnávka, jen pár stránek
no ale díly
na ulozto jsem šel jako první, ale tohle je jen ochutnávka, jen pár stránek
no ale díly
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
nejsem na to pyšnej, asi jsem udělal nějakou chybu a tělu něco chybí, nějaký živiny, anebo jen chutě?
prostě, dneska jsem byl nervní jak sviňa, honila mne mlsná na něco vařenýho
fakt jsem chodil od ničeho k ničemu
tak jsem s tím vitariánstvím na pár hodin sekl-
nakrájel jsem si cibulu, osmahl, přihodil mraženou zeleninu, prostě raw till 4
ukuchtil jsem si teplý vegetariánský jídlo
a fakt jsem si pochutnal
počítám, že to byla výjimka
a vzpomínám na buceho slova, že vita je jen pro vyvolený
rozhodně nejsem stopro přesvědčen, že zrovna já ten vyvolený jsem
vita mi nevadí, naopak - raw je mňamko, ale pokud jde o chutě, hned bych si dal vepřo-knedlo-zelo, ehh
ale ve špajzu už krásně zralej meloun a jabka, zejtra bude líp
a venku na stromě ultrasladký třešně
prostě, dneska jsem byl nervní jak sviňa, honila mne mlsná na něco vařenýho
fakt jsem chodil od ničeho k ničemu
tak jsem s tím vitariánstvím na pár hodin sekl-
nakrájel jsem si cibulu, osmahl, přihodil mraženou zeleninu, prostě raw till 4
ukuchtil jsem si teplý vegetariánský jídlo
a fakt jsem si pochutnal
počítám, že to byla výjimka
a vzpomínám na buceho slova, že vita je jen pro vyvolený
rozhodně nejsem stopro přesvědčen, že zrovna já ten vyvolený jsem
vita mi nevadí, naopak - raw je mňamko, ale pokud jde o chutě, hned bych si dal vepřo-knedlo-zelo, ehh
ale ve špajzu už krásně zralej meloun a jabka, zejtra bude líp
a venku na stromě ultrasladký třešně
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- Hugo z Hor
- Příspěvky: 934
- Registrován: pon kvě 28, 2007 23:33
- Bydliště: Vrútky
Re: Jindra
Jo Jindro, když musíš, tak musíš
Dáš si tuplovanej klystýr a bude ti hej
taky jsem si dnes dotáhnul pěknej zralej 9,8 kg meloun, asi půlka bude v poledne na snídani a další na druhej den. Na véču bude řeckej salátek bez sýra, s černými olivami (kupuju sušené řecké v MM centru u Masarykova náměstí. Mají tam i ovčí/kozí fetu, občas si taky dopřeju, ale spíš v zimě).
A pak mám nějaké gália melouny, v komoře mi uzrál a voní ananas, z chalupy jsem si dovezl černej a bílej rybíz (červenej moc nejím, je na mne moc kyselej), do minulého týdne jsem na chalupě chodil na kvanta moruší (BYLY tam i luxusně sladké bílé a růžové). Višně nejsou, strom to má za sebou, prásknul do něho blesk.
Příští týden se chystám do beskyd navzdory suchu obhlídnout moje oblíbená místečka, jestli nebudou nějaké borůvky. A samozřejmě průběžně dlabu banááány, ty mi nesmí chybět. I když jak byly ty horka, tak mi nepředpokládaně v jeden čas dozrálo asi 5 kilo, to se najednou blbě jí. Tak jsem z nich nasušil placky a budou palačinky.
Dáš si tuplovanej klystýr a bude ti hej
taky jsem si dnes dotáhnul pěknej zralej 9,8 kg meloun, asi půlka bude v poledne na snídani a další na druhej den. Na véču bude řeckej salátek bez sýra, s černými olivami (kupuju sušené řecké v MM centru u Masarykova náměstí. Mají tam i ovčí/kozí fetu, občas si taky dopřeju, ale spíš v zimě).
A pak mám nějaké gália melouny, v komoře mi uzrál a voní ananas, z chalupy jsem si dovezl černej a bílej rybíz (červenej moc nejím, je na mne moc kyselej), do minulého týdne jsem na chalupě chodil na kvanta moruší (BYLY tam i luxusně sladké bílé a růžové). Višně nejsou, strom to má za sebou, prásknul do něho blesk.
Příští týden se chystám do beskyd navzdory suchu obhlídnout moje oblíbená místečka, jestli nebudou nějaké borůvky. A samozřejmě průběžně dlabu banááány, ty mi nesmí chybět. I když jak byly ty horka, tak mi nepředpokládaně v jeden čas dozrálo asi 5 kilo, to se najednou blbě jí. Tak jsem z nich nasušil placky a budou palačinky.
Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
Re: Jindra
pravdu díš - klystýrek a je to
mně dyž dojde víc banánců, šópu je na horší časy do mrazáku. pak s nima někdy šup do mixérku a mňááám
budu teď týden na kozí farmě na brigádě
naučil jsem se dělat kozí sýry, takže teďko budu fakt off-topic :-/
aspoň že je to bez tepelný úpravy, dělám to komplet se zachováním enzymů
ale krom sýrů kvanta okurek, cukety, mrkev, meruňky, mirabelky, maliny a hafo hafo dalšího
holt teplá jižní Morava
aj kiwi a fíky si tam pěstujou
a jestli mne budou zlobit, mignu tam kozu, ovci nebo kačku za uši a aj na maso dojde
nééé, dělám si prču, maso nemusim
mně dyž dojde víc banánců, šópu je na horší časy do mrazáku. pak s nima někdy šup do mixérku a mňááám
budu teď týden na kozí farmě na brigádě
naučil jsem se dělat kozí sýry, takže teďko budu fakt off-topic :-/
aspoň že je to bez tepelný úpravy, dělám to komplet se zachováním enzymů
ale krom sýrů kvanta okurek, cukety, mrkev, meruňky, mirabelky, maliny a hafo hafo dalšího
holt teplá jižní Morava
aj kiwi a fíky si tam pěstujou
a jestli mne budou zlobit, mignu tam kozu, ovci nebo kačku za uši a aj na maso dojde
nééé, dělám si prču, maso nemusim
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- Hugo z Hor
- Příspěvky: 934
- Registrován: pon kvě 28, 2007 23:33
- Bydliště: Vrútky
Re: Jindra
[offtopic]Tak tam pozdravuj kozenky
kozí sýr si občas taky dám, ale z nepasterizovanýho mlíka se špatně shání. Soused na chalupě kozy pobil a má jen prasata a slípky. A v márketech jen z pasterizovaného. Jó, pořád myslím na ten hustej řeckej ovčí jogurt z nepasterizovanýho mlíka, to byly fajnové tzatziki.[/offtopic]
Ale teď opravdu není na sýry ani jiné věci pomyšlení, když jest toliko ovoce. Dnes jsem dotáhnul další desítikilovej meloun, už jsou levný, kilo za 6,90 kč v Tescu
Vlastně jo, taky jsem zhřešil, včera jsem měl kousek čokolády s marcipánem >:-)
kozí sýr si občas taky dám, ale z nepasterizovanýho mlíka se špatně shání. Soused na chalupě kozy pobil a má jen prasata a slípky. A v márketech jen z pasterizovaného. Jó, pořád myslím na ten hustej řeckej ovčí jogurt z nepasterizovanýho mlíka, to byly fajnové tzatziki.[/offtopic]
Ale teď opravdu není na sýry ani jiné věci pomyšlení, když jest toliko ovoce. Dnes jsem dotáhnul další desítikilovej meloun, už jsou levný, kilo za 6,90 kč v Tescu
Vlastně jo, taky jsem zhřešil, včera jsem měl kousek čokolády s marcipánem >:-)
Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
Re: Jindra
kozího sýra dělám denně tak kilo, ten čerstvej (před uležením) prej chutná jak cottage, jj mňam
je tu fááájn
dojení není sranda, moc mi to nejde, naštěstí na to nejsem sám
vlastně tak trochu míchám mirabelky a meruňky s raw kozím sýrem a nic mi z toho není (trávicí "potíže" nejsou)
asi nejvíc mám denně syrovátku, doufám je to ucházející pitnej režim
mimochodem - jídlo komplet zcela zadarmo, všechno ze zahrady (ale je mi jasný, že jen takhle v létě, když všechno krásně zraje)
je tu fááájn
dojení není sranda, moc mi to nejde, naštěstí na to nejsem sám
vlastně tak trochu míchám mirabelky a meruňky s raw kozím sýrem a nic mi z toho není (trávicí "potíže" nejsou)
asi nejvíc mám denně syrovátku, doufám je to ucházející pitnej režim
mimochodem - jídlo komplet zcela zadarmo, všechno ze zahrady (ale je mi jasný, že jen takhle v létě, když všechno krásně zraje)
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Kdyz si das ovozelo a na to mleko nebo mlecne vyrobky, tak to v zaludku trosicku nakvasi pro jistotu par hodin odstup
Re: Jindra
nó, tak nepasterovanýho mlíka jsem měl denně devět, deset litrůHugo z Hor píše:[offtopic]kozí sýr si občas taky dám, ale z nepasterizovanýho mlíka se špatně shání
Ale teď opravdu není na sýry ani jiné věci pomyšlení, když jest toliko ovoce
né na pití, tolik bych nedal - míním to jako surovinu na další zpracování (sýr, syrovátka a občas aj obyčejný kakao)
na kozí farmě jsem tejden v roce, tak to se omlouvám, ovoce šlo trochu stranou anebo jsem ho míchal s tím mlíkem, žádnej problém
známe, ale o to právě jde - to škrundání v žaludku je přece tak fajn a na záchodě se pak nemusí vůbec tlačit, ani maličko. je to jen další verze šankyOzeki píše:Kdyz si das ovozelo a na to mleko nebo mlecne vyrobky, tak to v zaludku trosicku nakvasi pro jistotu par hodin odstup
jj, bylo to na farmě skvělý - vlastně víceméně takový, jaký jsem si představoval
počítám se tam zas někdy ukážu, ale už o tom tadyk nebudu psat, ať nejsem off topic
no a koukám, hice úspěšně pokračujou
to jsem rád, že jsem najel na raw, protože po vepřuknedluzelu jako tehdá bych těžce padl
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
O to víc musíš používat štětku na čištění WCJindra píše:známe, ale o to právě jde - to škrundání v žaludku je přece tak fajn a na záchodě se pak nemusí vůbec tlačit, ani maličko. je to jen další verze šanky
Re: Jindra
je fakt, že jsou případy potvrzující pravidlo, ale obvykle už dneska štětku nepotřebuju, stolice je - jak píše Jarda - dobře formovaná a správně tuhá; štětky obvykle netřeba (což svědčí, že OK)Ozeki píše:O to víc musíš používat štětku na čištění WCJindra píše:známe, ale o to právě jde - to škrundání v žaludku je přece tak fajn a na záchodě se pak nemusí vůbec tlačit, ani maličko. je to jen další verze šanky
nicméně díky za Tvoji poznámku, jež byla/je namístě
---------------------------
po roce opět nastal čas burčasu, takže občas koupíme a pocumláváme
zrovna teď mám, ale je už moc přejetej, takže ho vylepšuju kapkou medu
a máme ho víc, než v rozumném časovém horizontu spotřebujeme, takže jsem, Cephe, dal dvoulitr do mrazáku, jak jsi (nejednou?) referoval, tak bude i po čase doufám - dle Tvých řádků - vhod k prosincovému pití
dnešek stráven v lese na těžbě dřeva ku zimnímu topení
omlouvám se dodatečně civilizovaným houbařům a místním zvířátkům za občasný jekot motorové pily, kterou spouštím skutečně jen na dobu nezbytně nutnou
mimochodem, olej coby mazivo použitý byl slunečnicový, kuchyňský, za což očekávám kladné body
cca dvacet minut jsem však strávil na místě notně nasvíceném poledním sluncem, to bylo fajné,
pochutnávajíce si přitom na raw obídku mixnutém předem doma z medvědího česneku, lněného oleje a česneku, opepřeno cca třemi různými kořeními (česněk křen kajensPepř) a nějakým tím oříškem
život je fááájn,
život je krááásnej
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Jindra
Ajajaj, asibka se vloudila, nemrazil jsem v PET-kach burcas, ale cerstve vylisovanou stavu z hroznu a ockoval kvasinkama nekdy az okolo noveho roku .. nicmene mraz by mel (snad?) zbrzdit i proces kvaseni:).Jindra píše:a máme ho víc, než v rozumném časovém horizontu spotřebujeme, takže jsem, Cephe, dal dvoulitr do mrazáku, jak jsi (nejednou?) referoval, tak bude i po čase doufám - dle Tvých řádků - vhod k prosincovému pití
Jenom bych to pro jistotu kontroloval jestli se nenafukuje i tak a neexploduje Ti to i v mrazaku, je to ted ciste Tvuj (modifikovany) experiment ).
Re: Jindra
jó, tu asibku uz jsem odhalil, když jsem dnes do mrazáku hodil očko a jo jo, PETka se pomalinku nafukuje
nejradši bych, dyby si ju někdo vzal - už je to poněkud kyselý
ten burčas, co jsem to s ním včera přehnal (ještě teď mám lehký mžitky před očima), tak ten jsem si doslazoval medem, pak to bylo docela dobrý (pročež jsem to přehnal)
takže kvasinky chudinky pracují i při mínus osmnácti
jasný závěr - hlídat, hlídat ty pracanty
stejně to vyleju. já už letos burčák nechci vidět, včerejší zkušenost stačila
koukám, meteo radar je čistej, tak zas asi honem povalím do pralesa, ať už mám dřevo hotové.
v jednom je to docela hrůza (zbytek rodiny je lehce indisponován, holt nejsou rófůďáci), kácet odvětvovat tahat nakládat, ale furt lepší, než televize
eště uvažuju, co s sebou na jídlo, dyby přišel hlad, ať nejím pořád dokola enem to listí z břízy... jo, vytáhnu sebó švestky, co jsem dal před dvěma týdny do mrazáku
nejradši bych, dyby si ju někdo vzal - už je to poněkud kyselý
ten burčas, co jsem to s ním včera přehnal (ještě teď mám lehký mžitky před očima), tak ten jsem si doslazoval medem, pak to bylo docela dobrý (pročež jsem to přehnal)
takže kvasinky chudinky pracují i při mínus osmnácti
jasný závěr - hlídat, hlídat ty pracanty
stejně to vyleju. já už letos burčák nechci vidět, včerejší zkušenost stačila
koukám, meteo radar je čistej, tak zas asi honem povalím do pralesa, ať už mám dřevo hotové.
v jednom je to docela hrůza (zbytek rodiny je lehce indisponován, holt nejsou rófůďáci), kácet odvětvovat tahat nakládat, ale furt lepší, než televize
eště uvažuju, co s sebou na jídlo, dyby přišel hlad, ať nejím pořád dokola enem to listí z břízy... jo, vytáhnu sebó švestky, co jsem dal před dvěma týdny do mrazáku
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid