Co se týče mě, začínam se uklidňovat.. Sice se to pokaždé nepodaří, ale už tak často nevypěnim když se madam nechce nechat oblíknout. Přebalování neřešim, přestala jsem jí dávat plíny - hotovo

Moderátor: hugo
...skus mu na to odpovedat: mrtvoly podavají na hrbitově, restaurace MárniceMonciina píše:Horší to je s okolím, naši si neodepřou svý vařeniny, maso, mlíko a manžela nacpu ovocem k prasknutí a dorazí mě větou "Tak a teď mi dej najíst"No a když to prďola uvidí, bude to chtít taky
Moni, ale to je u klasických chlapů normální.Monciina píše: ...manžela nacpu ovocem k prasknutí a dorazí mě větou "Tak a teď mi dej najíst"No a když to prďola uvidí, bude to chtít taky
Přesně jsi mě popsala - taky na opékaných buřtech u táboráku a krupičná mléčná kaše...ach jooo... Nu ale láska tu je, sice taková ovadlá, ale je
Zato moje lááááska Anežátková mě naplňuje převelice
![]()
Malá dneska další pokrok - spolka 2x trošíček odšťavenýho kokosu >:-)
hugis píše:A nie je vám tých vaším manželov trochu ľúto? Predstavte si to z ich pohľadu. Chlap si vezme normálnu ženskú. Fešnú. Kamaráti závidia. Rodina vrní blahom, ako si synáčik dobre vybral. No a ona sa zrazu zblázni a začne presadzovať absolútne nepochopiteľné veci.
Tak když má matku tak blízko, může jíst dál i u ní a porovnávat po čem se cítí lépe.Monciina píše: Blbý je, že jsou k tomu chlapi tak vychovaný - Nesníš plnej talíř knedliků a masa, no to z tebe nevyroste pořádnej chlap! Vyzkoušim tu sojovku a koření, třebas se mu trefim do noty, ale nějaký zvláštní "vyvařování" kvůli němu v plánu teda nemam, na to jsem lenoch, v tomhle by mi vyhovovala monostrava, ale s tou by mě asi poslal s kufříkem zpátky domHimalájská sůl mě taky láká, no teď jsem zrovna koupila tu nerafinovanou z atlantiku, tak snad neni až tak špatná co?? Ty jo ty táboráčky - mi povídej - doteď vzpomínam, byly to krásný časy, holt i s těma buřtama no
![]()
Tak s tvrzenim, ze ji trocha vareneho nezabije, bych si dovolila nesouhlasit. Vzdyt po varene strave mutujou bunky! Nevratnej proces!Monciina píše: Android: Nepícháš do vosího hnízda, ale dáváš podněty k zamyšlení a to je dobře, snažíme se přece najít tu nej-cestičku pro naše dítka žeNo jo, vždyť já vim, že 100pro neuhlídam a že jí to nezabije.
Bude to malej roztomilej mutantíkRadkaS píše:Vzdyt po varene strave mutujou bunky! Nevratnej proces!
Ahoj, nemám děti a nechci Ti do toho kecat, ale pokud někdo káže vodu a sám pije víno, pochybuju že mu ten druhý uvěří.Monciina píše:Každopádně ode mě vařeninu neuvidíA když to přijde na mě, nějaká ta neřest, tak to spápnu kdesi v komůrce
To manžel z té komory asi vůbec nevyleze
Ty prostatominsc píše: P.S. Svatá prostato, tobě ukradli šaty, né ??
Urcite. Souhlasim. Tim, ze se budeme hroutit, asi nicemu nepomuzeme, ale zase ze bych si sama sobe lhala, ze je to vlastne vpoho, to asi taky ne. Takze ja budu urcite aktivne vysvetlovat a vysvetlovat a snazit se jit prikladem. Doufam, ze budu u deti vice uspesna nez u sveho partneraMonciina píše: Zase ale kdybych to fakt řešila že bych se hroutila ze snědeného vařeného kousku, tak bych vytvořila hromadu stresu, kterej by mohl působit ještě hůůůř ...
Mám to stejné, akorát už nemluvím ani o vařeném, ale o pochutinách typu sušenek, jogurtů, bonbonů atd. v nočních hodinách....To jeho noční šounění mě opravdu fascinuje...RadkaS píše: Tim, ze se budeme hroutit, asi nicemu nepomuzeme.... Ten je schopen snist vse syrove a pochvalit, ale neni to na ukor vareneho. Proste k varenemu prida to syrove >:-)