Moderátor: hugo
Dopadlo to dobře, vlásky mám hezké, taková oříšková s nádechem do bordovaawa píše:Neboj vlásky na hennu reagují většinou dobře. Já je taky tónuju divokou třešní a pak mám ve sluníčku nebo pod reflektory nádhernou tmavě rubínovou. Jinak to není vidět a na denním světle mám svůj přirozený odstín. Henna vlasům celkem pomůže, ať mají problém jakýkoliv....
S tím pitím si hlavu nedělej a s jídlem už vůbec ne. Poslouchej svoje instinkty a neignoruj je přemírou pití a uvidíš, že zůstaneš v harmonii se sebou a užijiš si to jako nikdy předtím. Hezký večer...
Bráška má pravdu, zítra nejdou v Německu do práce - Slaví Tři Krále. A oni opravdu o svátcích nemakaj, berou to důsledně. Dokonce v Bavorsku se nesmí ani o nedělích dělat hlučná práce ( vrtání, sekání trávy....), jinak tě sousedi udají.k.winky píše: Zítra jsme měli s bráškou plánovanou cestu k sousedů do Německa na nákupy, ale teď mi volal, že prý mu někdo říkal, že tam mají tři krále jako svátek a je všude zavřenoNevíte o tom někdo náhodou něco ?
skvělé!k.winky píše: jsem jako řípaTeď jsem si volala o výsledky a potvrdili mi to ...
Nic zvláštního - mix namočené hořčičné a slunečnicové semínko, slunečnicový olej, jablečný ocet, med a trocha soliSeraf píše:Jak děláš prosím hořčičný dressing?
k.winky píše:Tak asi nic, oba kokosíky zkažené![]()
Tak jsem dojela tu "chalvu" byl to už jen kousíček a po těch dnešních výkonech si to zasloužím
Jo, taky to poznám už podle vůně mléka, a že je zakalenék.winky píše:No v říjnu a listopadu jich bylo všude plno, to jsem na nich ujížděla, takové ty menší plné šťávy, slaďoučkéAle teď už bez chuti a každý druhý zkažený ... Poznám to vždycky už podle šťávy, když je kyselá
kokosy moc nevydrží, když jsem ho koupila a nesnědla do dvou dnů, tak byl vždycky zkažený i přesto, že byl třeba v lednici...
wow good idea,k.winky píše:Nic zvláštního - mix namočené hořčičné a slunečnicové semínko, slunečnicový olej, jablečný ocet, med a trocha soliSeraf píše:Jak děláš prosím hořčičný dressing?
Ale je mňam, mám ráda hořčici
muhehe, já takySeraf píše:k.winky píše:wow good idea,Seraf píše:mix namočené hořčičné a slunečnicové semínko, slunečnicový olej, jablečný ocet, med a trocha solihned to zkusim
k.winky píše:Samozřejmě jsou tací, kteří běhají i ve sněhu, ale já nejsem tenhle typ bláznů
V poslednych rokoch to robim tak, ze kokosy si kupujem v zimnom obdobi. Vtedy su tie, co kupim, na 99% dobre, potom uz zacnu byt na 99% zle.s.arik píše:Jo, taky to poznám už podle vůně mléka, a že je zakalené
ale čemu říkáš zima?Katarína píše:V poslednych rokoch to robim tak, ze kokosy si kupujem v zimnom obdobi. Vtedy su tie, co kupim, na 99% dobre, potom uz zacnu byt na 99% zle.s.arik píše:Jo, taky to poznám už podle vůně mléka, a že je zakalené
V byvalej praci som vzdy z kokosa vypila stavu a duzinu dala sefovi. V tejto praci vzdy z kokosa vypijem stavu a duzinu poslem byvalemu sefovi po Frenkym.