Akce, srazy, kurzy, atd.
Moderátor: hugo
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Classic Juicing-Smoothie Party 2
https://www.facebook.com/events/562695243830576/
October is in its best, some fruits and vegetables are having a season and are so delicious and juicy. Would be a sin not to juice them in a bulk Let's celebrate life at our next Juicing Party
We have a place to do it in west Prague, but if You have bigger and more central place, please offer it
Please, bring many many fruits and veggies with you, so we can have a feasting If you're wondering how much, 2 or 3 kilos would be nice Apart from this, it's free to join.
Also, tell your friend and family members to come join us, because everybody who likes healthy lifestyle is welcome.
If you should know one thing about this..
It is very easy to join, you don't need to know anything, only bring smile and some fruits or veggies. At least you'll get to know something new. If we haven't met in person yet, you can contact me here or on my phone.
Please, don't consider this that you need to become vegan or whatever.. you can have your meat for lunch and after that a drink of heathy fresh juice with us for snack.
Looking forward to meet you, David (774636347)
October is in its best, some fruits and vegetables are having a season and are so delicious and juicy. Would be a sin not to juice them in a bulk Let's celebrate life at our next Juicing Party
We have a place to do it in west Prague, but if You have bigger and more central place, please offer it
Please, bring many many fruits and veggies with you, so we can have a feasting If you're wondering how much, 2 or 3 kilos would be nice Apart from this, it's free to join.
Also, tell your friend and family members to come join us, because everybody who likes healthy lifestyle is welcome.
If you should know one thing about this..
It is very easy to join, you don't need to know anything, only bring smile and some fruits or veggies. At least you'll get to know something new. If we haven't met in person yet, you can contact me here or on my phone.
Please, don't consider this that you need to become vegan or whatever.. you can have your meat for lunch and after that a drink of heathy fresh juice with us for snack.
Looking forward to meet you, David (774636347)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
KURZ: PŘÍPRAVA ŽIVÉ STRAVY | BRNO
https://www.facebook.com/events/807748165914059/
"Živá" nebo také "syrová" strava je jednou z možností, jak si zpestřit svůj jídelníček .
Uvidíte, jak je to snadné, připravit si základní pokrmy. Například raw polévku, zeleninová a ovocná jídla, či nějaký sladký dezertík.
Vše jednoduše, rychle a bez spálených sporákových plotýnek!
"Živá" nebo také "syrová" strava je jednou z možností, jak si zpestřit svůj jídelníček .
Uvidíte, jak je to snadné, připravit si základní pokrmy. Například raw polévku, zeleninová a ovocná jídla, či nějaký sladký dezertík.
Vše jednoduše, rychle a bez spálených sporákových plotýnek!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jídlo jakožto příležitost zastavit se a poděkovat
https://www.facebook.com/events/1499648020290820/
1.11. Olomouc
Rawsome Vegan Heaven se rozhodlo, že chce sdílet své zkušenosti a pořádá první workshop o "mindful eating" - tedy jídle, které si užíváme a nejíme ho za běhu:) pojďme sdílet svoje zkušenosti, dovědět se něco nového a užívat si u skvělého čaje...pojďme oslavit příjemný podzimní den:)
1.11. Olomouc
Rawsome Vegan Heaven se rozhodlo, že chce sdílet své zkušenosti a pořádá první workshop o "mindful eating" - tedy jídle, které si užíváme a nejíme ho za běhu:) pojďme sdílet svoje zkušenosti, dovědět se něco nového a užívat si u skvělého čaje...pojďme oslavit příjemný podzimní den:)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Škola živé stravy - 11.11.
11.11. od 18:30, Hradec Králové
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
RAWMAKING ANEB VÁNOČNÍ SETKÁNÍ S ŽIVOU STRAVOU
http://rawstlinka.cz/index.php/akce/33- ... ou-stravou
Přijďte se zahřát na raw! Blíží se období kořenové zeleniny, kvašených potravin a voňavého koření! Ochutnáme spolu jednoduché a pestré pokrmy s příchutí skořice, máku, perníku, kardamomu, chilli, křenu a kari! 16 pokrmů ve 4 hodinách. Kromě smoothies, snídaní, polévek, pomazánek, salátů a hlavních chodů si také sami vytvoříte spoustu raw cukroví. Všechny pokrmy jsou rychlé, snadné a obsahují jen několik snadno dostupných přísad. Zjistíte navíc spoustu zajímavých informací o tom, jak se stravovat.
Přihlášky na email: petra.slaba@rawstlinka.cz
Cena: 850 Kč /při platbě předem/, 1000 Kč /hotově na místě/
Přijďte se zahřát na raw! Blíží se období kořenové zeleniny, kvašených potravin a voňavého koření! Ochutnáme spolu jednoduché a pestré pokrmy s příchutí skořice, máku, perníku, kardamomu, chilli, křenu a kari! 16 pokrmů ve 4 hodinách. Kromě smoothies, snídaní, polévek, pomazánek, salátů a hlavních chodů si také sami vytvoříte spoustu raw cukroví. Všechny pokrmy jsou rychlé, snadné a obsahují jen několik snadno dostupných přísad. Zjistíte navíc spoustu zajímavých informací o tom, jak se stravovat.
Přihlášky na email: petra.slaba@rawstlinka.cz
Cena: 850 Kč /při platbě předem/, 1000 Kč /hotově na místě/
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
Jak vyrovnat přetížení organismu při užívání léků
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Živé setkání - raw bufet
https://www.facebook.com/events/477708162368894/
Zvu všechny milé a otevřené osoby na setkání s RAW tématikou.
Setkání je ve stylu indoor raw bufet. Zváni jsou všichni otevření vitariáni i ti co se o vita zajímají a hledají inspiraci či nové přátele.
Seznámíme se, popovídáme si, budeme sdílet zkušenosti, nápady a tipy. Vánoce se nezadržitelně
přibližují a tedy i doba dobrůtek!
CO S SEBOU?
- sebe (kamarády, známé) v dobré náladě
- talířek (příbor, ubrousek)
- občerstvení pro bufet - svůj oblíbený raw chod (dezert, hlavní chod, svačinku)
- čerstvé ovoce nebo zeleninu (ideálně lokální produkci)
V bufetu tedy bude to, co si sami přineseme! Přijďte se pochlubit se svou tvorbou!
POZOR! Počet míst je omezen kapacitou zapůjčené mísnosti (10-15 osob), přihlaste se tedy co nejdříve!
Více informací v pozvánce.
Zvu všechny milé a otevřené osoby na setkání s RAW tématikou.
Setkání je ve stylu indoor raw bufet. Zváni jsou všichni otevření vitariáni i ti co se o vita zajímají a hledají inspiraci či nové přátele.
Seznámíme se, popovídáme si, budeme sdílet zkušenosti, nápady a tipy. Vánoce se nezadržitelně
přibližují a tedy i doba dobrůtek!
CO S SEBOU?
- sebe (kamarády, známé) v dobré náladě
- talířek (příbor, ubrousek)
- občerstvení pro bufet - svůj oblíbený raw chod (dezert, hlavní chod, svačinku)
- čerstvé ovoce nebo zeleninu (ideálně lokální produkci)
V bufetu tedy bude to, co si sami přineseme! Přijďte se pochlubit se svou tvorbou!
POZOR! Počet míst je omezen kapacitou zapůjčené mísnosti (10-15 osob), přihlaste se tedy co nejdříve!
Více informací v pozvánce.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
10. veganská večeře
14.11. Nový Bor
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Mgr. Zuzka Švédová a "Zdraví na talíři"
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw-vegan Silvestr 2014/15
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
KURZ ŽIVÉ STRAVY NA HRADISKU-RAW FOOD WORKSHOP
https://www.facebook.com/events/771198662926831/
6. prosinec v 10:00–17:00
Hradisko 431, 756 61 Roznov pod Radhostem
6. prosinec v 10:00–17:00
Hradisko 431, 756 61 Roznov pod Radhostem
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Autogramiáda a raut - Tajemství syrové stravy
https://www.facebook.com/events/751471924914230/
Autogramiáda kuchařky Secret of raw spojená s raw rautem. Pořádáme ve Velkém sále Městské knihovny v Praze - Mariánské náměstí.
Autogramiáda kuchařky Secret of raw spojená s raw rautem. Pořádáme ve Velkém sále Městské knihovny v Praze - Mariánské náměstí.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Setkání s autorkami knih o živé stravě
6.12. 2014
Bazalka ve Dvorku, Hradec Králové
Bazalka ve Dvorku, Hradec Králové
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
1. raw kurz "vaření" v Rychnově n.Kn. - Inspirace životem
https://www.facebook.com/events/726443660769700/
S nadšením Vás zvu na 1. kurz raw přípravy jídel v Rychnově nad Kněžnou.
Nechte se inspirovat principy živé kuchyně, které můžete převést i do vlastního vaření.
Co vytvoříme a kde? Dozvíte se v pozvánce. Objevila jsem pro nás nádherné prostředí na tuto akci.
Přijďte se seznámit se stejně smýšlejícími lidmi ve Vašem okolí. Velmi se těším, Klára
S nadšením Vás zvu na 1. kurz raw přípravy jídel v Rychnově nad Kněžnou.
Nechte se inspirovat principy živé kuchyně, které můžete převést i do vlastního vaření.
Co vytvoříme a kde? Dozvíte se v pozvánce. Objevila jsem pro nás nádherné prostředí na tuto akci.
Přijďte se seznámit se stejně smýšlejícími lidmi ve Vašem okolí. Velmi se těším, Klára
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz přípravy vánočních dobrot
30.11. 10:00 Pacov
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Živé predvianočné kuchtenie-kurz
https://www.facebook.com/events/1522433241347762/
Milí priatelia,
tento kurz je pre ľudí, ktorí:
-začínajú so živou raw stravou,
-chcú byť Fit a pošmakovať si zdravo a chutne,
-sú na bezlepkovej strave, diabetes, maju alergiu na laktózu, majú často kyselinu po koláčikoch, majú potravinovú neznášanlivosť,
-alebo jednoducho sa chcú naučiť NEpiecť dobroty, ktoré sú nevarené, nepečené, bez konzervantov a farbív a chutia presne tak, akoby boli od babičky
Čo nás čaká?
Deň plný ochutnávania, spoznávania nových ingrediencií, mixovania a sušenia. Sami si vyskúšate pripravovať vianočné dobrotky ako medovničky, zázvorníčky, vanilkové rožteky, štedrák, plnené sušienky pistáciové s čoko-hruškovým krémom a ponúkneme vás aj raw capučínkom
Termín: 2 časy SOBOTA dňa 29.novembra
10:30 hod-14:00 hod. a od 15:30 hod-19:00 hod
Kde: Koceľova1 TRNAVA /Spiegelsal/
Cena: 15 eur vrátane jedla, pitia a otisknutého receptára./Cena by nemala byť prekážkou na zúčastnení sa seminára, niečo spolu vymyslíme:)/. Prihlášky posielajte, čo najskôr na nika.novotova@gmail.com
PS: detičky su vítané, kurz organizujeme v škôlke NABOSO
Milí priatelia,
tento kurz je pre ľudí, ktorí:
-začínajú so živou raw stravou,
-chcú byť Fit a pošmakovať si zdravo a chutne,
-sú na bezlepkovej strave, diabetes, maju alergiu na laktózu, majú často kyselinu po koláčikoch, majú potravinovú neznášanlivosť,
-alebo jednoducho sa chcú naučiť NEpiecť dobroty, ktoré sú nevarené, nepečené, bez konzervantov a farbív a chutia presne tak, akoby boli od babičky
Čo nás čaká?
Deň plný ochutnávania, spoznávania nových ingrediencií, mixovania a sušenia. Sami si vyskúšate pripravovať vianočné dobrotky ako medovničky, zázvorníčky, vanilkové rožteky, štedrák, plnené sušienky pistáciové s čoko-hruškovým krémom a ponúkneme vás aj raw capučínkom
Termín: 2 časy SOBOTA dňa 29.novembra
10:30 hod-14:00 hod. a od 15:30 hod-19:00 hod
Kde: Koceľova1 TRNAVA /Spiegelsal/
Cena: 15 eur vrátane jedla, pitia a otisknutého receptára./Cena by nemala byť prekážkou na zúčastnení sa seminára, niečo spolu vymyslíme:)/. Prihlášky posielajte, čo najskôr na nika.novotova@gmail.com
PS: detičky su vítané, kurz organizujeme v škôlke NABOSO
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Setkání s živou stravou a Klárou Hlaváčovou v Pardubicích
https://www.facebook.com/events/729017593852156/
Pardubice, 20.11.
Mám skutečnou radost, že občanské sdružení VIDA mě pozvalo k uspořádání přednášky a sdílení živé stravy. Podělím se s Vámi o tom, proč je živá strava reklamou sama na sebe a jak funguje.
Více info a rezervace na: Jan Hendrych
Mobil: 602 758 698
Email: hendrych@vidacentrum.cz
Pardubice, 20.11.
Mám skutečnou radost, že občanské sdružení VIDA mě pozvalo k uspořádání přednášky a sdílení živé stravy. Podělím se s Vámi o tom, proč je živá strava reklamou sama na sebe a jak funguje.
Více info a rezervace na: Jan Hendrych
Mobil: 602 758 698
Email: hendrych@vidacentrum.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
JAK VYTVOŘIT ZDRAVÉ (NEJEN)VÁNOČNÍ DOBROTY
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Povídání o moderních potravinách + zelené potraviny
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
.
(mám to "doma", jasně že tam budu, ostatně s Annou se opět rád uvidím)
jen zvědavost - počítáte někdo, že se v ZR uvidíme??Jindra píše:19/11 bude mít povídání o raw včetně zajímavé ochutnávky naše známá kolegyně, paní Anna Hýžová,
akce bude navečer zde na Vysočině, Žďár nad Sázavou
viz příloha zde
(mám to "doma", jasně že tam budu, ostatně s Annou se opět rád uvidím)
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční rawdovánky aneb vařit či nevařit?
6. prosince od 10:30 do 14:00 hod. 3,5 hodinový praktický kurz, kde si společně uděláme raw bramborový salát, kterého se můžete přejíst a nebude vám špatně, ale hlavně spoustu skvělého raw cukroví: vánoční koule * veganské kokosky * čokoládové košíčky * vosí hnízda a další tradiční pecky… ovšem nepečené, bez cukru, vajíček, mouky atd… cukroví, ktere je rychlé, snadné a bude vás těšit ho dělat i jíst. Prostě opravdu šťastné a veselé vánoce
Cena 600 kč. Vice informací zde: www.varitcinevarit.cz/#kurzy nebo zde: www.facebook.com/varitcinevarit
Inspirujte se také naší videokuchařkou živé stravy zde: www.youtube.com/varitcinevarit
Cena 600 kč. Vice informací zde: www.varitcinevarit.cz/#kurzy nebo zde: www.facebook.com/varitcinevarit
Inspirujte se také naší videokuchařkou živé stravy zde: www.youtube.com/varitcinevarit
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Předvánoční tvoření a kurz živé stravy
13.12. 2014 od 17:00
Náměstí A. Němejce 88, Nepomuk, 335 01
Náměstí A. Němejce 88, Nepomuk, 335 01
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak vytvořit zdravé (nejen) vánoční dobroty
14.12. 2014 od 17:00 do 21:00
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw Food - Vánoční kurz
9.12. 17:30
Joyfit studio
Joyfit studio
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Rýžový ples
https://www.facebook.com/events/769619939769787/
Přijměte srdečné pozvání na Rýžový ples
PRVNÍ PLES S RAW FOOD NABIDKOU!
Součástí RAW FOOD a FOOD nabídky budou tito partneři:
Veronika Kulichová (www.secretofraw.cz)
Petra Petrinsky Slaba (www.rawstlinka.cz)
http://pani-dyne.cz/
Součástí programu bude:
Předtančení historických tanců
Módní přehlídka oblečení z bio materiálů
Výuka salsy
Bohatá tombola převážně v bio / eko kvalitě a další
Projekt Rýžového plesu 2015 je také podrobně prezentován na startovac.cz. Zde můžete projekt podpořit a ještě získat nějakou zajímavou odměnu:
https://www.startovac.cz/projekty/ryzovy-ples-2015/
Ceny vstupenek jsou:
- do 31.12.2014 cena 290,- Kč
- do 23.1.2015 cena 390,- Kč
- na místě cena 490,- Kč
Pro rezervaci vstupenek prosím kontaktujte přímo organizátorku:
Irena Dutková (www.duhovykonik.cz)
602558972
irena@duhovykonik.cz
Přijměte srdečné pozvání na Rýžový ples
PRVNÍ PLES S RAW FOOD NABIDKOU!
Součástí RAW FOOD a FOOD nabídky budou tito partneři:
Veronika Kulichová (www.secretofraw.cz)
Petra Petrinsky Slaba (www.rawstlinka.cz)
http://pani-dyne.cz/
Součástí programu bude:
Předtančení historických tanců
Módní přehlídka oblečení z bio materiálů
Výuka salsy
Bohatá tombola převážně v bio / eko kvalitě a další
Projekt Rýžového plesu 2015 je také podrobně prezentován na startovac.cz. Zde můžete projekt podpořit a ještě získat nějakou zajímavou odměnu:
https://www.startovac.cz/projekty/ryzovy-ples-2015/
Ceny vstupenek jsou:
- do 31.12.2014 cena 290,- Kč
- do 23.1.2015 cena 390,- Kč
- na místě cena 490,- Kč
Pro rezervaci vstupenek prosím kontaktujte přímo organizátorku:
Irena Dutková (www.duhovykonik.cz)
602558972
irena@duhovykonik.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz RAWenia
https://www.facebook.com/events/1526662094238575/
Rozhodli sme sa, že končíme s blahoprajnou závisťou a nebudeme len cez internet a blog vyhľadávať informácie a recepty Raw
kuchyne.
Preto Vás pozývame na kurzy Raw varenia, kde sa okrem chutných receptov s VIANOČNOU TÉMOU, ktoré môžete využiť nie len
na Vianoce ale aj počas celého roka a RAŇAJOK, dozviete a spoznáte zákutia tohto stravovania. Všetko čo sa na kurze pripraví
môžete ochutnať a možno si zabalíme aj domov ☺ Naučíme sa zdravo stravovať bez lepku, cukru, mlieka, mäsa a podobne.
Kurzami Vás prevedie Mirka Janigová, ktorá sa zdravým životným štýlom zaoberá od svojich 18 rokov. Na živej strave je už skoro 2 roky. Je matkou dvoch krásnych deti. Možno mnoho z vás sleduje jej FB profil Život je zmena alebo web zivotjezmena.sk.
20.12.2014 – 15:00 – 18:00 – Vianočné pečenie
21.12.2014 – 09:00 - 12:00 – Raňajky
V Centrum Trojruža – Hlavná 57, Prešov / podchod vedľa predajne O2,1. poschodie, vchod z boku/
Cena jedného kurzu – 15€ - (nie je podmienkou zúčastniť sa oboch kurzov)
Deti sú vítané
Na kurzy je potrebné sa vopred záväzne prihlásiť na kacmarova@centrum.sk, Miroslava Vavreková 0903 483 573 prípadne tu na Fb stránke
Rozhodli sme sa, že končíme s blahoprajnou závisťou a nebudeme len cez internet a blog vyhľadávať informácie a recepty Raw
kuchyne.
Preto Vás pozývame na kurzy Raw varenia, kde sa okrem chutných receptov s VIANOČNOU TÉMOU, ktoré môžete využiť nie len
na Vianoce ale aj počas celého roka a RAŇAJOK, dozviete a spoznáte zákutia tohto stravovania. Všetko čo sa na kurze pripraví
môžete ochutnať a možno si zabalíme aj domov ☺ Naučíme sa zdravo stravovať bez lepku, cukru, mlieka, mäsa a podobne.
Kurzami Vás prevedie Mirka Janigová, ktorá sa zdravým životným štýlom zaoberá od svojich 18 rokov. Na živej strave je už skoro 2 roky. Je matkou dvoch krásnych deti. Možno mnoho z vás sleduje jej FB profil Život je zmena alebo web zivotjezmena.sk.
20.12.2014 – 15:00 – 18:00 – Vianočné pečenie
21.12.2014 – 09:00 - 12:00 – Raňajky
V Centrum Trojruža – Hlavná 57, Prešov / podchod vedľa predajne O2,1. poschodie, vchod z boku/
Cena jedného kurzu – 15€ - (nie je podmienkou zúčastniť sa oboch kurzov)
Deti sú vítané
Na kurzy je potrebné sa vopred záväzne prihlásiť na kacmarova@centrum.sk, Miroslava Vavreková 0903 483 573 prípadne tu na Fb stránke
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Výroční vánoční setkání veganů a vitariánů
https://www.facebook.com/events/555656317901725/
Srdečně vás zveme na Vánoční setkání veganů a vitariánů a vůbec vás všech, kteří se zajímáte o zdravé stravování
Přijďte s námi oslavit 1 rok od chvíle, kdy jsme se sešli poprvé. V tomto chaotickém předvánočním čase přijďte posedět, popovídat si a ochutnat vitariánské vánoční cukroví.
Máme pro vás připraveno pár receptů, které si budete moct odnést domů a zkusit si doma vyrobit vánoční ňamku, kterou budete moct sníst bez výčitek
Srdečně vás zveme na Vánoční setkání veganů a vitariánů a vůbec vás všech, kteří se zajímáte o zdravé stravování
Přijďte s námi oslavit 1 rok od chvíle, kdy jsme se sešli poprvé. V tomto chaotickém předvánočním čase přijďte posedět, popovídat si a ochutnat vitariánské vánoční cukroví.
Máme pro vás připraveno pár receptů, které si budete moct odnést domů a zkusit si doma vyrobit vánoční ňamku, kterou budete moct sníst bez výčitek
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak na Nový rok, tak po celý raw(k) 24. a 25. ledna 2015
http://www.varitcinevarit.cz/#kurzy
Milí přátelé nevaření,
zveme vás na další rawfood setkání, tentokrát na novoroční: Jak na Nový rok, tak po celý raw-k!
Nový raw-k oslavíme delikátním, lehkým raw nugátem, ve kterém kromě trochy kokosu nejsou žádné ořechy, zimní zahřívací polévkou, marinovanými špagetami s omáčkou a dalšími dobrotami.
Přijďte a začněte nový rok jinak! * Vzájemně nasdílíme své zkušenosti a inspiraci s živou stravou a stihneme se při tom i dobře najíst...
Kurzy tentokrát proběhnou na dvou místech. Tradičně v IC Zahrada v Praze a díky velkorysé nabídce velkého rawfood fandy Milana a jeho Zdravé spižírny * http://www.zdravaspizirna.cz * také v Českých Budějovicích.
*Jeden kurz v sobotu 24. ledna ve Zdravé spižírně v Českých Budějovicích od 11 hodin. Bude o něco delší – 4,5 hodiny, protože budeme věnovat trochu více času syrovým, pomalu lisovaným čistícím šťávám. Kurz je také o něco dražší, protože Zdravá spižírna dodá veškeré suroviny na kurz v bio-kvalitě. Cena kurzu je 800 kč. Přihlásit se můžete u nás anebo přímo ve Spižírně
*Dva kurzy v něděli 25. ledna v IC Zahrada v Praze 3 od 10.30 do 14.30 hodin a druhý od 15:30 do 19:30 hodin. Kurzy budou od nového roku trvat 4 hodiny a cena kurzu bude 650 kč, ne však proto, že bychom na vás šetřili s bio-kvalitou, většina použitých surovin bio je, ale není v naší moci zajistit, aby byly vždy 100 % bio.
Veškeré informace, jak se přihlásit nebo jak získat dárkový vánoční poukaz – voucher – na naše kurzy nevaření, najdete zde: http://www.varitcinevarit.cz/#jaknato anebo v přiložené pozvánce.
Těšíme se a užijte si krásnou zimu, ve které vám nebude zima
Rádha & Martin & Martin jr.
Milí přátelé nevaření,
zveme vás na další rawfood setkání, tentokrát na novoroční: Jak na Nový rok, tak po celý raw-k!
Nový raw-k oslavíme delikátním, lehkým raw nugátem, ve kterém kromě trochy kokosu nejsou žádné ořechy, zimní zahřívací polévkou, marinovanými špagetami s omáčkou a dalšími dobrotami.
Přijďte a začněte nový rok jinak! * Vzájemně nasdílíme své zkušenosti a inspiraci s živou stravou a stihneme se při tom i dobře najíst...
Kurzy tentokrát proběhnou na dvou místech. Tradičně v IC Zahrada v Praze a díky velkorysé nabídce velkého rawfood fandy Milana a jeho Zdravé spižírny * http://www.zdravaspizirna.cz * také v Českých Budějovicích.
*Jeden kurz v sobotu 24. ledna ve Zdravé spižírně v Českých Budějovicích od 11 hodin. Bude o něco delší – 4,5 hodiny, protože budeme věnovat trochu více času syrovým, pomalu lisovaným čistícím šťávám. Kurz je také o něco dražší, protože Zdravá spižírna dodá veškeré suroviny na kurz v bio-kvalitě. Cena kurzu je 800 kč. Přihlásit se můžete u nás anebo přímo ve Spižírně
*Dva kurzy v něděli 25. ledna v IC Zahrada v Praze 3 od 10.30 do 14.30 hodin a druhý od 15:30 do 19:30 hodin. Kurzy budou od nového roku trvat 4 hodiny a cena kurzu bude 650 kč, ne však proto, že bychom na vás šetřili s bio-kvalitou, většina použitých surovin bio je, ale není v naší moci zajistit, aby byly vždy 100 % bio.
Veškeré informace, jak se přihlásit nebo jak získat dárkový vánoční poukaz – voucher – na naše kurzy nevaření, najdete zde: http://www.varitcinevarit.cz/#jaknato anebo v přiložené pozvánce.
Těšíme se a užijte si krásnou zimu, ve které vám nebude zima
Rádha & Martin & Martin jr.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
RAWenie sladkostí v Žiwlli - Piešťany
https://www.facebook.com/events/1543664229208960/
Pozývame Vás na praktický kurz pod vedením vitariána Pavla Gálika, ktorý sa špecializuje hlavne na raw sladkosti. Predstavíme si vitariánstvo, ako stravovací štýl. Dozvieme sa, ktoré bežne používané suroviny sú pre nás nezdravé a ako ich nahradiť zdravými a v nie málo prípadoch aj chutnejšími
Prakticky si predvedieme výrobu rolád, koláčikov, čokolády a nebude chýbať ani torta.
V cene kurzu je lektorné, prenájom priestorov a komplet suroviny. NaRAWené dobroty spapkáme na mieste, alebo budete mať možnosť si ich vziať domov
Všetky ukázané recepty dostanete v elektronickej forme mailom.
Cena za celý workshop je 29,- € a pre záujemcov o za-rezervovanie si miesta poprosíme poslať vopred zálohu 15,- € na účet vedený v TB s číslom: 2613775908/1100 a to maximálne do štvrtka 15. Januára. Do poznámky prosím uveďte Vašu e-mailovú adresu.
Bez rezervácie vopred, nie je možná účasť. Potrebujeme nakúpiť suroviny Storno po 15. Januári nie je možné.
Tešíme sa na Vás Pavol Fotič Gálik a Zuska Dobromila dňa 17. Januára od 10:00, v reštaurácii Žiwell na Winterovej 3.
Príďte včas!
Pozývame Vás na praktický kurz pod vedením vitariána Pavla Gálika, ktorý sa špecializuje hlavne na raw sladkosti. Predstavíme si vitariánstvo, ako stravovací štýl. Dozvieme sa, ktoré bežne používané suroviny sú pre nás nezdravé a ako ich nahradiť zdravými a v nie málo prípadoch aj chutnejšími
Prakticky si predvedieme výrobu rolád, koláčikov, čokolády a nebude chýbať ani torta.
V cene kurzu je lektorné, prenájom priestorov a komplet suroviny. NaRAWené dobroty spapkáme na mieste, alebo budete mať možnosť si ich vziať domov
Všetky ukázané recepty dostanete v elektronickej forme mailom.
Cena za celý workshop je 29,- € a pre záujemcov o za-rezervovanie si miesta poprosíme poslať vopred zálohu 15,- € na účet vedený v TB s číslom: 2613775908/1100 a to maximálne do štvrtka 15. Januára. Do poznámky prosím uveďte Vašu e-mailovú adresu.
Bez rezervácie vopred, nie je možná účasť. Potrebujeme nakúpiť suroviny Storno po 15. Januári nie je možné.
Tešíme sa na Vás Pavol Fotič Gálik a Zuska Dobromila dňa 17. Januára od 10:00, v reštaurácii Žiwell na Winterovej 3.
Príďte včas!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Cvičenie so Živou energiou a Živou strawou
https://www.facebook.com/events/583861301744011/
Srdečne Vás pozývame na 3. vedomé zážitkové sústredenie na Lovinke!
Sústredenie 1. úrovne, je vhodné pre začiatočníkov.
Organizátori:
Won Shim (Martin Demský) s klubom Fénix: https://www.facebook.com/pages/Klub-Fén ... 8069024709
a
Monixa (Bc. Monika Čermáková) Rawcepty: https://www.facebook.com/RAWcepty
Je zamerané na:
* Harmonický životný štýl
* Čchi-kung - prácu so životnou energiou, jej kreatívne využitie po uvoľnení blokov a precítenie života v tele, správny pohyb pre zdravie, ohybnosť, vitalitu aj charizmu, tipy pre výrazné spomalenie starnutia
* Zdravé stravovanie - živá RAW strava - varovanie – je extrémne chutná ) Naučíte sa veľmi vzácne a užitočné informácie o RAW strave
* Meditácie - zenové meditácie: uchopenie svojho života do vlastných rúk a následná pomoc svetu ako cesta duchovného rastu a šťastia jednotlivca aj spoločnosti s vedením vyššieho Ja. Zen pomáha vidieť svet reálne taký aký je, zistiť svoj správny smer
* súčasťou je aj relax
* možnosť masáží (sú dobrý dopravný prostriedok do siedmeho neba )
* tipy ako žiť slobodnejšie, aké sú alternatívy pokiaľ nechcete prijať obrovskú záťaž hypotéky a pôžičiek, alternatívy bývania
* základy permakultúry
Treba zažiť
Užite si s nami úžasný víkend !
Atmosféra bude ako v skutočnej rodine.
Seminár je vhodný aj pre rodinky s deťmi.
Odkazy na minulé udalosti:
https://www.facebook.com/events/197065357164309/
https://www.facebook.com/events/734293906610226/
___________________________________________________
Pokiaľ pocítite, že Vás na tento seminár „ťahá“, rezervujte si miesto čo najskôr, inak sa môže stať, že nebude voľné miesto.
VIANOČNÁ AKCIA
Máme vianočnú akciu, do piatka 19.12. je cena s ubytovaním, stravou aj lektorným za výhodných 32€ na deň, čiže spolu za 128,- €.
Bezkonkurenčné. Seminár v meditačnom areály Lovinky s RAW stravou, ubytovaním aj s lektorným. Skvelý vianočný darček!
Nemusíte dodatočne nič riešiť, jedine zabezpečenie cesty je na Vás - a vytvoríme tu v udalosti dopravník kde budeme môcť efektívne synchronizovať dopravu aby ste ušetrili ešte aj za ňu a aby bola ekologickejšia.
Kapacita je obmedzená na 21 absolventov. Keď naplníme termín tak dám všetkým vedieť v tejto udalosti, pokiaľ dorazia zálohy po naplnení kapacity tak budú vrátené.
V prípade záujmu o registráciu, nám napíšte e-mail na wonshim.seminare@gmail.com a na číslo účtu 13308020/5200 nám pošlite zálohu 50,- €.
V cene je zahrnutý aj 5€ príspevok na OZ Lovinka.
Podrobnosti pošleme e-mailom.
Srdečne Vás pozývame na 3. vedomé zážitkové sústredenie na Lovinke!
Sústredenie 1. úrovne, je vhodné pre začiatočníkov.
Organizátori:
Won Shim (Martin Demský) s klubom Fénix: https://www.facebook.com/pages/Klub-Fén ... 8069024709
a
Monixa (Bc. Monika Čermáková) Rawcepty: https://www.facebook.com/RAWcepty
Je zamerané na:
* Harmonický životný štýl
* Čchi-kung - prácu so životnou energiou, jej kreatívne využitie po uvoľnení blokov a precítenie života v tele, správny pohyb pre zdravie, ohybnosť, vitalitu aj charizmu, tipy pre výrazné spomalenie starnutia
* Zdravé stravovanie - živá RAW strava - varovanie – je extrémne chutná ) Naučíte sa veľmi vzácne a užitočné informácie o RAW strave
* Meditácie - zenové meditácie: uchopenie svojho života do vlastných rúk a následná pomoc svetu ako cesta duchovného rastu a šťastia jednotlivca aj spoločnosti s vedením vyššieho Ja. Zen pomáha vidieť svet reálne taký aký je, zistiť svoj správny smer
* súčasťou je aj relax
* možnosť masáží (sú dobrý dopravný prostriedok do siedmeho neba )
* tipy ako žiť slobodnejšie, aké sú alternatívy pokiaľ nechcete prijať obrovskú záťaž hypotéky a pôžičiek, alternatívy bývania
* základy permakultúry
Treba zažiť
Užite si s nami úžasný víkend !
Atmosféra bude ako v skutočnej rodine.
Seminár je vhodný aj pre rodinky s deťmi.
Odkazy na minulé udalosti:
https://www.facebook.com/events/197065357164309/
https://www.facebook.com/events/734293906610226/
___________________________________________________
Pokiaľ pocítite, že Vás na tento seminár „ťahá“, rezervujte si miesto čo najskôr, inak sa môže stať, že nebude voľné miesto.
VIANOČNÁ AKCIA
Máme vianočnú akciu, do piatka 19.12. je cena s ubytovaním, stravou aj lektorným za výhodných 32€ na deň, čiže spolu za 128,- €.
Bezkonkurenčné. Seminár v meditačnom areály Lovinky s RAW stravou, ubytovaním aj s lektorným. Skvelý vianočný darček!
Nemusíte dodatočne nič riešiť, jedine zabezpečenie cesty je na Vás - a vytvoríme tu v udalosti dopravník kde budeme môcť efektívne synchronizovať dopravu aby ste ušetrili ešte aj za ňu a aby bola ekologickejšia.
Kapacita je obmedzená na 21 absolventov. Keď naplníme termín tak dám všetkým vedieť v tejto udalosti, pokiaľ dorazia zálohy po naplnení kapacity tak budú vrátené.
V prípade záujmu o registráciu, nám napíšte e-mail na wonshim.seminare@gmail.com a na číslo účtu 13308020/5200 nám pošlite zálohu 50,- €.
V cene je zahrnutý aj 5€ príspevok na OZ Lovinka.
Podrobnosti pošleme e-mailom.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
RAW večeře v Jelice
https://www.facebook.com/events/769174983173429/
29. prosínce, 17:00
Ahoj kamarádi, zveme vás na poslední letošní sraz do bio raw restaurace Jelica. Přijďte se rozloučit s letošním rokem, trošku zavzpomínat a shrnout naše radosti i starosti, které zůstávají za námi. Setkáte se s lidmi na syrové stravě, kteří už vědí, že nic nevědí.. ) Takže se nás můžete na cokoliv zeptat.. Program je povídání si kdo chce s kým chce a jezení raw jídel dle libosti a aktuální nabídky.. Krásné svátky vám přeje Karel.
29. prosínce, 17:00
Ahoj kamarádi, zveme vás na poslední letošní sraz do bio raw restaurace Jelica. Přijďte se rozloučit s letošním rokem, trošku zavzpomínat a shrnout naše radosti i starosti, které zůstávají za námi. Setkáte se s lidmi na syrové stravě, kteří už vědí, že nic nevědí.. ) Takže se nás můžete na cokoliv zeptat.. Program je povídání si kdo chce s kým chce a jezení raw jídel dle libosti a aktuální nabídky.. Krásné svátky vám přeje Karel.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Najím se a zhubnu!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Škola živé stravy s Ing. Petrem Slabý
13.1. 2015
Bazalka ve Dvorku, Hradec Králové
Bazalka ve Dvorku, Hradec Králové
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
4. rýžový ples
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Veganská večeře v Zámeckém klubu 18. 1. 2015
https://www.facebook.com/events/860951550613823
Další společná veganská večeře - dobroty bez živočišných přísad, formou "švédského stolu".
Vstupné formou.dobrovolného příspěvku nebo ideálně ještě lépe doneste na ochutnávku vlastní vegan jídlo.
Další společná veganská večeře - dobroty bez živočišných přísad, formou "švédského stolu".
Vstupné formou.dobrovolného příspěvku nebo ideálně ještě lépe doneste na ochutnávku vlastní vegan jídlo.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Rawmaking - Novoroční inspirace
https://www.facebook.com/events/1524206171173646/
První letošní Rawmaking již v neděli 1. února! v Akademii Soběstačnosti.
Raw chlebíčky! Křenová pomazánka! Kysané zelí nebo kimči! Suši! Pikantní zeleninový závin! Mole poblano! Pad thai! Makový dortík! Chia pudink! A mnohem víc.
Vstupte do tohoto roku jinak! Udělejte krok vstříc svému tělu, zdraví a této planetě. Přijďte se inspirovat a ochutnat spousty nových receptů. Součástí semináře bude až 15 receptů – ovocné koktejly, snídaně, polévky, předkrmy, pomazánky, hlavní chody a sladkosti. Zdravě, chutně, rychle, česky a hospodárně.
http://rawstlinka.cz/index.php/akce/43- ... jidelnicku
První letošní Rawmaking již v neděli 1. února! v Akademii Soběstačnosti.
Raw chlebíčky! Křenová pomazánka! Kysané zelí nebo kimči! Suši! Pikantní zeleninový závin! Mole poblano! Pad thai! Makový dortík! Chia pudink! A mnohem víc.
Vstupte do tohoto roku jinak! Udělejte krok vstříc svému tělu, zdraví a této planetě. Přijďte se inspirovat a ochutnat spousty nových receptů. Součástí semináře bude až 15 receptů – ovocné koktejly, snídaně, polévky, předkrmy, pomazánky, hlavní chody a sladkosti. Zdravě, chutně, rychle, česky a hospodárně.
http://rawstlinka.cz/index.php/akce/43- ... jidelnicku
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
- vznik Rawstlinky
- otázky a odpovědi
UKÁZKA a OCHUTNÁVKA
makový koktejl s chia semínky a mladým ječmenem
rajská polévka s chilli
pizza závin
zelené marcipánové kuličky
POZVÁNKA
http://www.rawstlinka.cz
Týden před tímto setkáním vyhlásíme opět soutěžní otázku (na FB Bazalky). Výherce získá novou knihu Hanky Zapletalové Nevšední gurmán - druhý díl, který si bude moci vyzvednout na setkání s Hankou v Bazalce 10. března.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Živá strava v praxi
- živá strava v praxi - ukázky přípravy a ochutnávka nevařených pokrmů
PROGRAM a POZVÁNKA
http://www.avalon-uh.cz
přihlášky:
tel.: 733 365 001 - Karla Pukovcová
Na Splávku 516, 686 01 Uherské Hradiště
http://www.avalon-uh.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Setkání s živou stravou - ukázky přípravy jídel s ochutnávko
Centrum Skarabeus - Olomouc
- setkání s živou stravou - ukázky přípravy jídel s ochutnávkou
PROGRAM a POZVÁNKA
přihlášky:
Tel.: 774 688 517 - Jana Langerová
Hynaisova 11, Olomouc 779 00
http://www.centrum-skarabeus.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vitavíkend 20.-22.2.2015
https://www.facebook.com/events/1520970578185833/
Milí priatelia,
ste srdečne vítaní na akcii, ktorú sme nazvali Vitavíkend!
Spojíme príjemné s užitočným - doplníme energiu v krásnom prostredí, dozvieme sa nové informácie, zdravá papanica zabezpečená celý víkend...
Určite každému z Vás prospeje na pár dní sa vypariť z mesta a prísť načerpať energiu do prírody. na krásnu chatu.
Vitavíkend sa uskutoční sa na Lovinke - je to čarovné miesto plné kľudu, hotový balzám na dušu!
Cena pobytu je 90,- (zálohu treba zaplatiť dopredu a to 45,- eur)
Čo Vás čaká a neminie ?
- zdravé varenie po celú dobu pobytu (od raňajok, cez obedy, večery, dezerty, šťavy, RAW pokrmy..)
- škola varenia
- prednášky na tému zdravej stravy a zdravého životného štýlu
- Dada Mišutová/ osobný tréner
- súťaže + zdravé darčeky
- veľa- veľa pohody
Záujemcovia prosím píšte na :
healthyandhappysk@gmail.com
Teším sa na Vás! :
Milí priatelia,
ste srdečne vítaní na akcii, ktorú sme nazvali Vitavíkend!
Spojíme príjemné s užitočným - doplníme energiu v krásnom prostredí, dozvieme sa nové informácie, zdravá papanica zabezpečená celý víkend...
Určite každému z Vás prospeje na pár dní sa vypariť z mesta a prísť načerpať energiu do prírody. na krásnu chatu.
Vitavíkend sa uskutoční sa na Lovinke - je to čarovné miesto plné kľudu, hotový balzám na dušu!
Cena pobytu je 90,- (zálohu treba zaplatiť dopredu a to 45,- eur)
Čo Vás čaká a neminie ?
- zdravé varenie po celú dobu pobytu (od raňajok, cez obedy, večery, dezerty, šťavy, RAW pokrmy..)
- škola varenia
- prednášky na tému zdravej stravy a zdravého životného štýlu
- Dada Mišutová/ osobný tréner
- súťaže + zdravé darčeky
- veľa- veľa pohody
Záujemcovia prosím píšte na :
healthyandhappysk@gmail.com
Teším sa na Vás! :
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Praktický kurz o živej strave v Poprade
https://www.facebook.com/events/1543702222554539/
Pozývame Vás na praktický kurz o živej strave pod vedením vitariána Pavla Gálika.
V Nedeľu 1.Februára 2015 od 11:30 do 16:30 h
Prednášky, ukážky, odpovede ...
Pozývame Vás na praktický kurz o živej strave pod vedením vitariána Pavla Gálika.
V Nedeľu 1.Februára 2015 od 11:30 do 16:30 h
Prednášky, ukážky, odpovede ...
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
“Příprava na jarní detox a očistu těla” s Janou Černou
https://www.facebook.com/events/1523131821293283/
ISWARI KLUB ve spolupráci se ZÁSADNĚ ZDRAVĚ Vás srdečně zvou na workshop s ochutnávkou...
Leden je měsícem, kdy nám naše novoroční předsevzetí dávají největší smysl, máme největší motivaci k jejich plnění. Pojďme si tu naši motivaci prodloužit, znovu ji povzbudit a posílit!
Letáček ke stažení zde: http://kuc.cz/z26np0
Zaměříme se na:
- vhodnou kombinaci potravin během detoxu i celého roku a jaký je v tom rozdíl?
- čerstvé a posilující drinky, které vám dodají energii (smoothies, greensmoothies)
- funkci a vlastnosti Superpotravin a jejich vhodné použití
- bylinky a jejich roli ve stravování
- inspiraci vitariánstvím (raw food) a rychlou přípravu svačinek i lahodných zdravých dezertů
Součástí workshopu bude ukázková ochutnávka zmíněných nápojů a raw dezertu!
Workshop povede nutriční gastronomka Jana Černá, která svou kulinářskou praxi propojuje se znalostmi nutričního poradenství
a inspirací moudrostí východních tradic (Ayurvédy).
Více info naleznete na www.zasadnezdrave.cz
Vstupné 300 Kč
Pro členy ISWARI KLUBU 200 Kč
Přihlášky můžete posílat na:
obchod@iswari.cz
Více informací o našich produktech naleznete na:
www.iswari.cz
ISWARI KLUB ve spolupráci se ZÁSADNĚ ZDRAVĚ Vás srdečně zvou na workshop s ochutnávkou...
Leden je měsícem, kdy nám naše novoroční předsevzetí dávají největší smysl, máme největší motivaci k jejich plnění. Pojďme si tu naši motivaci prodloužit, znovu ji povzbudit a posílit!
Letáček ke stažení zde: http://kuc.cz/z26np0
Zaměříme se na:
- vhodnou kombinaci potravin během detoxu i celého roku a jaký je v tom rozdíl?
- čerstvé a posilující drinky, které vám dodají energii (smoothies, greensmoothies)
- funkci a vlastnosti Superpotravin a jejich vhodné použití
- bylinky a jejich roli ve stravování
- inspiraci vitariánstvím (raw food) a rychlou přípravu svačinek i lahodných zdravých dezertů
Součástí workshopu bude ukázková ochutnávka zmíněných nápojů a raw dezertu!
Workshop povede nutriční gastronomka Jana Černá, která svou kulinářskou praxi propojuje se znalostmi nutričního poradenství
a inspirací moudrostí východních tradic (Ayurvédy).
Více info naleznete na www.zasadnezdrave.cz
Vstupné 300 Kč
Pro členy ISWARI KLUBU 200 Kč
Přihlášky můžete posílat na:
obchod@iswari.cz
Více informací o našich produktech naleznete na:
www.iswari.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Země na talíři
https://www.facebook.com/events/796453447093331/
Zveme vás v sobotu odpoledne do Kavky na komponovaný pořad s názvem Země na talíři.
Od 5. hodiny odpolední až do pozdních hodin večerních můžete průběžně v novém sále nad kavárnou zhlédnout dva filmy z festivalu Alimenterre, v kavárně si pak povídat a zároveň ochutnávat různé zdravé speciality jako kváskové vánočky, plněné ciabatty, raw pokrmy....Zveme srdečně...
Zveme vás v sobotu odpoledne do Kavky na komponovaný pořad s názvem Země na talíři.
Od 5. hodiny odpolední až do pozdních hodin večerních můžete průběžně v novém sále nad kavárnou zhlédnout dva filmy z festivalu Alimenterre, v kavárně si pak povídat a zároveň ochutnávat různé zdravé speciality jako kváskové vánočky, plněné ciabatty, raw pokrmy....Zveme srdečně...
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Myslíme-Jíme-Žijeme - 1. ročník konference o stravě
http://www.ticketpro.cz/jnp/ostatni/kur ... ijeme.html
Vegetariánství, veganství, vitariánství a další způsoby stravování.
Trend nebo životní styl?
Konference o způsobech stravování v 21. století a to, jakým způsobem řízené stravování patří do našeho života.
První ročník konference o způsobech a stylech stravování v 21. století. V průběhu konference zazní v rozhovorech s osobnostmi řada zajímavých témat.
Moderuje Dalibor Gondík hudebním hostem je VOXEL.
Témata a otázky:
Mění změna stylu stravy myšlení a mysl člověka?
Jaké jsou impulzy vedoucí ke změně stylu stravy?
Jaké jsou styly a způsoby stravy?
Změna stylu stravování trend nebo životní styl?
A další.
Během konference se představí osobnosti, které se věnují určitým stylům stravy a osobnosti, které své podnikání zaměřili na specifický druh výroby produktů souvisejících se stravou a životním stylem.
Cílem konference je přiblížení všech dostupných forem stravy a stravování široké veřejnosti a zájemcům o tuto oblast a dopad na životní styl.
PROGRAM KONFERENCE:
15- 16 hod, Zahájení, první vstup hyde parku, odborníci na stravování životní styl
16- 16:30 hod Voxel koncert
16:30- 17:30 hod, Druhý vstup hyde parku, sportovci a stravování a strava při fyzické zátěži a jeji dopad na člověka a jeho výkony
17:30- 18 hod, Voxel concert
18- 19 hod, Třetí vstup hyde parku, osobnosti, které svůj životní styl zasvětili řízenému stravování
19- 21 hod, Raut pro všechny
Vegetariánství, veganství, vitariánství a další způsoby stravování.
Trend nebo životní styl?
Konference o způsobech stravování v 21. století a to, jakým způsobem řízené stravování patří do našeho života.
První ročník konference o způsobech a stylech stravování v 21. století. V průběhu konference zazní v rozhovorech s osobnostmi řada zajímavých témat.
Moderuje Dalibor Gondík hudebním hostem je VOXEL.
Témata a otázky:
Mění změna stylu stravy myšlení a mysl člověka?
Jaké jsou impulzy vedoucí ke změně stylu stravy?
Jaké jsou styly a způsoby stravy?
Změna stylu stravování trend nebo životní styl?
A další.
Během konference se představí osobnosti, které se věnují určitým stylům stravy a osobnosti, které své podnikání zaměřili na specifický druh výroby produktů souvisejících se stravou a životním stylem.
Cílem konference je přiblížení všech dostupných forem stravy a stravování široké veřejnosti a zájemcům o tuto oblast a dopad na životní styl.
PROGRAM KONFERENCE:
15- 16 hod, Zahájení, první vstup hyde parku, odborníci na stravování životní styl
16- 16:30 hod Voxel koncert
16:30- 17:30 hod, Druhý vstup hyde parku, sportovci a stravování a strava při fyzické zátěži a jeji dopad na člověka a jeho výkony
17:30- 18 hod, Voxel concert
18- 19 hod, Třetí vstup hyde parku, osobnosti, které svůj životní styl zasvětili řízenému stravování
19- 21 hod, Raut pro všechny
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jedinečná prožitková dovolená s raw food na Bali! Živě v dub
http://www.zivepoteseni.cz/products/pro ... ubnu-2015/
Vydejte se společně se skupinkou podobně naladěných lidí, zažít barvitý koktejl, namíchaný ze směsi exotiky, poznání, jedinečných zážitků a vjemů v zázemí autentické balijské vesnice, v prostředí božského mýtického ostrova Bali. Vše obohacené raw-vegan stravou (v ceně) a exotickým ovocem z místních plodin, v čele s denním přísunem čerstvých kokosů a exotického ovoce. To vše za dostupnou cenu a minimem starostí
Vydejte se společně se skupinkou podobně naladěných lidí, zažít barvitý koktejl, namíchaný ze směsi exotiky, poznání, jedinečných zážitků a vjemů v zázemí autentické balijské vesnice, v prostředí božského mýtického ostrova Bali. Vše obohacené raw-vegan stravou (v ceně) a exotickým ovocem z místních plodin, v čele s denním přísunem čerstvých kokosů a exotického ovoce. To vše za dostupnou cenu a minimem starostí
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Únorová dávka vitamínů – rawfood setkání
– naložíme si zelí, jeden z nejpřirozenějších zdrojů vitamínů a enzymů v zimě, usušíme zelné placky a dále něco jako „sádlová“ pomazánka, hustá „bramboračka“, supercloumák a karobo-vanilkový dezert. Přijďte si pro svoji únorovou dávku vitamínů
Kdy: Sobota 21. února od 10:30 do 14:30 nebo od 15:30 do 19:30 hodin
Kde: IC Zahrada v Praze 3 na Žižkově, U zásobní zahrady 8, 130 00
Cena: 650 Kč
Info zde: http://www.varitcinevarit.cz/#kurzy
Kdy: Sobota 21. února od 10:30 do 14:30 nebo od 15:30 do 19:30 hodin
Kde: IC Zahrada v Praze 3 na Žižkově, U zásobní zahrady 8, 130 00
Cena: 650 Kč
Info zde: http://www.varitcinevarit.cz/#kurzy
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jarní raw-nodennost a velikonoce – rawfood setkání
– jarní bylinkovová polévka, velikonoční nádivka s rawládou, asi neodoláme a unepečeme si i velikonočního raw beránka…
přesné menu ještě brzy upřesníme
Kdy: Sobota 21. března od 10:30 do 14:30 nebo od 15:30 do 19:30 hodin
Kde: IC Zahrada v Praze 3 na Žižkově, U zásobní zahrady 8, 130 00
Cena: 650 Kč
Info zde: http://www.varitcinevarit.cz/#kurzy
přesné menu ještě brzy upřesníme
Kdy: Sobota 21. března od 10:30 do 14:30 nebo od 15:30 do 19:30 hodin
Kde: IC Zahrada v Praze 3 na Žižkově, U zásobní zahrady 8, 130 00
Cena: 650 Kč
Info zde: http://www.varitcinevarit.cz/#kurzy
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw citrusový bio večer
2.2. 2015, hospoda Na rohu, Vojice
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vyhrajte knihu rawfood Nevšední gurmán
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Živá kavárna
28.2. Pelhřimov
Setkání veganů a vitariánů dostalo nové jméno - ŽIVÁ KAVÁRNA
Cílem této akce je stále přiblížení vitariánství a veganství všem, kteří o to mají zájem.
NAŠÍM HOSTEM JE tentokrát DAVID ŠUBRT.
Muž, který se vitariánství věnuje nejen jako životnímu stylu, ale také pořádá kurzy vitariánství, při kterých učí jak zařadit živou stravu do stravovávní.
Sám o sobě napsal:
"Vitariánstvím se zabývám více jak 2 roky a mohu svůj život rozdělit do období před a po. Před jsem vážil necelých 100kg a trápil jsem se jako zaměstnanec jedné farmakologické firmy a moc jsem nevěděl co chci životě dělat. Při Vitarianství jsem zhubl na 70kg jsem spokojený a podnikám ve vlastní firmě a dělám to co mě baví, což jsou kurzy vitariánství po celých Čechách výcedení pobyty v zahraničí (Chorvatsko, Bali) kde lidi učím zařadit syrovou stravu do každodenního života. "
VÍCE NAJDETE NA http://www.zivepoteseni.cz/
Recepty, které David ukazuje jsou velice jednoduché a každý je zvládne. Některé předvede i na našem setkání a bude to:
- makové mléko alá capocino
- jablečné koláčky plněné makovou náplní
- cuketové špagety s boloňskou omáčkou
VSTUPNÉ: 120 KČ
REZERVACE NUTNÁ !!!
osobně v kavárně
tel. 603 819 000
emailem: info@kavarnaflet.cz
Setkání veganů a vitariánů dostalo nové jméno - ŽIVÁ KAVÁRNA
Cílem této akce je stále přiblížení vitariánství a veganství všem, kteří o to mají zájem.
NAŠÍM HOSTEM JE tentokrát DAVID ŠUBRT.
Muž, který se vitariánství věnuje nejen jako životnímu stylu, ale také pořádá kurzy vitariánství, při kterých učí jak zařadit živou stravu do stravovávní.
Sám o sobě napsal:
"Vitariánstvím se zabývám více jak 2 roky a mohu svůj život rozdělit do období před a po. Před jsem vážil necelých 100kg a trápil jsem se jako zaměstnanec jedné farmakologické firmy a moc jsem nevěděl co chci životě dělat. Při Vitarianství jsem zhubl na 70kg jsem spokojený a podnikám ve vlastní firmě a dělám to co mě baví, což jsou kurzy vitariánství po celých Čechách výcedení pobyty v zahraničí (Chorvatsko, Bali) kde lidi učím zařadit syrovou stravu do každodenního života. "
VÍCE NAJDETE NA http://www.zivepoteseni.cz/
Recepty, které David ukazuje jsou velice jednoduché a každý je zvládne. Některé předvede i na našem setkání a bude to:
- makové mléko alá capocino
- jablečné koláčky plněné makovou náplní
- cuketové špagety s boloňskou omáčkou
VSTUPNÉ: 120 KČ
REZERVACE NUTNÁ !!!
osobně v kavárně
tel. 603 819 000
emailem: info@kavarnaflet.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu