Akce, srazy, kurzy, atd.
Moderátor: hugo
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
RawFood Kurz 25.9.2016
https://www.facebook.com/events/592199714295629/
25.9., Rawcha, Praha
Rádi bychom vás pozvali na další pokračování Rawfood kuchyně. S Rawfood. Master. Chef Tomášem z restaurace Rawcha. Z pestré nabídky vlastních receptů vybere přímo na místě ty, které potěší právě Vaše chuťové pohárky a smysly, tak aby Vám ukázali cestu ke zdravému životnímu stylu. Předáme Vam informační klíč i pomocnou ruku při tvorbě vlastních receptů, tak aby jste byli šťastní a při tom se stali okrasou vlastni kuchyně. Již tří léta Tomáš aktivně předává zkušenosti jak úplným začátečníkům, tak ošlehaným profesionálům. Kurz se odehrává v naší restauraci a vy do děje můžete aktivně vstupovat.
25.9., Rawcha, Praha
Rádi bychom vás pozvali na další pokračování Rawfood kuchyně. S Rawfood. Master. Chef Tomášem z restaurace Rawcha. Z pestré nabídky vlastních receptů vybere přímo na místě ty, které potěší právě Vaše chuťové pohárky a smysly, tak aby Vám ukázali cestu ke zdravému životnímu stylu. Předáme Vam informační klíč i pomocnou ruku při tvorbě vlastních receptů, tak aby jste byli šťastní a při tom se stali okrasou vlastni kuchyně. Již tří léta Tomáš aktivně předává zkušenosti jak úplným začátečníkům, tak ošlehaným profesionálům. Kurz se odehrává v naší restauraci a vy do děje můžete aktivně vstupovat.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Workshop: Jak začít s raw food
https://www.facebook.com/events/1667330743585257/
30. říjen, Brno
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Přijďte za námi na tento nabitý celodenní workshop, kde vás naučíme vše, co potřebujete vědět, abyste začali a hlavně abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku.
Spolu se Zuzkou (Love of Raw) a Ivčou (HLAVU VZHŮRU) vám ukážeme, jak lehké, rychlé a jednoduché to je. Během 8 hodin se dozvíte plno ověřených rad, tipů a triků jak na živou stravu, ochutnáte spoustu různých receptů a velké množství dalších si vyzkoušíte připravit. Budete tedy i sami mixovat, krájet, míchat, tvořit, následně to všechno společně ochutnáme a co nesníme, to si s sebou odnesete domů! Během celého dne vám budou k dispozici již připravená jídla i pití a my jsme přesvědčené, že hlady s námi určitě neumřete Samozřejmostí jsou tištěné materiály plné informací, receptů, tipů, triků a slev.
30. říjen, Brno
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Přijďte za námi na tento nabitý celodenní workshop, kde vás naučíme vše, co potřebujete vědět, abyste začali a hlavně abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku.
Spolu se Zuzkou (Love of Raw) a Ivčou (HLAVU VZHŮRU) vám ukážeme, jak lehké, rychlé a jednoduché to je. Během 8 hodin se dozvíte plno ověřených rad, tipů a triků jak na živou stravu, ochutnáte spoustu různých receptů a velké množství dalších si vyzkoušíte připravit. Budete tedy i sami mixovat, krájet, míchat, tvořit, následně to všechno společně ochutnáme a co nesníme, to si s sebou odnesete domů! Během celého dne vám budou k dispozici již připravená jídla i pití a my jsme přesvědčené, že hlady s námi určitě neumřete Samozřejmostí jsou tištěné materiály plné informací, receptů, tipů, triků a slev.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Veganský piknik
https://www.facebook.com/events/1710857342572844/
25. září, Riegrovy sady, Praha
Ráda bych Vás pozvala na veganský piknik, který se bude konat 25.září od 12:00 v Riegrových sadech v Praze.
Těší se na Vás:
MaruškaVeg
https://m.youtube.com/channel/UCxSmQ-QU5xTIVgWIk7XWUaw
GoWee
https://m.youtube.com/c/GoWeeCz
PeťuleVeggie
https://m.youtube.com/channel/UCYFtbOxpLA69xW_07a_5NrQ
Veganka Nancy
https://m.youtube.com/user/NancyGoVeg
Ditta Zavrell
https://m.youtube.com/channel/UCOa8BlFM0C0Ys9hWpEOx38Q
VegAndy
https://m.youtube.com/channel/UCdPRU9Flc8Llpok618eBbSA
Dewii
https://m.youtube.com/user/dewiiik
25. září, Riegrovy sady, Praha
Ráda bych Vás pozvala na veganský piknik, který se bude konat 25.září od 12:00 v Riegrových sadech v Praze.
Těší se na Vás:
MaruškaVeg
https://m.youtube.com/channel/UCxSmQ-QU5xTIVgWIk7XWUaw
GoWee
https://m.youtube.com/c/GoWeeCz
PeťuleVeggie
https://m.youtube.com/channel/UCYFtbOxpLA69xW_07a_5NrQ
Veganka Nancy
https://m.youtube.com/user/NancyGoVeg
Ditta Zavrell
https://m.youtube.com/channel/UCOa8BlFM0C0Ys9hWpEOx38Q
VegAndy
https://m.youtube.com/channel/UCdPRU9Flc8Llpok618eBbSA
Dewii
https://m.youtube.com/user/dewiiik
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Workshop RAW v Podzemíčku
https://www.facebook.com/events/187048815038956/
27.9., 14:00-17:00, Bratislava
Milí priatelia,
pozývame vás na kurz zameraný na prípravu Raw dobrotiek spojený s ochutnávkou, pod vedením Sašky Midori Murínovej. Na kurze si spoločne pripravíme Raw tortičku a pochutnáme si na originálnom menučku z jej kuchyne. Porozprávame sa o vedomej príprave jedla, intuitívnom varení "rawení" , pozdielame skúsenosti, vzájomne sa inšpirujeme a motivujeme
Teším sa na vás, nás..
Saška a tím Podzemíčka
27.9., 14:00-17:00, Bratislava
Milí priatelia,
pozývame vás na kurz zameraný na prípravu Raw dobrotiek spojený s ochutnávkou, pod vedením Sašky Midori Murínovej. Na kurze si spoločne pripravíme Raw tortičku a pochutnáme si na originálnom menučku z jej kuchyne. Porozprávame sa o vedomej príprave jedla, intuitívnom varení "rawení" , pozdielame skúsenosti, vzájomne sa inšpirujeme a motivujeme
Teším sa na vás, nás..
Saška a tím Podzemíčka
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Minikurz na téma Raw strava a chlorofyl
https://www.facebook.com/events/1576185102677712/
16.10., V.bistro, Brno
HRAWĚ, ZDRAWĚ A ZELENĚ!
Minikurz na téma raw strava a chlorofyl
Lektorka: Barča z Rawmania: https://rawmania.cz/
Víte, že chlorofyl zpomaluje proces stárnutí a přispívá k celkové regeneraci těla?
V našem minikurzu se dozvíte, jak do jídelníčku zařadit tu nejdůležitější složku syrové stravy – chlorofyl. Ten je obsažený ve všech zelených potravinách, občas ale nevíme, jak s nimi naložit.
Během kurzu se také dozvíte proč je chlorofyl tak důležitý, v čem pomáhá, jaké má účinky na lidské tělo a hlavně jak jej do jídelníčku zařadit jednoduše, chutně, rychle a raw.
Nebudeme ale pouze mluvit, bude se i ochutnávat. Připravíme si zelené vanilkové smoothie, ale také třeba raw hráškovou polévku a další zelené dobroty.
Doba trvání: 3 hodiny
Cena: 490 Kč
Kapacita kurzu je omezená, proto je nutné se přihlásit předem na emailu: hana.pavlickova@bioobchod.cz, do emailu vám budou zaslány platební údaje, platí se předem !!
16.10., V.bistro, Brno
HRAWĚ, ZDRAWĚ A ZELENĚ!
Minikurz na téma raw strava a chlorofyl
Lektorka: Barča z Rawmania: https://rawmania.cz/
Víte, že chlorofyl zpomaluje proces stárnutí a přispívá k celkové regeneraci těla?
V našem minikurzu se dozvíte, jak do jídelníčku zařadit tu nejdůležitější složku syrové stravy – chlorofyl. Ten je obsažený ve všech zelených potravinách, občas ale nevíme, jak s nimi naložit.
Během kurzu se také dozvíte proč je chlorofyl tak důležitý, v čem pomáhá, jaké má účinky na lidské tělo a hlavně jak jej do jídelníčku zařadit jednoduše, chutně, rychle a raw.
Nebudeme ale pouze mluvit, bude se i ochutnávat. Připravíme si zelené vanilkové smoothie, ale také třeba raw hráškovou polévku a další zelené dobroty.
Doba trvání: 3 hodiny
Cena: 490 Kč
Kapacita kurzu je omezená, proto je nutné se přihlásit předem na emailu: hana.pavlickova@bioobchod.cz, do emailu vám budou zaslány platební údaje, platí se předem !!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vegeparty: Kokosová s Filipem / Praha
https://www.facebook.com/events/904486983029519/
27. září, 18:00, Stromka centrum, Praha
Pražská Vegeparty je opět tady! A po vzoru čevrnové akce v Brně v kokosovém stylu…
Babí léto se nám pomalu ale jistě chílí ke konci – co si ho tady ještě tak trochu prodloužit? No a čím jiným, než právě pomocí exotických kokosů, které navodí tu správnou letní atmosféru!
Přijďte, posdílejte a ochutnejte společně s námi všemožné kokosové dobroty či přímo čerstvé sladké kokosy z Thaiska, které nám společně se zajímavou přednáškou doveze Filip Říha z „Mladých kokosů“.
________
Vstup na akci za jídlo Nezapomeňte přispět na náš společný stůl…
Každý účastník přinese nějakou svou oblíbenou veganskou nebo vitariánskou pochoutku (tentokrát ideálně na kokosové téma), o kterou se podělí s ostatními. Výsledkem je skvělá společnost, příjemná atmosféra a spousta vynikajícího jídla. Na akci jsou vítání samozřejmě i všežravci, kteří chtějí poznat nové lidí i jiný způsob stravování. Těšíme se na vás!
Vitalvibe & Stromka tým
_________
Program:
18.00 zahájení vegeparty
18.00–19.30 společná ochutnávka kokosových dobrot
19.30–20.30 přednáška Filipa Říhy (Mladý kokos CZ)
20.30–22.00 volná zábava
27. září, 18:00, Stromka centrum, Praha
Pražská Vegeparty je opět tady! A po vzoru čevrnové akce v Brně v kokosovém stylu…
Babí léto se nám pomalu ale jistě chílí ke konci – co si ho tady ještě tak trochu prodloužit? No a čím jiným, než právě pomocí exotických kokosů, které navodí tu správnou letní atmosféru!
Přijďte, posdílejte a ochutnejte společně s námi všemožné kokosové dobroty či přímo čerstvé sladké kokosy z Thaiska, které nám společně se zajímavou přednáškou doveze Filip Říha z „Mladých kokosů“.
________
Vstup na akci za jídlo Nezapomeňte přispět na náš společný stůl…
Každý účastník přinese nějakou svou oblíbenou veganskou nebo vitariánskou pochoutku (tentokrát ideálně na kokosové téma), o kterou se podělí s ostatními. Výsledkem je skvělá společnost, příjemná atmosféra a spousta vynikajícího jídla. Na akci jsou vítání samozřejmě i všežravci, kteří chtějí poznat nové lidí i jiný způsob stravování. Těšíme se na vás!
Vitalvibe & Stromka tým
_________
Program:
18.00 zahájení vegeparty
18.00–19.30 společná ochutnávka kokosových dobrot
19.30–20.30 přednáška Filipa Říhy (Mladý kokos CZ)
20.30–22.00 volná zábava
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz Raw food s Missue DĚTI
https://www.facebook.com/events/1133987860003085/
2.10., 11:00-15:00, Praha
Kurz Raw food s Missue (nejen) pro děti.
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurz živé stravy věnovaný nejen, ale převážně stravování našich malých DĚTÍ. Přijďte se inspirovat, jak do našeho, tak i dětského jídelníčku zahrnout více živých, zdravých pokrmů. I z tohoto kurzu si domů odnesete krabičky plné ochutnávek a nadšení z té pestrosti a skvělých chutí, které můžeme našim milovaným dětem poskytnout.
Podělím se s vámi o informace ohledně dětské výživy a raw food, které sbírám již přes tři roky. Nejsem výživová poradkyně, ale společně s mou tří letou dcerou, se stravujeme 100% živou stravou a není snad nic lepšího, než osobní zkušenost.
Když jsem v jejích 6ti měsících začala shánět informace o příkrmech v raw food kvalitě, nebylo v podstatě nic k nalezení. Ani dnes to není o moc slavnější. Já se řídila tím málem a svou intuicí a podruhé už bych věděla, co zlepšit, čemu se vyhnout a o to se s Vámi ráda podělím.
Na začátku kurzu se seznámíme, zjistíme, o jakou výživu k jak starým dětem se všichni zajímáte a tomu přizpůsobíme celý kurz.
Nebudu Vám nutit názor, že pouze raw food je pro děti to nejlepší. Každému z nás vyhovuje něco jiného, jinak smýšlíme a to já naprosto respektuji. Každý si odnese přesně ty informace, pro které si přijde a možná i něco navíc
2.10., 11:00-15:00, Praha
Kurz Raw food s Missue (nejen) pro děti.
Ráda bych Vás pozvala na nedělní kurz živé stravy věnovaný nejen, ale převážně stravování našich malých DĚTÍ. Přijďte se inspirovat, jak do našeho, tak i dětského jídelníčku zahrnout více živých, zdravých pokrmů. I z tohoto kurzu si domů odnesete krabičky plné ochutnávek a nadšení z té pestrosti a skvělých chutí, které můžeme našim milovaným dětem poskytnout.
Podělím se s vámi o informace ohledně dětské výživy a raw food, které sbírám již přes tři roky. Nejsem výživová poradkyně, ale společně s mou tří letou dcerou, se stravujeme 100% živou stravou a není snad nic lepšího, než osobní zkušenost.
Když jsem v jejích 6ti měsících začala shánět informace o příkrmech v raw food kvalitě, nebylo v podstatě nic k nalezení. Ani dnes to není o moc slavnější. Já se řídila tím málem a svou intuicí a podruhé už bych věděla, co zlepšit, čemu se vyhnout a o to se s Vámi ráda podělím.
Na začátku kurzu se seznámíme, zjistíme, o jakou výživu k jak starým dětem se všichni zajímáte a tomu přizpůsobíme celý kurz.
Nebudu Vám nutit názor, že pouze raw food je pro děti to nejlepší. Každému z nás vyhovuje něco jiného, jinak smýšlíme a to já naprosto respektuji. Každý si odnese přesně ty informace, pro které si přijde a možná i něco navíc
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
https://www.facebook.com/events/293510324340577/
15.10., PARKK Brno
Nejen pro vyznavače veggie nebo živé stravy jsme připravili další festival, ochutnáte nejen množství dobrot, ale získáte i inspiraci při workshopech a přednáškách. Program bude probíhat v obou halách v prostorách Malé Ameriky, více než 40 producentů si pro Vás připravilo velice pestrý sortiment. Součástí festivalu bude i pravidelný potravinový trh FoodPark, těšit se můžete i doprovodný program v podobě výroby vlastního odznaku či malování pro děti..
15.10., PARKK Brno
Nejen pro vyznavače veggie nebo živé stravy jsme připravili další festival, ochutnáte nejen množství dobrot, ale získáte i inspiraci při workshopech a přednáškách. Program bude probíhat v obou halách v prostorách Malé Ameriky, více než 40 producentů si pro Vás připravilo velice pestrý sortiment. Součástí festivalu bude i pravidelný potravinový trh FoodPark, těšit se můžete i doprovodný program v podobě výroby vlastního odznaku či malování pro děti..
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz Sweet and Party Raw Professional
https://www.facebook.com/events/1693039617680819/
22. října, Opava
Ve spolupráci s gastrocentrem Slezské univerzity v Opavě Vás srdečně zveme na celodenní a jedinečný kurz, ve kterém se mimo jiné zajímavosti a nezbytné informace naučíte vytvořit skutečně opravdovou a nezapomenutelnou RAW PARTY.
Jak je u nás zvykem, na uvítanou a během kurzu pro Vás bude připravena čerstvě vylisovaná šťáva a osvěžující ovocná limonáda. Můžete si také nabídnout kafíčko či teplý bylinkový čaj.
Naučím Vás další fantastické novinky, které získávám pravidelným studiem zahraničních online kurzů např. od úžasného člověka a skutečného profesionála v oblasti Raw food jménem Russell James / The Raw Chef.
Budete překvapeni pestrostí, nutriční vyvážeností a skvělou chutí všech jídel.
Naučím vás a předám vám řadu svých zkušeností z přípravy RAW rautů, zážitkových večerů, workshopů, oslav a jiných akcí, které jsem od roku 2012 měla možnost pořádat.
Oslní vás i rychlost s jakou se odehrává celá příprava rostlinné stravy.
Vyzkoušíte si několik druhů mixérů a naučíte se netradiční zdobící techniky.
Vysvětlím vám proč ctím jednoduchost a upřednostňuji celistvost syrové rostlinné stravy před různými” “RAW” sladidly a jinými “RAW” produkty, běžně nabízenými a průmyslově zpracovanými na pultech obchodů.
22. října, Opava
Ve spolupráci s gastrocentrem Slezské univerzity v Opavě Vás srdečně zveme na celodenní a jedinečný kurz, ve kterém se mimo jiné zajímavosti a nezbytné informace naučíte vytvořit skutečně opravdovou a nezapomenutelnou RAW PARTY.
Jak je u nás zvykem, na uvítanou a během kurzu pro Vás bude připravena čerstvě vylisovaná šťáva a osvěžující ovocná limonáda. Můžete si také nabídnout kafíčko či teplý bylinkový čaj.
Naučím Vás další fantastické novinky, které získávám pravidelným studiem zahraničních online kurzů např. od úžasného člověka a skutečného profesionála v oblasti Raw food jménem Russell James / The Raw Chef.
Budete překvapeni pestrostí, nutriční vyvážeností a skvělou chutí všech jídel.
Naučím vás a předám vám řadu svých zkušeností z přípravy RAW rautů, zážitkových večerů, workshopů, oslav a jiných akcí, které jsem od roku 2012 měla možnost pořádat.
Oslní vás i rychlost s jakou se odehrává celá příprava rostlinné stravy.
Vyzkoušíte si několik druhů mixérů a naučíte se netradiční zdobící techniky.
Vysvětlím vám proč ctím jednoduchost a upřednostňuji celistvost syrové rostlinné stravy před různými” “RAW” sladidly a jinými “RAW” produkty, běžně nabízenými a průmyslově zpracovanými na pultech obchodů.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Den veganství - Veggie setkání v Klubu Hlubina
https://www.facebook.com/events/1847241258838324/
Klub Hlubina, Ostrava, 5.11. 16:00
Oslavme Den veganství (1.11.) dalším Veggie setkáním, které opět přináší možnost společně strávit sobotní večer aktivnějším odpočinkem - podělme se o naše veggie jídla/recepty a skvělou náladu
Sejdeme se od 16.00 v Klub Hlubina v Dolních Vítkovicích.
Setkání je otevřeno všem, kdo budou mít čas a náladu poznat nové známé a ochutnat nová jídla. Propojme se, seznamujme se, vyměňme si informace o všem, co nás zajímá
Klub Hlubina, Ostrava, 5.11. 16:00
Oslavme Den veganství (1.11.) dalším Veggie setkáním, které opět přináší možnost společně strávit sobotní večer aktivnějším odpočinkem - podělme se o naše veggie jídla/recepty a skvělou náladu
Sejdeme se od 16.00 v Klub Hlubina v Dolních Vítkovicích.
Setkání je otevřeno všem, kdo budou mít čas a náladu poznat nové známé a ochutnat nová jídla. Propojme se, seznamujme se, vyměňme si informace o všem, co nás zajímá
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Workshop živej stravy
https://www.facebook.com/events/1787020864910158/
23.10., 13:00-18:00, Vyhne
Milí priatelia, prijmite pozvanie na workshop živej stravy, ktorý sa uskutoční 21.októbra na čarokrásnom mieste na Dreveničke vo Vyhniach počas Dní alternatívnej medicíny. Radi by sme Vám koncept živej stravy predstavili a previedli Vás prípravou niekoľkých živých chodov. Tieto jedlá vás očaria nielen svojou krásou a sviežosťou, ale aj chuťou a energiou, ktorú v sebe nesú. Vašou energiou, ktorú do jedla dokážete pri vedomej príprave vkladať, energiou Zeme, ktorú nám Matka Zem vkladá do rúk a je len na nás ako ju zúžitkujeme. Prídite medzi nás a užite si s nami krásne chvíle. Nádherné bytosti, očarujúce prostredie a vynikajúce jedlá-to sú chvíle pre Vás a Váš rast:)
Tešíme sa na Vás spolu s celým organizačným tímom na dreveničke:)
23.10., 13:00-18:00, Vyhne
Milí priatelia, prijmite pozvanie na workshop živej stravy, ktorý sa uskutoční 21.októbra na čarokrásnom mieste na Dreveničke vo Vyhniach počas Dní alternatívnej medicíny. Radi by sme Vám koncept živej stravy predstavili a previedli Vás prípravou niekoľkých živých chodov. Tieto jedlá vás očaria nielen svojou krásou a sviežosťou, ale aj chuťou a energiou, ktorú v sebe nesú. Vašou energiou, ktorú do jedla dokážete pri vedomej príprave vkladať, energiou Zeme, ktorú nám Matka Zem vkladá do rúk a je len na nás ako ju zúžitkujeme. Prídite medzi nás a užite si s nami krásne chvíle. Nádherné bytosti, očarujúce prostredie a vynikajúce jedlá-to sú chvíle pre Vás a Váš rast:)
Tešíme sa na Vás spolu s celým organizačným tímom na dreveničke:)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz živého života
https://www.facebook.com/events/1066850370094173/
Praha, Podolí, 21.10. 14:00-18:00
Cílem kurzu je předání kompletních informací o raw životním stylu, jeho přínosu pro vaše tělo i mysl. Veškeré informace navazují na několikaleté zkušenosti s veganským a raw způsobem života. Živí kluci vám předají praktické ukázky přípravy pestrých a chutných raw pokrmů i nezbytnou teorii, abyste sílu živé stravy mohli sami začít ihned využívat.
Na kurzu se dozvíte:
• co je živá strava, jakým způsobem nám prospívá • klíčová role enzymů v lidském těle
• důležitost správného kombinování potravin
• biologické hodiny aneb poznejte svoje tělo
• trávicí oheň
• zdroje živin, bílkovin a energie nejen pro sportovce
• vrásky - proč vznikají a jak se jich úpravou stravy zbavit • vybavení raw kuchyně a doporučení při jeho výběru
• kde sehnat kvalitní a cenově dostupné suroviny
• voda je základ
• polévky, hlavní jídla, chleby, krekry
• smoothie, zmrzliny, dezerty
• a mnoho dalšího...
Praha, Podolí, 21.10. 14:00-18:00
Cílem kurzu je předání kompletních informací o raw životním stylu, jeho přínosu pro vaše tělo i mysl. Veškeré informace navazují na několikaleté zkušenosti s veganským a raw způsobem života. Živí kluci vám předají praktické ukázky přípravy pestrých a chutných raw pokrmů i nezbytnou teorii, abyste sílu živé stravy mohli sami začít ihned využívat.
Na kurzu se dozvíte:
• co je živá strava, jakým způsobem nám prospívá • klíčová role enzymů v lidském těle
• důležitost správného kombinování potravin
• biologické hodiny aneb poznejte svoje tělo
• trávicí oheň
• zdroje živin, bílkovin a energie nejen pro sportovce
• vrásky - proč vznikají a jak se jich úpravou stravy zbavit • vybavení raw kuchyně a doporučení při jeho výběru
• kde sehnat kvalitní a cenově dostupné suroviny
• voda je základ
• polévky, hlavní jídla, chleby, krekry
• smoothie, zmrzliny, dezerty
• a mnoho dalšího...
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz výroby vánočního cukrawí
https://www.facebook.com/events/605980512925866/
2.12.-4.12. Liberec
Zveme vás na úžasný předvánoční kurz výroby raw cukroví, kde se dozvíte, jak během Vánoc (ale i během celého roku) můžete mlsat zdravě. V malebném prostředí vesničky Kryštofovo Údolí, v útulném penzionu Novina, si ukážeme, jak nahradit klasické přeslazené a těžké vánoční cukroví vyrobené z bílé mouky, másla a cukru dobrotami z chutných a zdravých přírodních surovin. Raw cukroví a dezerty jsou tak dobré, že nebudete věřit, že jsou vyrobeny z oříšků, ovoce, olejů či semínek. Díky našemu kurzu budete mlsat tak, že cukroví bude lahodit nejen vašemu jazyku, ale i vašemu tělu, pleti a štíhlé linii. Ve volných chvílích na vás čeká krásná příroda v okolí penzionu, saunování, procházky a hlavně 100% rostlinné menu.
2.12.-4.12. Liberec
Zveme vás na úžasný předvánoční kurz výroby raw cukroví, kde se dozvíte, jak během Vánoc (ale i během celého roku) můžete mlsat zdravě. V malebném prostředí vesničky Kryštofovo Údolí, v útulném penzionu Novina, si ukážeme, jak nahradit klasické přeslazené a těžké vánoční cukroví vyrobené z bílé mouky, másla a cukru dobrotami z chutných a zdravých přírodních surovin. Raw cukroví a dezerty jsou tak dobré, že nebudete věřit, že jsou vyrobeny z oříšků, ovoce, olejů či semínek. Díky našemu kurzu budete mlsat tak, že cukroví bude lahodit nejen vašemu jazyku, ale i vašemu tělu, pleti a štíhlé linii. Ve volných chvílích na vás čeká krásná příroda v okolí penzionu, saunování, procházky a hlavně 100% rostlinné menu.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
FOOD21
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Veganský Halloween v Plzni
https://www.facebook.com/events/1315565321796421/
31.10., 17:00, Plzeň
Ahoj pojď se 31.10. 2016 pobavit do Plzně. Pochutnáme si na skvělém jídle, seznámíte se s novými lidmi a samozřejmě se můžeš převléci do nějakého supr čupr strašidelného převleku
CO SEBOU?
• veganské jídlo ( můžeš ho udělat tématicky když je ten halloween)
• nějaký ten převlek ať je to vtipnější
• a hlavně DOBROU NÁLADU!!!
31.10., 17:00, Plzeň
Ahoj pojď se 31.10. 2016 pobavit do Plzně. Pochutnáme si na skvělém jídle, seznámíte se s novými lidmi a samozřejmě se můžeš převléci do nějakého supr čupr strašidelného převleku
CO SEBOU?
• veganské jídlo ( můžeš ho udělat tématicky když je ten halloween)
• nějaký ten převlek ať je to vtipnější
• a hlavně DOBROU NÁLADU!!!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční raw cukroví snadno a rychle
http://varitcinevarit.cz/kurzy/
10.12., 10:00, Praha 3
Tradiční cukroví z bílé mouky, vajíček a cukru je automaticky považované na nezdravé a našemu tělu skutečně moc energie a živin nedodá. Na našem kurzu si ale ukážeme, že cukroví může být nejen zdravé, snadno připravitelné ale může i hezky vypadat a výborně chutnat! Cukroví budeme připravovat společně, vše vyzkoušíte a ochutnáte. Ke koupi budou také naše kuchařky za zvýhodněnou cenu!
Chcete se i vy během vánočních svátků cítit dobře a nepřibírat zbytečná kila navíc? V tomto kurzu si ukážeme jak udělat pracny, úly, rohlíčky, linecké, ale i raw „bramborový“ salát tak, aby vám nebylo těžko a mohli jste mlsat bez výčitek! Podělíme se s vámi o naši téměř pětiletou každodenní rodinnou zkušenost s živou stravou, která nám přinesla do života mnoho radosti, inspirace, energie a tvořivosti a odebrala přebytečné tuky a únavu
10.12., 10:00, Praha 3
Tradiční cukroví z bílé mouky, vajíček a cukru je automaticky považované na nezdravé a našemu tělu skutečně moc energie a živin nedodá. Na našem kurzu si ale ukážeme, že cukroví může být nejen zdravé, snadno připravitelné ale může i hezky vypadat a výborně chutnat! Cukroví budeme připravovat společně, vše vyzkoušíte a ochutnáte. Ke koupi budou také naše kuchařky za zvýhodněnou cenu!
Chcete se i vy během vánočních svátků cítit dobře a nepřibírat zbytečná kila navíc? V tomto kurzu si ukážeme jak udělat pracny, úly, rohlíčky, linecké, ale i raw „bramborový“ salát tak, aby vám nebylo těžko a mohli jste mlsat bez výčitek! Podělíme se s vámi o naši téměř pětiletou každodenní rodinnou zkušenost s živou stravou, která nám přinesla do života mnoho radosti, inspirace, energie a tvořivosti a odebrala přebytečné tuky a únavu
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak snadno začít s živou stravou – 26. 11. v 10:00
http://varitcinevarit.cz/kurzy/
Zaujala vás živá strava a nevíte jak začít? Pak je tento kurz právě pro vás! Rádi se s vámi podělíme o naši téměř pětiletou, každodenní rodinnou zkušenost s živou stravou, která nám přinesla do života mnoho radosti, inspirace, energie a tvořivosti a odebrala přebytečné tuky a únavu
Náš první kurz je určen pro všechny, které lákají výhody a nové chutě, které živá strava přináší. Jíst raw dezerty v cukrárnách je sice pěkné, ale naučit se základní principy rawfood a aplikovat je doma je právě to, co vám umožní naplno čerpat všechny benefity raw food v každodenním životě! Společně si připravíme a sníme jednoduchá a výborná slaná i sladká jídla. Ke koupi budou také naše kuchařky za zvýhodněnou cenu!
26.11., 14:00, Praha 3
Zaujala vás živá strava a nevíte jak začít? Pak je tento kurz právě pro vás! Rádi se s vámi podělíme o naši téměř pětiletou, každodenní rodinnou zkušenost s živou stravou, která nám přinesla do života mnoho radosti, inspirace, energie a tvořivosti a odebrala přebytečné tuky a únavu
Náš první kurz je určen pro všechny, které lákají výhody a nové chutě, které živá strava přináší. Jíst raw dezerty v cukrárnách je sice pěkné, ale naučit se základní principy rawfood a aplikovat je doma je právě to, co vám umožní naplno čerpat všechny benefity raw food v každodenním životě! Společně si připravíme a sníme jednoduchá a výborná slaná i sladká jídla. Ke koupi budou také naše kuchařky za zvýhodněnou cenu!
26.11., 14:00, Praha 3
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz rostlinné výživy – jak si vyvážit stravu, aby nic nechybělo
https://www.facebook.com/events/1845582549020637/
26.11., 14:00, Brno
Obsah kurzu:
Ochutnávka nejchutnějších produktů v rostlinné stravě, které jsou rychlé a jednoduché na použití
Jak si pohlídat všechny živiny a mikroživiny v rostlinné stravě? A jak se vyznat v potravinových doplňcích, aby to nebyly zbytečně utracené peníze?
Mýty o rostlinné vegan, raw či vegetariánské stravě
Vědecké srovnání rostlinné a živočišné stravy – vliv na nemoci, srovnání nedostatků látek. Kromě vegetariánské a vegan stravy se podíváme také na vědecké studie o raw stravě.
Vychytávky ve veganské a raw kuchyni – jak vařit a nevařit (raw) jednoduše, rychle a s dostatkem vitamínů a minerálů.
Jak se stát sám sobě výživovým poradcem – ukázka, jak pracovat s výživovým webem, který počítá nejen kalorie, ale také vitamíny, minerály, množství aminokyselin atd.
Roční období – na jaké potraviny a jídla se zaměřit?
Zodpovíme Vám také to, co vy konktrétně potřebujete vědět – připravte si dotazy, bude na ně vymezen dostatečný prostor!
26.11., 14:00, Brno
Obsah kurzu:
Ochutnávka nejchutnějších produktů v rostlinné stravě, které jsou rychlé a jednoduché na použití
Jak si pohlídat všechny živiny a mikroživiny v rostlinné stravě? A jak se vyznat v potravinových doplňcích, aby to nebyly zbytečně utracené peníze?
Mýty o rostlinné vegan, raw či vegetariánské stravě
Vědecké srovnání rostlinné a živočišné stravy – vliv na nemoci, srovnání nedostatků látek. Kromě vegetariánské a vegan stravy se podíváme také na vědecké studie o raw stravě.
Vychytávky ve veganské a raw kuchyni – jak vařit a nevařit (raw) jednoduše, rychle a s dostatkem vitamínů a minerálů.
Jak se stát sám sobě výživovým poradcem – ukázka, jak pracovat s výživovým webem, který počítá nejen kalorie, ale také vitamíny, minerály, množství aminokyselin atd.
Roční období – na jaké potraviny a jídla se zaměřit?
Zodpovíme Vám také to, co vy konktrétně potřebujete vědět – připravte si dotazy, bude na ně vymezen dostatečný prostor!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Narozeninový Kurz: Orientální Omáčkové Úterý
https://www.facebook.com/events/1670875379889475/
22.11. Praha
Rádi bychom vás pozvali na další a tentokrát narozeninový Rawfood Gurmet Kurz s Tomášem.
Slavíme 3. narozeniny a 22.11. to u nás pojede na vlně orientu. 22.11. společně prozkoumáme orientální chutě omáček za krásnou cenu.
Thajsko. Indie. Japonsko. ⛩
Ukážeme vám, jak jednoduše a přitom tak podmanivě kombinovat zeleninu s krémy, odhalíme svět plný omáček, krémů, dresingů a dipů.
22.11. Praha
Rádi bychom vás pozvali na další a tentokrát narozeninový Rawfood Gurmet Kurz s Tomášem.
Slavíme 3. narozeniny a 22.11. to u nás pojede na vlně orientu. 22.11. společně prozkoumáme orientální chutě omáček za krásnou cenu.
Thajsko. Indie. Japonsko. ⛩
Ukážeme vám, jak jednoduše a přitom tak podmanivě kombinovat zeleninu s krémy, odhalíme svět plný omáček, krémů, dresingů a dipů.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční večírek s výrobou raw cukroví
https://www.facebook.com/events/200232593754716/
Praha, 15.12., 17:00-20:00
Ochutnávka a výroba raw cukroví s Cecílií Jílkovou a Martou Fleischhansovou. Můžete si popovídat nejen o zdravé stravě pro dospělé a děti, ale také si prohlédnout, případně zakoupit a nechat podepsat novou knihu Najím se a zhubnu! Kdo bude mít hlad, může si pochutnat na teplých i studených vegan a raw jídlech z menu restaurace. Děti vítány, máme pro ně připraven dětský koutek
Kdy? 15.12. 2016 v 17:00
Kde? Restaurace Food of Love, Nerudova 32 (vchod dvorem), Praha 1
Praha, 15.12., 17:00-20:00
Ochutnávka a výroba raw cukroví s Cecílií Jílkovou a Martou Fleischhansovou. Můžete si popovídat nejen o zdravé stravě pro dospělé a děti, ale také si prohlédnout, případně zakoupit a nechat podepsat novou knihu Najím se a zhubnu! Kdo bude mít hlad, může si pochutnat na teplých i studených vegan a raw jídlech z menu restaurace. Děti vítány, máme pro ně připraven dětský koutek
Kdy? 15.12. 2016 v 17:00
Kde? Restaurace Food of Love, Nerudova 32 (vchod dvorem), Praha 1
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Otevření nejen raw baru Živibar
https://www.facebook.com/events/705364752966758/
28.11. 10:00, Ostružinická 8, Olomouc
Drazí přátelé, známí, zvědavci a kolemjdouci, zájemci o zdravý životní styl a péči o matku Zemi, všichni kdo rádi posedíte u dobrého čaje či kávy v příjemném prostředí a necháte se rozmazlovat zdravými dobrotami!
Máme tu čest Vám oznámit, že v pondělí 28. 11. otevíráme nový bar nejen s raw stravou - skromné umělecké dílko a hravé zázemí - Živibar.
Co u nás najdete je příjemná atmosféra, občerstvení na základě raw stravy, hřejivé nápoje a možnost zásobit se zdravými dobrotami v bezobalovém obchůdku.
Všichni jste srdečně vítáni v Živibaru!
28.11. 10:00, Ostružinická 8, Olomouc
Drazí přátelé, známí, zvědavci a kolemjdouci, zájemci o zdravý životní styl a péči o matku Zemi, všichni kdo rádi posedíte u dobrého čaje či kávy v příjemném prostředí a necháte se rozmazlovat zdravými dobrotami!
Máme tu čest Vám oznámit, že v pondělí 28. 11. otevíráme nový bar nejen s raw stravou - skromné umělecké dílko a hravé zázemí - Živibar.
Co u nás najdete je příjemná atmosféra, občerstvení na základě raw stravy, hřejivé nápoje a možnost zásobit se zdravými dobrotami v bezobalovém obchůdku.
Všichni jste srdečně vítáni v Živibaru!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw vánoční workshop pro děti
https://www.facebook.com/events/1717500608569018/
11. prosinec v 15:00–18:00
b i s t R A W v e g ORLICE PARK SHOPPING V. Nejedlého 1063, Hradec Králové
Workshop pro rodiče s dětmi plný zábavy a zdravého mlsání.
Zveme všechny rodiče, kteří chtějí nejen svým dětem ale i sobě zpestřit a obohatit jídelníček o zajímavé a nevšední dobroty plné vitamínů, minerálů a enzymů. Zažijete tak uspokojení z dobrého jídla bez pocitu výčitek a přeplněného bříška.
Podělím se s vámi o své více jak osmileté zkušenosti s RAW stravou u dětí i dospělých, odpovím na vaše dotazy, ukážeme spoustu nápadů a kombinací.
Pak si budeme hlavně hrát a pod vedením malého RAW šéfkuchaře KRYŠTŮFKA si s dětmi připravíme:
• Vanilkovo-skořicové mléko z mandlí
• RAW vánoční cukroví
• Štědrovečerní rawborový salát bez brambor s oříškovou majonézou
11. prosinec v 15:00–18:00
b i s t R A W v e g ORLICE PARK SHOPPING V. Nejedlého 1063, Hradec Králové
Workshop pro rodiče s dětmi plný zábavy a zdravého mlsání.
Zveme všechny rodiče, kteří chtějí nejen svým dětem ale i sobě zpestřit a obohatit jídelníček o zajímavé a nevšední dobroty plné vitamínů, minerálů a enzymů. Zažijete tak uspokojení z dobrého jídla bez pocitu výčitek a přeplněného bříška.
Podělím se s vámi o své více jak osmileté zkušenosti s RAW stravou u dětí i dospělých, odpovím na vaše dotazy, ukážeme spoustu nápadů a kombinací.
Pak si budeme hlavně hrát a pod vedením malého RAW šéfkuchaře KRYŠTŮFKA si s dětmi připravíme:
• Vanilkovo-skořicové mléko z mandlí
• RAW vánoční cukroví
• Štědrovečerní rawborový salát bez brambor s oříškovou majonézou
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
http://www.zivepoteseni.cz/products/ziv ... -do-18-00/
Co s námi budete tvořit:
Co s námi budete tvořit:
- Vanilkové raw-hlíčky
- Rawfaelo a další kuličky
- Hříbečky
- Jablečný štrúdl
- Palačinkové šneky
- Rychlodort
- Rostlinné mléka
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz nevaření "MyRaw sweet"
https://www.facebook.com/events/1190025861045799/
19. březen, Praha
Milí přátelé,
připravili jsme si pro Vás kurz "MyRaw SWEET" . Připravíme si společně oblíbené sladkosti z MyRaw, snídaňový pohárek, čokoládový a ovocný dort a ovocný koláč.
Kurz objednávejte na našem shopu:
http://www.myraw.cz/index.php?id=2#kurzy
nebo na mailu myraw@myraw.cz
19. březen, Praha
Milí přátelé,
připravili jsme si pro Vás kurz "MyRaw SWEET" . Připravíme si společně oblíbené sladkosti z MyRaw, snídaňový pohárek, čokoládový a ovocný dort a ovocný koláč.
Kurz objednávejte na našem shopu:
http://www.myraw.cz/index.php?id=2#kurzy
nebo na mailu myraw@myraw.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz nevaření "Thai"
https://www.facebook.com/events/1308928689145750/
22. ledna, Praha
Na dalším kurzu si připravíme dobroty thajské kuchyně. Jako předkrm thajská kokosová polévka, předkrm sushi, hlavní chod pad thai kari nudle a jako dezert kokosový jogurt To vše a mnohem víc na kurzu thajské kuchyně v MyRaw Café
Pro kompletní rezervaci je nutné zaplatit rezervační poplatek 500,- abychom věděli s kým počítat a pro kolik osob si kurz připravit Poplatek je možné zaplatit u nás v kavárně nebo bankovním převodem na účet 191367090/0300 jako variabilní symbol uveďte 20172201 a do poznámky napište své jméno a příjmení a nám zašlete svůj email na myraw@myraw.cz, abychom věděli, kam zaslat manuál a informace ke kurzu.
Rezervace na emailu myraw@myraw.cz nebo přímo u nás v kavárně. Cena kurzu 1.600,- Od 18:30 - 21:30.
22. ledna, Praha
Na dalším kurzu si připravíme dobroty thajské kuchyně. Jako předkrm thajská kokosová polévka, předkrm sushi, hlavní chod pad thai kari nudle a jako dezert kokosový jogurt To vše a mnohem víc na kurzu thajské kuchyně v MyRaw Café
Pro kompletní rezervaci je nutné zaplatit rezervační poplatek 500,- abychom věděli s kým počítat a pro kolik osob si kurz připravit Poplatek je možné zaplatit u nás v kavárně nebo bankovním převodem na účet 191367090/0300 jako variabilní symbol uveďte 20172201 a do poznámky napište své jméno a příjmení a nám zašlete svůj email na myraw@myraw.cz, abychom věděli, kam zaslat manuál a informace ke kurzu.
Rezervace na emailu myraw@myraw.cz nebo přímo u nás v kavárně. Cena kurzu 1.600,- Od 18:30 - 21:30.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz nevaření "basic"
https://www.facebook.com/events/101316597042292/
19. únor, Praha
Milí přátelé,
připravili jsme si pro Vás kurz "BASIC", a to nejen pro začátečníky . Připravíme si společně oblíbené polévky (hrášková/gazpacho), skvělá míchaná vajíčka z avokáda, ořechové mléko, palačinky, čokoládovou pomazánku a ovocný koláč s mákem a švestkami.
Kurz objednávejte na našem shopu:
http://www.myraw.cz/index.php?id=2#kurzy
nebo na mailu myraw@myraw.cz
Cena: 1600,- Kč. Rezervační poplatek 500,- Kč buď úhradou přímo v kavárně nebo na účet č. 191367090/0300, VS je termín kurzu 20171902 a do zprávy pro příjemce Vaše jméno. Doplatek 1100,- Kč je splatný před začátkem kurzu v hotovosti.
19. únor, Praha
Milí přátelé,
připravili jsme si pro Vás kurz "BASIC", a to nejen pro začátečníky . Připravíme si společně oblíbené polévky (hrášková/gazpacho), skvělá míchaná vajíčka z avokáda, ořechové mléko, palačinky, čokoládovou pomazánku a ovocný koláč s mákem a švestkami.
Kurz objednávejte na našem shopu:
http://www.myraw.cz/index.php?id=2#kurzy
nebo na mailu myraw@myraw.cz
Cena: 1600,- Kč. Rezervační poplatek 500,- Kč buď úhradou přímo v kavárně nebo na účet č. 191367090/0300, VS je termín kurzu 20171902 a do zprávy pro příjemce Vaše jméno. Doplatek 1100,- Kč je splatný před začátkem kurzu v hotovosti.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw & Vegan Slanosti
https://www.facebook.com/events/1841691349448892/
28.1., Vitalvibe, Brno
Čtyřhodinový kurz (nejen) slaných raw a veganských (tudíž i vařených) receptů, které se budou teď na začátku nového roku určitě hodit
Lektorky
♥ Barbora Karchová
RAWMANIA.cz
a
♥ Ivana Perhalová
HLAVU VZHŮRU
Vánoce i oslavy Nového roku jsou za námi, sladkého a těžkého jídla bylo až nad hlavu a tak vám přinášíme pořádnou dávku slaných receptů, které můžete využít každý všední den v nastávajícím roce. Přijďte načerpat inspiraci, jak si vytvořit lehká a výživná jídla, která nejenom krásně vypadají, ale i chutnají.
28.1., Vitalvibe, Brno
Čtyřhodinový kurz (nejen) slaných raw a veganských (tudíž i vařených) receptů, které se budou teď na začátku nového roku určitě hodit
Lektorky
♥ Barbora Karchová
RAWMANIA.cz
a
♥ Ivana Perhalová
HLAVU VZHŮRU
Vánoce i oslavy Nového roku jsou za námi, sladkého a těžkého jídla bylo až nad hlavu a tak vám přinášíme pořádnou dávku slaných receptů, které můžete využít každý všední den v nastávajícím roce. Přijďte načerpat inspiraci, jak si vytvořit lehká a výživná jídla, která nejenom krásně vypadají, ale i chutnají.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Workshop: Jak začít s raw food
https://www.facebook.com/events/351800748514222/
22.1. 2017, 11:00-19:00, Brno
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Přijďte za námi na tento nabitý celodenní workshop, kde vás naučíme vše, co potřebujete vědět, abyste začali a hlavně abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku.
22.1. 2017, 11:00-19:00, Brno
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Přijďte za námi na tento nabitý celodenní workshop, kde vás naučíme vše, co potřebujete vědět, abyste začali a hlavně abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Raw kurz - Nejen valentýnské dobrawtkování
https://www.facebook.com/events/867890973313658/
5.2., Olomouc
Lahodné dezerty a čokoláy bez lepku, cukru, mléka a másla? Proč ne, to vše nabízí raw kuchyně.
V kurzu se společně podíváme na to jak připravit lahodný raw dort, zákusek nebo palačinku s vanlkovým krémem, nebude chybět tvorba malých dezertíků v podobě toliko oblíbených srdíčkových mátových raw pralinek, sušenek nebo brownies.
5.2., Olomouc
Lahodné dezerty a čokoláy bez lepku, cukru, mléka a másla? Proč ne, to vše nabízí raw kuchyně.
V kurzu se společně podíváme na to jak připravit lahodný raw dort, zákusek nebo palačinku s vanlkovým krémem, nebude chybět tvorba malých dezertíků v podobě toliko oblíbených srdíčkových mátových raw pralinek, sušenek nebo brownies.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz Raw vegan Dezerty s Missue
https://www.facebook.com/events/868169093326103/
12.2. 11:30, Praha
Srdečně vás zvu na první sladký kurz v tomto roce,
RAW VEGAN DEZERTY s Missue aneb jak na sladké bez mouky, mléka, vajec a bílého cukru?
Nový rok s novou inspirací, novou cestou, blíže sám k sobě.
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Mé pojetí dezertů je jednoduché.
Musí být hravé, barevné, esteticky krásné a chuťově dokonalé.
Ráda vám předám své zkušenosti a vlastní, originální receptury.
Co se dozvíte:
12.2. 11:30, Praha
Srdečně vás zvu na první sladký kurz v tomto roce,
RAW VEGAN DEZERTY s Missue aneb jak na sladké bez mouky, mléka, vajec a bílého cukru?
Nový rok s novou inspirací, novou cestou, blíže sám k sobě.
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Mé pojetí dezertů je jednoduché.
Musí být hravé, barevné, esteticky krásné a chuťově dokonalé.
Ráda vám předám své zkušenosti a vlastní, originální receptury.
Co se dozvíte:
- co je to raw food a proč našemu tělu prospívá
- proč je dobré zařadit min 50% živé stravy do našeho jídelníčku
- co s tělem dělá vařená strava
- jaké vybavení v raw food používat, ale i to, jak jdou ty drahé stroje obejít
- jak fungují chutě a konzistence a jak si nejlépe tvořit vlastní lahodné recepty, nezávisle na kuchařkách a internetu
- jaké všechny možnosti jsou ve tvoření raw dezertů
- vychytávky, které nám usnadní práci
- jaké se dají dělat raw vegan mouky a kdy které použít
- kde nejlépe nakupovat ingredience na raw dezerty
- jak a kdy používat kokosový olej, kakaové máslo, irský mech nebo psyllium
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vegepárty
https://www.facebook.com/events/141791499658162/
10.2., Praha
Veganská setkávací párty - spojení veganského jídla, hudby a tance.
Vítán každý veganský pokrm, který donesete (není podmínkou).
Pojďme se společně bavit a slavit .
18:00 - 20:00 převážně jídelní a seznamovací část
20:00 - 22:00 volná zábava, kdo bude chtít, může si v oddělené místnosti zatancovat
22:00 - after párty/úklid
10.2., Praha
Veganská setkávací párty - spojení veganského jídla, hudby a tance.
Vítán každý veganský pokrm, který donesete (není podmínkou).
Pojďme se společně bavit a slavit .
18:00 - 20:00 převážně jídelní a seznamovací část
20:00 - 22:00 volná zábava, kdo bude chtít, může si v oddělené místnosti zatancovat
22:00 - after párty/úklid
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tajemství výroby RAW čokolady
http://www.verawnika.cz/tajemstvi-raw-cokolady
Neznám člověka, který by nemiloval čokoládu!
Zasvětím Vás do tajů výroby té nejúžasnější, nejbáječnější a nejlahodnější raw čokolády.
Kdy: sobota 11.2.2017
Začátek kurzu: 10-14h
Délka trvání kurzu: 4h
Počet míst: max. 6 osob
Kde: Lovčičky 305, 683 54 Otnice
Kurz vede: Veronika Tomašíková (VeRAWnika)
Cena: 1490Kč
Neznám člověka, který by nemiloval čokoládu!
Zasvětím Vás do tajů výroby té nejúžasnější, nejbáječnější a nejlahodnější raw čokolády.
Kdy: sobota 11.2.2017
Začátek kurzu: 10-14h
Délka trvání kurzu: 4h
Počet míst: max. 6 osob
Kde: Lovčičky 305, 683 54 Otnice
Kurz vede: Veronika Tomašíková (VeRAWnika)
Cena: 1490Kč
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
1. Raw Food Ples
https://www.facebook.com/events/386619655008320/
10.2. 2017, Bratislava
Reštaurácia Bemba v spolupráci s Dream3 Production prináša na Slovensko 1. Raw Food Ples, ktorý sa uskutoční 10.2.2017 v DK Ružinov, Bratislava
Ak ste priaznivci raw food, vegánskeho a vegetariánskeho jedla, alebo ste alregici, či máte intoleranciu na lepok, v tento večer rozmaznáme Vaše chuťové poháriky najlepšími kulinárskymi dobrotami. Tie, jedine pre Vás, pripraví reštaurácia BEMBA pod vedením prvého Raw food šéfkuchára Roba Horvátha z tých najkvalitnejších surovín.
10.2. 2017, Bratislava
Reštaurácia Bemba v spolupráci s Dream3 Production prináša na Slovensko 1. Raw Food Ples, ktorý sa uskutoční 10.2.2017 v DK Ružinov, Bratislava
Ak ste priaznivci raw food, vegánskeho a vegetariánskeho jedla, alebo ste alregici, či máte intoleranciu na lepok, v tento večer rozmaznáme Vaše chuťové poháriky najlepšími kulinárskymi dobrotami. Tie, jedine pre Vás, pripraví reštaurácia BEMBA pod vedením prvého Raw food šéfkuchára Roba Horvátha z tých najkvalitnejších surovín.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Pobyt s jogou a živou stravou v Orlických horách
https://www.facebook.com/events/393081991046821/
22.6.-25.6., Usedlost Hamernice
Pobyt s jogou a živou stravou v Orlických horách na usadlosti Hamernica.
22.6.-25.6., Usedlost Hamernice
Pobyt s jogou a živou stravou v Orlických horách na usadlosti Hamernica.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
KURZ Raw food a jóga
https://www.facebook.com/events/1866420523574521/
18.2., 10:00-14:00, Olomouc
Živá strava a jóga společně vytvářejí kombinaci, která člověku dodává elánu tolik, kolik jen potřebuje. Propojit tedy živou stravu a jógu znamená najít sebe sama v čistotě, se kterou jsme na svět přišli.
18.2., 10:00-14:00, Olomouc
Živá strava a jóga společně vytvářejí kombinaci, která člověku dodává elánu tolik, kolik jen potřebuje. Propojit tedy živou stravu a jógu znamená najít sebe sama v čistotě, se kterou jsme na svět přišli.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Celodenní workshop: JAK ZAČÍT S RAW FOOD?
https://rawmania.cz/kurzy-a-udalosti/ku ... s-raw-food
19.3., Vegi Style, Brno
Ukážeme vám, jak lehké, rychlé a jednoduché to je. Během 8 hodin se dozvíte plno ověřených rad, tipů a triků jak na živou stravu, ochutnáte spoustu různých receptů a velké množství dalších si vyzkoušíte připravit. Budete tedy i sami mixovat, krájet, míchat, tvořit, následně to všechno společně ochutnáme a co nesníme, to si s sebou odnesete domů! Během celého dne vám budou k dispozici již připravená jídla i pití a my jsme přesvědčené, že hlady s námi určitě neumřete Samozřejmostí jsou materiály plné informací, receptů, tipů, triků a slev.
19.3., Vegi Style, Brno
Ukážeme vám, jak lehké, rychlé a jednoduché to je. Během 8 hodin se dozvíte plno ověřených rad, tipů a triků jak na živou stravu, ochutnáte spoustu různých receptů a velké množství dalších si vyzkoušíte připravit. Budete tedy i sami mixovat, krájet, míchat, tvořit, následně to všechno společně ochutnáme a co nesníme, to si s sebou odnesete domů! Během celého dne vám budou k dispozici již připravená jídla i pití a my jsme přesvědčené, že hlady s námi určitě neumřete Samozřejmostí jsou materiály plné informací, receptů, tipů, triků a slev.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz živé stravy (Praha) - od snídaně až po večeři
https://www.facebook.com/events/373928516321957/
5.3., 11:00-16:00, Praha 7
Srdečně vás zvu na kurz živé stravy - od snídaně až po večeři
Na kurzu se seznámíte s přípravou živé stravy, ukážeme si a společně připravíme několik variant snídaní, svačinek, obědů a večeří.
Jedná se o kurz živé stravy zaměřený na každodenní stravování, jídla lehká, jednoduchá na přípravu, suroviny i čas, zajímavá a chutná.
Dále se dozvíte:
- co je to živá strava
- jak začít s živou stravou
- jak zařadit větší podíl živé stravy do jídelníčku
- jaké přístroje se používají, jejich výhody, jak lze případně nahradit
- jaké suroviny používat, jak se zaměřit spíše na kvalitu
- praktické zkušenosti z běžného každodenního stravování
- tipy, jak živou stravu představit a přiblížit také dětem
- praktické tipy, jak se stravovat na cestách
5.3., 11:00-16:00, Praha 7
Srdečně vás zvu na kurz živé stravy - od snídaně až po večeři
Na kurzu se seznámíte s přípravou živé stravy, ukážeme si a společně připravíme několik variant snídaní, svačinek, obědů a večeří.
Jedná se o kurz živé stravy zaměřený na každodenní stravování, jídla lehká, jednoduchá na přípravu, suroviny i čas, zajímavá a chutná.
Dále se dozvíte:
- co je to živá strava
- jak začít s živou stravou
- jak zařadit větší podíl živé stravy do jídelníčku
- jaké přístroje se používají, jejich výhody, jak lze případně nahradit
- jaké suroviny používat, jak se zaměřit spíše na kvalitu
- praktické zkušenosti z běžného každodenního stravování
- tipy, jak živou stravu představit a přiblížit také dětem
- praktické tipy, jak se stravovat na cestách
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz živé stravy (Praha) - příprava a použití irského mechu
https://www.facebook.com/events/414648465536792/
3.3., 17:00-20:00, Praha 7
Srdečně vás zvu na kurz živé stravy - příprava a použití irského mechu.
Na kurzu se seznámíte s čerstvým irským mechem, povíme si k čemu je dobrý a jak se používá, ukážeme si přípravu želatiny z irského mechu a společně z něj připravíme několik receptů.
Dále se dozvíte:
- co je to živá strava
- jak začít s živou stravou
- jak zařadit větší podíl živé stravy do jídelníčku
- jaké přístroje se používají, jejich výhody, jak lze případně nahradit
- jaké suroviny používat, jak se zaměřit spíše na kvalitu
- praktické zkušenosti z běžného každodenního stravování
- tipy, jak živou stravu představit a přiblížit také dětem
3.3., 17:00-20:00, Praha 7
Srdečně vás zvu na kurz živé stravy - příprava a použití irského mechu.
Na kurzu se seznámíte s čerstvým irským mechem, povíme si k čemu je dobrý a jak se používá, ukážeme si přípravu želatiny z irského mechu a společně z něj připravíme několik receptů.
Dále se dozvíte:
- co je to živá strava
- jak začít s živou stravou
- jak zařadit větší podíl živé stravy do jídelníčku
- jaké přístroje se používají, jejich výhody, jak lze případně nahradit
- jaké suroviny používat, jak se zaměřit spíše na kvalitu
- praktické zkušenosti z běžného každodenního stravování
- tipy, jak živou stravu představit a přiblížit také dětem
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Workshop zdravých dezertov
https://www.facebook.com/events/755554707941239/
25.2., Nová Baňa
Milí priatelia, rada by som vás pozvala na workshop zameraný na prípravu zdravých sladkých dezertov z vegánskej ale hlavne vitariánskej kuchyne. Z kuchyne, kde hlavnou ingredienciou je láska a jedlá oplývajú energiou, sú plné živín a chutí. Radujme sa zo života, ale zároveň sa starajme o naše telá a naše rodiny. Spríjemnite si deň s nami.
Program:
10:00 – 10:50 hod – prednáška Hygiena hrubého čreva, jeho význam pre zdravie, uzdravenie zdravou stravou
11:00 – 16:00 hod – príprava stravy s Baškou - teoretická časť a praktická príprava v kuchyni
25.2., Nová Baňa
Milí priatelia, rada by som vás pozvala na workshop zameraný na prípravu zdravých sladkých dezertov z vegánskej ale hlavne vitariánskej kuchyne. Z kuchyne, kde hlavnou ingredienciou je láska a jedlá oplývajú energiou, sú plné živín a chutí. Radujme sa zo života, ale zároveň sa starajme o naše telá a naše rodiny. Spríjemnite si deň s nami.
Program:
10:00 – 10:50 hod – prednáška Hygiena hrubého čreva, jeho význam pre zdravie, uzdravenie zdravou stravou
11:00 – 16:00 hod – príprava stravy s Baškou - teoretická časť a praktická príprava v kuchyni
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
KURZ VÝROBY RAW DORTU A 6KS RAW CUPCAKES
http://www.papejzdrave.cz/knihy-akce/00 ... 25-3-2017/
25.3., Opava
Srdečně Vás zveme na celodenní kurz výroby raw dortu a 6ks raw cupcakes včetně květinového zdobení.
Každý z vás si vyrobí svůj vlastní raw dort o průměru 20cm.
Každý z vás si vyrobí 6ks svých vlastních raw cupcakes.
Každý z vás se naučí a vyrobí desítky kusů různých druhů květin, lístečků, růžiček ...
Každý z vás si domů odnese svůj celý raw dort a všech svých 6ks raw cupcakes.
25.3., Opava
Srdečně Vás zveme na celodenní kurz výroby raw dortu a 6ks raw cupcakes včetně květinového zdobení.
Každý z vás si vyrobí svůj vlastní raw dort o průměru 20cm.
Každý z vás si vyrobí 6ks svých vlastních raw cupcakes.
Každý z vás se naučí a vyrobí desítky kusů různých druhů květin, lístečků, růžiček ...
Každý z vás si domů odnese svůj celý raw dort a všech svých 6ks raw cupcakes.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Degustační večer v LovingRaw
https://www.facebook.com/events/1867348236856422/
22.3., Ostrava
Pozvěte své přátelé, rodinu nebo přijďte sami na výborné 4 chodové degustační menu. K jídlu si můžete dát vína Jiřího Kopečka z Valtic, pěstovaná dle principů biodynamiky, ke kterým budeme servírovat zeleninové čipsy.
Vše jako vždy Raw, Vegan a bez lepku
22.3., Ostrava
Pozvěte své přátelé, rodinu nebo přijďte sami na výborné 4 chodové degustační menu. K jídlu si můžete dát vína Jiřího Kopečka z Valtic, pěstovaná dle principů biodynamiky, ke kterým budeme servírovat zeleninové čipsy.
Vše jako vždy Raw, Vegan a bez lepku
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Detoxikační pobyt
Celostní přístup ke zdraví, transformace těla, mysli, duše, dokonalý relax uprostřed přírody,
hluboké propojení s účastníky ... Dopřejte si čas a přijďte se inspirovat.
hluboké propojení s účastníky ... Dopřejte si čas a přijďte se inspirovat.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Zdraví máme ve svých rukou
https://www.facebook.com/events/1239414472823685/
CESTA K SILNÉ IMUNITĚ, VÝKONŮM A VITALITĚ
CESTA K SILNÉ IMUNITĚ, VÝKONŮM A VITALITĚ
- princip příjmu živin a výstavby tkání
- prodloužení života přírodními enzymy
- co v dnešní stravě nejvíce chybí
- civilizační choroby a jídelníček
- jakou vodu naše tělo potřebuje
- dobrá nálada bez drog a alkoholu
- detox a hubnutí bez hladu
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Mini kurz raw vaření a filozofie
http://www.foodoflove.cz/?p=kurzy&id=82
24.4. 17:00, Food of Love, Praha
Připravili jsme kurz pro všechny zájemce o živou stravu. Dozvíte se o jejích benefitech na zdraví fyzické i duševní, o tom jak ji správně a efektivně připravovat a jak se vyvarovat nejčastějších chyb. Společně si při povídání jídlo připravíme a následně i sníme
Kurz probíhá od 17 do 20 hodin v naší restauraci.
24.4. 17:00, Food of Love, Praha
Připravili jsme kurz pro všechny zájemce o živou stravu. Dozvíte se o jejích benefitech na zdraví fyzické i duševní, o tom jak ji správně a efektivně připravovat a jak se vyvarovat nejčastějších chyb. Společně si při povídání jídlo připravíme a následně i sníme
Kurz probíhá od 17 do 20 hodin v naší restauraci.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Naučte se jíst
http://www.foodoflove.cz/?p=kurzy&id=84
10.5. 17:00, Food of Love, Praha
„Každý může mít ideální postavu. Nezáleží na genetice. Jediné, na čem záleží, je CO, KDY a JAK jíte. Pokud víte, jak na to, můžete jíst v podstatě od rána do večera…“
Akce probíhá 17:00-20:30.
10.5. 17:00, Food of Love, Praha
„Každý může mít ideální postavu. Nezáleží na genetice. Jediné, na čem záleží, je CO, KDY a JAK jíte. Pokud víte, jak na to, můžete jíst v podstatě od rána do večera…“
Akce probíhá 17:00-20:30.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz celistvosti a hojnosti
http://www.foodoflove.cz/?p=kurzy&id=65
11.05.2017 - 14.05.2017, Penzion Venkoff, Sázava
Chcete se stát pánem svého života? Toužíte žít svůj plný potenciál a denně využívat své talenty? Chcete se zbavit nefunkčních programů ve Vašem životě?
K tomu vám můžeme dopomoci na čtyřdenním kurzu s Evou Kavkovou v malebném prostředí sázavské přírody.
11.05.2017 - 14.05.2017, Penzion Venkoff, Sázava
Chcete se stát pánem svého života? Toužíte žít svůj plný potenciál a denně využívat své talenty? Chcete se zbavit nefunkčních programů ve Vašem životě?
K tomu vám můžeme dopomoci na čtyřdenním kurzu s Evou Kavkovou v malebném prostředí sázavské přírody.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Víkendový kurz s dětmi
06.10.2017 - 08.10.2017, Penzion Venkoff, Sázava
http://www.foodoflove.cz/?p=kurzy&id=67
Chcete se dozvědět více o raw stravě a jak ji zakomponovat do rodinného života?
Chcete strávit čas s Vašimi dětmi, který i Vás dospělé bude bavit?
Chcete se rozvíjet a víte, že Vaše děti Vám v tom mohou každý den obrovsky pomáhat?
http://www.foodoflove.cz/?p=kurzy&id=67
Chcete se dozvědět více o raw stravě a jak ji zakomponovat do rodinného života?
Chcete strávit čas s Vašimi dětmi, který i Vás dospělé bude bavit?
Chcete se rozvíjet a víte, že Vaše děti Vám v tom mohou každý den obrovsky pomáhat?
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Prechod na živú stravu a ako liečiť choroby živou stravou
https://www.facebook.com/events/1299719330095011/
Prednášku bude viesť Pavol Gálik, ktorý prešiel na živú stravu pred 8 rokmi a za toto obdobie nadobudol mnohé skúsenosti. Venuje sa aj výrobe rôznych raw produktov. K vitariánstvu ho priviedla intuícia a tej sa drží dodnes.
Prišiel na to, že strava je jeden z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúci zdravie človeka.
Prednášku bude viesť Pavol Gálik, ktorý prešiel na živú stravu pred 8 rokmi a za toto obdobie nadobudol mnohé skúsenosti. Venuje sa aj výrobe rôznych raw produktov. K vitariánstvu ho priviedla intuícia a tej sa drží dodnes.
Prišiel na to, že strava je jeden z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúci zdravie človeka.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Dni zdravia 21. ročník
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tajomstvo zdravého trávenia
https://www.facebook.com/events/1669913696650263/
15.6.-18.6., Moravské Liskové
V škole nás to neučia, v rodinách k tomu často-krát nevedú. A predsa je to pre naše zdravie nesmierne dôležité. Zdravé trávenie výrazne ovplyvňuje náš imunitný systém. A my mu zvyčajne venujeme tak málo pozornosti.
V dnešnej uponáhľanej dobe si málokto uvedomuje, že náš imunitný systém je umiestnený v našich črevách. A zdravé trávenie má vplyv na to, koľko máme energie, akú máme váhu, či máme dostatok zdravého spánku, či nás prepadajú chute na nezdravé jedlá, či stretnú nejaké chronické ochorenia.
Doprajte si čas a príďte sa inšpirovať. Týmto jedinečným pobytom vás bude sprevádzať Silvia Kajanová, certifikovaná lektorka zdravia Hippokratovho zdravotného inštitútu na Floride. (www.silviakajanova.com)
A čo všetko sa dozviete?
- Znaky a príčiny zlého trávenia
- Ideálnu stravu pre optimálne trávenie, tipy na lepšiu stráviteľnosť
- Zlaté pravidlá správneho kombinovania jedál, doby trávenia rôznych jedál
- Ako naše emócie súvisia s trávením
- Ktoré body na tele nám s trávením pomôžu
- Čo všetko nám naše oči prezradia o našom trávení
- Ako dôležitá je zásaditá rovnováha a ako ju docieliť
- Aké sú základné príčiny ochorenia a aké sú princípy zdravia
15.6.-18.6., Moravské Liskové
V škole nás to neučia, v rodinách k tomu často-krát nevedú. A predsa je to pre naše zdravie nesmierne dôležité. Zdravé trávenie výrazne ovplyvňuje náš imunitný systém. A my mu zvyčajne venujeme tak málo pozornosti.
V dnešnej uponáhľanej dobe si málokto uvedomuje, že náš imunitný systém je umiestnený v našich črevách. A zdravé trávenie má vplyv na to, koľko máme energie, akú máme váhu, či máme dostatok zdravého spánku, či nás prepadajú chute na nezdravé jedlá, či stretnú nejaké chronické ochorenia.
Doprajte si čas a príďte sa inšpirovať. Týmto jedinečným pobytom vás bude sprevádzať Silvia Kajanová, certifikovaná lektorka zdravia Hippokratovho zdravotného inštitútu na Floride. (www.silviakajanova.com)
A čo všetko sa dozviete?
- Znaky a príčiny zlého trávenia
- Ideálnu stravu pre optimálne trávenie, tipy na lepšiu stráviteľnosť
- Zlaté pravidlá správneho kombinovania jedál, doby trávenia rôznych jedál
- Ako naše emócie súvisia s trávením
- Ktoré body na tele nám s trávením pomôžu
- Čo všetko nám naše oči prezradia o našom trávení
- Ako dôležitá je zásaditá rovnováha a ako ju docieliť
- Aké sú základné príčiny ochorenia a aké sú princípy zdravia
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu