Akce, srazy, kurzy, atd.
Moderátor: hugo
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz letní přírodní kosmetiky
10.6. 2017, 14:00, Olomouc
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Opravme sa, strava, výživa, zdravie
https://www.facebook.com/events/929585630477186/
17.6., Bratislava
Milí priatelia,
srdečne vás pozývame na ďalšie stretnutie so Stanislavom Skříčkom na jedinečnom víkendovom seminári "Opravme sa - strava - výživa - zdravie"
Lektor: Stanislav Skřička CZ
http://euroklinika.info/internet.php
Je filmový producent, autor knihy: "opRAWme se" - po pravde o zdraví a strave, ktorý získal mnohoročné skúsenosti pri natáčaní v kanadskom inštitúte zdravia "AKO VYLIEČIŤ RAKOVINU", vyliečenie civilizačných chorôb. V USA prednáša enzymoterapiu a v Európe tému "Ako byť zdravý". Pracuje ako výživový poradca na euroklinike v Olomouci
17.6., Bratislava
Milí priatelia,
srdečne vás pozývame na ďalšie stretnutie so Stanislavom Skříčkom na jedinečnom víkendovom seminári "Opravme sa - strava - výživa - zdravie"
Lektor: Stanislav Skřička CZ
http://euroklinika.info/internet.php
Je filmový producent, autor knihy: "opRAWme se" - po pravde o zdraví a strave, ktorý získal mnohoročné skúsenosti pri natáčaní v kanadskom inštitúte zdravia "AKO VYLIEČIŤ RAKOVINU", vyliečenie civilizačných chorôb. V USA prednáša enzymoterapiu a v Európe tému "Ako byť zdravý". Pracuje ako výživový poradca na euroklinike v Olomouci
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
https://www.facebook.com/events/234373827058488/
23.6.-25.6., Zvolen
Milí priatelia, prijmite srdečné pozvanie na zážitkový príjemný víkend v spojení prírody plný nových priateľstiev, zdravého jedla a príjemne strávených chvíľ v kruhu krásnych bytostí. Seminár je určený pre Vás a Vaše rodiny, pre každého kto by rád prenikol do príprav zdravých pokrmov a užil si krásny víkend v nádhernom prostredí prírody:)
Vítať vo Svojom príbytku Nás bude Danka, krásna spievajúca žienka, ktorá do sŕdc vnáša hravosť a lásku, vyčarí úsmev na perách, rozveselí celý deň. Danka Nás prevedie krásnym okolím, ale aj čarom intuície, spevu aj detskej radosti.
23.6.-25.6., Zvolen
Milí priatelia, prijmite srdečné pozvanie na zážitkový príjemný víkend v spojení prírody plný nových priateľstiev, zdravého jedla a príjemne strávených chvíľ v kruhu krásnych bytostí. Seminár je určený pre Vás a Vaše rodiny, pre každého kto by rád prenikol do príprav zdravých pokrmov a užil si krásny víkend v nádhernom prostredí prírody:)
Vítať vo Svojom príbytku Nás bude Danka, krásna spievajúca žienka, ktorá do sŕdc vnáša hravosť a lásku, vyčarí úsmev na perách, rozveselí celý deň. Danka Nás prevedie krásnym okolím, ale aj čarom intuície, spevu aj detskej radosti.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Najím se a zhubnu! - Živé přenosy kurzů na facebooku
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vegan piknik Vol. 1
https://www.facebook.com/events/131335297446049/
8.7. 2017 15:00-20:00, Bratislava
Keďže v lete treba byť hlavne vonku, rozhodli sme sa, že zorganizujeme náš prvý vegánsky piknik.
Každý je vítaný! Vegán, vegetarián, karnista, bezlepkáč, frutarián, bretharián. Pokojne zober aj frajera či frajerku, rodičov, štvornohých či iných kamošov.
8.7. 2017 15:00-20:00, Bratislava
Keďže v lete treba byť hlavne vonku, rozhodli sme sa, že zorganizujeme náš prvý vegánsky piknik.
Každý je vítaný! Vegán, vegetarián, karnista, bezlepkáč, frutarián, bretharián. Pokojne zober aj frajera či frajerku, rodičov, štvornohých či iných kamošov.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Spolufest 2017
https://www.facebook.com/events/1610247795652354/
24.6. 2017, 10:00-22:00, Praha
Spolufest - O propojení mezi námi (festival Svět jednoty - World of Unity)
Přijďte se pobavit a zároveň podpořit svou energií rozvoj mezilidských vztahů, na kterých zejména je založeno štěstí nás všech. Pojďme vytvořit na jeden den pozitivní zónu v Praze, nalaďme se na jemnější vnímání našeho světa.
24.6. 2017, 10:00-22:00, Praha
Spolufest - O propojení mezi námi (festival Svět jednoty - World of Unity)
Přijďte se pobavit a zároveň podpořit svou energií rozvoj mezilidských vztahů, na kterých zejména je založeno štěstí nás všech. Pojďme vytvořit na jeden den pozitivní zónu v Praze, nalaďme se na jemnější vnímání našeho světa.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz Raw food Oriental Delikatesy
https://www.facebook.com/events/236691656841202/
23.7. 2017, Praha
Srdečně vás zvu na kurz raw food v trochu orientálním stylu .)
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Novou cestou, blíže sám k sobě..
Tabule plná pestrých svěžích dobrot, u kterých na první a často ani na druhý pohled nebude patrné, že jsou bez tepelné úpravy.
Občerstvení pro návštěvu a pro nás samotné, v "raw" kvalitě, nemusí být jen o salátech..
23.7. 2017, Praha
Srdečně vás zvu na kurz raw food v trochu orientálním stylu .)
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Novou cestou, blíže sám k sobě..
Tabule plná pestrých svěžích dobrot, u kterých na první a často ani na druhý pohled nebude patrné, že jsou bez tepelné úpravy.
Občerstvení pro návštěvu a pro nás samotné, v "raw" kvalitě, nemusí být jen o salátech..
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Minikurz raw v Ostravě
10.7. a 18.7. 2017, Ostrava
http://www.foodoflove.cz/kurzy/102/
http://www.foodoflove.cz/kurzy/104/
S průkopnicí Evou Kavkovou o raw stravě a o všem, co naši celistvost ovlivňuje. Zaměření bude na jednoduchý vstup do raw a podle naladění skupiny budu přidávat informace, které budete potřebovat.
http://www.foodoflove.cz/kurzy/102/
http://www.foodoflove.cz/kurzy/104/
S průkopnicí Evou Kavkovou o raw stravě a o všem, co naši celistvost ovlivňuje. Zaměření bude na jednoduchý vstup do raw a podle naladění skupiny budu přidávat informace, které budete potřebovat.
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Minikurz raw v Praze
7.8., Praha
http://www.foodoflove.cz/kurzy/105/
S průkopnicí Evou Kavkovou o raw stravě a o všem, co naši celistvost ovlivňuje. Zaměření bude na jednoduchý vstup do raw a podle naladění skupiny budu přidávat informace, které budete potřebovat.
http://www.foodoflove.cz/kurzy/105/
S průkopnicí Evou Kavkovou o raw stravě a o všem, co naši celistvost ovlivňuje. Zaměření bude na jednoduchý vstup do raw a podle naladění skupiny budu přidávat informace, které budete potřebovat.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Setkání s Anastásií
http://www.foodoflove.cz/kurzy/121/
16. 9. 2017, Praha
Když jsem začínala s rozvojem raw stravy v Čechách, neustále mě přátelé odkazovali na knihy o Anastásii. Můj čas nadešel až 3 roky poté, co mi o ní řekli poprvé. Načasování je opravdu vše. Četla jsem dnem i nocí a ponořila jsem se s ní "do lesa"... Hloubka a modrost, která s Anastásií přichází, je pro mě v mnohém ...
I vy můžete položit autorovi své dotazy během jeho podzimní návštěvy České republiky a Slovenska v září 2017, kdy proběhnou dvě čtenářské konference v Praze a Bratislavě. Na programu mimo jiné prezentace českých, slovenských a ruských rodových statků, vystoupení ruských, českých a slovenských hudebníků, úryvek z představení Léčivého divadla Gabriely Filippi „Anastasia“, autogramiáda, focení, prodej knih, cedrových výrobků a cedrových sazenic. Kompletní program návštěvy V. Megre najdete v článku Vladimír Megre v Praze a Bratislavě. Připomínáme, že snížené vstupné na čtenářskou konferenci v Praze končí 31. července!
16. 9. 2017, Praha
Když jsem začínala s rozvojem raw stravy v Čechách, neustále mě přátelé odkazovali na knihy o Anastásii. Můj čas nadešel až 3 roky poté, co mi o ní řekli poprvé. Načasování je opravdu vše. Četla jsem dnem i nocí a ponořila jsem se s ní "do lesa"... Hloubka a modrost, která s Anastásií přichází, je pro mě v mnohém ...
I vy můžete položit autorovi své dotazy během jeho podzimní návštěvy České republiky a Slovenska v září 2017, kdy proběhnou dvě čtenářské konference v Praze a Bratislavě. Na programu mimo jiné prezentace českých, slovenských a ruských rodových statků, vystoupení ruských, českých a slovenských hudebníků, úryvek z představení Léčivého divadla Gabriely Filippi „Anastasia“, autogramiáda, focení, prodej knih, cedrových výrobků a cedrových sazenic. Kompletní program návštěvy V. Megre najdete v článku Vladimír Megre v Praze a Bratislavě. Připomínáme, že snížené vstupné na čtenářskou konferenci v Praze končí 31. července!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vedený půst
http://www.foodoflove.cz/kurzy/117/
18.09.2017 - 24.09.2017, Eva Kavková
Cítíte potřebu se ve vašem životě posunout dál? Příliš lpíte na něčem, co vám již neslouží? Chcete si pročistit hlavu, tělo, život? Tak to jsme tady pro vás - opět pro vás chystáme vedený půst, tentokrát kolem Novu.
18.09.2017 - 24.09.2017, Eva Kavková
Cítíte potřebu se ve vašem životě posunout dál? Příliš lpíte na něčem, co vám již neslouží? Chcete si pročistit hlavu, tělo, život? Tak to jsme tady pro vás - opět pro vás chystáme vedený půst, tentokrát kolem Novu.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Vegan Brunch
https://www.facebook.com/events/138734320060050/
26. 8., 10:00-14:00, Kafe na gauči, Brno
První z řady brunchů na gauči je tu! Jitrocel - vegan občerstvení nám přijede představit full english breakfast ve veganském provedení a upečou i jejich legendárních quiche.
26. 8., 10:00-14:00, Kafe na gauči, Brno
První z řady brunchů na gauči je tu! Jitrocel - vegan občerstvení nám přijede představit full english breakfast ve veganském provedení a upečou i jejich legendárních quiche.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tajemství zdravého trávení
https://www.facebook.com/events/495109064165915/
22. 9. - 24. 9., Šumava
Ve škole nás to neučí, v rodinách k tomu často-krát nevedou. A přece je to pro naše zdraví nesmírně důležité. Zdravé trávení výrazně ovlivňuje náš imunitní systém. A my mu obvykle věnujeme tak málo pozornosti.
V dnešní uspěchané době si málokdo uvědomuje, že náš imunitní systém je umístěn v našich střevech. A zdravé trávení má vliv na to, kolik máme energie, jakou máme váhu, zda máme dostatek zdravého spánku, zda nás propadají chutě na nezdravá jídla, zda potkají nějaké chronické onemocnění.
Dopřejte si čas a přijďte se inspirovat. Tímto jedinečným pobytem vás bude provázet Silvia Kajanová, certifikovaná lektorka zdraví Hippokratova zdravotního institutu na Floridě. (www.silviakajanova.com)
22. 9. - 24. 9., Šumava
Ve škole nás to neučí, v rodinách k tomu často-krát nevedou. A přece je to pro naše zdraví nesmírně důležité. Zdravé trávení výrazně ovlivňuje náš imunitní systém. A my mu obvykle věnujeme tak málo pozornosti.
V dnešní uspěchané době si málokdo uvědomuje, že náš imunitní systém je umístěn v našich střevech. A zdravé trávení má vliv na to, kolik máme energie, jakou máme váhu, zda máme dostatek zdravého spánku, zda nás propadají chutě na nezdravá jídla, zda potkají nějaké chronické onemocnění.
Dopřejte si čas a přijďte se inspirovat. Tímto jedinečným pobytem vás bude provázet Silvia Kajanová, certifikovaná lektorka zdraví Hippokratova zdravotního institutu na Floridě. (www.silviakajanova.com)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz raw food s Evou Kavkovou
http://foodoflove.cz/program/126/
12. září, 10:00, Food of Love, Praha
S průkopníci Evou Kavkovou o raw stravě a o všem, co naší celistvost ovlivňuje.
Zaměření bude na jednoduchý vstup do raw a podle zaměření skupiny budu přidávat informace, které budete potřebovat.
Akce proběhne v prostorách našeho klubíku na adrese U Zvonařky 1A, Praha 2.
12. září, 10:00, Food of Love, Praha
S průkopníci Evou Kavkovou o raw stravě a o všem, co naší celistvost ovlivňuje.
Zaměření bude na jednoduchý vstup do raw a podle zaměření skupiny budu přidávat informace, které budete potřebovat.
Akce proběhne v prostorách našeho klubíku na adrese U Zvonařky 1A, Praha 2.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
1. Zážitková středeční večeře
https://www.facebook.com/events/656719364527751/
13. září, Olomouc
Zažijte něco nového a přijďte si užít první ze série zážitkových středečních večeří. V útulném prostředí večerní Zahrádky si pochutnáte na veganském sushi a při svíčkách Vám budeme na plátno promítat inspirativní film.
13. září, Olomouc
Zažijte něco nového a přijďte si užít první ze série zážitkových středečních večeří. V útulném prostředí večerní Zahrádky si pochutnáte na veganském sushi a při svíčkách Vám budeme na plátno promítat inspirativní film.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz Raw food Dezerty s Missue
https://www.facebook.com/events/1472457269474771/
15. říjen v 11:30–16:00, Letenské náměstí, Praha
Srdečně vás zvu na kurz RAW VEGAN DEZERTY
s Missue aneb jak na sladké bez mouky, mléka, vajec a bílého cukru?
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Mé pojetí dezertů je jednoduché.
Jsou hravé, barevné, esteticky krásné a chuťově dokonalé.
Ráda vám předám své zkušenosti a vlastní, originální receptury.
15. říjen v 11:30–16:00, Letenské náměstí, Praha
Srdečně vás zvu na kurz RAW VEGAN DEZERTY
s Missue aneb jak na sladké bez mouky, mléka, vajec a bílého cukru?
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Mé pojetí dezertů je jednoduché.
Jsou hravé, barevné, esteticky krásné a chuťově dokonalé.
Ráda vám předám své zkušenosti a vlastní, originální receptury.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Zažij Afriku a další závoz exotického ovoce v Ostravě
https://www.facebook.com/events/521784938158560/
14. října, 8:00-21:00, Ostrava
Když jsme poprvé navštívili exotický trh od Virungy s autentickým ovocem a dobrotami až z Afriky, které pořádala Virunga.cz v Ostravě, byli jsme nadšení. Hned jsme spojili síly a rozhodli se, že poskytneme náš prostor restaurace a uzavřené dvorany a tuto akci uděláme u nás, proč? => spojit jejich Africké dobroty, ovoce, koření, fantastickou atmosféru také přímo s kuchyní ! Chceme, abychom v Ostravě opravdu zažili Afriku - hudba, jídlo, tradiční kuchyně, recepty, trh a spousta zábavy - prostě bomba
14. října, 8:00-21:00, Ostrava
Když jsme poprvé navštívili exotický trh od Virungy s autentickým ovocem a dobrotami až z Afriky, které pořádala Virunga.cz v Ostravě, byli jsme nadšení. Hned jsme spojili síly a rozhodli se, že poskytneme náš prostor restaurace a uzavřené dvorany a tuto akci uděláme u nás, proč? => spojit jejich Africké dobroty, ovoce, koření, fantastickou atmosféru také přímo s kuchyní ! Chceme, abychom v Ostravě opravdu zažili Afriku - hudba, jídlo, tradiční kuchyně, recepty, trh a spousta zábavy - prostě bomba

„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Hrawý kurz živé stravy 2. díl
https://www.facebook.com/events/363958460721300/
28. října, 13:00, Olomouc
Živá rostlinná strava je hlavním stavebním kamenem veškerého života na planetě Zemi. Bez rostlin by nebyl život a rostliny jsou také samotným životem, který dýchá do nejrozmanitějších podob. Právě díky rostlinám mohli vzniknout živočichové a také my - lidé. Společně se můžeme naučit s rostlinami spolupracovat a tím vytvořit krásný, barevný a radostný život. Prvním krokem k tomuto porozumění může být právě tento kurz, díky kterému se naučíme přijímat energii z moudré matky přírody.
Workshop se bude konat v prostorách Živé Zahrady a provázet Vás bude její šéfkuchař a majitel Honza Vojtěchovský. První ze série kurzů již úspěšně proběhl a zúčastněné se naučily, jak zdRAWě snídat
Teď se soustředíme na obědy, které nabízí nespočet možností a kreativního vyžití. Začneme u polévek, postupně se přesuneme skrz krémy a omáčky k hlavním chodům a skončíme u barevných salátů a zálivek k nim.
Kurz je vhodný i pro rodiče s dětmi, takže pokud chcete tento sváteční den strávit s rodinkou, určitě jsou vítány všechny věkové kategorie
28. října, 13:00, Olomouc
Živá rostlinná strava je hlavním stavebním kamenem veškerého života na planetě Zemi. Bez rostlin by nebyl život a rostliny jsou také samotným životem, který dýchá do nejrozmanitějších podob. Právě díky rostlinám mohli vzniknout živočichové a také my - lidé. Společně se můžeme naučit s rostlinami spolupracovat a tím vytvořit krásný, barevný a radostný život. Prvním krokem k tomuto porozumění může být právě tento kurz, díky kterému se naučíme přijímat energii z moudré matky přírody.
Workshop se bude konat v prostorách Živé Zahrady a provázet Vás bude její šéfkuchař a majitel Honza Vojtěchovský. První ze série kurzů již úspěšně proběhl a zúčastněné se naučily, jak zdRAWě snídat

Kurz je vhodný i pro rodiče s dětmi, takže pokud chcete tento sváteční den strávit s rodinkou, určitě jsou vítány všechny věkové kategorie

„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Nauč se to ubalit! - základní kurz přípravy vegan sushi
https://www.facebook.com/events/792430414272633/
11. listopadu, 14:00, Olomouc
Ahoj sushi-milče,
máš rád vůni moře a stejně tak mořské živočichy? My taky, a proto je nejíme!
přijmi prosím pozvání na tento základní kurz přípravy sushi a to z čistě rostlinných surovin.
Co se na kurzu dozvíš?
• něco málo z historie sushi, japonské kultury a tradic
• kde a jaké nakupovat suroviny
• na co si u výroby sushi dát pozor
Co se na kurzu naučíš?
• připravit a ochutit vařenou sushi rýži
• připravit raw květákovou "rýži"
• připravit a nakombinovat jednotlivé ingredience
• ubalit 3 základní typy sushi - maki, hosomaki a temaki
• naložit si vlastní zázvor
• vyrobit domácí křenovou pastu
Co získáš navíc?
• osvědčené recepty a neobvyklé kombinace
• ochutnávku luxusních japonských zelených čajů
• možnost zakoupení startovacho sushi setu
• slevu 15% na navazující kurz pro pokročilé
• nové sushi-kámoše
11. listopadu, 14:00, Olomouc
Ahoj sushi-milče,
máš rád vůni moře a stejně tak mořské živočichy? My taky, a proto je nejíme!

Co se na kurzu dozvíš?
• něco málo z historie sushi, japonské kultury a tradic
• kde a jaké nakupovat suroviny
• na co si u výroby sushi dát pozor
Co se na kurzu naučíš?
• připravit a ochutit vařenou sushi rýži
• připravit raw květákovou "rýži"
• připravit a nakombinovat jednotlivé ingredience
• ubalit 3 základní typy sushi - maki, hosomaki a temaki
• naložit si vlastní zázvor
• vyrobit domácí křenovou pastu
Co získáš navíc?
• osvědčené recepty a neobvyklé kombinace
• ochutnávku luxusních japonských zelených čajů
• možnost zakoupení startovacho sushi setu
• slevu 15% na navazující kurz pro pokročilé
• nové sushi-kámoše

„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Oživující pobyt na téma Miluj své tělo
https://www.facebook.com/events/481080392274868/
Horská chata Antares, 7. - 10. 12.
♥ prodloužený víkend v krásné přírodě Beskyd
♥ ubytování v jediném vegetariánském horském hotelu v ČR, který budeme mít celý pro sebe
♥ ohlédnutí za uplnulým rokem a nastavení nových cílů na rok 2018
♥ RAW veganská plná penze
♥ kurz zdRAWého ne-vaření
♥ saunové meditace
♥ výroba přírodní kosmetiky
♥ omni chakra jóga
♥ rituální očista těla i mysli
♥ tvorba vision boardů, práce s afirmacemi
♥ diskuze na téma sebeláska, péče o tělo, úhel pohledu, bosá chůze, jídlo jako meditace
♥ ideální jako "únik" z předvánočního shonu případně netradiční předvánoční dárek pro Vás a Vaše blízké
Vydejte se s námi "na samotu u lesa", kde budete obklopeni nejen krásou malebných hor, ale také krásnými bytostmi, které se rozhodly věnovat čas té nejdůležitější osobě - sami sobě.
Horská chata Antares, 7. - 10. 12.
♥ prodloužený víkend v krásné přírodě Beskyd
♥ ubytování v jediném vegetariánském horském hotelu v ČR, který budeme mít celý pro sebe
♥ ohlédnutí za uplnulým rokem a nastavení nových cílů na rok 2018
♥ RAW veganská plná penze
♥ kurz zdRAWého ne-vaření
♥ saunové meditace
♥ výroba přírodní kosmetiky
♥ omni chakra jóga
♥ rituální očista těla i mysli
♥ tvorba vision boardů, práce s afirmacemi
♥ diskuze na téma sebeláska, péče o tělo, úhel pohledu, bosá chůze, jídlo jako meditace
♥ ideální jako "únik" z předvánočního shonu případně netradiční předvánoční dárek pro Vás a Vaše blízké

Vydejte se s námi "na samotu u lesa", kde budete obklopeni nejen krásou malebných hor, ale také krásnými bytostmi, které se rozhodly věnovat čas té nejdůležitější osobě - sami sobě.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Workshop Raw Food "Professional" #2
https://rawmania.cz/component/eventbook ... temid=1944
22. 10., 10:00-18:00, Brno-Židenice
Chcete se stát profesionály v oblasti raw food? Být si jistí svou prací a nečekat, kdy vás zase něco překvapí? Nevíte si rady s některými recepty a jejich postupy? Tak pak čtěte dále.
Můj velký kurz. Nápad, jak obohatit raw food scénu o něco nového, odlehčeného, chutného a profesionálního.
22. 10., 10:00-18:00, Brno-Židenice
Chcete se stát profesionály v oblasti raw food? Být si jistí svou prací a nečekat, kdy vás zase něco překvapí? Nevíte si rady s některými recepty a jejich postupy? Tak pak čtěte dále.
Můj velký kurz. Nápad, jak obohatit raw food scénu o něco nového, odlehčeného, chutného a profesionálního.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Dny zdRAWé stRAWy
https://www.facebook.com/events/321406834992350/
19. - 20. 10., Městská tržnice Brno
Taky jste zastánci přesvědčení, že co je zdravé, nemůže být dobré? Tak se přijďte přesvědčit o opaku!
Partnerem akce je naše bistro MyRaw Food Brno.
19. - 20. 10., Městská tržnice Brno
Taky jste zastánci přesvědčení, že co je zdravé, nemůže být dobré? Tak se přijďte přesvědčit o opaku!
Partnerem akce je naše bistro MyRaw Food Brno.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz Raw vegan Dezerty
https://www.facebook.com/events/159928254594092/
29. 10., Praha
Srdečně vás zvu na kurz RAW VEGAN DEZERTY
s Missue aneb jak na sladké bez mouky, mléka, vajec a bílého cukru?
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Mé pojetí dezertů je jednoduché.
Jsou hravé, barevné, esteticky krásné a chuťově dokonalé.
Ráda vám předám své zkušenosti a vlastní, originální receptury.
29. 10., Praha
Srdečně vás zvu na kurz RAW VEGAN DEZERTY
s Missue aneb jak na sladké bez mouky, mléka, vajec a bílého cukru?
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Mé pojetí dezertů je jednoduché.
Jsou hravé, barevné, esteticky krásné a chuťově dokonalé.
Ráda vám předám své zkušenosti a vlastní, originální receptury.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tajemství zdravého trávení
https://www.facebook.com/events/495001640856140/
29. října, 10:00-14:00, Praha
Ve škole nás to neučí, v rodinách k tomu často-krát nevedou. A přece je to pro naše zdraví nesmírně důležité. Zdravé trávení výrazně ovlivňuje náš imunitní systém. A my mu obvykle věnujeme tak málo pozornosti.
Náš imunitní systém je umístěn v našich střevech. A zdravé trávení má vliv na to, kolik máme energie, jakou máme váhu, zda máme dostatek zdravého spánku, zda nás propadají chutě na nezdravá jídla, zda potkají nějaké chronické onemocnění.
Dopřejte si čas a přijďte se inspirovat. Workshopem vás bude provázet Silvia Kajanová, certifikovaná lektorka zdraví Hippokratova zdravotního institutu na Floridě. (www.silviakajanova.com)
29. října, 10:00-14:00, Praha
Ve škole nás to neučí, v rodinách k tomu často-krát nevedou. A přece je to pro naše zdraví nesmírně důležité. Zdravé trávení výrazně ovlivňuje náš imunitní systém. A my mu obvykle věnujeme tak málo pozornosti.
Náš imunitní systém je umístěn v našich střevech. A zdravé trávení má vliv na to, kolik máme energie, jakou máme váhu, zda máme dostatek zdravého spánku, zda nás propadají chutě na nezdravá jídla, zda potkají nějaké chronické onemocnění.
Dopřejte si čas a přijďte se inspirovat. Workshopem vás bude provázet Silvia Kajanová, certifikovaná lektorka zdraví Hippokratova zdravotního institutu na Floridě. (www.silviakajanova.com)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Chceš být zdravý - nevař!
Čtvrtek 26. října 2017 od 17 - 19 h
Městská knihovna v Praze, Mariánské náměstí 1, Praha 1, Česko, vchod vpravo - DÍLNA
Chceš být zdravý - nevař!
Diskuse o RAW strave
Akce je ZDARMA. Vstup - hlavní vchod zprava - DÍLNA
Městská knihovna v Praze, Mariánské náměstí 1, Praha 1, Česko, vchod vpravo - DÍLNA
Chceš být zdravý - nevař!
Diskuse o RAW strave
Akce je ZDARMA. Vstup - hlavní vchod zprava - DÍLNA
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
Kód: Vybrat vše
Doslo mi emailom
Punta Gorda, Florida
Level Two: October 22 through 25, 2018
Punta Gorda, Florida
International School of Detoxification 2018 Level One and Two: linka
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Strava jako nástroj
http://www.foodoflove.cz/kurzy/178/
27. 11., 15:30-19:30, Praha
...a jak tento nástroj využít v praxi pro svou celistvost. Zkoušeli jste zhubnout, detox, začít žít zdravě už asi tisíckrát, a vždycky se to nějak zvrtlo?
Petr je zkušený kouč, který vede mužským principem k opravdovým změnám přes psychiku a tělo a své metody úspěšně aplikuje v praxi při práci s celebritami a úspěšnými podnikateli. Eva je průvodkyně ženskou říší a přináší velmi konstruktivní informace o tom, jak naplnit jasně strukturovanou techniku Petra recepty nejen na jídlo.
27. 11., 15:30-19:30, Praha
...a jak tento nástroj využít v praxi pro svou celistvost. Zkoušeli jste zhubnout, detox, začít žít zdravě už asi tisíckrát, a vždycky se to nějak zvrtlo?
Petr je zkušený kouč, který vede mužským principem k opravdovým změnám přes psychiku a tělo a své metody úspěšně aplikuje v praxi při práci s celebritami a úspěšnými podnikateli. Eva je průvodkyně ženskou říší a přináší velmi konstruktivní informace o tom, jak naplnit jasně strukturovanou techniku Petra recepty nejen na jídlo.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Víkendový kurz s dětmi
http://www.foodoflove.cz/kurzy/67/
9. 3. - 11. 3. 2018, Sázava
Chcete se dozvědět více o raw stravě a jak ji zakomponovat do rodinného života?
Chcete strávit čas s Vašimi dětmi, který i Vás dospělé bude bavit?
Chcete se rozvíjet a víte, že Vaše děti Vám v tom mohou každý den obrovsky pomáhat?
Pak jste tady správně.
9. 3. - 11. 3. 2018, Sázava
Chcete se dozvědět více o raw stravě a jak ji zakomponovat do rodinného života?
Chcete strávit čas s Vašimi dětmi, který i Vás dospělé bude bavit?
Chcete se rozvíjet a víte, že Vaše děti Vám v tom mohou každý den obrovsky pomáhat?
Pak jste tady správně.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Pravá raw food strava i životní styl
https://www.facebook.com/events/1535362986540159/
20. leden 2018, 10:00-14:00
Ola Kala, Korunní 115, Praha
Živí kluci z Raw Planet jako lektoři. Objevte tajemství kvalitních a dostupných surovin. Slané i sladké, všechno chutné, všechno raw.
Pojďte s námi NEVAŘIT
Cílem kurzu je předání kompletních informací o raw životním stylu, jeho přínosu pro vaše tělo i mysl. Veškeré informace navazují na několikaleté zkušenosti s veganským a raw způsobem života. Živí kluci vám předají praktické ukázky přípravy pestrých a chutných raw pokrmů i nezbytnou teorii, abyste sílu živé stravy mohli sami začít ihned využívat. Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.
Co budeme NEVAŘIT
na uvítanou: čerstvě vylisovaná zeleninová šťáva
předkrm: raw mozzarella
hlavní jídlo: raw svíčková s pohankovými knedlíčky
zajímavost: mandlové mléko
dezert: jahodový koláč
20. leden 2018, 10:00-14:00
Ola Kala, Korunní 115, Praha
Živí kluci z Raw Planet jako lektoři. Objevte tajemství kvalitních a dostupných surovin. Slané i sladké, všechno chutné, všechno raw.
Pojďte s námi NEVAŘIT
Cílem kurzu je předání kompletních informací o raw životním stylu, jeho přínosu pro vaše tělo i mysl. Veškeré informace navazují na několikaleté zkušenosti s veganským a raw způsobem života. Živí kluci vám předají praktické ukázky přípravy pestrých a chutných raw pokrmů i nezbytnou teorii, abyste sílu živé stravy mohli sami začít ihned využívat. Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.
Co budeme NEVAŘIT
na uvítanou: čerstvě vylisovaná zeleninová šťáva
předkrm: raw mozzarella
hlavní jídlo: raw svíčková s pohankovými knedlíčky
zajímavost: mandlové mléko
dezert: jahodový koláč
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz raw food - Detox
http://foodoflove.cz/program/193/
https://www.facebook.com/events/142338109745378/
7. 3. 2018, 9:00-12:00, Praha
S průkopníci Evou Kavkovou o raw stravě a o všem, co naší celistvost ovlivňuje. Zaměření bude na jednoduchý vstup do raw a podle zaměření skupiny budu přidávat informace, které budete potřebovat.
https://www.facebook.com/events/142338109745378/
7. 3. 2018, 9:00-12:00, Praha
S průkopníci Evou Kavkovou o raw stravě a o všem, co naší celistvost ovlivňuje. Zaměření bude na jednoduchý vstup do raw a podle zaměření skupiny budu přidávat informace, které budete potřebovat.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Oživující pobyt - jarní detox
https://www.facebook.com/events/680747432314903/
29. březen - 2. duben, Usedlost Hamernice
Vydejte se s námi na druhý Oživující pobyt, tentokrát do Orlických hor, kde jsme vybrali vyjímečný prostor pro toto vyjímečné setkání - Usedlost Hamernici.
http://www.usedlosthamernice.cz/
Budete obklopeni nejen klidem čisté přírody, ale také krásnými bytostmi, které se rozhodly věnovat čas té nejdůležitější osobě - sami sobě.
29. březen - 2. duben, Usedlost Hamernice
Vydejte se s námi na druhý Oživující pobyt, tentokrát do Orlických hor, kde jsme vybrali vyjímečný prostor pro toto vyjímečné setkání - Usedlost Hamernici.
http://www.usedlosthamernice.cz/
Budete obklopeni nejen klidem čisté přírody, ale také krásnými bytostmi, které se rozhodly věnovat čas té nejdůležitější osobě - sami sobě.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Živá strava a jej liečivá sila
https://www.facebook.com/events/139381130185614/
27. leden, 10:00, penzion SaSanka vo Vyhniach
Dvojdňový seminár - Živá strava a jej liečivá sila
27.1.-28.1.2018 Vyhne
PROGRAM SEMINÁRA
1 DEŇ
Čo je ŽIVÁ (RAW) strava, vitariánstvo. Liečenie rastlinnou stravou - ako je to u nás a vo svete. Benefity zaradenia živej stravy do bežného jedálnička.
13.00 hod. Spoločný RAW OBED
14.00 hod. Prechod na živú stravu (čiastočný alebo úplný) krok za krokom. Detoxikácia a jej prejavy. Redukcia hmotnosti, Ako môže vyzerať jedálničiek vitariána. Aké potraviny používame a aké nie?Čo všetko potrebujete – vybavenie kuchyne a základy RAW – nevarenia.
17 .00 hod. Spoločná RAW VEČERA.
2. DEŇ
9.00 hod. Kurz RAW “varenia“ Recepty, tipy a triky v RAW kuchyni. Klíčenia a namáčanie semien. Ako na RAW polievky, šaláty a dezerty. NEVARANIE a OCHUTNÁVANIE
14.00 – 16.00 hod. Vedomá príprava jedla a food koučing. Ako vieme energeticky vplývať na naše jedlo a využívať ho v prospech nášho liečenia. Ako nastaviť naše myslenia – aby sme boli zdraví a vedeli sa jedlom liečiť. Ako uskutočniť zmenu vo svojom stravovaní a nastaviť svoje myslenia.
Cena seminára 109 eur
V cene je zahrnutý seminár a RAW strava.
Počet miest je obmedzený
27. leden, 10:00, penzion SaSanka vo Vyhniach
Dvojdňový seminár - Živá strava a jej liečivá sila
27.1.-28.1.2018 Vyhne
PROGRAM SEMINÁRA
1 DEŇ
Čo je ŽIVÁ (RAW) strava, vitariánstvo. Liečenie rastlinnou stravou - ako je to u nás a vo svete. Benefity zaradenia živej stravy do bežného jedálnička.
13.00 hod. Spoločný RAW OBED
14.00 hod. Prechod na živú stravu (čiastočný alebo úplný) krok za krokom. Detoxikácia a jej prejavy. Redukcia hmotnosti, Ako môže vyzerať jedálničiek vitariána. Aké potraviny používame a aké nie?Čo všetko potrebujete – vybavenie kuchyne a základy RAW – nevarenia.
17 .00 hod. Spoločná RAW VEČERA.
2. DEŇ
9.00 hod. Kurz RAW “varenia“ Recepty, tipy a triky v RAW kuchyni. Klíčenia a namáčanie semien. Ako na RAW polievky, šaláty a dezerty. NEVARANIE a OCHUTNÁVANIE
14.00 – 16.00 hod. Vedomá príprava jedla a food koučing. Ako vieme energeticky vplývať na naše jedlo a využívať ho v prospech nášho liečenia. Ako nastaviť naše myslenia – aby sme boli zdraví a vedeli sa jedlom liečiť. Ako uskutočniť zmenu vo svojom stravovaní a nastaviť svoje myslenia.
Cena seminára 109 eur
V cene je zahrnutý seminár a RAW strava.
Počet miest je obmedzený
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Benefiční vegan party
https://www.facebook.com/events/472054766524552/
27. 1., 14:00 - Praha-Smíchov
Zveme vás na benefiční vegan párty. Výtěžek akce bude rozdělen napůl mezi Vegan sport club a následující projekty přímo pomáhajících zvířatům:
Život bez krutosti na statku - Azyl nejen pro hospodářská zvířata
Ahoz Na Kopečku z. s.
Útulek Tibet
Během večera vystoupí:
MEOW! (punkrock s prvky HC s Vincou z Pipes and Pints)
Presento (hip-hop)
DJ Smog - bývalý člen Chaozz a Syndrom Snopp
27. 1., 14:00 - Praha-Smíchov
Zveme vás na benefiční vegan párty. Výtěžek akce bude rozdělen napůl mezi Vegan sport club a následující projekty přímo pomáhajících zvířatům:
Život bez krutosti na statku - Azyl nejen pro hospodářská zvířata
Ahoz Na Kopečku z. s.
Útulek Tibet
Během večera vystoupí:
MEOW! (punkrock s prvky HC s Vincou z Pipes and Pints)
Presento (hip-hop)
DJ Smog - bývalý člen Chaozz a Syndrom Snopp
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Online festivalu dokumentárních filmů o jídle Země na talíři
http://www.jimejinak.cz/festival/
22.-28. 1. 2018
Festival Země na talíři organizuje analytické centrum Glopolis už od roku 2010. Od té doby se festival podíval do Prahy, Ostravy, Olomouce i do dalších regionálních měst. Vždy přináší v premiérovém promítání snímky z celého světa, které opatří i českými titulky. Tento festival je v České republice unikátní, jelikož jako jediný pro místní diváky odhaluje provázanost spotřeby a produkce potravin a vzorců konzumní kultury současné společnosti se stavem životního prostředí, změnou klimatu, udržitelným rozvojem a naším zdravím. Na podzim 2018 plánujeme v kinech zorganizovat jeho osmý ročník, jste srdečně zváni!
22.-28. 1. 2018
Festival Země na talíři organizuje analytické centrum Glopolis už od roku 2010. Od té doby se festival podíval do Prahy, Ostravy, Olomouce i do dalších regionálních měst. Vždy přináší v premiérovém promítání snímky z celého světa, které opatří i českými titulky. Tento festival je v České republice unikátní, jelikož jako jediný pro místní diváky odhaluje provázanost spotřeby a produkce potravin a vzorců konzumní kultury současné společnosti se stavem životního prostředí, změnou klimatu, udržitelným rozvojem a naším zdravím. Na podzim 2018 plánujeme v kinech zorganizovat jeho osmý ročník, jste srdečně zváni!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz zdravé stravy
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Dovolená s RAW kurzem a jógou v Chorvatsku - červen 2018 (Omiš)
http://www.zivepoteseni.cz/products/dov ... rven-2018/
15. 6. - 24. 6. 2018
Zveme Vás na pobyt u moře na slunné pláži, kde jsme pro Vás pronajali vilku blízko města Omiš - vstup ze zahrady přímo do moře. Budeme pro Vás připravovat snídaně a večeře, vše samozřejmě RAW stravou (hlavní šéfkuchařka Veronika Růžková) a během dne bude neustále k dispozici čerstvé ovoce a zelenina. Připraven je bohatý motivační a relaxační program.
15. 6. - 24. 6. 2018
Zveme Vás na pobyt u moře na slunné pláži, kde jsme pro Vás pronajali vilku blízko města Omiš - vstup ze zahrady přímo do moře. Budeme pro Vás připravovat snídaně a večeře, vše samozřejmě RAW stravou (hlavní šéfkuchařka Veronika Růžková) a během dne bude neustále k dispozici čerstvé ovoce a zelenina. Připraven je bohatý motivační a relaxační program.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Sobotní VEGAN brunch
https://www.facebook.com/events/2134103593484838/
3. 2., Ostrava
Víte, co je to brunch? Spojení snídaně a oběda = jídlo pozdního rána nebo časného dopoledne, vhodné jak k snídani, tak k obědu, lze jej také označit jako pozdní snídani. A přesně tím bychom Vás rádi překvapili tuto sobotu a vše v TOP vegan verzi. Ti, co vyplnili náš dotazník se mohou těšit, že vám připravíme vše podle vašich představ
3. 2., Ostrava
Víte, co je to brunch? Spojení snídaně a oběda = jídlo pozdního rána nebo časného dopoledne, vhodné jak k snídani, tak k obědu, lze jej také označit jako pozdní snídani. A přesně tím bychom Vás rádi překvapili tuto sobotu a vše v TOP vegan verzi. Ti, co vyplnili náš dotazník se mohou těšit, že vám připravíme vše podle vašich představ

„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Praha: Jak začít s RAW FOOD – půldenní workshop
https://www.facebook.com/events/470332113368979/
29. dubna, Praha
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás Missue naučí vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jak dřív
Kurz proběhne v PRAZE 
Tento kurz jsme společně s Missue namyslely tak, abychom vám ukázaly, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
Kdy: 29.4. 2018
Začátek kurzu: 11:30 – 16:00 hod
Délka kurzu: 4,5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 10 osob
Cena: 2 222 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: Letenské náměstí 1, Praha 7
Kurz vede: Missue RAW FOOD (vyškolená lektorka Love of Raw receptů)
29. dubna, Praha
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás Missue naučí vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jak dřív


Tento kurz jsme společně s Missue namyslely tak, abychom vám ukázaly, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
Kdy: 29.4. 2018
Začátek kurzu: 11:30 – 16:00 hod
Délka kurzu: 4,5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 10 osob
Cena: 2 222 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: Letenské náměstí 1, Praha 7
Kurz vede: Missue RAW FOOD (vyškolená lektorka Love of Raw receptů)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Škola RAW FOOD: Kurz pro maminky s recepty pro děti
https://www.facebook.com/events/323588348159828/
14. dubna 2018, vitalvibe, Brno
Jedinečný RAW kurz pro maminky plný těch nejlepších RAW receptů pro děti a zdravé, spokojené a radostné těhotenství a mateřství
V tomto kurzu se já a Missue podělíme o naše dlouholeté zkušenosti s vitariánskou výživou pro děti a také s výživou v době těhotenství a mateřství a předáváme vám ty nejhodnotnější rady a tipy, jak své tělo vyživit, jak si zařadit živou stravu snadno do života a jak to máme s výživou našich malých dětí.
Tento kurz se bude opakovat možná v budoucnu, ale vzhledem k vytíženosti obou lektorek zatím není termín stanoven, takže doporučujeme zarezervovat si místo, co nejdříve.
Kurz probíhá v rámci nového projektu pro děti ŽIVÝ PRINC, pod kterým vyjde letos první pohádková kniha o živé stravě.
Podrobnosti o kurzu:
Kdy: 14.4.2018 (sobota)
Začátek kurzu: 12:00 – 17:00 hod.
Délka kurzu: 5 hodin
Kapacita jednoho semináře: 20 osob
Cena: 2 990 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: VITALVIBE – prodejna, Veveří 127, Brno – Žabovřesky
Kurz vede: Zuzana Lužná (Love of Raw) a Missue (Missue RAW FOOD)
SLEVY: Sleva v hodnotě 1500,- Kč na kompletní ONLINE RAW KURZ
BONUSY: E-booky Love of RAW: Dětské RAW recepty, Zamilujte se do pravé čokolády, Vánoční RAW cukroví – ZDARMA
ZDARMA – měření kohoutkové vody
DÁREK: Odborná kniha o vitariánské, veganské a vegetariánské stravě od Evy Hájkové – HRAVĚ O ŽIVÉ STRAVĚ
14. dubna 2018, vitalvibe, Brno
Jedinečný RAW kurz pro maminky plný těch nejlepších RAW receptů pro děti a zdravé, spokojené a radostné těhotenství a mateřství

V tomto kurzu se já a Missue podělíme o naše dlouholeté zkušenosti s vitariánskou výživou pro děti a také s výživou v době těhotenství a mateřství a předáváme vám ty nejhodnotnější rady a tipy, jak své tělo vyživit, jak si zařadit živou stravu snadno do života a jak to máme s výživou našich malých dětí.
Tento kurz se bude opakovat možná v budoucnu, ale vzhledem k vytíženosti obou lektorek zatím není termín stanoven, takže doporučujeme zarezervovat si místo, co nejdříve.
Kurz probíhá v rámci nového projektu pro děti ŽIVÝ PRINC, pod kterým vyjde letos první pohádková kniha o živé stravě.
Podrobnosti o kurzu:
Kdy: 14.4.2018 (sobota)
Začátek kurzu: 12:00 – 17:00 hod.
Délka kurzu: 5 hodin
Kapacita jednoho semináře: 20 osob
Cena: 2 990 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: VITALVIBE – prodejna, Veveří 127, Brno – Žabovřesky
Kurz vede: Zuzana Lužná (Love of Raw) a Missue (Missue RAW FOOD)
SLEVY: Sleva v hodnotě 1500,- Kč na kompletní ONLINE RAW KURZ
BONUSY: E-booky Love of RAW: Dětské RAW recepty, Zamilujte se do pravé čokolády, Vánoční RAW cukroví – ZDARMA
ZDARMA – měření kohoutkové vody
DÁREK: Odborná kniha o vitariánské, veganské a vegetariánské stravě od Evy Hájkové – HRAVĚ O ŽIVÉ STRAVĚ
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
Zdravím, nově založená skupina pro Pražáky a zahraniční zde žijící na FB, pro setkávání, atd........... https://www.facebook.com/groups/4993341 ... 2705390978
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kurz varenia Zdravíčko
https://www.facebook.com/events/977024195788656/
22. 2., Bratislava
Na kurze varenia Zdravíčko sa oboznámite:
s princípami energetického vyvažovania surovín pri príprave jedál
s novými praktickými možnosťami a receptúrami pri varení vegetariánskych jedál
22. 2., Bratislava
Na kurze varenia Zdravíčko sa oboznámite:
s princípami energetického vyvažovania surovín pri príprave jedál
s novými praktickými možnosťami a receptúrami pri varení vegetariánskych jedál
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jarní očista těla pro zdraví a harmonii
https://www.facebook.com/events/1582902731830333/
Každý čtvrtek 8. 3. - 29. 3., Praha
Pronásledují vás chutě na nezdravá jídla? Máte nedostatek energie? Toužíte po odpočinku a zasloužené chvilce pro sebe?
Tento život měnící cyklus přinese do vašeho života příval nekonečné energie, vitalitu, vnitřní klid a vytoužený elixír mládí.
Jako příjemný vedlejší benefit se dostaví úbytek minimálně jedné konfekční velikosti. Kdo z nás by to po zimě neocenil?
Naladění se na sebe plus náměty/podpora/inspirace, jak sebe, své tělo i duši dosytit/vyživit/zkrásnět. To všechno a mnohem víc Vás čeká v následujících blocích.
Každý čtvrtek 8. 3. - 29. 3., Praha
Pronásledují vás chutě na nezdravá jídla? Máte nedostatek energie? Toužíte po odpočinku a zasloužené chvilce pro sebe?
Tento život měnící cyklus přinese do vašeho života příval nekonečné energie, vitalitu, vnitřní klid a vytoužený elixír mládí.
Jako příjemný vedlejší benefit se dostaví úbytek minimálně jedné konfekční velikosti. Kdo z nás by to po zimě neocenil?
Naladění se na sebe plus náměty/podpora/inspirace, jak sebe, své tělo i duši dosytit/vyživit/zkrásnět. To všechno a mnohem víc Vás čeká v následujících blocích.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak snížit uhlíkovou stopu a stát se energeticky soběstačnější?
https://www.facebook.com/events/143823399777895/
7.-8, dubna 2018, Ekologický institut Veronika, Panská 9, Brno
Jak a proč snížit svoji uhlíkovou stopu? Efektivní využívání energie, obnovitelné zdroje, ... jak nám mohou pomoci? A jak se stát energeticky soběstačnými? Co přinese elektromobilita? Praktické rady a ukázky od těch nejpovolanějších...
7.-8, dubna 2018, Ekologický institut Veronika, Panská 9, Brno
Jak a proč snížit svoji uhlíkovou stopu? Efektivní využívání energie, obnovitelné zdroje, ... jak nám mohou pomoci? A jak se stát energeticky soběstačnými? Co přinese elektromobilita? Praktické rady a ukázky od těch nejpovolanějších...
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
KURZ: RAW Odlehčené Dezerty
https://www.facebook.com/events/157623245059425/
28. duben, Brno
Na kurzu se společně naučíme úžasné dezerty v jejich odlehčené verzi. Bez klasického cukru, vajec a mléka.
Naopak na jejich výrobu použijeme kokosovou a jablečnou mouku, dužinu z mladého kokosu, nepražené kakao, nebo např. irský mech. Naučíme se, jak správně s těmito surovinami pracovat, kde je sehnat a kde všude je použít.
Co si společně vytvoříme?
- čokoládové tartaletky
- švestkovo-makový koláč se skořicovou drobenkou
- avokádovo-malinovou čokoládovou pěnu
- medovník
- jablečný štrůdl
Místo kurzu: Therapies, Zelný trh 11, Brno, 2. Patro
Délka kurzu: 6 hodin
Cena kurzu: 1500,-
28. duben, Brno
Na kurzu se společně naučíme úžasné dezerty v jejich odlehčené verzi. Bez klasického cukru, vajec a mléka.
Naopak na jejich výrobu použijeme kokosovou a jablečnou mouku, dužinu z mladého kokosu, nepražené kakao, nebo např. irský mech. Naučíme se, jak správně s těmito surovinami pracovat, kde je sehnat a kde všude je použít.
Co si společně vytvoříme?
- čokoládové tartaletky
- švestkovo-makový koláč se skořicovou drobenkou
- avokádovo-malinovou čokoládovou pěnu
- medovník
- jablečný štrůdl
Místo kurzu: Therapies, Zelný trh 11, Brno, 2. Patro
Délka kurzu: 6 hodin
Cena kurzu: 1500,-
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Úvod do RAW food s jarním detoxem
https://www.facebook.com/events/2069716763310692/
8. 4., Praha
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás naučím vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jako dřív
Tento kurz jsem vymyslela tak, abych vám ukázala, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4,5 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
Kdy: 8.4. 2018
Začátek kurzu: 11:30 – 16:00 hod
Délka kurzu: 4,5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 11 osob
Cena: 2 222 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: Letenské náměstí 1, Praha 7
Kurz vede: Missue RAW FOOD
Cena: 2 222,- Kč
8. 4., Praha
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás naučím vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jako dřív

Tento kurz jsem vymyslela tak, abych vám ukázala, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4,5 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
Kdy: 8.4. 2018
Začátek kurzu: 11:30 – 16:00 hod
Délka kurzu: 4,5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 11 osob
Cena: 2 222 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: Letenské náměstí 1, Praha 7
Kurz vede: Missue RAW FOOD
Cena: 2 222,- Kč
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akce, srazy, kurzy, atd.
https://www.facebook.com/events/194987954611455/
14. 4. 2018, Praha
Exoti všeho druhu a vopičáci na stromech!
Naposledy jsme vytvořili pořádnou smečku, která by se do ugandských pralesů ani nevtěsnala. Party hard. Řekli jsme si tedy, že tentokrát to chce fakt něco! V Praze jsme pro vás tudíž ulovili místečko, které dozajista ocení nejen ti z vás s kalustrofobickými sklony – Heřmaňák (pzn. krásné náměstí s tradičním farmářským trhem na Praze 7). Bez pochyby se tam vejde každá spřízněná duše naší africké tvorby, a s pomocí všech Vesmírů, bez front a tlačenic.
Připravujeme pro vás koncept několika stánků s top strop ugadnskými úlovky. A nejen to. Místní, již zběhlí, farmáři vytáhnou esa ze svých lacláčů a kromě porce pořádný exotiky se budete moci stmelit chutí grilovaných banánů a ananasů, avokádových parádiček, potěšit receptorky africkými smoothie a čerstvou třtinovou šťávou. Nebo třitinou s rumem? Posezení bude!
Jednoznačně můžete počítat s naším standardním sortimentem. Pro opáčko: jackfruití mamlásci, avokáda jaká svět neviděl, medově sladká manga, mučenky, papáje, ready to eat ananasy (za to ručíme všemi prsty), červené dračí ovoce, duriany, cukrovou třtinu, africké hlízy jako maniok či taro kořen, sluncem sušené ovoce, oříšky, vanilka, koření ze Zanzibaru, kakaové boby a mnoho dalších specialit, které si vás omotají kolem prstu. Na pořád!
14. 4. 2018, Praha
Exoti všeho druhu a vopičáci na stromech!
Naposledy jsme vytvořili pořádnou smečku, která by se do ugandských pralesů ani nevtěsnala. Party hard. Řekli jsme si tedy, že tentokrát to chce fakt něco! V Praze jsme pro vás tudíž ulovili místečko, které dozajista ocení nejen ti z vás s kalustrofobickými sklony – Heřmaňák (pzn. krásné náměstí s tradičním farmářským trhem na Praze 7). Bez pochyby se tam vejde každá spřízněná duše naší africké tvorby, a s pomocí všech Vesmírů, bez front a tlačenic.
Připravujeme pro vás koncept několika stánků s top strop ugadnskými úlovky. A nejen to. Místní, již zběhlí, farmáři vytáhnou esa ze svých lacláčů a kromě porce pořádný exotiky se budete moci stmelit chutí grilovaných banánů a ananasů, avokádových parádiček, potěšit receptorky africkými smoothie a čerstvou třtinovou šťávou. Nebo třitinou s rumem? Posezení bude!
Jednoznačně můžete počítat s naším standardním sortimentem. Pro opáčko: jackfruití mamlásci, avokáda jaká svět neviděl, medově sladká manga, mučenky, papáje, ready to eat ananasy (za to ručíme všemi prsty), červené dračí ovoce, duriany, cukrovou třtinu, africké hlízy jako maniok či taro kořen, sluncem sušené ovoce, oříšky, vanilka, koření ze Zanzibaru, kakaové boby a mnoho dalších specialit, které si vás omotají kolem prstu. Na pořád!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
2. KURZ: raw odlehčené dezerty
https://www.facebook.com/events/509526052782464/
20. květen, Brno
Na kurzu se společně naučíme úžasné dezerty v jejich odlehčené verzi. Bez klasického cukru, vajec a mléka.
Naopak na jejich výrobu použijeme kokosovou a jablečnou mouku, dužinu z mladého kokosu, nepražené kakao, nebo např. irský mech. Naučíme se, jak správně s těmito surovinami pracovat, kde je sehnat a kde všude je použít.
Co si společně vytvoříme?
- čokoládové tartaletky
- švestkovo-makový koláč se skořicovou drobenkou
- avokádovo-malinovou čokoládovou pěnu
- medovník
- jablečný štrůdl
Místo kurzu: Therapies, Zelný trh 11, Brno, 2. Patro
Délka kurzu: 6 hodin
Cena kurzu: 1500,-
20. květen, Brno
Na kurzu se společně naučíme úžasné dezerty v jejich odlehčené verzi. Bez klasického cukru, vajec a mléka.
Naopak na jejich výrobu použijeme kokosovou a jablečnou mouku, dužinu z mladého kokosu, nepražené kakao, nebo např. irský mech. Naučíme se, jak správně s těmito surovinami pracovat, kde je sehnat a kde všude je použít.
Co si společně vytvoříme?
- čokoládové tartaletky
- švestkovo-makový koláč se skořicovou drobenkou
- avokádovo-malinovou čokoládovou pěnu
- medovník
- jablečný štrůdl
Místo kurzu: Therapies, Zelný trh 11, Brno, 2. Patro
Délka kurzu: 6 hodin
Cena kurzu: 1500,-
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
RAW večeře Jičín
https://www.facebook.com/events/117997862402823/
Čtvrtek 10. května, Zámecká zahrada v Jičíně
Srdečně zvu všechny příznivce zdravého životního stylu ke společné večeři a nevázané konverzaci pod širým nebem.
Přineste si podle vlasní chuti nejlépe čerstvé zralé ovoce, zeleninu, oříšky, semínka, koktejl, nebo džus - vše z tepelně nezpracovaných surovin, jídlo plné enzymů, vitamínů a dalších živých látek.
Čtvrtek 10. května, Zámecká zahrada v Jičíně
Srdečně zvu všechny příznivce zdravého životního stylu ke společné večeři a nevázané konverzaci pod širým nebem.
Přineste si podle vlasní chuti nejlépe čerstvé zralé ovoce, zeleninu, oříšky, semínka, koktejl, nebo džus - vše z tepelně nezpracovaných surovin, jídlo plné enzymů, vitamínů a dalších živých látek.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak na dešťovku - kutilsky i přes dotace (seminář)
https://www.facebook.com/events/444139692664883/
26.-27. května, Centrum Veronika Hostětín
Chcete se setkat s někým, kdo má přehled o možnostech, dotacích a technologiích pro využití dešťové vody a hledat společně řešení pro váš dům?
Témata:
• Jak (a proč) zachytit dešťovou vodu nejenom na zahradě ale i v bytě na balkóně
• Zásady pro využívání dešťovky
• Hospodaření s vodou dříve a dnes
• Jak se sucha v ČR vyvíjí z pohledu: minulost, současnost, budoucnost
• Modrá úsporám - jak na dotace na dešťovou vodu
• Praktické ukázky - kompostovací toalety a exkurze - opatření pro úsporu vody realizované v Hostětíně
• Technická řešení, jak v praxi sbírat a využívat dešťové příp. i odpadní recyklované vody v domácnosti.
• Rozbory dešťových vod (lze přinést vzorek)
26.-27. května, Centrum Veronika Hostětín
Chcete se setkat s někým, kdo má přehled o možnostech, dotacích a technologiích pro využití dešťové vody a hledat společně řešení pro váš dům?
Témata:
• Jak (a proč) zachytit dešťovou vodu nejenom na zahradě ale i v bytě na balkóně
• Zásady pro využívání dešťovky
• Hospodaření s vodou dříve a dnes
• Jak se sucha v ČR vyvíjí z pohledu: minulost, současnost, budoucnost
• Modrá úsporám - jak na dotace na dešťovou vodu
• Praktické ukázky - kompostovací toalety a exkurze - opatření pro úsporu vody realizované v Hostětíně
• Technická řešení, jak v praxi sbírat a využívat dešťové příp. i odpadní recyklované vody v domácnosti.
• Rozbory dešťových vod (lze přinést vzorek)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jak začít s raw food
https://www.facebook.com/events/1885706811473733/
13. května, Praha
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás Missue naučí vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jak dřív
Kurz proběhne v PRAZE 
Tento kurz jsme společně s Missue namyslely tak, abychom vám ukázaly, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
13. května, Praha
Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás Missue naučí vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jak dřív


Tento kurz jsme společně s Missue namyslely tak, abychom vám ukázaly, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu