A Ty osel .. mas zase Janku periodickou tydenni propustku z blazince ?Ozeki píše:Rude pravo - Pravo - Novinky? To jsou loupeznici
Ze jsi sem zase zavital osvitit nas svymi dobroserskymi moudry ))) ..
Moderátor: hugo
A Ty osel .. mas zase Janku periodickou tydenni propustku z blazince ?Ozeki píše:Rude pravo - Pravo - Novinky? To jsou loupeznici
Pavle, Cefee, pánové. Mám dojem, že si nerozumíme. Vy jste nabyli dojmu, že se dožaduji u Pavla diskuse? Tak to ale není. Pod Pavlův post jsem hodil svůj postřeh o "tlamohubě" pro kohokoli koho to zaujme. Rozsévám semínka. Které se ujme není má věc. Nezapomínejte, že jsme na veřejném prostoru. To ty Pavle jsi se mnou začal vykecávat a vyptávat se. Já jen ze slušnosti odpovídal. Určitě Tě nechci zdržovat. Můj návrh jít sem znamenal jen to, jít sem, protože to sem patří a nic víc. Nevidím jediný důvod proč bychom měli dělat kecárnu z tematického topicu. A také nevidím jediný důvod proč by Tě Pavle mělo omezit před žáky jestli nebudeš psát tam ale zde. Tudíž tato:
poznámka postrádá smysl.
Ladiči Tvé příspěvky byly smazané v rámci redukce rozsáhlejší části diskuze, která byla off topic (ne kvůli porušování pravidel fóra - za to se uděluje ban). Na fóru průběžně odmazávám části, které se buď odchylují od tématu (a nejsou vhodné k přesunu jinam) nebo pokud se jedná o volnou kecárnu. To co bylo třeba tak si diskutníci sdělili, pro budoucí návštěvníky to nemá hodnotu a jen by to znepřehledňovalo dostupnost důležitých informací na fóru. (to bylo vidět na vláknu Freestyle, které dosáhlo takové délky, že tohle rozhodně není nikdo schopný pročítat a proto musí být průběžně čištěné, ať zbytečně nepřekáží ve vyhledávání).
Chichichi, Ahoj Indicie. Neboj, už jsem řekl co jsem chtěl. Otravovat nebudu. I když... jsme přeci ve freestylu a tak snad trochu chaosu nikomu neublíží. Od Pandy by mi stačilo jediné slůvko do PM když už jsem se ozval a bylo by vyřešeno. Ale už se v tom hrabat nebudu.
Nerad kazim ufologicke veseli, ale to "neco co sestrelilo meteorit" je omyl, kachna. Porovnej si pohyb "objektu" s pohybem smouhy na skle, co je kousek nad ni, jsou presne synchronni. To neni objekt, to je lom svetla ve skrabanci na skle auta.cepheus píše: ↑pát úno 16, 2018 13:07Kdyz uz jsme ve freestyle, (tohe pry ted uz taky smejdi zacali nekde blokovat) :
http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/12151-ru ... y-meteorit
Krystalove jeskyne (muzeum) v Athertonu, severni Australie
Parada:)) .
Jo jo, tak. Take by se mi libilo vedet, ze jsme pod dohledem vyssi rozumne rasy. Ale jaksi uz zacinam mit dojem, ze si v tom sajrajtu slapeme sami za sebe.cepheus píše: ↑pát úno 16, 2018 19:06Jasne, zapomnel jsem dopsat "pokud neni fake, ci mylka" .. ale hezky by se na to koukalo, vedet, ze Nekdo(Neco) "dozoruje" nad nasimy prusery ci preslapy, vid )))
Nejaci ti povereni "guardians angels":))) .
Ono s temi ufo je to vubec osemetny, jako neopodstatnenemu veseli z nich urcite nepropadam:)), nechavam to jen nadale otevrene, co my vime:) ..
Kdyby jsme byli až tak "šikovní", třeba existuje Slartibartfast a jeho banda stavitelů planet... a pojedeme po restatru dál s novou planetou Ale přecijen bych na to radši nesázela
jj, bingo ) je to ze Stopaře
kosmos - nekonečnýPavelM píše: ↑ned úno 18, 2018 12:02Když už se tady pouštíte na tento velice tenký led dávných filozofií, tak najděte rozdíl mezi vesmírem a kosmem:) Co je vesmír? A co je kosmos?
Help: Proč nazývám svoje zeměděltví Kosmické a ne Vesmírné? Proč kosmonaut létá do vesmíru? Proč nelétá vemířan do kosmu? )))))))