Akademie Soběstačnosti vás zve na přednášku Jak jíst zdravě, rovnovážně a soběstačně v prostorách Creative Gate
ZAMYŠLENÍ NAD JÍDLEM A ZDRAVÍM Z POHLEDU SOBĚSTAČNOSTI - Ing. Vlasta Hlinková, Lifefood
Raw veganství a wild raw veganství. Teorie, osobní zkušenosti, ukázka
přípravy raw food (syrové stravy) spojená s ochutnávkou.
Vlasta Hlinková je tvůrkyní RAW pokrmů ve firmě LIFE FOOD, což jsou
pokrmy, které usnadňují přechod na vitariánské stravování.
http://www.lifefood.cz
TRVALE UDRŽITELNÁ STRAVA - Stanislav Miler
Vliv produkce potravin na naše životní prostředí. Jídlo ve světě.
Zkušenosti s vegetariánskou, veganskou a živou stravou.
Stanislav Miler řadu let cestoval a dokumetoval život lidí v různých
zemích a vliv současné civilizace na životní prostředí. Jeho snahou je
své zkušenosti a informace o cestách vedoucích k rovnováze předávat
dále.
http://www.ekocesty.info
Těšíme se na setkání s Vámi!
7.11. 2012
18-21 hod.
Creative Gate - Akademie Soběstačnosti
Jindřišská 5, Praha 1
http://www.akademie-sobestacnosti.cz
Vstupné 350,-
Jak jíst zdravě, rovnovážně a soběstačně 7.11.
Moderátor: hugo
Re: Jak jíst zdravě, rovnovážně a soběstačně 7.11.
kto tam pojde spyatajte sa ich ako planeta prezije ked kazdy clovek na zemi bude jest denne 30 bananov
5 2 8