Co právě jíte?
Moderátor: hugo
http://internetovy-obchod.msbox.cz/rudl ... -dp-41632/Tereza píše:pojedu s rudlikem..
„Jde o to, Fletchere, že se svá omezení snažíme překonávat postupně, v určitém řádu. Prolétávání skálou přijde na řadu až někdy později.“
ráno a dopoledne: půl kila malých švestek, půl kila velkých, jedno jablko, jeden banán, půl pomeranče, tři lžičky musli s ovocem (po klukovi co nesnědl), pak polevku (vařenou z droždí) a další trochu vařeniny a pak zeleninu, zase zeleninu a zase.. pak jsem dostal k 34. narozeninám kokos, tak jsem ho hned zdlábl, pak trénink hodku a půl (šlo mi to), pak kvašené zelí vlastní výroby a spoustu ořechů a sýr (údajně kvalitní) a hlavně a proto to tu pracně píšu: LITR nepasterizovaného vína - což mi způsobilo velmi dobrou náladu. Už dlouho jsem takto nepil a je to zajímavé
Nevědomost je tak lehká!
mě to samotné také moc nejede, ale mám kamarádku, která to samotné miluje a jen přikusuje med a její malý klučík také.
Mě to chutná rozemleté v mlýnku na kávu se lnem a mákem. Potom vyndam přidám trochu lněného oleje zamíchám a jím s medem.
Myslím, že bude dobrý recept s boby se sezamem, banánem a medem (voda trochu?) a umixovat v mixéru, na ten se chystám, ale ještě jsem neudělala.
Jak to člověk rozemele v tom mlýnku, tak už to voní jako čokoláda.
Mě to chutná rozemleté v mlýnku na kávu se lnem a mákem. Potom vyndam přidám trochu lněného oleje zamíchám a jím s medem.
Myslím, že bude dobrý recept s boby se sezamem, banánem a medem (voda trochu?) a umixovat v mixéru, na ten se chystám, ale ještě jsem neudělala.
Jak to člověk rozemele v tom mlýnku, tak už to voní jako čokoláda.
- Pepík Ševců
- Příspěvky: 523
- Registrován: stř pro 14, 2005 9:47
na sluníčku by mu to obydlely masařky.člověk píše:[a jak to baštíš ? To nějak meleč nebo co ? Koření ? Zkoušel jsi to sušit na sluníčku ?
Bože, dej mi sílu, abych změnil to, co změnit můžu.
Dej mi trpělivost, abych snášel to, co změnit nemůžu a
dej mi moudrost, abych to dokázal rozlišit.
(G.K.Chesterton)
Dej mi trpělivost, abych snášel to, co změnit nemůžu a
dej mi moudrost, abych to dokázal rozlišit.
(G.K.Chesterton)
- Pepík Ševců
- Příspěvky: 523
- Registrován: stř pro 14, 2005 9:47
Nesušil jsem to, nařezal nožem a zbaštil se syrovým vajíčkem. Ale to bylo jen popíchnutí, nechci tu nikoho znechucovat.člověk píše: a jak to baštíš ? To nějak meleč nebo co ? Koření ? Zkoušel jsi to sušit na sluníčku ?
PŠ
To Sluník: vosy a masařky mi na sluníčku spapaly blumy skoro ultrarejp a pěkně mne naštvaly.
Nesušil jsem to, nařezal nožem a zbaštil se syrovým vajíčkem. Ale to bylo jen popíchnutí, nechci tu nikoho znechucovat.Pepík Ševců píše:člověk píše: a jak to baštíš ? To nějak meleč nebo co ? Koření ? Zkoušel jsi to sušit na sluníčku ?
PŠ
no mě určitě neznechucuješ,jez co chceš,to je tvoje věc.Jen mě zajímalo,jestli to koušeš jako v celku , bez soli a koření to asi musí bejt bez chuti,nebo to nějak chutná ?Jak to dlouho trávíš ? Prý se syrový tráví líp než vařený,ale určitě záleží na tom jestli k tomu jíš nějaký pečivo.Jíš to samotný ? Jak to jíš často a máš k tomu jenom důvod jako že se to prodává v krámě ? Myslím,jestli bys to jedl,kdybys to měl ulovit,podřezat,vykrvit,vyvrhnout,stáhnout z kůže atd.,nebo bysis raděj utrh jabko ?
Tady si někdo pochutnává na tataráčku...Pepík Ševců píše:Nesušil jsem to, nařezal nožem a zbaštil se syrovým vajíčkem. Ale to bylo jen popíchnutí, nechci tu nikoho znechucovat.člověk píše: a jak to baštíš ? To nějak meleč nebo co ? Koření ? Zkoušel jsi to sušit na sluníčku ?
PŠ
To Sluník: vosy a masařky mi na sluníčku spapaly blumy skoro ultrarejp a pěkně mne naštvaly.
Tvx, prosím ťa, ako postupuješ? Usušíš rajčinky a po vrstvách ich prelievaš olivovým olejom? Treba to skladovať v chladničke? Asi by som tiež nejaké ešte nasušila. Mužovi veľmi chutia, ale doma som to ešte nepripravovala.tvx píše:na Haveláku maj skvěý rajčata tak si sušíme na zimu, jojo, to je skvost, naložený sušený rajčata v oleji...
pokusuju, preventivněto mam v lednici a vydržela mi první várka asi 3 měsíce.
usušimdo takovýho gumosucha a pak nasypu s česnekemabazalkou doláhvea zaliju plejem, toť vše...
suchost dělám podle chuti a chtění doby skladování, když se to zalije olejem tak to nemusí být suché jako troud...
usušimdo takovýho gumosucha a pak nasypu s česnekemabazalkou doláhvea zaliju plejem, toť vše...
suchost dělám podle chuti a chtění doby skladování, když se to zalije olejem tak to nemusí být suché jako troud...
"Nezdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu."
I.V.Mičurin
I.V.Mičurin
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já se hlásímHonza píše:to se ti to pak blbě drží ne a při loupání se hmota nahoře komprimuje a vůbec..
¨
zakládám klan špičkařů - kdo se přidá?
PS: vopice patří k nám, Ty to loupou od špičky
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu