Plzeň
Moderátor: hugo
Re: Plzeň
Myslím, že se někdy sejdem. Teď Plzní jen profrčím - směr Praha, ani se tam nezastavuju, ale prosinec by mohl být velmi reálný. Tak by bylo fajn popřemýšlet o nějakém datumu v prosinci. Dalo by se dát spicha v Plaze u juicového baru....
Re: Plzeň
Tak to mě těší, že sem taky holky někdy zamíříte Urče bychom se mohli domluvit Já tu bydlím od narození... Na autobusovém nádraží vystupuji každý den, když jezdím ze školy a dost časo se právě stavuju v Plaze na džusík
Až se naučíš hladit zraněnou dlaní,smát se když slzy tečou a rozdávat všechno a neztratit nic,pak poznáš,jak je život krásný a krásné je žít..
- Katarína
- Příspěvky: 2190
- Registrován: čtv úno 26, 2004 12:15
- Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plzeň
Jej, Jista, Teba som tu davno nevidela. Si este v Anglicku, nie?
Čím väčšia spotreba mlieka a vajec, tým viac zvierat odsúdených na smrť pod nožom. A zvyčajne aj na utrpenie počas života.
Re: Plzeň
Opravdu ?:)Jista píše:Vetsinou jo,ale otazka byla zda je tu nekdo z Plzne...no a ted tu i jsem.
Až se naučíš hladit zraněnou dlaní,smát se když slzy tečou a rozdávat všechno a neztratit nic,pak poznáš,jak je život krásný a krásné je žít..
Re: Plzeň
No bohužel nevím, ale ráda bych jím byla já ... Do takové věci by mi nebylo líto peníze vložit ... Ale bůh ví, co se naskytne, 5 let je ještě dlouhá doba ... A jak si to představuješ ? Bar jako třeba "sendviče", džusy, saláty, rostlinná mléka, raw sladkosti,atd. ? Myslíš, že by se lidi chytli ? Už jsem si o něčem takovém snila, ale je riziko vložit do něčeho takového peníze, když nevíš, jestli se to chytí Ale myslím, že když do toho dá člověk dostatek sil, naděje a lásky, dokáže to dobře podat, nabídnout a prodat, tak za tím lidi vždy rádi půjdou...Jista píše:Zatim nemam moc penez,tak to mam do pristi petiletky,az se budu chtit usadit.mozna treba sezenu nejakeho mecenase. nevis o nekom?
Až se naučíš hladit zraněnou dlaní,smát se když slzy tečou a rozdávat všechno a neztratit nic,pak poznáš,jak je život krásný a krásné je žít..
Re: Plzeň
Pokud to opravdu bude a laskou,niceho bych se nebal,ani toho risku.Bez lasky,za vidinou "bussinessu"bych se asi bal.
Ja na to chci setrit az se usadim,protoze pokud si polozim otazku..jakou praci chci stravit zbytek zivota,tak je vse jasne.Jsem kuchar,mimochodem.
A do neceho takoveho se nebojim investovat.
Ja mam myslenku postavit to hlavne na koktejlech z ovoce delanych na objednavku,mam angel juicer a kvalita stav z angela je neprosto nesrovnatelna s necim jinym co se pouziva v komercni vyrobe dzusu,i kdyz je to pomalejsi.
Dalsi vec co bych rad udelal je to,ze si z Afriky,z Ghany zajistim hodne levny zdroj kakaovych bobu,a chtel bych delat hodne dobrot z prave cokolady,od zmrzlinovych poharu,cokolad,pres ruzne kremy,a jine dobrutky.
A dalsim esem na ktere bych vsadil je vyroba raw koziho syra,jogurtu,tvarohu,atd.kde ale netusim jeste jak je to s hygienou a za jakych okolnosti to projde.
no a k tomu nejake zeleninove salatky,susenky,suseny chleb,atd.
pro zacatek neco mensiho,jen bar,par stolku.
vyhodou je ze neni treba investovat do kuchyne jako kdyz se otevira restaurace.
a pokud by to potom bylo narocnejsi nez si myslim tak se to da delat v pojizdnem stanku,pro zacatek a jezdit po ruznych akcich,festivalech,u nas i treba v Uk,kde jich je mraky.
urcite bych uvital nekoho kdo by do toho chtel jit taky,ale je to ted opravdu hlavne otazka penez,a ty musim nejdriv vydelat.ale v Uk to jde dobre.tak uvidime.
Ja na to chci setrit az se usadim,protoze pokud si polozim otazku..jakou praci chci stravit zbytek zivota,tak je vse jasne.Jsem kuchar,mimochodem.
A do neceho takoveho se nebojim investovat.
Ja mam myslenku postavit to hlavne na koktejlech z ovoce delanych na objednavku,mam angel juicer a kvalita stav z angela je neprosto nesrovnatelna s necim jinym co se pouziva v komercni vyrobe dzusu,i kdyz je to pomalejsi.
Dalsi vec co bych rad udelal je to,ze si z Afriky,z Ghany zajistim hodne levny zdroj kakaovych bobu,a chtel bych delat hodne dobrot z prave cokolady,od zmrzlinovych poharu,cokolad,pres ruzne kremy,a jine dobrutky.
A dalsim esem na ktere bych vsadil je vyroba raw koziho syra,jogurtu,tvarohu,atd.kde ale netusim jeste jak je to s hygienou a za jakych okolnosti to projde.
no a k tomu nejake zeleninove salatky,susenky,suseny chleb,atd.
pro zacatek neco mensiho,jen bar,par stolku.
vyhodou je ze neni treba investovat do kuchyne jako kdyz se otevira restaurace.
a pokud by to potom bylo narocnejsi nez si myslim tak se to da delat v pojizdnem stanku,pro zacatek a jezdit po ruznych akcich,festivalech,u nas i treba v Uk,kde jich je mraky.
urcite bych uvital nekoho kdo by do toho chtel jit taky,ale je to ted opravdu hlavne otazka penez,a ty musim nejdriv vydelat.ale v Uk to jde dobre.tak uvidime.
Go Raw
Re: Plzeň
to je hezky. chybi to vsude v evrope si myslim. nerada to rikam, ale v us maj ruzny druhy raw obchudku, baru, na kazdym rohu si muzes koupit zelenej dzusik, kterej ti odstavi podle tvych pozadavku. jsou to holt obchodnici. tady v uk jsem narazila na jedinej 'stanek' v obchodnim centru, smoothie bar, kde stavi z ovoce. aspon neco.Jista píše:Pokud to opravdu bude a laskou,niceho bych se nebal,ani toho risku.Bez lasky,za vidinou "bussinessu"bych se asi bal.
Ja na to chci setrit az se usadim,protoze pokud si polozim otazku..jakou praci chci stravit zbytek zivota,tak je vse jasne.Jsem kuchar,mimochodem.
A do neceho takoveho se nebojim investovat.
Ja mam myslenku postavit to hlavne na koktejlech z ovoce delanych na objednavku,mam angel juicer a kvalita stav z angela je neprosto nesrovnatelna s necim jinym co se pouziva v komercni vyrobe dzusu,i kdyz je to pomalejsi.
Dalsi vec co bych rad udelal je to,ze si z Afriky,z Ghany zajistim hodne levny zdroj kakaovych bobu,a chtel bych delat hodne dobrot z prave cokolady,od zmrzlinovych poharu,cokolad,pres ruzne kremy,a jine dobrutky.
A dalsim esem na ktere bych vsadil je vyroba raw koziho syra,jogurtu,tvarohu,atd.kde ale netusim jeste jak je to s hygienou a za jakych okolnosti to projde.
no a k tomu nejake zeleninove salatky,susenky,suseny chleb,atd.
pro zacatek neco mensiho,jen bar,par stolku.
vyhodou je ze neni treba investovat do kuchyne jako kdyz se otevira restaurace.
a pokud by to potom bylo narocnejsi nez si myslim tak se to da delat v pojizdnem stanku,pro zacatek a jezdit po ruznych akcich,festivalech,u nas i treba v Uk,kde jich je mraky.
urcite bych uvital nekoho kdo by do toho chtel jit taky,ale je to ted opravdu hlavne otazka penez,a ty musim nejdriv vydelat.ale v Uk to jde dobre.tak uvidime.
- Katarína
- Příspěvky: 2190
- Registrován: čtv úno 26, 2004 12:15
- Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plzeň
V Argentine sice nie, ale v kazdej restike a bare maju v ponuke cerstve stavy roznych druhov.
Čím väčšia spotreba mlieka a vajec, tým viac zvierat odsúdených na smrť pod nožom. A zvyčajne aj na utrpenie počas života.
Re: Plzeň
To mas Jisto myslim vyborny napad.
Ono v evrope neni raw styl zatim tak dobre znamej jako v US. A kdyz uz se nekde objevi nejakej smoothie stanek tak jsou tam veci predrazene. Napr. ja ackoliv priznivce raw si nic takoveho nekupuju prave kvuli cene. A nejhorsi restaurace z pohledu cena/kvalita kterou jsem tu zatim navstivil byla prave ta vitarianska.
Ono v evrope neni raw styl zatim tak dobre znamej jako v US. A kdyz uz se nekde objevi nejakej smoothie stanek tak jsou tam veci predrazene. Napr. ja ackoliv priznivce raw si nic takoveho nekupuju prave kvuli cene. A nejhorsi restaurace z pohledu cena/kvalita kterou jsem tu zatim navstivil byla prave ta vitarianska.
Re: Plzeň
Ja verim na bohatnuti pomalu a jiste,a tak bych dal prednost lidovejsim cenam.je to desne predrazene.v Uk napriklad je vyrobni cena 1 dc pomerancove stavy asi 3 kc,prodejni je 28 kc.Coz je ulet.v Cechach je to skoro totez,20 kc.
Tak ja vidim uspech v nizke cene stav,kvalita snad bude zachovana,pokud budu mit svuj kozi syr,a neco dovazet sam ,tak se na tom da vydelat.
planuju neco malinkeho zkusit v Indii nebo Nepalu na zkousku,protoze tam je naklad minimalni,prostor na bar je za babku,a nikdo tam neresi zadnou hygienu.a turistu je tam dost.a super moznosti...levne ovoce,zelene kokosy,kakao tam je snad take.jen sklenka dzusu stoji 15 kc,ale to neni tak spatny.na to se tesim,da se tam za par tisic udelat peknej bar.
A co je lepsiho v tropickem horku nez raw bar?
Za 14 dni vyrazim...
Tak ja vidim uspech v nizke cene stav,kvalita snad bude zachovana,pokud budu mit svuj kozi syr,a neco dovazet sam ,tak se na tom da vydelat.
planuju neco malinkeho zkusit v Indii nebo Nepalu na zkousku,protoze tam je naklad minimalni,prostor na bar je za babku,a nikdo tam neresi zadnou hygienu.a turistu je tam dost.a super moznosti...levne ovoce,zelene kokosy,kakao tam je snad take.jen sklenka dzusu stoji 15 kc,ale to neni tak spatny.na to se tesim,da se tam za par tisic udelat peknej bar.
A co je lepsiho v tropickem horku nez raw bar?
Za 14 dni vyrazim...
Go Raw
- Josef Benes
- Příspěvky: 62
- Registrován: úte říj 25, 2005 4:44
Re: Plzeň
jaaj, a nechybí vám zelená příroda? (viz téma o (sub-) tropiko krajinách)Josef Benes píše:Ahoj,
bydlíme v Plzni.
"Rather than trying to monitor your thoughts, we encourage you to simply pay attention to how you are feeling."
"Abraham"
"Abraham"