Akce, srazy, kurzy, atd.

Tady si pište co vám libo, jen to zařazujte.
Do Freestyle si pak pište úplně co vám libo a není v rozporu se zákonem.

Moderátor: hugo

Odpovědět
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Živě vegansky lahodně a slaně na kurzu s Missue

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/1095016063981920/

3. 6., Praha 7

Srdečně vás zvu na svůj další RAW vegan kurz.
Tentokrát bude zaměřen speciálně na slaná jídla, jako jsou živé sýry, samosy, závitky, granoly, pomazánky a thajský pad thai.
Na sladkém se v raw food dobře začíná, ale když nevíme, jak vytvořit dobrá slaná jídla, velmi rychle může naše nadšení zase opadnout.
Vše si vyzkoušíte sami vytvořit, tak, aby vám vše prošlo rukama a yli jste si jistí ;)

Tento kurz jsem vymyslela tak, abych vám ukázala, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4,5 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.

Kdy: 3.6. 2018
Začátek kurzu: 11:30 – 16:00 hod
Délka kurzu: 4,5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 11 osob
Cena: 1990 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít a co nesníte na místě, odnesete si s sebou domů)
Kde: Letenské náměstí 1, Praha 7
Kurz vede: Míša Missue
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Odlehčené raw dezerty s Černá jak noc

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/628637290816112/

23. 6., Ostrava

Lenka Skarupová, kterou možná znáte pod její blogerskou přezdívkou Černá jak noc (www.cernajaknoc.cz) , cestě za poznáním raw veganské stravy věnuje čtyři roky a téměř dva roky o všem píše blog cernajaknoc.cz. Přijďte se naučit něco nového, přijďte mlsat zdravě a bez výčitek!

Na kurzu se společně naučíte úžasné dezerty v jejich odlehčené verzi. A to bez klasického cukru, vajec a mléka. Naopak na jejich výrobu použijete kokosovou a jablečnou mouku, dužinu z mladého kokosu, nepražené kakao nebo např. irský mech. Naučíte se, jak správně s těmito surovinami pracovat, kde je sehnat a kde všude je použít.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Letní jógový víkend s živou stravou pro ženy

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/1031963236950693/

24.-26. srpna, Slapy

Víkend pro ženy s jógou, tancem a společně připravenou živou stravou tentokrát v nových a krásných prostorách ekologického centra Loutí nedaleko Slapské nádrže.

Program: cvičení jógy 3× denně, dechová cvičení, meditace, mlčení, tanec, sdílení v ženském kruhu a společná příprava raw food (3× denně).
Kdy: od pátku 24. 8. do neděle 26. 8. 2018
Cena: 2300 Kč při platbě do 31. května – early bird sleva 450 Kč! Platí při zaplacení celé částky.
Cena: 2750 Kč při pozdější platbě. Pro rezervaci místa je třeba uhradit předem zálohu 1000 Kč z této ceny.
Cena zahrnuje stravu a program výše. Ubytování není v ceně kurzu a platí se zvlášť majiteli po příjezdu, od 250 Kč za 1 noc. Přihlášky emailem, více zde http://jogasradhou.cz/index.php#vikendova-joga
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz RAW dorty

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/843585419172031/

16. 6., Bakov nad Jizerou

Tolerance ve spolupráci s Klubem U Nás doma pořádá další ze svých kurzů, tentokrát kurz RAW dorty.

Adresa: Chudoplesy 50, Bakov n. Jizerou
Termín: 16.6.2018, 9,00 - 17,00hodin
Cena: 1500,- Kč
Občerstvení zajištěno

Pro bližší informace volejte 777 918 949 nebo pište tolerance.tolerance@seznam.cz
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Tvarawhový sweet

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/189999301799435/

24. 6., Praha

Milí přátelé raw food, zveme Vás na velmi oblíbený MyRaw kurz nevaření "Tvarawhový sweet". Tradičně si na něm připravíme jablečný závin s tvarohem, tvarohovo makové koláče s povidly a tvarohovo čokoládový cheesecake s malinami a ovocný koláč s tvarohem.

Cena: 1600,- Kč. Rezervační poplatek 500,- Kč buď úhradou přímo v kavárně nebo na účet č. 191367090/0300, VS je termín kurzu 20180624 a do zprávy pro příjemce Vaše jméno. Doplatek 1100,- Kč je splatný před začátkem kurzu v hotovosti.

Kurz můžete jednoduše objednat na našem e-shopu nebo na mailu myraw@myraw.cz

Srdečně Vás zve lektorka Katarína Labudová a majitelka kavárny Mirka Malaníková
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Živě vegansky lahodně a slaně na kurzu s Missue

Příspěvek od hugo »

24. 6., Praha 7
https://www.facebook.com/events/1095016063981920/

Srdečně vás zvu na svůj další RAW vegan kurz.
Tentokrát bude zaměřen speciálně na slaná jídla, jako jsou živé sýry, samosy, závitky, granoly, pomazánky a thajský pad thai.
Na sladkém se v raw food dobře začíná, ale když nevíme, jak vytvořit dobrá slaná jídla, velmi rychle může naše nadšení zase opadnout.
Vše si vyzkoušíte sami vytvořit, tak, aby vám vše prošlo rukama a yli jste si jistí ;)

Tento kurz jsem vymyslela tak, abych vám ukázala, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4,5 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Akce, srazy, kurzy, atd.

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/471950849933018/

4. 7. 17:00, Petřínské sady

Zdravíme všechny rawfoodisty :-)

Jsou zralé višně na Petříně, tak je ideální možnost se sejít doma na stromě, dobře se najíst, popovídat a trošku se pokochat krásnou vyhlídkou na naší zemi českou z Petřína.

Zváni jsou všichni zájemci o zdravé stravování a zdravý životní styl. Pozvěte své přátelé, případně další raw jídlo s sebou.
Sraz je v cca půlce kopce pod višněma kousek od lanovky, případné nejasnosti na tel: 608 958 959.

Těší se na Vás správce skupiny Karel a náš raw tým!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Akce, srazy, kurzy, atd.

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/893052627549297/

9. září 2018, Praha-Rašínovo Nábřeží

7. pokračování Veggie Náplavky je tady :) a my vás na něj srdečně zveme ♥

A protože sedmička znamená symbolicky mj. i pohyb vpřed, nazvali jsme ji tentokrát podtitulem FUTURE. To proto, že veganská budoucnost se poměrně rychlým tempem blíží ;)
Víc a víc lidí zařazuje rostlinnou stravu a alternativy do svého jídelníčku pro své zdraví a jednoduše pro to, že se tak cítí lépe, energičtější a fit. Silným hybatelem veganské budoucnosti je také planeta a klimatické změny, ke kterým na ní dochází. FAO a podobné světové organizace už roky vydávají zprávy, kde navýšení rostlinné stravy doporučují jako trend budoucnosti jednoduše pro to, aby naše planeta vůbec přežila.
A co nás osobně těší nejvíc, je čím dál tím větší ohled lidí na zvířata, která jsou největší obětí konvenčního přístupu ke stravování. Výzkumy biologů a etologů z posledních let ukazují čím dál víc to, co empatií miliony lidí cítí přirozeně: že si zvířata plně uvědomují špatné zacházení a v chovech, transportech a na jatkách trpí.
A proto si podle nás zaslouží žít spokojeně bez toho, aby musela být produktem pro lidskou spotřebu.
O to víc, pokud už dnes víme, že tyto produkty lidskému zdraví neprospívají :)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Raw vegan kurz Sláva Kokosům

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/212227712733348/

29. 7., 11:30-16:00, Praha

Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás naučím vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jak dřív :) Kurz proběhne v PRAZE :)

Tento kurz je zaměřený speciálně na kokosy.
Kokosy mladé, které obsahují nutričně velmi hodnotnou vodu a jemnou dužinu, ze které se dají tvořit velké delikatesy, ale i hnědé tučné kokosy, které se budeme učit používat na všechny možné způsoby.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Vegan Burger Festival

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/404050910096341/

2. září, Praha

Jistě jste již ochutnali mnoho veganských burgerů.. ALE ..budete mít příležitost zjistit, kolik jste jich ještě neochutnali a jak rozmanité jsou.

Přijďte na první ročník veganského burger festivalu, podpořte svou účastí festival, který je směsí zábavy i podpory vybraného charitativního projektu, kterému bude věnováno 10% z celkové částky od stánkařů festivalu.

Vstupné je dobrovolné.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Víkendový pobyt pro ženy a děti s živou stravou a saunou

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/310150616219065/

5. 10. - 7. 10., Staré Hamry

VÍKENDOVÝ POBYT PRO ŽENY A DĚTI S ŽIVOU STRAVOU,

ranním cvičením čchi kungu, tancem, hudbou, poznáváním svého těla, jako zdroje energie a společnou přípravou jídla se sběrem divokých bylin.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Biodožínky 2018

Příspěvek od hugo »

http://www.biodozinky.cz/

9. září 2018, Beroun
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz MyRaw basic

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/253434245254859/
14. 9., 17:00, Zelný trh, Brno

Milí přátelé,
připravili jsme si pro Vás kurz "MyRaw basic" ;-). Je určen všem, kdo chtějí se zdravou stravou začít, ale neví jak a čím...Připravíme si společně vydatnou snídani, svačinku, oběd i večeři. Místo bude i na oblíbený dezert z MyRaw -snídaňový pohárek.
Naším milým hostem na tomto kurzu bude slečna Denisa, známá ze svého blogu FoodtherapybyDenisa :-).
Kurz objednávejte na našem e-shopu nebo na mailu brno@myraw.cz
Cena: 800,- Kč. Rezervační poplatek 500,- Kč buď úhradou přímo v bistru nebo na účet č. 191367090/0300, VS je termín kurzu 20180914 a do zprávy pro příjemce Vaše jméno. Doplatek 300,- Kč je splatný před začátkem kurzu v hotovosti.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurzy výroby raw cukroví v naší kuchyni

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/1254193114721349/

1. a 2. 12., Praha

V malé skupince (3–4 lidé) se naučíte, jak udělat vlastní zdravé cukroví, po kterém se budete cítit dobře, bude vás těšit ho jíst a nebudete po něm tloustnout. Otevřené jsou 2 termíny.

Kurz povede Radha Třešňáková, hlavní šéfkuchař Vařit či nevařit? :-) a autorka dvou úspěšných kuchařek 108 receptů a Zdravé cukroví.

Společně si vyrobíme a u dobrého kořeněného čaje ochutnáme:
  • perníčky a zázvorky
  • vosí hnízda, plněné ořechy a dortíčky s pekanem
  • linecká srdíčka a vanilkové rohlíčky
  • báječné kokosky
  • kořeněné pracny
  • ořechové kuličky s indonéskou vanilkou
  • skořenky s pravou cejlonskou skořicí
  • a další voňavé a zdravé dobroty
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Ochutnávka zdravých pamlsků

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/2271994103045710/

20. 11., Praha-Smíchov

Priatelia a kamaráti, pozývam Vás na ochutnávku zdravých pamlskov.

Budete mať možnosť ochutnať 4 najvymakanejšie dortíky od Sissi Raw, ktoré Vás katapultujú do sveta čistého pôžitku. Ovocné, ľahúčke, chrumkavé, krémové a nabité energiou.

Chcel som dosiahnuť mlsanie bez hriechu. Dortíky sú vyrobené bez použitia múky, bieleho cukru či vajec. Bez akéjkoľvek chémie. Miesto toho však kešu oriešky, pohanka, kakaové maslo či kokosový cukor. Budete sa cítiť ako znovuzrodení! :)

Budú sa teda podávať 4 polovičky každého dortíku a k tomu vynikajúci sendvič z domáceho celozrnného organického chlebu.

K tomu všetkému Vás prevediem krátkym procesom výroby a dozviete sa nové veci o zdravom a chutnom stravovaní.

Dortíky sú bezlepkové, raw-vegánske, bez laktózy a paleo. Sendvič je vegánsky.

Vstupné je len 200 Kč. Platba na mieste pred akciou.

Počet miest obmedzený - maximálne 15 ľudí.

Prihlasujte sa Iriške (majitelke Kamenného vesmíru) so SZ na facebook: Kamenný vesmír, prípadne na telefón: 603 164 979 alebo na email: irisi@kamennyvesmir.cz.

Tešíme sa na Vás :)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Vianočné RAW-vegan stretnutie

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/527575817711005/

19. 12. 2018
Raw Restauracia Bemba, Bratislava

Pozývame všetkých priateľov živej stravy na neformálne Vianočné stretnutie, ktoré sa uskutoční v reštaurácii Bemba v stredu 19. decembra o 17:30. Cieľom tejto akcie je spoznať sa s ľuďmi s podobným životným štýlom, vzájomne sa podeliť o naše skúsenosti a vytvoriť nové priateľstvá vrámci tejto komunity. Všetci sú vítaní: dlhoroční praktizujúci raw-vegáni, fruitariáni, ako aj ľudia len začínajúci alebo zaujímajúci sa o tento typ prirodzeného stravovania. Bemba je prvá raw reštaurácia na Slovensku, kde si každý môže vybrať zo širokej ponuky raw jedál to, čo mu najviac vyhovuje. Pre túto akciu nám šéfkuchári vedia pripraviť aj špeciálne vianočné menu.

Raw vianočné menu:
- Predjedlo
- Kapustnica
- Rybka
Cena: 15 eur (platí sa na mieste)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Raw food setkání

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/314250849183310/

14. prosince, Praha

Poprvé jsme se rozhodli uspořádat setkání na téma raw veganské stravy. Pokud jste příznivcem, zajímáte se nebo byste mohli jít příkladem, budeme rádi, pokud přijdete a přinesete s sebou něco na ochutnání (není podmínkou).

Program je otevřený - setkávání, hudbě, cvičení - výčet není úplný - program tvoříme společně :-).

Pro vstup do klubu prosím použijte nejníže uvedený zvonek s názvem klubu :)
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

RAW SAUNA & VEČEŘE

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/1835230729932640/

6. února, Praha

Srdečně zveme všechny příznivce raw food na další společné saunování a raw večeři v OC Nové Butovice.

Akce se koná 1km od Safrobio, kam ve středu zavážejí čerstvé ovoce a zeleninu.
V 17 hodin je sraz před freshbarem hned vedle Saunie a po sauně si společně můžeme vychutnat vlastní jídlo, nebo produkty freshbaru.
Adresa je OC Galerie Butovice, Radlická 117, 158 00 - Praha 5, www.saunia.cz .
Ručník a prostěradlo dostanete na místě.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz pripRAWy jidla

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/2162205160699463/

Havlíčkova 15, Praha 110 00

V soboty 16. 2. až 9. 3.od 16 hodin
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Planet Fest 2019

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/1216478725171611/

7. 4. 2019, 11:00-18:00, Náplavka, Praha

I letos vám chceme nabídnout k Veggie Náplavce další přídavek 😊 Tentokrát v podobě nového eventu For Planet. Chceme na něm přidat vám všem i našim novým návštěvníkům možnost dozvědět se i o dalších možnostech, jak chránit naši krásnou planetu.
Těšit se tedy můžete na další, trochu jiný koncept nového eventu realizovaného Vegan Fighter: na pražské Náplavce vás 7. dubna bude čekat vedle velkého vegan marketu, na které jste na našich akcích zvyklí, také několik zón s workshopy, poradenstvím a také tržištěm a doprovodným programem v oblastech Ekovýrobky a vychytávky, Zero Waste, Permakulturní a ekologické zemědělství, Přírodní stavitelství, Elektromobilita, Zelená Města a samozřejmostí bude Velká Vegan Zóna.
S For Planet chceme zahájit novou sérii událostí pro vás a pro naše nové návštěvníky a věříme, že se vám bude líbit. Protože součástí bude i v tomto případě také úžasná atmosféra a obrovské, živé setkání lidí, kteří chtějí žít ohleduplně k ostatním tvorům i planetě.
Těšíme se!
100% Vegan. For Planet.
By Vegan Figter´s Vegan Future Events.

[attachment]190407-PlanetFest.jpg[/attachment]
Přílohy
190407-PlanetFest.jpg
(360.95 KiB) Zatím ještě nestaženo
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Jak začít s RAW FOOD - Love of raw

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/1293180574162317/

27. 4., 11:30, Letenské náměstí 1, Praha

Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás Missue naučí vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jako dřív :) Kurz proběhne v PRAZE :)

Tento kurz jsme společně s Missue namyslely tak, abychom vám ukázaly, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.

Kdy: 27.4.2019
Začátek kurzu: 11:30 – 16:00 hod
Délka kurzu: 4,5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 10 osob
Cena: 2 222 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: Letenské náměstí 1, Praha 7
Kurz vede: Missue RAW FOOD (vyškolená lektorka Love of Raw receptů)

Cena: 2 222,- Kč

Dárky pro Vás:

3 RAW kuchařky Love of Raw v podobě e-booků ZDARMA
Sleva 1000,- Kč na kompletní ONLINE RAW KURZ (Love of Raw)
50 % sleva na Bali ebook – Nejlepší recepty z Bali RAW restauraci
10 % sleva na BIO kokosové produkty od MLADY KOKOS
7 % sleva na BIO a RAW potraviny VITALVIBE

Co na kurzu ochutnáte?

Nejlahodnější green smoothie
Mandlovou smetanu a banánový milkshake
Posvátné kokosové kakao s kořením
Krupicová kaše s máslem a kakaem
Čokoládový pudink
RAW pohanková granola s ovocem
RAW jablíčkový koláč
Hrášková polévka
RAW tatarka
Bali salát s dresinkem
Hořčicová pomazánka
Sýrová pomazánka
Česneková pomazánka
Cuketové špagety s boloniese omáčkou
RAW straciatella zmrzlina

Co se naučíte?

Jak si připravit rychlé RAW snídaně a svačiny
Základní vybavení kuchyně
Základní potraviny, které potřebuje pro každodenní použití
Jak si připravit smoothie a tipy na ty nejlepší smoothie
Nejlahodnější zelená smoothies
Jak si připravovat rostlinná a ořechová mléka, smetany, joguty, pudinky a másla
Snídaňové variance
Jak na omáčky, dresinky a zálivky
Jak na RAW pomazánky
Jak na výborné saláty
Máčení a klíčení, tipy a dobré rady
Jak si připravit RAW ovocné koláče za 5 minut
Jak připravit výborné RAW dezerty, koláče a dorty
Práce s čokoládou a výroba RAW pralinek
Jak správně kombinovat potraviny
Raw food na cestách, do práce, do školy
Jak uchovávat a skladovat potraviny a trvanlivost
Práce se superpotravinami a jejich ochutnávka
Kurz přípravy RAW zmrzlin
Kurz práce se superpotravinami
Jak si vybrat ten správný mixér, odštavnovač či susičku – rozdíly mezi nimi
Jak správně mixovat
Práce se spiralizérem
Příčiny zvýšené chuti k jídlu
Tipy a triky jak na večerní vlčí hlad
Nástrahy živé stravy
Jak,co a kde nakupovat
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Odšťavňováním k trvalému zdraví

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/2131964693508162/

24. 4., 17:00, České Budějovice

ČESKÉ BUDĚJOVICE | Přijďte na seminář, kde se dozvíte všechno o snadném a rychlém odšťavňování, míchání chutných kombinací nebo léčebných účincích šťáv!

Informace vám předají ti nejpovolanější: Milan Tripes, který rozumí odšťavňování víc než kdo jiný, a tým Eujuicers. Vstupenky si rezervujte předem nejpozději 23. 4. 2019. Rezervace na čísle 800110990 nebo v uvedeném odkazu.

PROGRAM

* Jak namíchat chutné kombinace do 10 minut?
* Jak vybrat ovoce a zeleninu pro snadné odšťavňování?
* Jak skladovat čerstvou šťávu do zásoby?
* Jaké konkrétní šťávy pít pro řešení letitých problémů a pro posílení imunity?
* Jak si Milan Tripes odšťavňováním zachránil život?

+ ochutnávka šťáv
+ možnost vyzkoušení odšťavňovačů účastníky
+ malý receptář od Milana jako dárek pro vás
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Výroba raw čokolády

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/západní ... 748229416/

2. června, Západní 38, 779 00 Olomouc

Milujete čokoládu?
Můžete si ji hravě vyrobit s námi.
Bez laktózy, bez rafinovaného cukru a bez zbytečné chemie.
Jen čistá chuť!

Společně si vyrobíme bílou a tmavou raw čokoládu. Domů si odnesete plná bříška nebo čokoládové figurky a recepty, abyste mohli dál vesele tvořit.

Těšíme se na vás!
190602-cokolada.jpg
(89.01 KiB) Zatím ještě nestaženo
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Raw food festival

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/315527652608704/

3. srpna 2019, 11:00-21:00
Plynární 1096/23, Praha 7, 15500 Praha

Svátek živé (raw) stravy - festival raw jídla, inspirativních přednášek a workshopů.

Přijďte a pochutnejte si na blažených chutích a vůních stravy, která léčí svou přirozenou podstatou.

Vydejte se cestou k vitálnějšímu životu!
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

JAK SE OTÁČET V RAW KUCHYNI 2020

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/1493163790853235/

2. 2. 2020, Praha

Letošní rok se nese ve znamení odllehčené stravy a zájmem a to co jíme, takže, hravě, kreativně a mlsně, ovšem smart a 💚
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Praha: Jak začít s RAW FOOD - Love of raw

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/499817970738336/

29. 2. 2020

Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, kde vás Missue naučí vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jako dřív :) Kurz proběhne v PRAZE :)

Tento kurz jsme společně s Missue namyslely tak, abychom vám ukázaly, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.

Kdy: 29.2.2020
Začátek kurzu: 11:30 – 16:00 hod
Délka kurzu: 4,5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 10 osob
Cena: 2 222 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít)
Kde: Alešova 441, Úvaly
Kurz vede: Missue RAW FOOD (vyškolená lektorka Love of Raw receptů)

Cena: 2 222,- Kč
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz RAW vegan jarní speciality s Missue

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/167168394696664/

28. 3. 2020

Srdečně vás zvu na svůj další RAW vegan kurz, který bude tentokrát zaměřen na jarní speciality, které nám v tomto období, kdy se vše probouzí a vše je plné života, může dodat velké množství vitaminů, enzymů a energie. Budeme tvořit speciality, jako jsou měkké živé chleby, plněné samosy, zeleninové piskles, probiotické jogurty a sýry, karbanátky a zálivky.
Na sladkém se v raw food dobře začíná, ale když nevíme, jak vytvořit dobrá slaná jídla, velmi rychle může naše nadšení zase opadnout.
Vše si vyzkoušíte sami vytvořit, tak, aby vám vše prošlo rukama a byli jste si jistí, jak doma začít ;)

Tento kurz jsem vymyslela tak, abych vám ukázala, jak zajímavá a lahodná, živá strava může být. Během 4,5 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.

Kdy: 28.3.2020
Začátek kurzu: 11:30 – 16:00 hod
Délka kurzu: 4,5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 9 osob
Cena: 2 200 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít a co nesníte na místě, odnesete si s sebou domů)
Kde: Alečova 441, Úvaly
Kurz vede: Míša Missue

Cena: 2 200,- Kč
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Veganfest 2020

Příspěvek od hugo »

„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz Raw vegan Dezerty s Missue

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/2731578303729784/

25. dubna 2020, 11:00-16:00, Úvaly

Chcete začít s živou stravou, ale nevíte jak na to? Rádi byste se naučili lahodné dezerty bez cukru, lepku, vajec a mléka?
Dopřejte si tento půldenní intenzivní workshop, zaměřený převážně na ŽIVÉ DEZERTY, kde vás naučím vše, co potřebujete vědět, abyste si živou stravu pravidelně zařadili do vašeho jídelníčku. Po tomto kurzu už totiž nebude nic, jak dřív :) Kurz proběhne v PRAZE :)

Tento kurz jsem vymyslela tak, abych vám ukázala, jak lehké, rychlé a jednoduché je jíst zdravěji, přirozeněji a živěji. Během 4,5 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
Mé pojetí dezertů je jednoduché.
Jsou hravé, barevné, esteticky krásné a chuťově dokonalé.
Ráda vám předám své zkušenosti a vlastní, originální receptury.

Kdy: 25.4.2020
Začátek kurzu: 11:00 – 16:00 hod
Délka kurzu: 5 hodin
Kapacita jednoho semináře: 8 osob
Cena: 2 200 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít a co nesníte, odnesete si s sebou v krabičkách :) )
Kde: Úvaly, Alešova 441

Cena: 2 200,- Kč

Dárky pro Vás:

10 % sleva na BIO kokosové produkty od MLADY KOKOS
7 % sleva na BIO a RAW potraviny VITALVIBE
Missue E-book Vánoční hostina, kuchařka plná receptů na cukroví a štědrovečerní hostinu ZDARMA
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Akce, srazy, kurzy, atd.

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/793023371181005/

7. 3. 2020 Praha

JAK SE OTÁČET V RAW KUCHYNI 2020

Letošní rok se nese ve znamení odllehčené stravy a zájmem a to co jíme, takže, hravě, kreativně a mlsně, ovšem smart a 💚

PROGRAM
A.
TROCHA TEORIE NIKOHO NEZABIJE, PRÁVÉ NAOPAK aneb principy raw food a směry živého stravování. Někdo jídlem léčí svoje neduhy, někdo upravuje svojí kondici, někdo to prostě miluje… Jak vypadá raw food dieta, jak si upravit váhu pode svých představ a jak jíst zdravé raw food, které prospívá tělu i duchu....a samozřejmé, jak pro sebe co nejvhodněji zařadit do svého jídelníčku vice živého jídla - Raw FOOD INSPIRACE
Způsoby přípravy živé stravy a okénko potravinoznalství 😄

B
PRAXE aneb mícháme, mixujeme, jíme
1. ZELENÁ JE GRUNT, zelená smoothies, zelené potraviny v jídelníčku, freshování, kdy fresh a kdy radějí smoothie...
2. RAW MLÉKA a jednoduché mléčné výrobky i fermentované, sladké, slané i sýry
3. SUPERSKVÉLÉ POLÉVKY a zeleninové smoothie bowls, slané koktejly ( i na cesty) v 5 minutách 💚
4.OBÉÉD, když waří raw shefky, symfonie nebo hip hop battle🤩, uvidíme. PS. Dejte nám vědět, co byste si dali
5. NAŠE RAW RUTINA, kde poodhalime, jak "to" funguje v naší denní realitě
6. SUPERPOTRAVINY, MICROBYLINKY, KLÍČKY i možnosti vlastního „pěstování“ v zimě, létě
7. RAW DETOX, chcete-li, jak rozumně pročistit tělo
8. MALÉ, ALE ZÀSSDNI FERMENTAČNI OKÉNKO
9. LETEM SVÉTEM MOUČNÍKY, koláče a jednoduché dortíky, kaše
10. POMAZÁNKY, HUMUSY, DIPY
11. JE LIBO NÉCO SLANÉHO – krekry, wrapy, chlebík…, chipsy
12. PŘÍSTROJE, vhodné vybavení, co je důležité a co si ohlídat, jak nejlépe pořídit a co ne😄
13. KDE A JAK NAKUPOVAT suroviny, aby byly kvalitní, čerstvé a dobré a jak nejlépe uchovat , praktiký průvodnce. A opét, čeho se určitě vyvarovat

A k tomu všemu velký bonus skripta KOMPLEXNI PRŮVODCE ŽIVOU STRAVOU s VELKÝM RECEPTÁŘEM, který obsahuje všechny recepty z tohoto kurzu a mnoho dalších 😄, raw pracovní verze🌱💚🌱s dalšími vhledy do tajů raw stravy a s fotkami 🤩přímo z vašeho workshopu

Přihlášení : labofraw108r@gmail.com
Tel. 702 903 683 903 683 Lucile
Vstupné: 3 900 Kč,
Speciální vstup 1+1 à 3 300 Kč (včetně všech surovin, celodenního jídla a jídla s sebou 😄 a Kompletních skript o živé stravě s VELKÝM RECEPTÁŘEM a fotoreportáží z workshopu)
Místo je rezervováno uhrazením zálohy 1000 Kč na č.ú.1466668023/0800
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Zdravě a chutně - Veggie inspirace pro začátečníky | Praha

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/465504127658374/

19. 2. 2020, Praha

Uvažujete o tom, že budete jíst méně masa? Potřebujete inspiraci a impulz začít? Máte strach, že nebudete mít co jíst nebo vám budou chybět důležité látky? Připravili jsme pro vás seminář, který bude zaměřen na nutriční vychytávky a praktické tipy s výživovou poradkyní Mgr. Pavlou Širokou. Také se můžete těšit na ochutnávky od milovnice veganské gastronomie a autorky našich e-booků Jany Hajrové.

Kdy: 19.2. od 18:00 - 21:00 hod. (17:40 - 17:55 hod. prezence účastníků)
Vstupné: 180 Kč (do 11.2.), poté 280 Kč, na seminář je nutné zakoupit si lístek 👉 www.bit.ly/2uac2Qp
Kde: Praha, Impact Hub, Drtinova 557/10, Praha 5 - Smíchov, 150 00
200219.jpg
(130.43 KiB) Zatím ještě nestaženo
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

KREATIVNĚ A SLADCE V RAW KUCHYNI

Příspěvek od hugo »

29. 2. 2020, Kavárna u Bosorky

https://www.facebook.com/events/2408892999409887/

Sladce, zdravě, cukr free, bez lepku i laktózy a BEZ CHEMIE i bez diet a přesto sladce, ZDRAVĚ

v kavárně u Bosorky

POZOR!!!
Krabičky s sebou, vše sami PŘIPRAVÍTE a VYTVOŘÍTE a také si odnesete domů. Pracovat budeme ve dvojicích, každá dvojice bude připravovat variantu s danými surovinami , např. 1. skupinka Božský mangový dortík a další mangový cheescake a v závěru se podělíme a vyměnime.Takže ochutnáte vše a spoustu si odnesete domů včetně receptů navíc.

Na co tedy můžete těšit?

Švestkový mini dortík
Jablečný závin v zimní výživnějši verzi a lehké letní variantě
Mangový dort s korpusem ze sezamového semínka a živou čokoládou
Mangový či jinak ovocný cheescake
Ořechové brownie
Hit posledních let zdravé lehce stravitelné fermentované moučniky ( cheescake, fermentované povidla ze sušeného ovoce. ..)
Luxusní kokosovo hruškové lívance a vynikající pohankovo banánové
Mandlové donuty
Lehké palačinky
Zdravé kaše, smoothie bowls, vynikající koktejly, kterého si zamilují i vaše děti
Čerstvá mléka plná vitamínů, antioxidantů, lahodné mandlové, calcium full makové, hlavně pro kluky i muže vynikající dýňové, zimní pohankový koktejl a mnoho dobrot z nich
Připravíme i light čerstvou mandlovou, kokosovou, ale i jablečnou mouku, které se vždy hodí

Lehké šlehačky i tvaroh bez laktózy

Ovocné knedlíky

Fermentované domácí limonády
Fantastické zmrzliny aneb zima není věčně
Naučíte se, jak využívat ve sladké kuchyni přirodni suroviny, které máte doslova na dosah.

Počet míst omezen, s přihlášením prosím neváhejte a pro bližší informace volejte
Lucille, mobil. 702 903 683 nebo pište na labofraw108r@gmail.com

Vstup: 1 300 Kč, který zahrnuje
celý program včetně všech živých surovin, VELKÉHO SLADKÉHO RECEPTÁŘE s mnoha recepty navíc a jídla s sebou ( co doma nesnite, možnost zmrazit) a zásadní informace, kde u vás nakoupit ty prověřené kvalitní suroviny, tak abyste na všem nemuseli zdlouhavě luštit přebaly.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz RAW vegan jarní speciality s Missue

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/2272411683062178/

Kdy: 29.3.2020
Začátek kurzu: 11:30 – 16:30 hod
Délka kurzu: 5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 9 osob
Cena: 2 200 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít a co nesníte na místě, odnesete si s sebou domů)
Kde: Alečova 441, Úvaly
Kurz vede: Míša Missue

Cena: 2 200,- Kč

Srdečně vás zvu na svůj další RAW vegan kurz, který bude tentokrát zaměřen na jarní speciality, které nám v tomto období, kdy se vše probouzí a vše je plné života, může dodat velké množství vitaminů, enzymů a energie. Budeme tvořit speciality, jako jsou měkké živé chleby, plněné samosy, zeleninové piskles, probiotické jogurty a sýry, karbanátky a zálivky.
Na sladkém se v raw food dobře začíná, ale když nevíme, jak vytvořit dobrá slaná jídla, velmi rychle může naše nadšení zase opadnout.
Vše si vyzkoušíte sami vytvořit, tak, aby vám vše prošlo rukama a byli jste si jistí, jak doma začít ;)

Tento kurz jsem vymyslela tak, abych vám ukázala, jak zajímavá a lahodná, živá strava může být. Během 4,5 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

JAK SE OTÁČET V RAW KUCHYNI s podtitulem Jaro 2020 aktuálné

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/206079997301925/

4. dubna 2020 v 10:00 až 17:00

Paralelní Polis, Dělnická 43, 170 00 Praha

JAK SE OTÁČET V RAW KUCHYNI 2020

Letošní rok se nese ve znamení odllehčené stravy a zájmem a to co jíme, takže, hravě, kreativně a mlsně, ovšem smart a 💚 podporme své zdraví a vitalitu

PROGRAM
A.
TROCHA TEORIE NIKOHO NEZABIJE, PRÁVÉ NAOPAK aneb principy raw food a směry živého stravování. Někdo jídlem léčí svoje neduhy, někdo upravuje svojí kondici, někdo to prostě miluje… Jak vypadá raw food dieta, jak si upravit váhu pode svých představ a jak jíst zdravé raw food, které prospívá tělu i duchu....a samozřejmé, jak pro sebe co nejvhodněji zařadit do svého jídelníčku vice živého jídla - Raw FOOD INSPIRACE
Způsoby přípravy živé stravy a velmi důlezité okénko potravinoznalství 😄 aneb co vas ve škole neučili

B
PRAXE aneb mícháme, mixujeme, jíme
1. ZELENÁ JE GRUNT, zelená smoothies, zelené potraviny v jídelníčku, freshování, kdy fresh a kdy radějí smoothie...
2. RAW MLÉKA a jednoduché mléčné výrobky i fermentované, sladké, slané i sýry
3. SUPERSKVÉLÉ POLÉVKY a zeleninové smoothie bowls, slané koktejly ( i na cesty) v 5 minutách 💚
4.OBÉÉD, když waří raw shefky, symfonie nebo hip hop battle🤩, uvidíme. PS. Dejte nám vědět, co byste si dali
5. NAŠE RAW RUTINA, kde poodhalime, jak "to" funguje v naší denní realitě
6. SUPERPOTRAVINY, MICROBYLINKY, KLÍČKY i možnosti vlastního „pěstování“ v zimě, létě
7. RAW DETOX, chcete-li, jak rozumně pročistit tělo
8. MALÉ, ALE ZÀSSDNI FERMENTAČNI OKÉNKO
9. LETEM SVÉTEM MOUČNÍKY, koláče a jednoduché dortíky, kaše
10. POMAZÁNKY, HUMUSY, DIPY
11. JE LIBO NÉCO SLANÉHO – krekry, wrapy, chlebík…, chipsy
12. PŘÍSTROJE, vhodné vybavení, co je důležité a co si ohlídat, jak nejlépe pořídit a co ne😄
13. KDE A JAK NAKUPOVAT !! velmi aktuální. Suroviny, aby byly kvalitní, čerstvé a dobré a jak nejlépe uchovat , praktiký průvodnce. A opét, čeho se určitě vyvarovat

A k tomu všemu velký bonus skripta KOMPLEXNI PRŮVODCE ŽIVOU STRAVOU s VELKÝM RECEPTÁŘEM, který obsahuje všechny recepty z tohoto kurzu a mnoho dalších 😄, raw pracovní verze🌱💚🌱s dalšími vhledy do tajů raw stravy a s fotkami 🤩přímo z vašeho workshopu

Přihlášení : labofraw108r@gmail.com
Tel. 702 903 683 903 683 Lucile
Vstupné: 3 900 Kč,
Speciální vstup 1+1 7 300 Kč (včetně všech surovin, celodenního jídla a jídla s sebou 😄 a Kompletních skript o živé stravě s VELKÝM RECEPTÁŘEM a fotoreportáží z workshopu)
Místo je rezervováno uhrazením zálohy 1000 Kč na č.ú.1466668023/0800
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz RAW vegan jarní speciality s Missue

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/2609804209341177/

Srdečně vás zvu na svůj další RAW vegan kurz, který bude tentokrát zaměřen na jarní speciality, které nám v tomto období, kdy se vše probouzí a vše je plné života, může dodat velké množství vitaminů, enzymů a energie. Budeme tvořit speciality, jako jsou měkké živé chleby, plněné samosy, zeleninové piskles, probiotické jogurty a sýry, karbanátky a zálivky.
Na sladkém se v raw food dobře začíná, ale když nevíme, jak vytvořit dobrá slaná jídla, velmi rychle může naše nadšení zase opadnout.
Vše si vyzkoušíte sami vytvořit, tak, aby vám vše prošlo rukama a byli jste si jistí, jak doma začít 😉
Tento kurz jsem vymyslela tak, abych vám ukázala, jak zajímavá a lahodná, živá strava může být. Během 4,5 hodin se dozvíte plno rad, tipů, triků, jak si vše dát prakticky do svého života a konečně začít a hlavně brzy neskončit, a jak jíst zdravěji a zdravěji a to v souladu s vaším tělem a tím, co opravdu potřebujete k vitálnímu životu.
Kdy: 20.6. 2020
Začátek kurzu: 11:30 – 16:30 hod
Délka kurzu: 5 hodiny
Kapacita jednoho semináře: 8 osob
Cena: 2 200 Kč (můžete sníst tolik, kolik budete chtít a co nesníte na místě, odnesete si s sebou domů)
Kde: Alečova 441, Úvaly
Kurz vede: Míša Missue
Cena: 2 200,- Kč
V rámci kurzu získáte:
10 % sleva na BIO kokosové produkty od MLADY KOKOS
7 % sleva na BIO a RAW potraviny VITALVIBE
Co vytvoříme a ochutnáme:
Raw chléb
Sýr mozarella
Zeleninové pickles
Probiotické jogurty
Probiotické sýry
Zálivky a tatarky
Samosy (indické kapsy plněné zeleninou)
Karbanátky
Kurkumové latte
Marinované kokosové jerky
a další..
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz RAW a vegan sýrů - vol.5

Příspěvek od hugo »

https://www.facebook.com/events/603250323952792/

V kurzu "sýrového" tvoření se s vámi Bája podělí o dlouhodobé zkušenosti s přípravou RAW a vegan sýrů, které jsou součástí téměř každého cateringu, svatby či oslavy.


Kdy: neděle 19. 7. 2020
V kolik: 12.00 - 18.00
Kde: VITALVIBE - Veveří 127, Brno - Žabovřesky
Cena: 2 190Kč
Kapacita: 10 účastníků
Lektorka: Barbora Pelanová
Přihlášení přes formulář zde: https://www.bajomlska.cz/raw-a-vegan-syry-vi/

Obsah kurzu
❋RAW sýry❋
Ukážeme si, jak vytvořit různé typy RAW sýrů. Dozvíte se užitečné rady, techniky a postupy, abyste si RAW sýry mohli vytvářet nejen dle obdržených receptů, ale i podle vlastní libosti a fantazie. Připravíme si roztíratelné i tuhé RAW sýry.
Společně vyrobíme:
❋ RAW roztíratelný sýr "bylinková lučina"
❋ RAW kešu mozzarellu a její smaženou variantu s brusinkami
❋ RAW "cheddar" s jalapeno papričkami
❋ RAW nakládaný kešu "hermelín"
❋VEGAN sýry❋
Ukážeme si, jak vytvořit různé typy vařených/pečených veganských sýrů. Opět se dozvíte užitečné rady, techniky a postupy, abyste si "sýry" byli schopni připravit i dle vlastní chuti.
Společně vyrobíme:
❋ Fermentovaný sýr ze slunečnicového semínka
❋ Uzený Provolene sýr
❋ Sladký brusinkový sýr
❋ Pečený pikantní mandlový sýr s barevným pepřem
Co se na kurzu dozvíte a naučíte?
❋ Jaké ingredience používat a kde je sehnat.
❋ Různé typy roztíratelných a tuhých "sýrů".
❋ Jaký je rozdíl mezi RAW a vegan sýry při jejich přípravě?
❋ Jak vytvořit tuhé sýry? Čím vším se dají "zahustit"?
❋ Přehled vhodných spotřebičů a užitečných pomůcek při přípravě
❋ Jak dlouho a jak nejlépe "sýry" skladovat?
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Uživatelský avatar
hugo
Site Admin
Příspěvky: 1741
Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kurz zdravého, všímavého vaření 2

Příspěvek od hugo »

https://centrumsebepoznani.cz/project/k ... -vareni-2/

30. 7. 2020 - 2. 8. 2020
Ekocentrum Loutí, Rabyně

Kurz ti přinese:
- Naučíš se zdravě vařit pro sebe i pro skupinu
- Příležitost projevit své talenty a více se otevřít
- Spoustu inspirace a nových dovedností
- Poznáš blíže sama sebe a svůj vnitřní svět
- Příjemný čas v krásné přírodě
- Poznáš nové prostředí, lidi, přátele
- Schopnosti lépe zvládat stres či jiné emoce
- a mnoho dalšího... 🙂
Ubytování: Na pohodlné posteli v pokoji s koupelnou. Když budeš chtít, můžeš spát třeba i venku na zahradě ve spacáku.
Strava: Plná penze, snídaně, oběd, večeře
Cena za pobyt, kurz, stravu a ubytování je zcela v dobrovolné výši. “Dar za dar”, sám(a) na konci pobytu zvážíš kolik ti workshop přinesl do života a příslušnou částku můžeš darovat na účet neziskové organizace Centrum sebepoznání z.s. a tím podpořit další aktivity.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry

Kontakt: admin@vitrawian.eu
Odpovědět