Zelené od GW
Moderátor: hugo
Zelené od GW
Tady si můžete koupit zelené od greenways.
www.zelenepotraviny.com
www.zelenepotraviny.com
Re: Zelené od GW
Prohledala jsem to tam, ale nikde jsem nenasla citaci vyrobniho postupu. Je zaruceno, ze jejich vyrobky byly suseny pri teplote do 47 oC? (Alespon tolik jsem se docetla, ze je max. teplota pouzivana pri vitarianstvi.) Dost si neumim predstavit, jak se susi rasa (99,9 % H2O) na prasek aby pritom neshnila ... Ja mam ovsem slaby zrak (babicka). Nase to nekdo jiny?
Ivana píše:Tady si můžete koupit zelené od greenways.
www.zelenepotraviny.com
Výrobní proces Mladého ječmene a testy kvality
Listy jsou sklizeny, opláchnuty, vylisovány a získaný extrakt se necelé 2 minuty suší pouze při teplotě 31 °C. Tím vznikne 100% čistý a nepasterizovaný prášek pro přípravu živé šťávy jemné chuti. Zpracovatelský proces Davida Sandovala umožňuje získat "živou" zelenou šťávu. Skutečnou rostlinnou mízu. Účinné složky nejsou poškozeny a je to dosud nejšetrnější způsob zpracování. Od okamžiku sklizně přes vylisování, vysušení do vakuového zabalení suroviny neuplynou víc jak dvě hodiny! Prášek je sám o sobě světle zelený, ale po rozpuštění ve vodě získá sytě zelenou barvu. Světlá zeleň prášku je dána lomem světelných paprsků dopadajících na jemné částečky prášku. Prášek udržujte v naprostém suchu, při pokojové teplotě a v temnu. Jeho záruční doba je dva roky.
tady to se týká chlorelly, ale tu teplotu také nevím, takže zjistím. Jen vím, že se prostě za živé pokládá.
Metoda „STEAM“
Je nová generace sprejového sušení, kterou používá výrobní společnost Taiwanchlorella k zajištění nejvyšší kvality produktu Chlorela pyrenoidosa Green Ways. Při metodě Steam dochází ve speciálním výparníku za vysokého tlaku k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk . Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zaručí vysokou stravitelnost až 80%. Předností této metody je vysoká vstřebatelnost i šetrnost k nutričním látkám. Ty jsou uchovány uvnitř buněčných stěn (nedochází k vylití buněčného jádra) a jsou chráněny před oxidací. Je tak zaručena maximální vstřebatelnost neporušených živin. Steam také zaručuje dlouhodobější skladovatelnost produktu.
Listy jsou sklizeny, opláchnuty, vylisovány a získaný extrakt se necelé 2 minuty suší pouze při teplotě 31 °C. Tím vznikne 100% čistý a nepasterizovaný prášek pro přípravu živé šťávy jemné chuti. Zpracovatelský proces Davida Sandovala umožňuje získat "živou" zelenou šťávu. Skutečnou rostlinnou mízu. Účinné složky nejsou poškozeny a je to dosud nejšetrnější způsob zpracování. Od okamžiku sklizně přes vylisování, vysušení do vakuového zabalení suroviny neuplynou víc jak dvě hodiny! Prášek je sám o sobě světle zelený, ale po rozpuštění ve vodě získá sytě zelenou barvu. Světlá zeleň prášku je dána lomem světelných paprsků dopadajících na jemné částečky prášku. Prášek udržujte v naprostém suchu, při pokojové teplotě a v temnu. Jeho záruční doba je dva roky.
tady to se týká chlorelly, ale tu teplotu také nevím, takže zjistím. Jen vím, že se prostě za živé pokládá.
Metoda „STEAM“
Je nová generace sprejového sušení, kterou používá výrobní společnost Taiwanchlorella k zajištění nejvyšší kvality produktu Chlorela pyrenoidosa Green Ways. Při metodě Steam dochází ve speciálním výparníku za vysokého tlaku k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk . Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zaručí vysokou stravitelnost až 80%. Předností této metody je vysoká vstřebatelnost i šetrnost k nutričním látkám. Ty jsou uchovány uvnitř buněčných stěn (nedochází k vylití buněčného jádra) a jsou chráněny před oxidací. Je tak zaručena maximální vstřebatelnost neporušených živin. Steam také zaručuje dlouhodobější skladovatelnost produktu.
Metoda „STEAM“
Je nová generace sprejového sušení, kterou používá výrobní společnost Taiwanchlorella k zajištění nejvyšší kvality produktu Chlorela pyrenoidosa Green Ways. Při metodě Steam dochází ve speciálním výparníku za vysokého tlaku k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk . Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zaručí vysokou stravitelnost až 80%. Předností této metody je vysoká vstřebatelnost i šetrnost k nutričním látkám. Ty jsou uchovány uvnitř buněčných stěn (nedochází k vylití buněčného jádra) a jsou chráněny před oxidací. Je tak zaručena maximální vstřebatelnost neporušených živin. Steam také zaručuje dlouhodobější skladovatelnost produktu.[/quote]
Aaaaa ... dekuji, je to tzv. lyofilizace, suseni za prudce snizeneho tlaku, kterou dobre znaji ti, kdo uz skoro sto let kupuji !lyo-nitenky pri rybicky do akvarii. Spletl mne ten radoby moderni nazev. No, pak ano. To lze ususit cokoli, i stavu:)
Dekuji za info. Ted se neobavam to koupit:)
P.S. Pripominam, ze spatne vidim, coz je opakovana omluva za chyby v mych prispevcich:)
Je nová generace sprejového sušení, kterou používá výrobní společnost Taiwanchlorella k zajištění nejvyšší kvality produktu Chlorela pyrenoidosa Green Ways. Při metodě Steam dochází ve speciálním výparníku za vysokého tlaku k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk . Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zaručí vysokou stravitelnost až 80%. Předností této metody je vysoká vstřebatelnost i šetrnost k nutričním látkám. Ty jsou uchovány uvnitř buněčných stěn (nedochází k vylití buněčného jádra) a jsou chráněny před oxidací. Je tak zaručena maximální vstřebatelnost neporušených živin. Steam také zaručuje dlouhodobější skladovatelnost produktu.[/quote]
Aaaaa ... dekuji, je to tzv. lyofilizace, suseni za prudce snizeneho tlaku, kterou dobre znaji ti, kdo uz skoro sto let kupuji !lyo-nitenky pri rybicky do akvarii. Spletl mne ten radoby moderni nazev. No, pak ano. To lze ususit cokoli, i stavu:)
Dekuji za info. Ted se neobavam to koupit:)
P.S. Pripominam, ze spatne vidim, coz je opakovana omluva za chyby v mych prispevcich:)
- championbio
- Příspěvky: 10
- Registrován: úte úno 16, 2010 22:48
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zelené od GW
O zelených potravinách je také info na http://zelenepotraviny1.webnode.cz/