Durian v Globusu
Moderátor: hugo
Durian v Globusu
V letáku Globusu na následující týden je durian za 700,- ks
Re: Durian v Globusu
kéž by i v tom našem 

Až se naučíš hladit zraněnou dlaní,smát se když slzy tečou a rozdávat všechno a neztratit nic,pak poznáš,jak je život krásný a krásné je žít..
u nás ho maj v Globusu běžně za 600,-
Ja se ptala v Chomutove, rikali, ze ho meli asi dvakrat, ale neni problem ho na mou zadost objednat. Jenze tak trochu vaham, protoze nevim, odkud ho do Globusu dovazeji a v jakem stavu bude. Zda cerstvy nebo premrznuty a tak...Seraf píše:u nás ho maj v Globusu běžně za 600,-
Já asi nepoznam jestli je přemrznutej nebo ne. Ten u nás měl tu pichlavou slupku tvrdou a vypadal dost čerstvě. A trošku smrděl:) Lidi chodili kolem a čuchali co to tam tak smrdíRadkaS píše:Ja se ptala v Chomutove, rikali, ze ho meli asi dvakrat, ale neni problem ho na mou zadost objednat. Jenze tak trochu vaham, protoze nevim, odkud ho do Globusu dovazeji a v jakem stavu bude. Zda cerstvy nebo premrznuty a tak...Seraf píše:u nás ho maj v Globusu běžně za 600,-

Seraf píše:Já asi nepoznam jestli je přemrznutej nebo ne. Ten u nás měl tu pichlavou slupku tvrdou a vypadal dost čerstvě. A trošku smrděl:) Lidi chodili kolem a čuchali co to tam tak smrdíRadkaS píše:Ja se ptala v Chomutove, rikali, ze ho meli asi dvakrat, ale neni problem ho na mou zadost objednat. Jenze tak trochu vaham, protoze nevim, odkud ho do Globusu dovazeji a v jakem stavu bude. Zda cerstvy nebo premrznuty a tak...Seraf píše:u nás ho maj v Globusu běžně za 600,-

tak jsem se strašlivě naštvala na globus, to jsou takoví šupáci!!! koupila jsem si v neděli loupaný durian v balíčku, půl kila za 190 korun. normálně obaly sleduju, ale teď jsem byla rozrušená, že mají balíčky, protože celý durian za 790, to bych si fakt nekoupila. no tak jsem se nepodívala. doma jsem zabalila do mnoha igelitek, strčila do lednice a čekala, až manžel odjede dneska na služební cestu (před ním bych ho jíst nemohla). a když jsem ho dneska osvobodila, tak jsem si přečetla "datum balení 8.3., spotřebujte do 13.3." šmejdi! a já ho kupovala 15.3.! měli ho tam, jakoby nic! ale myslím, že mu nic není, aspoň že tak.
Listy, úplně Tě chápu, taky nesnáším ty jejich "fígle". Jsem naučená, že u takových věcí kontroluju záruku, protože navrch dávají věci skoro před spotřebou a dolů ty novější
. Vždycky se jim tam ve všem hrabu jako krtek
, ale je mi to fuk, protože nesnáším takové podrazy.

přesně ten samý jsem kupovala já, se stejným datem ... Já ho kupovala 14. a 14. taky snědla a byl docela v pohodně..listy píše:tak jsem se strašlivě naštvala na globus, to jsou takoví šupáci!!! koupila jsem si v neděli loupaný durian v balíčku, půl kila za 190 korun. normálně obaly sleduju, ale teď jsem byla rozrušená, že mají balíčky, protože celý durian za 790, to bych si fakt nekoupila. no tak jsem se nepodívala. doma jsem zabalila do mnoha igelitek, strčila do lednice a čekala, až manžel odjede dneska na služební cestu (před ním bych ho jíst nemohla). a když jsem ho dneska osvobodila, tak jsem si přečetla "datum balení 8.3., spotřebujte do 13.3." šmejdi! a já ho kupovala 15.3.! měli ho tam, jakoby nic! ale myslím, že mu nic není, aspoň že tak.
Až se naučíš hladit zraněnou dlaní,smát se když slzy tečou a rozdávat všechno a neztratit nic,pak poznáš,jak je život krásný a krásné je žít..
winky a jak chutil? chytil za srdce?
ten můj byl mňááám!

Byly to tři kousky, jeden byl luxusně delikátní a ty dva mírně nakysle ... podrobnosti viz. můj deníček 

tak to už byly ty 2 za(taky je ale jím) a ten první zase optimální z mýho hlediskak.winky píše:Byly to tři kousky, jeden byl luxusně delikátní a ty dva mírně nakysle ... podrobnosti viz. můj deníček
Tak dneska koupeno v Globusu půl kila už za 89,-CZK, bylo v záruce, kontrolovala jsem. Bohužel po ochutnávce budu patřit k těm, co si radši koupí kilo jablek...Tedy sníst to dokážu, ale nemusím - viz. podrobněji můj deník.