RECEPTY
Moderátor: hugo
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: RECEPTY
VIDEO: Zkuste bezlepkovou živou pizzu plnou vitaminů, se sýrem z kešu
http://hobby.idnes.cz/vitarianska-pizza ... -domov_mce
http://hobby.idnes.cz/vitarianska-pizza ... -domov_mce
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: RECEPTY
Teď jsem zaslintala na jiném fóru nad podobným klasickým nepečeným vánočním cukrovím:Jindra píše:.Žena včera přinesla z obchodu nevímproč kupovanej kokosovej kmen, tak jsem hned zkusil alternativu.
KOKOSOVÉ HRUDKY
- - v kafemlejnku mixni raw strouhaný kokos
- raw kakao
- kokos. olej (málo)
- med
- skořice (či snad lépe ovonit lžičičkou rumu, aha to by zas nebylo raw)
ČOKOKOKOSOVÉ KOULE
1 bilek
120 g mouckoveho cukru
30 g kakaa
40 g masla
50 g kokosove moucky
kokos na obaleni
Všechny suroviny teoreticky mohou být raw, místo cukru třeba xylitol no. (Z bílku sníh, do něj cukr a kokosovou moučku a kakao, přidat změklé máslo, uhníst koule, obalit v kokosu, vychladit.) Raději to ale dělat nebudu, vím, že bych se akorát přecpala (samozřejmě toho obyčejného másla a cukru).
Na Štědrý den uhňácám nějaké už dříve vyzkoušené raw koule, minimálně makové a pak ořechovo-kokosové, s rozinkami nebo brusinkami.
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
Re: RECEPTY
Tak to mám vyřešené. Žádné Vánoce = žádné cukroví a případné chutě na něj a taky mnohem více pohody
Re: RECEPTY
mám řešení malinko odlišné,bukaj píše:Tak to mám vyřešené. Žádné Vánoce = žádné cukroví a případné chutě na něj a taky mnohem více pohody
mixnu Terčin raw kokos a už jen v tomhle stavu je to supr dobrotka, pak přidám lžičičku rumu a královské cukroví ve tvaru kuliček hotovo
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: RECEPTY
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: RECEPTY
.
No holt jsem makovej, proto recept na makovou buchtu
Nejlíp mi chutná čerstvě mletej mák, ale na tom mi vadí, že není máčením oživený. Máčený se zase nedá pomlet (dá, ale pěkně blbě) no a když se rozmixuje, chuť už je jiná, není to ono. Máčený nemletý mák mi ale chutná bezva a navíc mne ohromně baví ta zrníčka rozkousávat.
Tak a k věci... recept na makovou buchtu:
Namočil jsem na celý den něco přes půlku sklenice (0,7 litru) máku a skoro stejné množství datlí. Po cca 24 hodinách datle mixnul, čili vyrobil datorade. Půlku datorade jsem smísil s máčeným mákem, aby vzniklo těstíčko (v případě potřeby zahustit těstíčko jsem přidal trochu čerstvě mletého máku) no a toto těsto jsem rozetřel na vhodnou misku. Druhou půlku datorade jsem rozetřel nahoru jakožto karamelovou polevu. Šup do lednice trochu nechat ztuhnout.
Děcka to je dobrota!!
No holt jsem makovej, proto recept na makovou buchtu
Nejlíp mi chutná čerstvě mletej mák, ale na tom mi vadí, že není máčením oživený. Máčený se zase nedá pomlet (dá, ale pěkně blbě) no a když se rozmixuje, chuť už je jiná, není to ono. Máčený nemletý mák mi ale chutná bezva a navíc mne ohromně baví ta zrníčka rozkousávat.
Tak a k věci... recept na makovou buchtu:
Namočil jsem na celý den něco přes půlku sklenice (0,7 litru) máku a skoro stejné množství datlí. Po cca 24 hodinách datle mixnul, čili vyrobil datorade. Půlku datorade jsem smísil s máčeným mákem, aby vzniklo těstíčko (v případě potřeby zahustit těstíčko jsem přidal trochu čerstvě mletého máku) no a toto těsto jsem rozetřel na vhodnou misku. Druhou půlku datorade jsem rozetřel nahoru jakožto karamelovou polevu. Šup do lednice trochu nechat ztuhnout.
Děcka to je dobrota!!
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: RECEPTY
Robila som domácu majonezu s olivovým olejom a akosi mám s ňou problém, asi to bude spôsobené tým, že mi silno pripomína pecenove očisty, teda uvažujem o inom oleji, slnecnicovy nechcem.
S akým iným by chutila dobre? Napadlo mi vyskusat s avokadovym, ale netuším, čo to urobí.
S akým iným by chutila dobre? Napadlo mi vyskusat s avokadovym, ale netuším, čo to urobí.
Re: RECEPTY
majonezu neviem ,a le keby si to trosicku na 30 C nahriala tak aj kokosak by sa dal skusitovekyska píše:Robila som domácu majonezu s olivovým olejom a akosi mám s ňou problém, asi to bude spôsobené tým, že mi silno pripomína pecenove očisty, teda uvažujem o inom oleji, slnecnicovy nechcem.
S akým iným by chutila dobre? Napadlo mi vyskusat s avokadovym, ale netuším, čo to urobí.
5 2 8
Re: RECEPTY
kokosak kvôli chuti určite tiež nie a okrem toho, musí to byť potom v chladničke a to by bola kamenná majoneza.rudo píše:
majonezu neviem ,a le keby si to trosicku na 30 C nahriala tak aj kokosak by sa dal skusit
Re: RECEPTY
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: RECEPTY
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: RECEPTY
Vis co? Tohle je podle me jedno z nejlepsich videi, ktere jsem v posledni dobe videla. Diky moc
Kdo stojí mezi člověkem a Bohem? Kuchařka
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
Re: RECEPTY
naopak, já děkujudgm píše:Vis co? Tohle je podle me jedno z nejlepsich videi, ktere jsem v posledni dobe videla. Diky moc
je to dost fajn pocit - vědět, že jsem někomu fakt udělal radost
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- Syrovozrout
- Příspěvky: 781
- Registrován: stř črc 13, 2011 21:53
Re: RECEPTY
Dříve se povidla /lekvár/ vařila 10 a více hodin ze švestek v celku, bez cukru, po rozvaření se přecedila přes povidlová síta a nakonec se svařila do tuhé konzistence. Taková povidla se skladovala klidně v otevřeném hrnci několik let a nekazila se. Před použitím ji hospodyně rozmíchávaly dochucovaly, ředily, kořenily. Suroviny (švestky) a poměr cukrů a kyselin v nich hrály rozhodující roli pro kvalitu výsledného produktu.
Dnes se vaří povidla z vypeckovaných švestek s přídavkem octa, cukru do polotuhé konzistence, nakonec se obvykle sterilují nebo chemicky konzervují. Důležilé jsou obsah vody a sušiny, neboť na nich závisí délka vaření i výtěžnost. Chybějící cukr i kyseliny není problém dodat, podstatu chuti tvoří karamel. Pro povidla proto hledáme takové švestky, které mají především méně vody a hutnější dužinu. Obsah cukru sice oceníme, ale jeho nedostatek není problém.
"K čemu by jim byla znalost všech těch postupů, které by najednou nemohli využít? Co by jim chybělo?
Chybělo by jim to bohatství, neboli zdroje či kapitál. Neboli uskladněné předchozí úsilí. Veškeré bohatství lze zničit, veškeré bohatství lze spotřebovat.""Nejelegantnějším způsobem krádeže je zavedení vynucených peněz (následný přístup k tiskařskému stroji-dnes elektronicky).Držitel nově vytvořených peněz budí zdání, že někdy v minulosti vykonal produktivní čin a pomocí běžných transakcí odebírá produktivním plody jejich úsilí.(Pohrůžka násilí je zde skryta v nemožnosti účastníků transakce beztrestně odmítnout „zákonné platidlo" jako protihodnotu za svůj produkt.)"
Chybělo by jim to bohatství, neboli zdroje či kapitál. Neboli uskladněné předchozí úsilí. Veškeré bohatství lze zničit, veškeré bohatství lze spotřebovat.""Nejelegantnějším způsobem krádeže je zavedení vynucených peněz (následný přístup k tiskařskému stroji-dnes elektronicky).Držitel nově vytvořených peněz budí zdání, že někdy v minulosti vykonal produktivní čin a pomocí běžných transakcí odebírá produktivním plody jejich úsilí.(Pohrůžka násilí je zde skryta v nemožnosti účastníků transakce beztrestně odmítnout „zákonné platidlo" jako protihodnotu za svůj produkt.)"
Re: RECEPTY
Hehe, tak to je dost bomba co umi ty devcice s malirskyma spachtlema, nechapu ..
Njn, neprodavaji jenom zmrzku, ale i svuj kumst - pastvu pro oci, sikovny jsou holky:)).
Njn, neprodavaji jenom zmrzku, ale i svuj kumst - pastvu pro oci, sikovny jsou holky:)).
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: RECEPTY
Vitarecepty
http://www.vitarecepty.cz/
http://www.vitarecepty.cz/
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: RECEPTY
To je RAW zmrzka?
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
http://www.vitarecepty.cz/oriskovo-bananova-zmrzlina Myslíš tuto? Klidně bych si jí dala, alespoň je přírodní: banán, vlašáky, agávový sirup
RECEPTY
Ne, tuhle nahore od Jindry
Tady ta je zkazena tim plastovym sirupem, s affiliate prolinkem
Tady ta je zkazena tim plastovym sirupem, s affiliate prolinkem
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
Když si tu zmrzku uděláš sám, můžeš si jí osladit, čím budeš chtít. Tu druhou zas matlají na kovu, že musí chutnat kovově a kromě banánu není poznat co a jakého složení tam dávají. Stejně zmrazené ovoce a zelenina už nejsou vita.
Re: RECEPTY
Jsme delalli vcera tyhlety tvarohovy nanuky a je to mnamka, lepsi nez cely slavny drahy Misany (staval kdysi "maly" Misa 1,- a "velky" 2,- kacky) .
http://novaplus.nova.cz/porad/velka-kuc ... ove-nanuky
http://novaplus.nova.cz/porad/velka-kuc ... ove-nanuky
Re: RECEPTY
Ten Lada, ten varil ale pekny prasarny na Nove, sileny blivajzniky
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
A jako co mi tato infromace o Ladovi mela prinest v souvislosti s tvarohovym nanukem ?
Pointa ?
Pointa ?
Re: RECEPTY
Ze na tvem odkazu je prasacky flash, ktery v modernich tabletech nefrci
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
Co je prasacky flash ?
Re: RECEPTY
To je to, co uz na modernich OS nebude podporovane, protoze je to vecne derave plagin jak vy krnaci rikate
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
Zkouseli jste nekdo? Zavreniny
http://www.atelierhajek.com/
http://www.atelierhajek.com/
Kdo stojí mezi člověkem a Bohem? Kuchařka
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
Re: RECEPTY
tak toto som este nepocul a nejak mi to v Anastasii uniklo, velka vdakadgm píše:Zkouseli jste nekdo? Zavreniny
http://www.atelierhajek.com/
5 2 8
Re: RECEPTY
To je nejaky joke?;-)
"Zmrzliny, poháry, je to potřeba přisladit" - hm tak asi medem.
"Zmrzliny, poháry, je to potřeba přisladit" - hm tak asi medem.
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
Ještě nikdy jsme neměli přebytky ovoce, že bych byla nucena uchovávat. Vždy se vše snědlo čerstvé. Suším akorát bezinky, ty my zasyrova nemůžeme jíst. Snažím se usušit šípky a borůvky, ale nacházíme málo. Zavírání do sklenic mě nikdy nenapadlo, vlastně teď ani nevím jestli chci zkoušet.
Jinak moc díky, Dášo, za odkaz na zajímavé informace.
Jinak moc díky, Dášo, za odkaz na zajímavé informace.
Re: RECEPTY
.
jé ono už to tu je. Dneska jsem zavřeniny objevil na jiném zdroji a právě to sem chtěl taky dát.
Takže už to tu máme, fajn.
Jak to půjde, vyzkouším. To je parádní, to se mi líbí. Žádný joke v tom nevidím :-)
jé ono už to tu je. Dneska jsem zavřeniny objevil na jiném zdroji a právě to sem chtěl taky dát.
Takže už to tu máme, fajn.
Jak to půjde, vyzkouším. To je parádní, to se mi líbí. Žádný joke v tom nevidím :-)
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: RECEPTY
Tak dej vědět, už jsi něco zavřel? Třešně, rybíz, jahody nebo něco?
Re: RECEPTY
.když já mám strach
já ještě pořád neuvěřil, že tohle může fungovat
a je mi líto "obětovat" něco na zkoušku, ale jasně, testnu to
ba naopak Ti děkuju za upomínku, vždyť teď polezu na strom s úúúžasnejma třešněma, bude jich hafo, to právě budu potřebovat zavřovat
já ještě pořád neuvěřil, že tohle může fungovat
a je mi líto "obětovat" něco na zkoušku, ale jasně, testnu to
ba naopak Ti děkuju za upomínku, vždyť teď polezu na strom s úúúžasnejma třešněma, bude jich hafo, to právě budu potřebovat zavřovat
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
RECEPTY
Tak cervicek hloda? a vy mas lahve z vybrusem? Zavirat to s gumovym tesnenim nebuďe moc raw.
A co vrtule tresnove? Zkus na 20 minut ty tresne namocit do vody nebo rozpulit...
A co vrtule tresnove? Zkus na 20 minut ty tresne namocit do vody nebo rozpulit...
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
Jindro, tak co uz si slez z toho stromu?Jindra píše:.když já mám strach
já ještě pořád neuvěřil, že tohle může fungovat
a je mi líto "obětovat" něco na zkoušku, ale jasně, testnu to
ba naopak Ti děkuju za upomínku, vždyť teď polezu na strom s úúúžasnejma třešněma, bude jich hafo, to právě budu potřebovat zavřovat
anebo mam na Tebe poslat toho darwina
5 2 8
RECEPTY
Nevite zda existuje nejaky hrnec na vareni, kde se da nastavit tech 42oC? Tj. aby se nenicily enzymy... Neco takoveho, ale mensi a s mensim rozptylem:
http://zavarovaci-hrnce.heureka.cz/
http://zavarovaci-hrnce.heureka.cz/
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
Janku, kdysi jsem viděla reklamu (v časopise Domov) na multifunkční parní hrnec, pohledej v této kategorii. Tenhle měl několik nádob, samo lze použít jen jednu malou nebo více, v každé nádobě uměl pařit jinak dlouho, takže skoro bez práce maso/zelenina/příloha jedním nastavením...čísla střílím odpasu; od 5 do 100 minut a teplota šla nadstavit od 40? 45? do nevímkolika stupňů, vzpomínám si, že jsem to Mírovi přišla ukázat, že by se v tom dalo pařit skoro vitariánsky. Stál kolem třech a půl tisíc.
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
RECEPTY
Diky za nasmerovani, nasel jsem tedy "novou" kategorii "potrebnych" vyrobku (o ktere jsem nemel tuseni, ze existuje:-): http://parni-hrnce.heureka.cz/
A co Mira na to? Rek ze je to drahy a nebrat?;-) tady myslel papinak? viewtopic.php?p=144592#p144592
Tyhle zavarovaci hrnce maji od 30 do 110 ale prijde mi to velmi hrube nastaveni (mechanicky bimetal a teplota vyp a zap myslim ze by byla treba 40 zap 42vyp a to by jeste vyletelo na 45 setrvacnosti, nevim)..
Kdyby mel nekdo real-lige experience a mel chut se podelit, i treba za rok, necht mi pisne SZ nebo sem...
A co Mira na to? Rek ze je to drahy a nebrat?;-) tady myslel papinak? viewtopic.php?p=144592#p144592
Tyhle zavarovaci hrnce maji od 30 do 110 ale prijde mi to velmi hrube nastaveni (mechanicky bimetal a teplota vyp a zap myslim ze by byla treba 40 zap 42vyp a to by jeste vyletelo na 45 setrvacnosti, nevim)..
Kdyby mel nekdo real-lige experience a mel chut se podelit, i treba za rok, necht mi pisne SZ nebo sem...
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
Tam Míra myslel parní hrnec, co ho má už roky. Starší typ, jen dvě nádoby, bez regulace teploty, ale slouží dobře, až kdyby se pokazil, vybírala bych možná nějaký ten "chytrý"...za pár let už třeba "blbé" bez regulace ani nebudou.
Zavařování se nevěnuji, při slově marmeláda nebo kompot se mi chce blít Ale vím, že zavařovat se dá i v myčce na nádobí.
Zavařování se nevěnuji, při slově marmeláda nebo kompot se mi chce blít Ale vím, že zavařovat se dá i v myčce na nádobí.
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
RECEPTY
V mycce? Tam je malo vody...
Slysel jsem o starych prackach Romo...
Ty hrnce zavarovaci jsem kdysi chtel na vyrobu domaci sunky (musi se udrzovat presna teplota i 3 hodiny) a na caj/kafe...
Ale pak z toho seslo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slysel jsem o starych prackach Romo...
Ty hrnce zavarovaci jsem kdysi chtel na vyrobu domaci sunky (musi se udrzovat presna teplota i 3 hodiny) a na caj/kafe...
Ale pak z toho seslo
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. Proč jsme iracionální.
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
2. Máte paranormální schopnosti? Pak dostanete milion korun viewtopic.php?t=8325#p190690
3. NEberu od statu, nemocenske jsem nebral, ani nepamatuji a platim a platim na tu vetsinu ceskeho naroda, kteri od statu berou. A Vy?
4. Kurt Tackmann : “Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”
Re: RECEPTY
už jsem psal, zavřil jsem třešněajla píše:Tak dej vědět, už jsi něco zavřel? Třešně, rybíz, jahody nebo něco?
sice špatně - dle návodu hned pod stromem a do 15 minut zavřít,
zavřoval jsem je až doma a tak jsem do toho vložil lásku, úsměv a popovídal jsem si s nimi
denně se na sklenice usmívám, promluvím a dávám lásku
funguje to! pomalu pouští šťávu, nijak se nekazí, vypadá to nádherně
ty energie fungují, jasná věc
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: RECEPTY
Nechcelo sa mi to otvorit, tak som sa pregooglila semdgm píše:Zkouseli jste nekdo? Zavreniny
http://www.atelierhajek.com/
http://atelierhajek.blogspot.ca/2014/06 ... tasie.html
Prave som sa vratila s flaskou malin. aby som ich hned nezoz..., neprehltla, tak som si do toho spievala Hammelovu pesnicku Cas malin.
Always hope for the best but be prepared for the worst.
"One who has journeyed in a strange land cannot return unchanged." C.S. Lewis
"One who has journeyed in a strange land cannot return unchanged." C.S. Lewis
Re: RECEPTY
Tak jak to vypadá s měsíčním odstupem, Jindro?Jindra píše:už jsem psal, zavřil jsem třešněajla píše:Tak dej vědět, už jsi něco zavřel? Třešně, rybíz, jahody nebo něco?
sice špatně - dle návodu hned pod stromem a do 15 minut zavřít,
zavřoval jsem je až doma a tak jsem do toho vložil lásku, úsměv a popovídal jsem si s nimi
denně se na sklenice usmívám, promluvím a dávám lásku
funguje to! pomalu pouští šťávu, nijak se nekazí, vypadá to nádherně
ty energie fungují, jasná věc
Re: RECEPTY
ještě jsem nic neochutnal, takže jak to vypadá chuťově - nevím,Esterka píše:Tak jak to vypadá s měsíčním odstupem, Jindro?
ale navenek paráda, nic se nekazí, krásně to žije
ještě pořád je hafo čerstvého ovozelu ze zahrady, tak jedu na jabkách a zeleném
zavřeniny přídou na řadu, jen co napadne sníh
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: RECEPTY
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ava Chrtková připravuje RAW VITARIAN kešu majonézu
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Epic Supersized Fullyraw Vegan Burgers
Epic Supersized Fullyraw Vegan Burgers
http://vitarian.cz/view.php?cisloclanku=2015062701
http://vitarian.cz/view.php?cisloclanku=2015062701
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Živa pizza
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu