ten proces je fakt a cast sacharidov sa zmeni na RS.ravima píše:Na tu wiki jsi tady dával odkaz ty, já o tom vím mnohem víc a proto jsem ti vyvrátil tu teorii o tom, že by chlazené vařené škroby mohly patřit do low-carb. Ty si jez co chceš, klidně nezralé banány a mražené brambory, to je mi jedno, u tebe už mě asi nic nepřekvapí, ale ostatní by to tady mohlo mást, proto jsem reagoval.rudo píše:precitaj si viac ako povrchny kratky clanok z wikipedie
su rastliny kotre poskytuju 100% RS alebo aspon dlaeko viac ako 50% RS a bezbne sa teda nejedia
Tak si schválně zkus sníst třeba 100g RS za den, klidně z nějaké rostliny která má 100% škrobu RS nebo si rovnou kup nějaký modifikovaný škrob, ono to vyjde celkem nastejno. - ať jen neteoretizuješ, pak na to asi změníš názor
tiez je fakt ze RS nestravis pre seba a tak si nenavysis prijem sacharidov.
RS teda nenarusuju ketozu a neporusuju nizkosacharidovku.
odlaz na wiki som dal preto ze ten proces je tam pomenovany a vysvetleny.
a pri tebe som tiez zvyknuty na reakcie kazdeho typu a tvoju suverennu neomylnost.
takze tvoja teoreticka znalost tvrdi ze schladene potraviny sa nemenia na RS a zostavaju rovako stravitelnymi sacharidmi ako pred schladenim.
????
lebo to implikuje tvoja emocionalna reakcia