WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Moderátor: hugo
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
O základním příjmu: http://youtu.be/PUYTtluGu4A
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Společnost nám celkem hnědne, je dobré si připomínat co se dělo: http://www.youtube.com/watch?v=gbsMrt3KV7o
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
na třetině by se to mělo zastavit, cca, tak jako jinde, takže vlastně spíš na dvou pětináchdvdmchl píše:Společnost nám celkem hnědne, je dobré si připomínat co se dělo: http://www.youtube.com/watch?v=gbsMrt3KV7o
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Mně se to líbilo celé a až na závěrečné provolání zfanatizovaného diváka to bylo celé velmi dobré.
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
astralni cestovani
http://www.youtube.com/watch?v=aWWFqpiBXuY
Patakyovi
http://www.cestyksobe.cz/beata-julius-p ... yl-ad2336/
http://www.youtube.com/watch?v=aWWFqpiBXuY
Patakyovi
http://www.cestyksobe.cz/beata-julius-p ... yl-ad2336/
Kdo se diva ven,sni a kdo dovnitr,ten se probouzi. - Carl jung
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
snizte si sve IQ
http://www.videacesky.cz/reklamy-reklam ... -si-sve-iq
http://www.videacesky.cz/reklamy-reklam ... -si-sve-iq
Kdo se diva ven,sni a kdo dovnitr,ten se probouzi. - Carl jung
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
zajímavémira píše:Něco z evolučního fesťáku
proč evoluční?
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
wow, vidno tam pár známých tvářímira píše:Něco z evolučního fesťáku
na RAWení v Praze letos 8. června nám přijde i Marie Špačková popovídat taky, konečně jsem ji tu poprvé viděl naživo, ne jen z fotek
ano, zajímavé povídání
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Taky jsem uz slysela, ze festiva byl silne evolucni...mira píše:Něco z evolučního fesťáku
Myslim si, ze ale tihle zrovna jsou v tom nevinne.
Kdo stojí mezi člověkem a Bohem? Kuchařka
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
jsem to tam chvilku poslouchal, těsně před tím tam měli přednášku lifefooďáci i s ochutnávkou a bylo to dost povedenýmira píše:Něco z evolučního fesťáku
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Nevím, otázka na pořadatele. Že by nebyli dost kreativní?buc11 píše: proč evoluční?
Pokud (stárnutí a smrtnutí) ve 100 letech máme mít hlavu jako ušaté a nosaté rajče, pak snad raději odejít dříve.
Všeho s mírou.
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
dobrý, musím studnoutmira píše:Nevím, otázka na pořadatele. Že by nebyli dost kreativní?buc11 píše: proč evoluční?
Pokud (stárnutí a smrtnutí) ve 100 letech máme mít hlavu jako ušaté a nosaté rajče, pak snad raději odejít dříve.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Pozor na etikety i u ovoce a zeleniny
http://blog.idnes.cz/blog/711/327164/cl ... to_532.JPG
Čtěte i etikety při koupi ovoce nebo zeleniny. I ovoce může obsahovat nebezpečná éčka, přidanou vodu nebo aspik.
Aféra s křehčeným kuřecím masem, které je doslova napumpované vodou nebo další průšvih s napíchanými kusy vepřového masa či mletého masa opět „osvěženého“ o nějaký ten decilitr vody a emulgátory má své pokračování. Jak se podařilo zjistit, podobnými obchodními praktikami se některé řetězce snaží napakovat i na prodeji ovoce či zeleniny. Do vybraných druhů tito vynalézavci vstřikují vodu, emulgátory, barviva a přírodní ztužovadla. Ovoce tak zůstane déle čerstvé, ale hlavně se zvýší jeho váha. Nejvíce takto trpí dražší exotické ovoce, kde každý dekagram váhy navíc představuje i desetikorunové položky na jeho celkové ceně. Stále vyšší poptávka českého zákazníka po nízkých cenách ovšem nutí takto upravovat i běžné ovoce, zřídka pak zeleninu. Z pochopitelných důvodů se nejsnáze pumpuje voda a emulgátory do citrusových plodů (citrony, pomeranče, mandarinky apod.). Dále pak do vodních melounů a hroznového vína. Tlak potřebný na vpravení vody do těchto druhů ovoce miniaturními jehličkami nemusí být velký a dané ovoce tak může pojmout až 30% vody navíc. Doma možná zajásáte, že jste z citronu vymačkali obdivuhodné množství šťávy, ale pravda je bohužel velice smutná. Z citronu vymačkáte jen chemicky upravenou vodu, která byla do citronu vpravena umělým způsobem. Složitější proces pak představuje pumpování vody a emulgátorů do ananasů, jahod či hrušek. I zde lze zvýšit váhu jednotlivého kusu ovoce až o 10%. Obchodní řetězce ve svých podvodech sází na obecně známý fakt, že maso i ovoce a zelenina jsou vlastně z velké části tvořené vodou. Zejména u ovoce pak informace na etiketě, že „ovocná potravina“ (jak tyto výrobky nazývají), obsahuje nějaké množství vody, vlastně jen dokumentuje množství vody v ovoci. Ale není tomu tak. Informace na etiketě o množství vody je právě voda, která byla vpravena do ovoce navíc uměle. Řetězce taktéž v poslední době hromadně předělávají své provozovny tak, aby se ovoce a zelenina vážila až u pokladny. Pokud si totiž své ovoce vážíte sami, potom vám z váhy vyjíždí etiketa, která dle zákona musí obsahovat informace o složení. Tam se snadno dočtete o složení banánu, mandarinky nebo ananasu (viz obrázek níže). Pokud vám ovšem ovoce zváží až u pokladny, žádnou etiketu ani nemáte
šanci vidět! Potom si nakupujete takto „vylepšené“ ovoce v dobré víře a ve sladké nevědomosti. Kromě okrádání zákazníka je ovšem největší riziko zdravotní. U níže uvedeného obrázku citron obsahuje kromě „neškodných“ éček i emulgátor E384 - Citronan isopropylnatý neboli isopropyl citrát, jenž má za úkol ztužovat vodu a zabránit procesu žluknutí, jež v citronu po nějaké době způsobuje stopové množství nenasycených mastných kyselin. Problém je v tom, že používání tohoto emulgátoru je v ČR zakázáno! Realita je ovšem smutná. Kromě zakázaného éčka obsaženého v citronu se řetězce nedopouští ničeho nekalého. Pokud na etiketě při vážení označí citron jako „Ovocná potravina – citron“ a vypíší jeho kompletní složení s procentuálním podílem jednotlivých složek citronu, není tento fakt nijak právně napadnutelný. Sporné je vážení ovoce na pokladně, kdy žádnou etiketou pokladní ovoce neopatří. Jediná dobrá rada pro českého zákazníka je tedy stále stejná: Čtěte etikety. Nekupujte takto upravené ovoce. Stěžujte si u svého obchodníka, že podobné ptákoviny nehodláte kupovat natož konzumovat.
Zde zakoupená ovocná potravina citron. Logo a název výrobce byl záměrně rozostřen.
http://www.rajce.net/f601845032/700px
http://www.rajce.net/f601847223/700px
http://blog.idnes.cz/blog/711/327164/cl ... to_532.JPG
Čtěte i etikety při koupi ovoce nebo zeleniny. I ovoce může obsahovat nebezpečná éčka, přidanou vodu nebo aspik.
Aféra s křehčeným kuřecím masem, které je doslova napumpované vodou nebo další průšvih s napíchanými kusy vepřového masa či mletého masa opět „osvěženého“ o nějaký ten decilitr vody a emulgátory má své pokračování. Jak se podařilo zjistit, podobnými obchodními praktikami se některé řetězce snaží napakovat i na prodeji ovoce či zeleniny. Do vybraných druhů tito vynalézavci vstřikují vodu, emulgátory, barviva a přírodní ztužovadla. Ovoce tak zůstane déle čerstvé, ale hlavně se zvýší jeho váha. Nejvíce takto trpí dražší exotické ovoce, kde každý dekagram váhy navíc představuje i desetikorunové položky na jeho celkové ceně. Stále vyšší poptávka českého zákazníka po nízkých cenách ovšem nutí takto upravovat i běžné ovoce, zřídka pak zeleninu. Z pochopitelných důvodů se nejsnáze pumpuje voda a emulgátory do citrusových plodů (citrony, pomeranče, mandarinky apod.). Dále pak do vodních melounů a hroznového vína. Tlak potřebný na vpravení vody do těchto druhů ovoce miniaturními jehličkami nemusí být velký a dané ovoce tak může pojmout až 30% vody navíc. Doma možná zajásáte, že jste z citronu vymačkali obdivuhodné množství šťávy, ale pravda je bohužel velice smutná. Z citronu vymačkáte jen chemicky upravenou vodu, která byla do citronu vpravena umělým způsobem. Složitější proces pak představuje pumpování vody a emulgátorů do ananasů, jahod či hrušek. I zde lze zvýšit váhu jednotlivého kusu ovoce až o 10%. Obchodní řetězce ve svých podvodech sází na obecně známý fakt, že maso i ovoce a zelenina jsou vlastně z velké části tvořené vodou. Zejména u ovoce pak informace na etiketě, že „ovocná potravina“ (jak tyto výrobky nazývají), obsahuje nějaké množství vody, vlastně jen dokumentuje množství vody v ovoci. Ale není tomu tak. Informace na etiketě o množství vody je právě voda, která byla vpravena do ovoce navíc uměle. Řetězce taktéž v poslední době hromadně předělávají své provozovny tak, aby se ovoce a zelenina vážila až u pokladny. Pokud si totiž své ovoce vážíte sami, potom vám z váhy vyjíždí etiketa, která dle zákona musí obsahovat informace o složení. Tam se snadno dočtete o složení banánu, mandarinky nebo ananasu (viz obrázek níže). Pokud vám ovšem ovoce zváží až u pokladny, žádnou etiketu ani nemáte
šanci vidět! Potom si nakupujete takto „vylepšené“ ovoce v dobré víře a ve sladké nevědomosti. Kromě okrádání zákazníka je ovšem největší riziko zdravotní. U níže uvedeného obrázku citron obsahuje kromě „neškodných“ éček i emulgátor E384 - Citronan isopropylnatý neboli isopropyl citrát, jenž má za úkol ztužovat vodu a zabránit procesu žluknutí, jež v citronu po nějaké době způsobuje stopové množství nenasycených mastných kyselin. Problém je v tom, že používání tohoto emulgátoru je v ČR zakázáno! Realita je ovšem smutná. Kromě zakázaného éčka obsaženého v citronu se řetězce nedopouští ničeho nekalého. Pokud na etiketě při vážení označí citron jako „Ovocná potravina – citron“ a vypíší jeho kompletní složení s procentuálním podílem jednotlivých složek citronu, není tento fakt nijak právně napadnutelný. Sporné je vážení ovoce na pokladně, kdy žádnou etiketou pokladní ovoce neopatří. Jediná dobrá rada pro českého zákazníka je tedy stále stejná: Čtěte etikety. Nekupujte takto upravené ovoce. Stěžujte si u svého obchodníka, že podobné ptákoviny nehodláte kupovat natož konzumovat.
Zde zakoupená ovocná potravina citron. Logo a název výrobce byl záměrně rozostřen.
http://www.rajce.net/f601845032/700px
http://www.rajce.net/f601847223/700px
Kdo se diva ven,sni a kdo dovnitr,ten se probouzi. - Carl jung
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
do poctivo vyudenej slaniny alebo do pekne vysusenej cabajky ziadnu vodu pumpovat nemozu
5 2 8
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Knava, hm, tak ted jen, aby se timto vtipem nejaky podnikavec neinspiroval.
Kdo stojí mezi člověkem a Bohem? Kuchařka
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
magazín pro ženy po ránu ?:- )
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
dovezl jsem si sentický a to se mi k němu zdálo nejvhodnější, a slinivka je navíc moje srdcová záležitostsmajliss píše:magazín pro ženy po ránu ?:- )
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Klikla jsem na to a hned mi naskocilo varovani ze stranka je napadena malwarem
Vyhrazuji si svate pravo na omyly!
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
to jsem byl asi ještě jáFiona píše:Klikla jsem na to a hned mi naskocilo varovani ze stranka je napadena malwarem
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
petice za vodu http://www.vlastnihlavou.cz/obcane-eu-b ... o-na-vodu/
Kdo se diva ven,sni a kdo dovnitr,ten se probouzi. - Carl jung
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Nevim kam zmizelo vlakno o MMS,tak to dam sem
http://czechnewstv.cz/zdokumentovany-us ... -v-africe/
http://czechnewstv.cz/zdokumentovany-us ... -v-africe/
Kdo se diva ven,sni a kdo dovnitr,ten se probouzi. - Carl jung
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Poetický kratinký dokument o kosení a "lehčím" ( ) životě http://vimeo.com/63591944 na který jsem narazila při hledání naklepávání (kosy i srpu, kdyby někoho taky zajímalo).
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
Re: ŽŇOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - strunou a přetrhle
Pozorně jsem to sledoval a vyposlechl, ale nějak mne to nestrhlo. Proč ne třeba lopata? Ta je zemi ještě blížší
a netřeba ji brousit, ani klepat.
Zvláštní rodinná choreografie během žní, které probíhají bez účasti fosilnatých paliv,(ale co metan?) jak jeden
žnec poznamenal, má nepochybně své opodstatnění.
Když totiž kosidlem občas mávnutím protnete vzduch, odeženete dotěrný hmyz, který zlákán krůpějemi znoje
vyvstalého z důvodu pachtivé snahy o redukci vzrostlého pažita nezván usedlému třímateli odkorněného klacku;
který zatraceně dobře sedí v ruce; usedá na tvář, pak je třeba neprodleně jednat a ohánět se, aby nesosáčkoval.
Tu rezavou kosu do ruky nevezmu, nevezmu, a nevezmu, copánky nosit nezačnu a Kanada? Rozhodně ne.
Tam se dá akorát bruslit, sekat trávo a dřevu, nebo led na pleserech, pošankovat se v náruči grizzlyho a je tam
hrozná kosa.
Ale než přilehnu, tak si dobře naklepu polštář, abych se o něj ještě více neztupil.
a netřeba ji brousit, ani klepat.
Zvláštní rodinná choreografie během žní, které probíhají bez účasti fosilnatých paliv,(ale co metan?) jak jeden
žnec poznamenal, má nepochybně své opodstatnění.
Když totiž kosidlem občas mávnutím protnete vzduch, odeženete dotěrný hmyz, který zlákán krůpějemi znoje
vyvstalého z důvodu pachtivé snahy o redukci vzrostlého pažita nezván usedlému třímateli odkorněného klacku;
který zatraceně dobře sedí v ruce; usedá na tvář, pak je třeba neprodleně jednat a ohánět se, aby nesosáčkoval.
Tu rezavou kosu do ruky nevezmu, nevezmu, a nevezmu, copánky nosit nezačnu a Kanada? Rozhodně ne.
Tam se dá akorát bruslit, sekat trávo a dřevu, nebo led na pleserech, pošankovat se v náruči grizzlyho a je tam
hrozná kosa.
Ale než přilehnu, tak si dobře naklepu polštář, abych se o něj ještě více neztupil.
Všeho s mírou.
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Objev: Hodní lidé žijí déle. Díky bludnému nervu
jinak nedávno jsem četla v nějaké knize o lékaři, co úspěšně léčil úporné škytavky drážděním bloudivého nervu prstem přes konečník. pak přesedlal na orgasmy, prý to taky zabírá a je to příjemnější
jinak nedávno jsem četla v nějaké knize o lékaři, co úspěšně léčil úporné škytavky drážděním bloudivého nervu prstem přes konečník. pak přesedlal na orgasmy, prý to taky zabírá a je to příjemnější
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
vždyť jsem to dal hned pod tohleto, nemáš mě taky jako ne přítele?, aha to nemůžeš viděts.arik píše:Objev: Hodní lidé žijí déle. Díky bludnému nervu
jinak nedávno jsem četla v nějaké knize o lékaři, co úspěšně léčil úporné škytavky drážděním bloudivého nervu prstem přes konečník. pak přesedlal na orgasmy, prý to taky zabírá a je to příjemnější
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Buci, musela jsem od tebe něco přehlédnout, link mám z jiného fóra a konečníkového doktora z knížky z knihovny.
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
krása. ruční kosení dobře znám z dětství a je to krásná práce, podobně jako třeba práce se dřevems.arik píše:Poetický kratinký dokument o kosení a "lehčím" ( ) životě http://vimeo.com/63591944 na který jsem narazila při hledání naklepávání (kosy i srpu, kdyby někoho taky zajímalo).
škoda jen, že jsu na práci tak levej
u nás se kosením a věcma kolem toho zabývají jacísi lidé z farmy tady nedaleko od Litomyšle
o víkendu si půjdu kosení zopakovat na tisícimetrovou zahradu, je už potřeba pokosit cca polovinu její plochy
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Pěkný přehled jedlých rostlin
http://slunecnyzivot.cz/2013/05/jedle-r ... y-prehled/
http://slunecnyzivot.cz/2013/05/jedle-r ... y-prehled/
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
.
jó tak to je hezký, pěkná rozsáhlá práce i ta videa,
to mi hned připomnělo, co v tyto jarní dny po ránu dělám - jdu ven na zahradu a aniž bych jakkoli přebíral, trhám po hrstech všechno, co tam roste za trávu (no, přiznávám, zaměřuju se na pampelišky, ať v tom sběru mám aj něco, co znám) a pak dávám do Angela, získávám úžasnou nahořklou ščávu, joj dobrotka
taky květy třešně a jabloně jsem ochutnal, je to mňam
jó tak to je hezký, pěkná rozsáhlá práce i ta videa,
to mi hned připomnělo, co v tyto jarní dny po ránu dělám - jdu ven na zahradu a aniž bych jakkoli přebíral, trhám po hrstech všechno, co tam roste za trávu (no, přiznávám, zaměřuju se na pampelišky, ať v tom sběru mám aj něco, co znám) a pak dávám do Angela, získávám úžasnou nahořklou ščávu, joj dobrotka
taky květy třešně a jabloně jsem ochutnal, je to mňam
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Konečně jsem se někde náhodou dočetla, čím se liší jogurt od kefíru (ne že bych po tom cíleně pátrala, kefír mi tolik nechutná...). I ostatní body pro mne byly zajímavé, neb jogurt jím často http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-jogurtu/
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
zajímavá věta že kyselé prostředí z mléčných zakysanců v žaludku zabraňuje hnilobným procesůms.arik píše:Konečně jsem se někde náhodou dočetla, čím se liší jogurt od kefíru (ne že bych po tom cíleně pátrala, kefír mi tolik nechutná...). I ostatní body pro mne byly zajímavé, neb jogurt jím často http://www.vitalia.cz/clanky/myty-o-jogurtu/
snad ještě že dlouhověcí kavkazané jsou pijáci toho pravýho alkoholickýho kefíru
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Me zase naopak naplnila mirnym optimizmem tahle veta (ve prospech kefiru samoze) :
Hlavne jde o to ze si to kdejaky trouba ukefiruje tibetkama doma sam za zlomek nakladu a s x-nasobne vyssi kvalitou nez "kefirove mleko" z pasterizovane a od vseho dobreho odstredene brecky.
Az to probadaji, tak zase beda nam.12. mýtus: Kefír je lepší než jogurt
Kefír je fermentovaný mléčný výrobek, který má původ ve střední Asii (oblast Kavkazu) a není pro náš trh typický a tedy není ani běžně konzumován. Složení a charakter kefíru nejsou navíc tak dobře probádány, jako je tomu v případě jogurtu.
Hlavne jde o to ze si to kdejaky trouba ukefiruje tibetkama doma sam za zlomek nakladu a s x-nasobne vyssi kvalitou nez "kefirove mleko" z pasterizovane a od vseho dobreho odstredene brecky.
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
http://www.youtube.com/watch?v=4IWl2_SH0GQ
Když si Rita Lemoine kupovala v luxusním pařížském butiku nové boty, těžko mohla předpokládat, že kvůli nim závažně onemocní. Kožené boty byly totiž ošetřeny proti plísním chemikálií, která je v Evropě zakázána, protože může způsobovat velké zdravotní problémy. Ovšem i luxusní obuv se dnes vyrábí často v zemích jako je Čína nebo Bangladéš, kde zákazy neplatí -- a dovozci nemají možnost a často ani chuť zkoumat obsah škodlivin v obuvi, ale třeba i v textilu. Že by si běžný spotřebitel musel pořídit moderní chemickou laboratoř?
Když si Rita Lemoine kupovala v luxusním pařížském butiku nové boty, těžko mohla předpokládat, že kvůli nim závažně onemocní. Kožené boty byly totiž ošetřeny proti plísním chemikálií, která je v Evropě zakázána, protože může způsobovat velké zdravotní problémy. Ovšem i luxusní obuv se dnes vyrábí často v zemích jako je Čína nebo Bangladéš, kde zákazy neplatí -- a dovozci nemají možnost a často ani chuť zkoumat obsah škodlivin v obuvi, ale třeba i v textilu. Že by si běžný spotřebitel musel pořídit moderní chemickou laboratoř?
Kdo se diva ven,sni a kdo dovnitr,ten se probouzi. - Carl jung
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
barefoot and nakedMaria píše:http://www.youtube.com/watch?v=4IWl2_SH0GQ
Když si Rita Lemoine kupovala v luxusním pařížském butiku nové boty, těžko mohla předpokládat, že kvůli nim závažně onemocní. Kožené boty byly totiž ošetřeny proti plísním chemikálií, která je v Evropě zakázána, protože může způsobovat velké zdravotní problémy. Ovšem i luxusní obuv se dnes vyrábí často v zemích jako je Čína nebo Bangladéš, kde zákazy neplatí -- a dovozci nemají možnost a často ani chuť zkoumat obsah škodlivin v obuvi, ale třeba i v textilu. Že by si běžný spotřebitel musel pořídit moderní chemickou laboratoř?
5 2 8
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Prsní konspirační teorie(?)
http://www.protiproud.cz/svet/obcan/oso ... atenty.htm
http://www.protiproud.cz/svet/obcan/oso ... atenty.htm
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
nenapadá mě horší mučení, než donucení mě číst stránky podobných duchů, to už snad raději na tu resekci,s.arik píše:Prsní konspirační teorie(?)
http://www.protiproud.cz/svet/obcan/oso ... atenty.htm
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
tak "vědečtěji", o sycených vodách
http://www.szu.cz/uploads/documents/chz ... bv_co2.pdf
http://www.szu.cz/uploads/documents/chz ... bv_co2.pdf
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
proto je ten burčas tak xelentnís.arik píše:tak "vědečtěji", o sycených vodách
http://www.szu.cz/uploads/documents/chz ... bv_co2.pdf
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Kdo stojí mezi člověkem a Bohem? Kuchařka
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
“Nejsme šťastní, protože se nám daří, ale daří se nám, protože jsme šťastní.”
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
I takové malé dítě si to samo ze sebe uvědomuje že je špatné jíst zvířátka, aniž mu to někdo řekl. Hezké. (vlastně možná proto že je malé dítě, ještě nezkažené) Proč lidé neposlouchají svůj vnitřní hlas?
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Kdo se diva ven,sni a kdo dovnitr,ten se probouzi. - Carl jung
Re: WEBOVÉ (i jiné) ZAJÍMAVOSTI - struènì a pøehlednì
Ať mi to plkání přinese užitek a ostatním taky!