Připouštím, že je částečně i věcí psychiky která se mi rozhodí pomyšlením na to, že jsem snědl zase něco nepatřičného ale reakce na úlet je u mě přesvědčivá a někdy krutá. Pak mi dost dlouho trvá než si metabolizmus i psychiku upravím do rovnovážného stavu. Co se týče alkoholu, je to droga a u člověka který přešel na row stravu, tudíž snažícího se dostat o stupínek výše než je průměr nemá co pohledávat. Chlast a přiblblé opojení z něho jsem přenechal pro póvl a plebejům, kteří si nedokáží navodit pocit uvolnění jiným způsobem. Nikoho nekárám neb jsem přesvědčen, že každý jsme jiný a musíme si tu svou cestičku prošlapat každý sám a po svých vlastních nožičkách.buc11 píše: Nevím, co je úlet, možná aktivní účast na zabijačce, nemyslím, že by to byly 3 skleničky whisky (ani bych to neoznaččoval za chlast, takové množství alkoholu se v organismu vytvoří a zlikviduje za rok stejně každému, ovšem souhlasím s tebou že jakékoliv množství dodáno zvně jest nepříznivým) nebo párek v rohlíku ročně, mnohem větší zatížení trávicího systému mi působí např. když se přeplácnu ovocem či orechmi. Proto zůstávám u přesvědčení, že organismus nepozná, je-li to vařené uzené, či syrové, (jiná otázka je v mentální oblasti, když mu jako organismu naznačím, že sem vložil neco nepatřičného, on poslušně negativně zareaguje, ale to si můžu udělat i na hrušku třeba) pro něj to akorát znamená víc svinstva na úklid.
Má zamyšlení neznamenají, že bych byl zastáncem semotamo nějakej cooking, naopak, ale jsem přesvědčen, že lze i raw nedělat jaxe má, tedy i vícezatěžujícím způsobem pro náš trávicí systém. Ale určitě je lepší, kdo to dokáže, se obejít i bez úletíků.
Proto Buci šlapej, šlapej, šlapej,