To chroupání vydávají lidé, co mají sklon si ukousnout větší sousto. Nevadí mi ten zvuk, občas mě i zaujme. Otázka je, proč ti ten zvuk vadí. Problém není v druhých ani v tom zvuku.s.arik píše:To je legrační. Mám jablka hodně ráda, ale záleží na odrůdě. Nemyslím, že bys svůj odpor musel lámat přes koleno. Dneska máme všelijaké ovoce celoročně...olfess píše: P.S. bohužel mi vadí i ten zvuk, jak se někdo zakousne do jablka, to je hroznýýý, ale prý podobným neduhem trpí i náš zlatý slavík Kája Gott, takže zůstávám v klidu
Abychom zůstali u celebrit, tak naopak můj dětský idol Terence Hill jablka miluje a zakusuje se do nich ke vzteku svých protivníků téměř v každém filmu
Pando, kousání možná nevyřeší vše. Zjistila jsem nedávno, že ze všech šťáv snáším nejhůře právě čistou jablečnou. Chuť super, ale jakoby spouštěla rychlý detox (?) necítím se po ní dobře. ALE, možná že máš nakonec pravdu, třeba je klíčem kousání a proslinění. Možná piju šťávy moc rychle
Ovocné šťávy nepiju takřka vůbec, po tuhé stravě se cítím optimálněji. Už se těším na čerstvé bylinkové extrakty, to je něco úplně jiného, to jsem pak nezmar.
Kousání to nevyřeší, hraje víc faktorů-najít si optimální druhy, hlídat si pro sebe optimální zralost(jabka většinou bez problémů dojdou), která může být pro každého jiná (třeba to, co může Bucík - to je na hranici alkoholového kvašení u ovoce, to nejím), co nejméně zatížená chemií, zvlášť pokud je to velkým podílem v tvém jídelníčku jako u mně a vnímat energetiku dané potraviny (na to chce cit a zkušennost).