Očista jater a žlučníku podle Avicenny
Moderátor: hugo
Re: Očista jater a žlučníku podle Avicenny
já bych změnil typ stravy, když je potřeba očistit játro
Re: Očista jater a žlučníku podle Avicenny
Čo sa týka pitvania kameňov, tie moje boli pri prvých očistách žlté a tvrdé - taká škrupina, vo vnútri nie tekuté ale gelovité. Pri ďalších a dalších očistách sa menili na mäkké a hráškovozelené. Myslím že sú to usadeniny - rezervy tuku, ktorý sa v pečeni odkladá a ked má pečeň čas, tak ich postupne spracováva. Keďže pečeň bežného človeka nemá čas nikdy, tak sa postupne zanášajú a vápenatejú - to je tá škrupina navrchu tak ako perly a tvrdnú. Potom prekážajú, tlačia, zabraňujú prietoku žlči. Pri prvých očistách zo mňa išlo veľa bordelu vo tvare žltých šupiniek a zhlukov rôsolu - predpokladám že kvasinky. Keď vyhrabem fotky, tak pridám.
Keď je niekto na detaily, tak ne si do googla dá vyhladávať obrázky: gallstones alebo liver stones. A pozrite si výsledky operácií. Zámerne ich tu nedávam. Tieto "kamene" máme skoro všetci. Tie druhé, tvrdé našťastie nie.
Keď je niekto na detaily, tak ne si do googla dá vyhladávať obrázky: gallstones alebo liver stones. A pozrite si výsledky operácií. Zámerne ich tu nedávam. Tieto "kamene" máme skoro všetci. Tie druhé, tvrdé našťastie nie.
Re: Očista jater a žlučníku podle Avicenny
Překvapila mě očista jater i na stránce laboratoře Synlab, kde bych tak alternativní přístup nečekal.
http://jatra.zdravinaroda.cz/ocista-a-prevence-jater
"Pro odvážnější je tu druhá možnost, a tou je očista během dvou dní. První den ráno je potřeba udělat si klystýr. Nasnídejte se pouze lehce, stejně tak oběd by měl být jen lehký. Přitom pijte řepno-jablečnou šťávu. Ta je mimochodem dobrá i pro vaši imunitu. Nějakou dobu po obědě začněte prohřívat játra – nejlépe pomocí termoforu. Večer vás pak čeká vypití ohřátého olivového oleje, který zapijete čerstvě vylisovanou citronovou šťávou (také ohřátou). Doporučuje se 150 ml od každého, zkušenější jedinci mohou i větší porci. Nebojte se, nemusíte vše vypít naráz. Dávejte si menší dávky během cca jedné hodiny. Pak už jen odpočívejte, a pomalu se připravte ke spánku. Stále mějte termofor. Během noci pak tělo začne s očistou, což by se mělo projevit průjmem. Ráno se doporučuje další klystýr a opět řepno-jablečná šťáva."
http://jatra.zdravinaroda.cz/ocista-a-prevence-jater
"Pro odvážnější je tu druhá možnost, a tou je očista během dvou dní. První den ráno je potřeba udělat si klystýr. Nasnídejte se pouze lehce, stejně tak oběd by měl být jen lehký. Přitom pijte řepno-jablečnou šťávu. Ta je mimochodem dobrá i pro vaši imunitu. Nějakou dobu po obědě začněte prohřívat játra – nejlépe pomocí termoforu. Večer vás pak čeká vypití ohřátého olivového oleje, který zapijete čerstvě vylisovanou citronovou šťávou (také ohřátou). Doporučuje se 150 ml od každého, zkušenější jedinci mohou i větší porci. Nebojte se, nemusíte vše vypít naráz. Dávejte si menší dávky během cca jedné hodiny. Pak už jen odpočívejte, a pomalu se připravte ke spánku. Stále mějte termofor. Během noci pak tělo začne s očistou, což by se mělo projevit průjmem. Ráno se doporučuje další klystýr a opět řepno-jablečná šťáva."