arailo:tak mají se dělat budˇráno na lačno,nebo večer,taky na lačno.ale já si je dělám různě.normální člověk neni nikdy přejedenej a může si udělat klystýr kdykoliv.loni jsem to počítala a vyšlo mi 1krát týdně.ale to je třeba že si udělam tři dny za sebou a pak tři týdny nic,nebo jednou za týden,zkrátka jak na mě ty očistný dny přijdou.a v mládí jsem si dělala klystýrky i třeba večer před nějakou akcí.např.tancovačkou a pod.kvůli tomu pocitu krásy

.
jo a jíst po nich můžeš hned,jde jen o svědomí,přijde mi škoda do sebe fláknout hned nějakýho buřta,takže po klyst vážně radši vita,nebo něco lehčího.
jinak jsem taky jeden čas šíleně řešila teplotu,walker pořád doporučoval tech 35 stupnˇů,ale mě to bylo studený a nějak se to ve mě zaráželo,takže já si dávam hodně teplou,jde ze mě všechno a připadam si pak úplně vypulírovaná a mam střevíčka jak v pokojíčku.
a na plet ˇto prý pomáhá výborně,což si moc nepamatuju,pač už mam období akné celkem za sebou,ale ani si právě možná díky klystu nepamatuju,že by mě to nějak trápilo.
totˇmoje zkušenosti,ovšem každý může mít jiné to je jasný.

...podstatné je,jak jste přeměnili,co jste pozřeli....