Ano, zmienila som sa o tom tusim v dennicku, alebo na freshnesse, tu som zabudla. Este niekedy v januari som nakupila za par korun kokosove orechy, ktore mi doma asi mesiac lezali v spajzi (bohvie, kolko lezali v obchode a skladoch). Drahy ich otvaral poklepavanim kladiva, orech drzal v ruke, opadne tak hruba hneda skrupina. Zo styroch bol pouzitelny len jeden jediny. Zial ostatne boli vnutri bud plesnive, alebo take mydlove - ako si sa trefne vyjadril Ty sam. Ten jeden posledny sa mi tiez nevidel na 100%, ale bol dobry, aj ked som ho ochutnala.Hvodnik píše:Samiro ty uz si kokos stavila?
Samotne mlieko sme pochlipavali dva dni, ale velmi nas to neoslovilo. Zato drt bola vyborna a skladujem ju v mrazaku, budem si ju davat do ovocnych salatov.
Robila som aj bananovu zmrzlinu, chutila nam, ale viac nam chutia normalne banany, takze to uz robit nebudeme. Vsetko bolo priserne zapatlane, privela roboty okolo toho.
Celkovo hodnotim Omegu vysoko pozitivne. Je uzasna, ticha, vykonna, chutia mi vlaknitejsie stavy, tak mi vyhovuje. Vrci kazde rano (odporucam brokolicovo-jablkovu stavu - dnesny objav), umyvanie dielcov je v pohode, kam sa hrabe odstredivka.
Ano, male kusky su pre stavenie lepsie. Dokonca sa da krasne setrit cas tym, ze ocisteny ovozel krajam na kusky az pocas stavenia. A mrkva na zaver uzasne pomoze pri ocisteni Omegy pred samotnym umyvanim. Som s kupou spokojna.
Hvodnik - velmi sa tesim, ze v pripade suciastok sa mozem na Teba obratit, dik za ponuku. A takisto sa neviem dockat na Tvoje dalsie reporty a pokusy, tie ceresne mi sakra vrtaju v hlave.
Rovnako neverim staveniu tych velkych kelovych listov na youtube. Tam ten list pozdlzne zroloval a trcil Omege do tlamy. Ten list musi mat take dlhocizne vlakna, ze som presvedcena, ze musel Omegu po dvoch listoch upchat. Taketo veci treba nevyhnutne priecne porezat na kratsie kusky, inak sa vsetko zachlpi motuzmi.