VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
Moderátor: hugo
-
- Příspěvky: 1440
- Registrován: úte čer 13, 2006 8:27
- Bydliště: V Sídlišti 31, 683 01 Rousínov u Vyškova
- Kontaktovat uživatele:
VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
Vitarián nemá moc možností jak posedět s přáteli ve společnosti, chutně se najezt. Navrhuji založit virtuální vita restaurant, třeba to vykrystalizuje v tu skutečnou...
Jak by měla vypadat vita restaurace ? Co obsahovat ?
- místo: Praha-střed (Václavák - zajímavé pro turisty ?), Brno-střed
- přístupnost autem, MHD
- stolky i fast-food i prodejnu
- kusové ovoce, zeleninu
- humous, avokádová pasta, dresingy, vita saláty
- čerstvé šťávy
- namáčené ořechy a semena
- klíčené obiloviny, luštěniny
- přechodovou stravu (zeleninové saláty se sýry, masem, těstovinami, bagety s tímtéž)
- destilku
- syrové mléko
- vše i v BIO kvalitě
- večerní programy
- INFO nástěnku - CHT, klystýr, půst atd.
- koncerty
- přednášky, školení
- oslavy, večírky
- prodej stravy a přístrojů, knížek, receptů
- název "Restaurace ENZYM"
Jak by měla vypadat vita restaurace ? Co obsahovat ?
- místo: Praha-střed (Václavák - zajímavé pro turisty ?), Brno-střed
- přístupnost autem, MHD
- stolky i fast-food i prodejnu
- kusové ovoce, zeleninu
- humous, avokádová pasta, dresingy, vita saláty
- čerstvé šťávy
- namáčené ořechy a semena
- klíčené obiloviny, luštěniny
- přechodovou stravu (zeleninové saláty se sýry, masem, těstovinami, bagety s tímtéž)
- destilku
- syrové mléko
- vše i v BIO kvalitě
- večerní programy
- INFO nástěnku - CHT, klystýr, půst atd.
- koncerty
- přednášky, školení
- oslavy, večírky
- prodej stravy a přístrojů, knížek, receptů
- název "Restaurace ENZYM"
přechodová strava - .....
taková není třeba, pro lidi, kteří přecházejí k vita a potřebují něco hutnějšího, ji lze udělat v pohodě z vita výrobků různě mixovaných atd. vit třeba pizza od Terezky atd. Maso atd. není přechodová strava, na tu si můžou lidé dojít do běžných restaurací a na bio výrobky (sýr, maso)do bio restaurací.
Když vita restaurace tak fatk vita
taková není třeba, pro lidi, kteří přecházejí k vita a potřebují něco hutnějšího, ji lze udělat v pohodě z vita výrobků různě mixovaných atd. vit třeba pizza od Terezky atd. Maso atd. není přechodová strava, na tu si můžou lidé dojít do běžných restaurací a na bio výrobky (sýr, maso)do bio restaurací.
Když vita restaurace tak fatk vita
Naposledy upravil(a) Sluníčko dne stř čer 21, 2006 10:52, celkem upraveno 1 x.
Václavák a dostupnost autem se vylučuje.
Měl by tam pracovat někdo, koho to baví a ten by tam asi moc maso nezkousl.
A ten název je taky hrůza.
Ale jinak dobrý.
P.S. Prosil bych rezervovat jednu bagetu s těstovinami.
Ba ne, já vím, že to myslíš dobře. Vitariánská restaurace je ale běh na dlouhou trať. Virtuální restaurace je podle mě blbost. To jsou lepší žranice na srazech.
Měl by tam pracovat někdo, koho to baví a ten by tam asi moc maso nezkousl.
A ten název je taky hrůza.
Ale jinak dobrý.
P.S. Prosil bych rezervovat jednu bagetu s těstovinami.
Ba ne, já vím, že to myslíš dobře. Vitariánská restaurace je ale běh na dlouhou trať. Virtuální restaurace je podle mě blbost. To jsou lepší žranice na srazech.
„Jde o to, Fletchere, že se svá omezení snažíme překonávat postupně, v určitém řádu. Prolétávání skálou přijde na řadu až někdy později.“
-
- Příspěvky: 1440
- Registrován: úte čer 13, 2006 8:27
- Bydliště: V Sídlišti 31, 683 01 Rousínov u Vyškova
- Kontaktovat uživatele:
- název jsem si "vycucal z palce", zkuste dát lepší návrhy
- to maso a spol. jsem tam dal záměrně bo:
1. nevím jestli by tu restauraci ekonomicky utáhli pouze 100% vitariáni
2. "odsektovat" vitariánství - do čistě vita restaurace asi moc nevita lidí nepřijde, takhle je možnost je oslovit propagací, rozhovorem, tj. myšlenkám vitariánství udělat ohromnou propagaci a reklamu a zadarmo
- s pizou, tahini, humousem souhlas, jen se stydlivě přiznám, že vůbec nevím co to je, jak to chutná, ještě jsem to v životě nejedl, jen o tom čtu tady. A stejně tak by to nevěděl nevita návštěvník restaurace - teď jde o to jestli o takové návštěvníky je zájem, můj názor je, že ano. Soudím, že my "zasvěcení" máme přímo povinnost informovat zbytek národa (to je silná myšlenka co ?, to by se mělo tesat !
- to maso a spol. jsem tam dal záměrně bo:
1. nevím jestli by tu restauraci ekonomicky utáhli pouze 100% vitariáni
2. "odsektovat" vitariánství - do čistě vita restaurace asi moc nevita lidí nepřijde, takhle je možnost je oslovit propagací, rozhovorem, tj. myšlenkám vitariánství udělat ohromnou propagaci a reklamu a zadarmo
- s pizou, tahini, humousem souhlas, jen se stydlivě přiznám, že vůbec nevím co to je, jak to chutná, ještě jsem to v životě nejedl, jen o tom čtu tady. A stejně tak by to nevěděl nevita návštěvník restaurace - teď jde o to jestli o takové návštěvníky je zájem, můj názor je, že ano. Soudím, že my "zasvěcení" máme přímo povinnost informovat zbytek národa (to je silná myšlenka co ?, to by se mělo tesat !
- Katarína
- Příspěvky: 2190
- Registrován: čtv úno 26, 2004 12:15
- Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Inac prepojit rozne styly stravovania v jednej restauracii nie je vobec nerealne.
Tu v Blave je jedna vegetarianska restauracia, vola sa Elixir 14, ale nie uplne vsetky jedla maju vegetarianske.
Niektore su s normalnym masom, niektore so sojovym. Hviezdickou su oznacene jedla, ktore su veganske. Su tu aj exoticke jedla z cudzokrajnej kuchyne. Tiez rozne salaty a surove stavy, aj na zelanie podla vlastneho vyberu.
2 poschodia: dolu nefajciari, hore fajciari - to som zistila, az ked som tam hore sedela a casnik priniesol popolnik, isla som tam kvoli tym prijemnym kreslam. Za cely cas si tam mozno zapalil niekto jednu cigaretu.
Formou galerie, obrazy na stenach. Prijemna atmosfera aj personal. Niekedy ziva hudba.
Siroky vyber jedal a napojov, od vitarianov az po tych, ktori nedaju dopustit na maso a alkohol.
Tu v Blave je jedna vegetarianska restauracia, vola sa Elixir 14, ale nie uplne vsetky jedla maju vegetarianske.
Niektore su s normalnym masom, niektore so sojovym. Hviezdickou su oznacene jedla, ktore su veganske. Su tu aj exoticke jedla z cudzokrajnej kuchyne. Tiez rozne salaty a surove stavy, aj na zelanie podla vlastneho vyberu.
2 poschodia: dolu nefajciari, hore fajciari - to som zistila, az ked som tam hore sedela a casnik priniesol popolnik, isla som tam kvoli tym prijemnym kreslam. Za cely cas si tam mozno zapalil niekto jednu cigaretu.
Formou galerie, obrazy na stenach. Prijemna atmosfera aj personal. Niekedy ziva hudba.
Siroky vyber jedal a napojov, od vitarianov az po tych, ktori nedaju dopustit na maso a alkohol.
myslim, že na věky ne, já ho jim jen kvuli tomu medu, jinak to nemusimAdvid píše:To je dnes na fóru veselo.
Tahini je sezamová pasta a je vynikající. Kdo ho zkusí, je mu navěky věrný. Že jo Sluníčko, buci11, Alchemisto atd?
pro mne Praha určitě ne, václavák ne, restaurant taky ne, mně stačí ten strom s něčím, i na něj se vleze dost humanoidů
v 15:00 to do sebe zase budu valit
jojo před chvílí jsem si vyzvedla balíček z biosfera.cz (tady ho můžeš koupit) a půlka je pryč....já vím, proč si ho kupuji jen občas....
to, že by vita restaurace byla nezajímavá si vůbec nemyslím. Cizinci to rozhodně znají, protože po světě tyto restaurace jsou a Češi se o tom pozvolna dovídají. Myslím, že by to v pohodě po čase začalo velmi dobře prosperovat.
Já bych byla pro vyloženě vita restauraci s vita jídly blíže tvarem k přírodě - třeba jen nakrájený ovocný salát, zeleninový atd. a vita jídel takových těch hutnějších - mixi, pizzi atd. a něco mezi. Vita styl je velmi široký pojem. Základ je sice syrová strava, ale i tak je to široké, každý je v nějaké fázi, někdo hodně v hutné, někdo už jen v celo plodové atd.
to, že by vita restaurace byla nezajímavá si vůbec nemyslím. Cizinci to rozhodně znají, protože po světě tyto restaurace jsou a Češi se o tom pozvolna dovídají. Myslím, že by to v pohodě po čase začalo velmi dobře prosperovat.
Já bych byla pro vyloženě vita restauraci s vita jídly blíže tvarem k přírodě - třeba jen nakrájený ovocný salát, zeleninový atd. a vita jídel takových těch hutnějších - mixi, pizzi atd. a něco mezi. Vita styl je velmi široký pojem. Základ je sice syrová strava, ale i tak je to široké, každý je v nějaké fázi, někdo hodně v hutné, někdo už jen v celo plodové atd.
Naposledy upravil(a) Sluníčko dne stř čer 21, 2006 14:59, celkem upraveno 1 x.
Jestli med jist nebo nejist, to si kazdy zhodnoti sam, vis? To uz je proste ruzne odstupnovany. Jeden ji to a jeden ono. Pozdeji uz treba nebudes pouzivat ani koreni ani sul. Vsechno Ti prijde postupne, neboj. Rozhodne tu nejime vsichni stejne. I ve vitarianstvi existuje mnoho cesticek a zpusobu jak po nich jit.
-
- Příspěvky: 5
- Registrován: stř čer 21, 2006 16:07
tak i koření a sůl ??
Promiňte, jsem odkojený Wandmakerem (monostrava,pouze a jen celistvé plody, zelenina, ořechy a dál ani ň, koření,sůl a med nebrat) a přírodou (půsty).
Dobrá, v restauraci bude i med, koření a sůl, budu muset mrknout na nějaké recepty
Tak co by v tý restauraci ještě chybělo ? Napadá mně živej hmyz , to ještě stále řeším - opičí strava.
Promiňte, jsem odkojený Wandmakerem (monostrava,pouze a jen celistvé plody, zelenina, ořechy a dál ani ň, koření,sůl a med nebrat) a přírodou (půsty).
Dobrá, v restauraci bude i med, koření a sůl, budu muset mrknout na nějaké recepty
Tak co by v tý restauraci ještě chybělo ? Napadá mně živej hmyz , to ještě stále řeším - opičí strava.
tady původně Standa K.(nějak mi to zhavarovalo)
vitarián - začátečník
poslední vařený - 23. 5. 2006
*1969
kopírujme od přírody, od nám nejbližšího tvora - opic !
vitarián - začátečník
poslední vařený - 23. 5. 2006
*1969
kopírujme od přírody, od nám nejbližšího tvora - opic !
někdo nesolí ani nekoření a někdo ano. Já a někteří další používáme sůl přímo z vysušené mořské vody, je už tady o ní psáno ve vlákně Sůl. Když koření, tak je dobré bio třeba z biosféry a nebo prostě koukat na složení.Standa K.2 píše:tak i koření a sůl ??
Promiňte, jsem odkojený Wandmakerem (monostrava,pouze a jen celistvé plody, zelenina, ořechy a dál ani ň, koření,sůl a med nebrat) a přírodou (půsty).
Dobrá, v restauraci bude i med, koření a sůl, budu muset mrknout na nějaké recepty
Tak co by v tý restauraci ještě chybělo ? Napadá mně živej hmyz , to ještě stále řeším - opičí strava.
Je to dáno člověkem, jeho obdobím atd. prostě někdo teď solí a koření a někdo ne.
- Katarína
- Příspěvky: 2190
- Registrován: čtv úno 26, 2004 12:15
- Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Niekto urcite ano, je to jedna z odnozi vitarianstva, tzv. paleoliticka, myslim. Viem o jednej skupine vo Francuzsku, ale budu aj inde.
Myslienkou je stravovat sa tak, ako sa vraj clovek stravoval povodne, ked este nemal nastroje na lov a nepouzival ohen. Nielen rastlinna zlozka (ziadne odstavovanie, mixovanie a pod.), ale aj vyberanie surovych vajicok z hniezda, cerviky, drobne morske zivocichy...
Myslienkou je stravovat sa tak, ako sa vraj clovek stravoval povodne, ked este nemal nastroje na lov a nepouzival ohen. Nielen rastlinna zlozka (ziadne odstavovanie, mixovanie a pod.), ale aj vyberanie surovych vajicok z hniezda, cerviky, drobne morske zivocichy...
Já tomu rozumíím, jen bych asi nepoužil slova spadne. To mi evokovalo mouchu, která je unavená, tak spadne do pusy.Sluníčko píše:no ale je to tak, akorát ona zapadne tak hluboko, že už ji ven občas nedostaneš
„Jde o to, Fletchere, že se svá omezení snažíme překonávat postupně, v určitém řádu. Prolétávání skálou přijde na řadu až někdy později.“
Syrové vejce jsou od E. Gunthera. Četl jsi ho? Odkaz najdeš zde: http://mujweb.atlas.cz/zdravi/zdrava%2Dstrava/Standa K. píše:no vidím, že způsobů vitariánství je habakuk
Ty syrový vejca se mi nezdaj, opice to snad taky nedělaj ... To přišlo až poté co jsme slezli ze stromů ?!
Zatím jím bez masa, uvidím až si za půl roku za rok nechám udělat krevní rozbory jak to dopadne s železem, bílkovinama atd.
Doporučuji, je to trochu jiný přístup než Waldmaker i než Walker.
Nevědomost je tak lehká!
teda tady se to beze mě rozjelo..
proč mám pocit, že se mi tu někdo naváží do mých dlouhodobých podnikatelských záměrů...
jinak místo václavák a přilehlé okolí jest PMN podmínkou(nesouhlas s Dejvem), a v podstatě jakmile se objeví příhodný objekt v nabídce začnu o realizaci velmi vážně uvažovat, dostupnost autem nutná nikoli, dostupnost turistům ano, nebot z českého vitariána nikdo živ prozatím živ a přeživ být nemůže
název enzym neeeee
nápln, obsah a činnost jako bys mi četl myšlenky
přechodovou nevita stravu zavrhuji, nechci dělat kompromisy ve stylu sojový granulát a sojové mléko..
raw pizzy a pomazánky aspol jsou dostatečně přechodový a navíc dobrý
zbytek diskuse nečetla
proč mám pocit, že se mi tu někdo naváží do mých dlouhodobých podnikatelských záměrů...
jinak místo václavák a přilehlé okolí jest PMN podmínkou(nesouhlas s Dejvem), a v podstatě jakmile se objeví příhodný objekt v nabídce začnu o realizaci velmi vážně uvažovat, dostupnost autem nutná nikoli, dostupnost turistům ano, nebot z českého vitariána nikdo živ prozatím živ a přeživ být nemůže
název enzym neeeee
nápln, obsah a činnost jako bys mi četl myšlenky
přechodovou nevita stravu zavrhuji, nechci dělat kompromisy ve stylu sojový granulát a sojové mléko..
raw pizzy a pomazánky aspol jsou dostatečně přechodový a navíc dobrý
zbytek diskuse nečetla
-
- Příspěvky: 1440
- Registrován: úte čer 13, 2006 8:27
- Bydliště: V Sídlišti 31, 683 01 Rousínov u Vyškova
- Kontaktovat uživatele:
Terezko, souhlas.
Přechodový vita neznám, dám na Tebe. Jen v případě nízké návštěvnosti a tržeb by to možná chtělo trochu polevit, to by ukázala situace.
Stejně jako v případě sanatoria nabízím spolupráci, oboje jsou to super myšlenky, na nějakým srazu o tom splknem, jo ?
Název se nikomu nelíbil A co takhle "Raw (to kvůli cizincům) - živá strava"
Přechodový vita neznám, dám na Tebe. Jen v případě nízké návštěvnosti a tržeb by to možná chtělo trochu polevit, to by ukázala situace.
Stejně jako v případě sanatoria nabízím spolupráci, oboje jsou to super myšlenky, na nějakým srazu o tom splknem, jo ?
Název se nikomu nelíbil A co takhle "Raw (to kvůli cizincům) - živá strava"
- Katarína
- Příspěvky: 2190
- Registrován: čtv úno 26, 2004 12:15
- Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Aj mne sa to pozdava viac cisto vitariansky, nez tahat tam aj maso, alkohol, cigarety a pod.
Prechodovu vitariansku stravu som tiez nikdy nejedla, ale viem, ze vela ludi sa prave nou dostali na lahsi stupen, pretoze v nej mali alternativu ku vsetkemu varenemu.
Ten komentar sa tykal len toho, ze nerealna by nebola ani ta Standova verzia, keby to chcel vyslovene tak. Robit by tam mal kto urciet.
A styl byt iba jednoducho na strome je tiez fajn. Kazdy styl ma iba iny zaber.
Prechodovu vitariansku stravu som tiez nikdy nejedla, ale viem, ze vela ludi sa prave nou dostali na lahsi stupen, pretoze v nej mali alternativu ku vsetkemu varenemu.
Ten komentar sa tykal len toho, ze nerealna by nebola ani ta Standova verzia, keby to chcel vyslovene tak. Robit by tam mal kto urciet.
A styl byt iba jednoducho na strome je tiez fajn. Kazdy styl ma iba iny zaber.
Zrovna včera jsem četl,že člověk za svůj život sní v průměru 20 pavouků ve spánku.Přitahuje je prý teplo a tak prostě capkaj po peřině...a hop...Tak se chystám důkladně vysmejčit ložnici.Sluníčko píše:myslím, že snad nikdo, tedy o nikom nevím, pokud do toho nepočítám, že běžím a spadne mi moucha do krkubuc11 píše: stando, plno nás hmyz nekonzumuje a jsou spokojeně živi
a některý vopičáci vůbec ne.
tyto stránky to určitě nepropagují
Já určitě žádnýho pavouka nepozřela,nespím s otevřenou pusou.
,jinak nepopírám červivý třešně atd,co jsem za svůj život do sebe naházela.A taky žiju.
,jinak nepopírám červivý třešně atd,co jsem za svůj život do sebe naházela.A taky žiju.
Bože, dej mi sílu, abych změnil to, co změnit můžu.
Dej mi trpělivost, abych snášel to, co změnit nemůžu a
dej mi moudrost, abych to dokázal rozlišit.
(G.K.Chesterton)
Dej mi trpělivost, abych snášel to, co změnit nemůžu a
dej mi moudrost, abych to dokázal rozlišit.
(G.K.Chesterton)
Re: VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
.
Naposledy upravil(a) anyzzka dne stř čer 09, 2010 20:45, celkem upraveno 1 x.
Re: VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
Lepší by byla Fionina restaurace - hloučky meditujících lidí čerpajících potravu z prány.
Re: VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
Pando zvu te, a ze jses to ty, dostanes slevu - za pouhou stovku
Vyhrazuji si svate pravo na omyly!
Re: VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
.
Naposledy upravil(a) anyzzka dne stř čer 09, 2010 21:15, celkem upraveno 2 x.
Re: VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
.
Naposledy upravil(a) anyzzka dne stř čer 09, 2010 21:13, celkem upraveno 2 x.
-
- Příspěvky: 67
- Registrován: pát říj 09, 2009 16:22
Re: VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
a jak se to rozmohlo v praze? uz jsem potkala ruzny juice bary, country life, ale poradnou restauraci ne. tady v manchesteru je to bida, je tu jedna jedina jakz takz hodna jmena, nebo spis by si tam nekdo jako ja ztezi ale vybral. ale vyber raw je veeelmi chaby,dzusy nic moc, spis zcasti processed, ale aspon maj nakej zelenej celej. jinak ovocny juice bary tu naky jsou. chybi mi poradnej bar se zelenyma dzusama a za primerenou cenu! jak je to v londyne, ci jinych evropskych ci kanadskych mestech?
Re: VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
29.8. byla v Bratislavě otevřena vitariánská restaurace BEMBA.
http://www.restauraciabemba.sk/index.php
Jídelní lístek: http://www.restauraciabemba.sk/download ... icekA5.pdf
KONTAKT
Reštaurácia BEMBA
OD Slimák, Hálkova 1
Bratislava - Nové mesto
Otváracie hodiny
PONDELOK - PIATOK
7:00 - 19:00
SOBOTA
9:00 - 20:00
NEDEĽA
ZATVORENÉ
SVIATKY
9:00 - 20:00
http://www.restauraciabemba.sk/index.php
Jídelní lístek: http://www.restauraciabemba.sk/download ... icekA5.pdf
KONTAKT
Reštaurácia BEMBA
OD Slimák, Hálkova 1
Bratislava - Nové mesto
Otváracie hodiny
PONDELOK - PIATOK
7:00 - 19:00
SOBOTA
9:00 - 20:00
NEDEĽA
ZATVORENÉ
SVIATKY
9:00 - 20:00
Re: VITARIÁNSKÁ RESTAURACE
V Londyne jsem zatim sem tam narazila na juicebary Zest, kde to zvykaji Lexenem a maji slusny vyber, velka sklenice okolo £3, coz rada obetuju, zase je nepotkavam tak casto V letadle jsem kdysi cetla ze nejaka ciste raw food restaurace ma byt na Shoreditch, ale po Shoreditch se potuluju celkem casto a zatim jsem na ni nenatrefila (taky jsem ji teda vylozene nehledala a nesoustredila se).
Ovsem nedavno jsem "uplne nahodou" objevila skryty diamant pobliz Covent Garden. Projde se z rusne ulice takovou uzkou starosvetskou pasazi a najednou se clovek ocitne na necem jako dvorku ci nadvori, kde to hraje vsemi barvami a jakoby se zastavil cas To se neda ani popsat jak mile to misto pusobi. Jsou tam mensi kramky, prevazne art&crafts, herbal remedies apod, a tahle restaurace. Jmeno nepamatuju, neni ciste vitarianska, ale nikdy v zivote jsem nikde nezazila takovy vyber salatu co maji oni. Vlastne si ted nejsem jista jestli to neni salad bar, ale fakt si tam vyberes. Ceny za vetsi talir salatu okolo £5-7, pmn velice slusne.
Ovsem nedavno jsem "uplne nahodou" objevila skryty diamant pobliz Covent Garden. Projde se z rusne ulice takovou uzkou starosvetskou pasazi a najednou se clovek ocitne na necem jako dvorku ci nadvori, kde to hraje vsemi barvami a jakoby se zastavil cas To se neda ani popsat jak mile to misto pusobi. Jsou tam mensi kramky, prevazne art&crafts, herbal remedies apod, a tahle restaurace. Jmeno nepamatuju, neni ciste vitarianska, ale nikdy v zivote jsem nikde nezazila takovy vyber salatu co maji oni. Vlastne si ted nejsem jista jestli to neni salad bar, ale fakt si tam vyberes. Ceny za vetsi talir salatu okolo £5-7, pmn velice slusne.
Vyhrazuji si svate pravo na omyly!
Re:
hodně vody proteklo Vltavou od napsání těchto slov... a pořád nic?Tereza píše:v podstatě jakmile se objeví příhodný objekt v nabídce začnu o realizaci velmi vážně uvažovat, dostupnost autem nutná nikoli, dostupnost turistům ano, nebot z českého vitariána nikdo živ prozatím živ a přeživ být nemůže
Překvapuje mne, že v Praze, v té veliké Praze s milionem lidu, není provozována taková restaurace. Fakt by se tam neuživila? Když to jde v menší Ostravě, Blavě??
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
Re: Re:
já bych tam už třeba jen kvůli nízkorozpočtu nepách, to bych si tam měl jít jako sněst kaki?Jindra píše:hodně vody proteklo Vltavou od napsání těchto slov... a pořád nic?Tereza píše:v podstatě jakmile se objeví příhodný objekt v nabídce začnu o realizaci velmi vážně uvažovat, dostupnost autem nutná nikoli, dostupnost turistům ano, nebot z českého vitariána nikdo živ prozatím živ a přeživ být nemůže
Překvapuje mne, že v Praze, v té veliké Praze s milionem lidu, není provozována taková restaurace. Fakt by se tam neuživila? Když to jde v menší Ostravě, Blavě??
Podle mne to nejde ani jinde, vždyť ostravaci i vaří, ne? Jinak zkráchli i juicaři u nás na cykloztezce, synček ho stretol na kurzu barmanů.