Seznam alkalických potravin
Moderátor: hugo
- hugo
- Site Admin
- Příspěvky: 1749
- Registrován: úte bře 07, 2006 8:25
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Seznam alkalických potravin
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Re: Seznam alkalických potravin
Cilantro je listový koriander. Neviem či špeciálna odroda či listová nadzemná časť.
Re: Seznam alkalických potravin
Strašnej článek. Obsah i forma, o chybách ani nemluvím.
"Aby jste" místo abyste. "zásaditý" místo zásadití.
"Aby jste" místo abyste. "zásaditý" místo zásadití.
Lidi moc mluví. Ono už stačí, že vůbec mluví.
Re: Seznam alkalických potravin
v této http://knihy.heureka.cz/100-ceskych-lec ... k-hermann/ knize jsem narazil na informaci, ze kopriva je za syrova jedovata a ze muze vazne poskodit ledviny.
Re: Seznam alkalických potravin
vidíš a tibetskej mnich co zapad sněhem cez zimu v tibetu, je půl roku jed only a nicJirka N píše:v této http://knihy.heureka.cz/100-ceskych-lec ... k-hermann/ knize jsem narazil na informaci, ze kopriva je za syrova jedovata a ze muze vazne poskodit ledviny.
Re: Seznam alkalických potravin
Kopřivy se musí vařit pro odbourání žahavé látky. Je to nějaká dusíkatá záležitost co se rozkládá při 60 stupních. Pro zevní aplikace se jí naopak využívá pro místní prokrvení a přinucení nadlevinek k produkci stresového hormonu, který posléze zvyšuje pohyblivost. Proto ono staré, známé šlehání kopřivama.
Jak to dělaj mniši nevím, ale určitě bych lidem nedoporučoval jíst za syrova. Už jen proto, že dost pálej.
Jak to dělaj mniši nevím, ale určitě bych lidem nedoporučoval jíst za syrova. Už jen proto, že dost pálej.
Re: Seznam alkalických potravin
já je jím ve ščávě cez 10 let a vcelku žiju, ale možná je to tím, že přidávám i vlaštovičník a další, ostatně krom hlávkáču jím vše v juicidvdmchl píše:Kopřivy se musí vařit pro odbourání žahavé látky. Je to nějaká dusíkatá záležitost co se rozkládá při 60 stupních. Pro zevní aplikace se jí naopak využívá pro místní prokrvení a přinucení nadlevinek k produkci stresového hormonu, který posléze zvyšuje pohyblivost. Proto ono staré, známé šlehání kopřivama.
Jak to dělaj mniši nevím, ale určitě bych lidem nedoporučoval jíst za syrova. Už jen proto, že dost pálej.