Stránka 1 z 1

Liguid aminos, pesto

Napsal: stř lis 05, 2008 22:12
od Ivana
Ahoj chtela jsem se zeptat jak je to s tim liguidem, ja ho totiz dost pouzivam ted co jsem presla na 100% raw, protoze proste uspokoji moje chute v salatu. On pry neobsahuje sul, ale sodik prirozene z fermentovane soji obsahuje a tak nevim jestli ten je vlastne to same co sul. Takze asi bude lepsi uzivat velmi s mirou co myslite? Take ujizdim na Bio pestu, ale vim ze neni raw a tak to me stve, takze si asi raw udelam.. to je opravdu chutovka nejlepsi na salatek.

Re: Liguid aminos, pesto

Napsal: pát lis 07, 2008 22:17
od Tereza
Liquid určitě hodně s mírou a bacha na závislost
Jako náhrada soli dobrý, respektive o malinko lepší, ale jinak moc nebrat, respektive neuspokojovat se tím že to není sůl. Lepší je si odvyknnout na slanou chut ale vím že to je jeden z nejtěžších...

pesto navíc není ani vegan, to skleničkové má v sobě většinou sejr (parmezan), čili vemínko

Re: Liguid aminos, pesto

Napsal: pát lis 07, 2008 23:43
od VeGaN_BA