Liguid aminos, pesto
Moderátor: hugo
Liguid aminos, pesto
Ahoj chtela jsem se zeptat jak je to s tim liguidem, ja ho totiz dost pouzivam ted co jsem presla na 100% raw, protoze proste uspokoji moje chute v salatu. On pry neobsahuje sul, ale sodik prirozene z fermentovane soji obsahuje a tak nevim jestli ten je vlastne to same co sul. Takze asi bude lepsi uzivat velmi s mirou co myslite? Take ujizdim na Bio pestu, ale vim ze neni raw a tak to me stve, takze si asi raw udelam.. to je opravdu chutovka nejlepsi na salatek.
Re: Liguid aminos, pesto
Liquid určitě hodně s mírou a bacha na závislost
Jako náhrada soli dobrý, respektive o malinko lepší, ale jinak moc nebrat, respektive neuspokojovat se tím že to není sůl. Lepší je si odvyknnout na slanou chut ale vím že to je jeden z nejtěžších...
pesto navíc není ani vegan, to skleničkové má v sobě většinou sejr (parmezan), čili vemínko
Jako náhrada soli dobrý, respektive o malinko lepší, ale jinak moc nebrat, respektive neuspokojovat se tím že to není sůl. Lepší je si odvyknnout na slanou chut ale vím že to je jeden z nejtěžších...
pesto navíc není ani vegan, to skleničkové má v sobě většinou sejr (parmezan), čili vemínko
Re: Liguid aminos, pesto
Precitaj si tento clanok o soji.Ivana píše:fermentovana soja
http://www.badatel.sk/index.php?option= ... &Itemid=42
http://www.badatel.sk/index.php?option= ... &Itemid=42