Ahoj ,na začátek bych chtěla pozdravit všechny lidičky z tohodle serveru ( i přes to že zatim Vás znám jen z netu

)
Pak bych taky chtěla říct že se mi tyhle stránky a rady a nápady zde uveřejněné moc líbí , tím se pomalu dostávám k hlavní myšlence tohodle téma

- prostě,myslim si že net je určitě dobrej způsob jak seznámit lidi s určitym problémem , ale nebylo by to lepší písemnou formou? Já sama ( a věřim že bych nebyla jediná ) bych určitě uvítala nějakou knihu . Můžete namítnou že odborníků , kteří se tím zabývají by se určitě dalo najít ,ale většinou se jedná o jednotlivce a myslím si,že by určitě bylo zajímavé přečíst si něco "skopinovějšího"

tak jako na
www.pust.cz by se tady určitě našel nákej "zapálenej" a zkušenej človíček ,kterej by se to dohodle projektu moh pustit ( dříve normální slova jako pusto a pustina pro mě dostávaj novej rozměr

)
Myslim si ,že by to mohla bejt taková zajímavá a poučná koláž zkušeností, rad a osudů jednotlivých osůbek .
No to je jen takoj můj nápad , ale docela by mě zajímalo co si o tom myslíte?! ( no nevim jestli se to tady už někde neprobíralo ale zdálo se mi že ne - zatim sem se detailně neseznámila se všema tématama

, tak jestli jo tak se omlovám a mě klidně smázněte)
OZ zdar zdar zdar

Quo vadis...