Výmaz neaktivních userů
Moderátor: hugo
Výmaz neaktivních userů
kdyz jsem si prohlízel lidi co jsou tu zaregistrovany tak jsem videl velke mnozstvi uzivatelu kteri maji 0 prispevku ve foru a jejich ucet byl zalozen davno...
myslim ze by bylo vhodne tyto uzivatele promazat pro lepsi prehlednost... urcitej je na to v adminu k PhpBB nejaka funkce nebo pokud ne tak to udelat rucne pres phpMyAdmin
tot pouze muj nazor... kdyztak napiste jestli jse pro nebo proti...
myslim ze by bylo vhodne tyto uzivatele promazat pro lepsi prehlednost... urcitej je na to v adminu k PhpBB nejaka funkce nebo pokud ne tak to udelat rucne pres phpMyAdmin
tot pouze muj nazor... kdyztak napiste jestli jse pro nebo proti...
protoze jsou to beztak vetsinou roboti nebo lidi co se nudi, prolejzaj stranky na netu a registrujou se kde muzou jen tak ze srandy
a taky protoze se to bezne dela ... na forech a jinych systemech kde se registruje
a taky pro lepsi prehlednost, aby bylo videt na prvni pohled kolik je tu vitarianu a kde protoze lidi, kteri sem pisou maji vetsinou vyplnene alespon zakladni udaje o sobe narozdil od robotu a ostatnich pobudu
no je to na tobe, ale myslim si ze by to bylo lepsi
a taky protoze se to bezne dela ... na forech a jinych systemech kde se registruje
a taky pro lepsi prehlednost, aby bylo videt na prvni pohled kolik je tu vitarianu a kde protoze lidi, kteri sem pisou maji vetsinou vyplnene alespon zakladni udaje o sobe narozdil od robotu a ostatnich pobudu
no je to na tobe, ale myslim si ze by to bylo lepsi
Ahoj Kluci,
no ja tedy nevim.
Ja jsem prihlasenym uzivatelem uz dlouho, moc toho nenapisu, ale ctu a ucim se stale. Vymazat rozhodne nechci.
Nemyslim si, ze lozim po netu, a prihlasuju se, kde muzu. Na to opravdu nemam moc casu.
Stranky vitarian.cz ctu opravdu moc rada, protoze se tu doctu zajimave veci, ktere me nuti k zamysleni. Drive jsem take chodila na rawfoodsupport.com, ale tam se porad hadali o blbostech a vubec to nebylo k veci.
Krome Vitarian.cz jsem se nejvice priucila od Frederic Patenaude a Shazzie, a dnes jsem v podstate na 95-100% raw diet.
Takze, prosim tvx, nevymazavej me.
Dik, V.
no ja tedy nevim.
Ja jsem prihlasenym uzivatelem uz dlouho, moc toho nenapisu, ale ctu a ucim se stale. Vymazat rozhodne nechci.
Nemyslim si, ze lozim po netu, a prihlasuju se, kde muzu. Na to opravdu nemam moc casu.
Stranky vitarian.cz ctu opravdu moc rada, protoze se tu doctu zajimave veci, ktere me nuti k zamysleni. Drive jsem take chodila na rawfoodsupport.com, ale tam se porad hadali o blbostech a vubec to nebylo k veci.
Krome Vitarian.cz jsem se nejvice priucila od Frederic Patenaude a Shazzie, a dnes jsem v podstate na 95-100% raw diet.
Dik, V.
Aneb jak donutit skrytý vita lidičky aby se odtajnili!Veronika píše:Ahoj Kluci,
no ja tedy nevim.
Dik, V.

Nevědomost je tak lehká!
haha přesněHonza píše:Aneb jak donutit skrytý vita lidičky aby se odtajnili!Veronika píše:Ahoj Kluci,
no ja tedy nevim.
Dik, V.![]()

Víš, XXL, ale oni jsou někteří třeba jen ...plachýpeterxxl píše:ja myslel hromadny vymazani lidi, kteri maji 0 (nula, niz, zadny) pripevku... to jsou neaktivni...

Re: Výmaz neaktivních userů
Ozaj a nedal by sa na tejto stránke urobiť chat. Také niečo ako je na facebooku. Bolo by to fajn si pokecať online.
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výmaz neaktivních userů
V současnosti by byl chat příliš náročný na server, vitarián jede na hranici toho, co současný server zvládne, proto jsou taky relativně časté výpadky. V blízké době se budeme stěhovat na nové železo, pak se uvidí. Ale myslím, že míst, kde si můžete pokecat je dost a není nutné to rozjíždět i tady.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu