Prosim.

Moderátor: hugo
Hotovo, už je z tebe babičkababicka píše:Prosim, jelikoz jsem tu jedina vyrazne nejstarsi, slo by mi zmenit jmeno ze Sandra347 na "babicka"?
Prosim.
Jee, to je fajn. Tak uvidime za rok vitarianstvi ...hugo píše:Hotovo, už je z tebe babičkababicka píše:Prosim, jelikoz jsem tu jedina vyrazne nejstarsi, slo by mi zmenit jmeno ze Sandra347 na "babicka"?
Prosim..
Mila Renatko, tu Sandru jsem kdesi pobrala a nic mi nerika. Ale "babicka", to jsem opravdu ja:)) (A to nemuvim o tom, ze jsem KOUZELNA babicka:))Renáta píše:Ja hlasujem za Sandru! Prečo babička? Nie si PMN taká stará. Hoci nemám vlastne nič proti babičke - len, aby si to meno nechcela len kvôli veku, to nie je potrebné
Jéj, ja to nemyslím ako klamstvo o veku. Myslela som to tak, že reálne neviem, či niekto z registrovaných účastníkov tu na stránke nie je starší ako 57. To je švanda, ako sa ľudia nepochopia. Pardón, za moje nepresné vyjadrenie. Babička, a tykáme si, niebabicka píše:Renatko, napada vas jediny duvod, proc bych sem lezla a LHALA o svem veku?Renáta píše:... zrejme vekom jedna z nastarších (aj keď reálne neviem, či je to pravda)...
Tak sorry, vsak jsem rikala, ze jsem Beran+Drak. Beran ma hned hlavu dolu a Drak ohen ...Renáta píše:Jéj, ja to nemyslím ako klamstvo o veku. Myslela som to tak, že reálne neviem, či niekto z registrovaných účastníkov tu na stránke nie je starší ako 57. To je švanda, ako sa ľudia nepochopia. Pardón, za moje nepresné vyjadrenie. Babička, a tykáme si, niebabicka píše:Renatko, napada vas jediny duvod, proc bych sem lezla a LHALA o svem veku?Renáta píše:... zrejme vekom jedna z nastarších (aj keď reálne neviem, či je to pravda)...
Renatko, neni za co se ospravedlnovat. Jen jsme si ujasnily stanoviska:) Zdravim vas i najmladsieho clena - vaseho synceka:)Renáta píše:Babička, pardón. Samozrejme, rešpektujem vaše prianie. Ospravedlňujem sa za to tykanie tu aj v inom vlákne. Chápem, každý máme niečo, na čom nám záleží a čo považujeme za dôležité.
Hotovo.Katarína píše:Hugo, presun, prosim Ta, vlakno Berete i babicky? do dennickov a nazvi ho Babicka. Dik.
Hotovo.Katarína píše:Hugo, prosim, presun tie posledne prispevky z Oznamov do Kurzy, prednášky, zajímavé akce. Dik.
Přesunul jsem to, snad se tam nezačnete moc rozkecávatKatarína píše:Este by bolo asi dobre presunut tie Kurzy, prednášky, zajímavé akce z Akce, srazy a kecárny do Odborná diskuze, znalosti a zkušenosti...
Co nejde zkopírovat a kam?babicka píše:Prosim o pomoc:
Rada bych udrzela styl svych kontrol prechodu na vita a proto jsem si chtela zkopirovat svuj prispevek=stav k 30.6.=3 mesice vita. ALE - nekopiruje mi to. Je to neco u mne? Nebo ve Vitarianovi? Da se to nejak udelat? ... treba az tak, ze by se mi to poslalo na muj rodny email pokud to neopujde mojimi silami??? I wonder![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chtela jsem "zkopirovat svuj prispevek=stav k 30.6.=3 mesice vita" a ulozit si ho ve svem PC, abych svou kontrolu za dalsich 6 mesicu mohla stylizovat stejne.hugo píše:... zkopirovat svuj prispevek=stav k 30.6.=3 mesice vita...
Co nejde zkopírovat a kam?
akí milí snehuliaciSitar píše:Zkouska vkladani obrazku.
Jak to, ze se nezobrazuje to, ze jsem prispevek upravil?
Pokud je upravený příspěvek ve vláknu poslední, tak se hláška o úpravě neukáže.Sitar píše:Zkouska vkladani obrazku.
To dava smysl, diky za odpoved.hugo píše:Pokud je upravený příspěvek ve vláknu poslední, tak se hláška o úpravě neukáže.Sitar píše:Zkouska vkladani obrazku.
Možná ten obrázek někdo nalinkoval z venku.Sitar píše:Jeste bych prosil o jednu odpoved. Jak je mozne, ze u obrazku vitapalacinky v mem denicku je "zobrazeno" asi 620 krat, pricemz zobrazeni tematu je nejakych 560?
Navic se tam palacinka zobrazuje primo, nikoliv jako priloha, na kterou je nutne kliknout, aby se zobrazila. A to si myslim, ze jsem ji vkladal stejne jako snehulaky, kteri se zobrazuji jako priloha a nikoliv jako obrazek.
Tomu se dá zabránit jedině tak, že nebudeš ten obrázek vystavovatSitar píše:To by ovsem bylo dost troufale, nalinkovat muj obrazek, ale co uz.
Diky za informace.