Jo jo Macíku asi budu provokatérmacik píše:proč se pořád stavíš do pozice, že bojuješ se skupinou lidí, kteří tě nenávidí? co tě vede k tomu, že mezi takové lidi chodíš? buď to tak opravdu vnímáš a pak opravdu nechápu proč si/nám to děláš anebo máš konfklikty jen s některými a v zásadě tě to tady baví a pak bys asi měl trošku zpomalit s tím svým shrnováním celého fóra do jednoho pytle.....já jsem taky vznětlivý typ, ale to není žádná omluva pro to, co tady děláš za cirkus.......olfess píše:Jinak mi to ještě nedá a trochu si rejpnu, za prvé normálnímu člověku by to buď došlo a nebo se zeptal ..., ne tak u vás, fascinuje mne, že když je u vás někdo v nemilosti, tak to zcela automaticky musí bejt šmejd, podvodník, hulvát atd. Prostě černobílý vidění světa, my jsme světlo, on je tma, takže v ten MOMET UŽ VIDÍTE VŠUDE DŮKAZY, to je na tom to zajímavý!Já jsem to třeba vyřešil tim, že jsem si pozval toho výše uvedeného člověka, napsal jsem mu, co mě vedlo k takovejm a takovejm reakcím, co se mi na vašich nezdálo, co mě na vašich šokovalo a tak. Ne bezhlavý lynčování ..
v situaci, kdy opravdu agresivně kopneš třeba do šarika, která ti nic špatného neudělala, jen prostě měla jiný názor a sdělila ti ho mírným způsobem, je opravdu hodně zbabělé, schovávat se za temperament předků...
no a že na renku vytahuješ psychologa, to je už úplně směšné...co tatínka nebo maminku, nechceš si zavolat?kdybys o té holce něco věděl, tak tě za prvé nemůže naštvat a za druhé by jsi možná cítil i respekt, protože ona svým bytím dokazuje, že je na světě i pro druhé, nejen pro sebe...
tvoje výkřiky "BUDU mít lepší výsledky než Partyková" o Tobě asi vypovídají nejvíc. Co mít budeš, to ještě nemáš, ale už jsi panečku frajer..zkus dát kamarádovi pročíst všechny své výpříspěvky (jsou snadno vyhledatelné v profilu, před chvíli jsmem si je projela), třeba ti to pomůže...
ti, kteří píší, že olfess je víceméně korektní, pravděpodobně nečetli vše....je verbálně velmi agresivní a je škoda, že si své frustrace vybíjí zrovna tady, ale takoví tu nikdy dlouho nevydrželi, takže tuším, že už se blýská na lepší časy

a koukám, že ti nedám spát.... jinak o psychouše se neboj, je to kámoš a zná mě velmi dobře

S Partykovou jsem napsal, že Jednou budu mít lepší výsledky, to je pravda a pevně v to doufám, na povzbuzování není nic špatnýho. Jo jo a dokonce i pamatuju, co mě tam tak zarazilo, to byla ta pani po operaci a poměrně brzo půstovala, že jo? Jakpak se jí asi daří? Snad dobře.
Ale trochu mě zamrzelo, že jsem do Arika "agresivně kopal" ....Macku