od mira » sob črc 27, 2013 15:46
Doufám, že si ty kávové broky nikdo neobjednal, neboť jak z vlastního výzkumu vyplynulo, jejich
uplatnění v jídelníčku je ztížené jejich tuhou konzistencí a absencí jakékoliv chuti v případě netradičně nepražených. To bude také důvod jejich opouštění luwackého konečníku v původním nepoškozeném stavu.
Pokusil jsem se ten štěrk namočit, ale bez většího úspěchu, pouze lehce do žluta zabarvil nálev,
který jsem zpočátku upíjel, ale v dalších dnech už to nevypadalo přínosně a zatuchlo, se slizovitým
povlakem na stěnách mého oblíbeného napájecího velkošálku.
Pokud selžou i mé budoucí snahy o pomletí a vpašování do pokrmu, budu zvažovat nabídnout je nějakému pražáku,
aby si je opražil, nebo s nimi v zimních měsících posypu chodník před kavárnou u kostela, nebo u Nyčů.
Doufám, že si ty kávové broky nikdo neobjednal, neboť jak z vlastního výzkumu vyplynulo, jejich
uplatnění v jídelníčku je ztížené jejich tuhou konzistencí a absencí jakékoliv chuti v případě netradičně nepražených. To bude také důvod jejich opouštění luwackého konečníku v původním nepoškozeném stavu.
Pokusil jsem se ten štěrk namočit, ale bez většího úspěchu, pouze lehce do žluta zabarvil nálev,
který jsem zpočátku upíjel, ale v dalších dnech už to nevypadalo přínosně a zatuchlo, se slizovitým
povlakem na stěnách mého oblíbeného napájecího velkošálku.
Pokud selžou i mé budoucí snahy o pomletí a vpašování do pokrmu, budu zvažovat nabídnout je nějakému pražáku,
aby si je opražil, nebo s nimi v zimních měsících posypu chodník před kavárnou u kostela, nebo u Nyčů.