od Jista » ned led 11, 2009 12:56
Pokud to opravdu bude a laskou,niceho bych se nebal,ani toho risku.Bez lasky,za vidinou "bussinessu"bych se asi bal.
Ja na to chci setrit az se usadim,protoze pokud si polozim otazku..jakou praci chci stravit zbytek zivota,tak je vse jasne.Jsem kuchar,mimochodem.
A do neceho takoveho se nebojim investovat.
Ja mam myslenku postavit to hlavne na koktejlech z ovoce delanych na objednavku,mam angel juicer a kvalita stav z angela je neprosto nesrovnatelna s necim jinym co se pouziva v komercni vyrobe dzusu,i kdyz je to pomalejsi.
Dalsi vec co bych rad udelal je to,ze si z Afriky,z Ghany zajistim hodne levny zdroj kakaovych bobu,a chtel bych delat hodne dobrot z prave cokolady,od zmrzlinovych poharu,cokolad,pres ruzne kremy,a jine dobrutky.
A dalsim esem na ktere bych vsadil je vyroba raw koziho syra,jogurtu,tvarohu,atd.kde ale netusim jeste jak je to s hygienou a za jakych okolnosti to projde.
no a k tomu nejake zeleninove salatky,susenky,suseny chleb,atd.
pro zacatek neco mensiho,jen bar,par stolku.
vyhodou je ze neni treba investovat do kuchyne jako kdyz se otevira restaurace.
a pokud by to potom bylo narocnejsi nez si myslim tak se to da delat v pojizdnem stanku,pro zacatek a jezdit po ruznych akcich,festivalech,u nas i treba v Uk,kde jich je mraky.
urcite bych uvital nekoho kdo by do toho chtel jit taky,ale je to ted opravdu hlavne otazka penez,a ty musim nejdriv vydelat.ale v Uk to jde dobre.tak uvidime.
Pokud to opravdu bude a laskou,niceho bych se nebal,ani toho risku.Bez lasky,za vidinou "bussinessu"bych se asi bal.
Ja na to chci setrit az se usadim,protoze pokud si polozim otazku..jakou praci chci stravit zbytek zivota,tak je vse jasne.Jsem kuchar,mimochodem.
A do neceho takoveho se nebojim investovat.
Ja mam myslenku postavit to hlavne na koktejlech z ovoce delanych na objednavku,mam angel juicer a kvalita stav z angela je neprosto nesrovnatelna s necim jinym co se pouziva v komercni vyrobe dzusu,i kdyz je to pomalejsi.
Dalsi vec co bych rad udelal je to,ze si z Afriky,z Ghany zajistim hodne levny zdroj kakaovych bobu,a chtel bych delat hodne dobrot z prave cokolady,od zmrzlinovych poharu,cokolad,pres ruzne kremy,a jine dobrutky.
A dalsim esem na ktere bych vsadil je vyroba raw koziho syra,jogurtu,tvarohu,atd.kde ale netusim jeste jak je to s hygienou a za jakych okolnosti to projde.
no a k tomu nejake zeleninove salatky,susenky,suseny chleb,atd.
pro zacatek neco mensiho,jen bar,par stolku.
vyhodou je ze neni treba investovat do kuchyne jako kdyz se otevira restaurace.
a pokud by to potom bylo narocnejsi nez si myslim tak se to da delat v pojizdnem stanku,pro zacatek a jezdit po ruznych akcich,festivalech,u nas i treba v Uk,kde jich je mraky.
urcite bych uvital nekoho kdo by do toho chtel jit taky,ale je to ted opravdu hlavne otazka penez,a ty musim nejdriv vydelat.ale v Uk to jde dobre.tak uvidime. :D