Pivní sraz aneb Pšeničné živé pivo z Brna...

Odeslat odpověď


Odpoveď na tuto otázku je nutná pro rozlišení automatizovaných pokusů o registraci.
Smajlíci
:D :) :( :o :shock: :? 8) :br :lol: :x :delicacy: :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: >:-) (:-) m:-)

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Pivní sraz aneb Pšeničné živé pivo z Brna...

Re: Pivní sraz aneb Pšeničné živé pivo z Brna...

od MiskaSiskaPampeliska » stř črc 15, 2009 12:28

no já budu v Brně až ke konci srpna, spíš přelom sprna a září, bude li mi štěstí nakloněno :o) Ale moc se na vás těším!! :o)

Re: Pivní sraz aneb Pšeničné živé pivo z Brna...

od buc11 » úte črc 14, 2009 21:27

MiskaSiskaPampeliska píše:paráda :) kdo dále?
já taky, ale asi až příští týden

Re: Pivní sraz aneb Pšeničné živé pivo z Brna...

od MiskaSiskaPampeliska » úte črc 14, 2009 16:37

paráda :) kdo dále?

Re: Pivní sraz aneb Pšeničné živé pivo z Brna...

od hugo » pon črc 13, 2009 20:34

Já bych šel.

m:-)

Re: Pivní sraz aneb Pšeničné živé pivo z Brna...

od MiskaSiskaPampeliska » pon črc 13, 2009 20:24

ahoj Tvx, nevím jak se menuješ, promin. Nechceš si to pivo vypít v Brně? Máme tu v jedné hospodě nejen kvasnicové ale i bezové a je dobré :o) ale sem i pro Prahu teda no, ale kdo by na něj zašel v Brně? :o)

Re: Re:

od buc11 » pát črc 10, 2009 20:51

Jindra píše:
buc11 píše:šak o to možná idě, já jsem propagátor šanky na burčáku
medový sentický je stejně lepší
Moje řeč, Buci! Co jsem objevil medové sentické pivo, jiné nekupuju. Živé, nepasterované, nefiltrované... ta chuť je opravdu jiná. Naštěstí ho přímo k nám dováží včelaři, takže nemívám problém držet doma v lednici zásobičku. Při trvanlivosti 2 měsíce není problém čtyři lahvinky držet... akorát že mi na něj chodí manželka :-) Pokud tohle pivo nevyhovuje vita stravě, nevím nevím, zda někdy budu 100% vita... ale je fakt, že pivko dávám jen hodně poskrovnu, nejsem pivař.
mám ho taky ale už měsíc v lednici, není na něj prostor

Re:

od Jindra » pát črc 10, 2009 12:43

buc11 píše:šak o to možná idě, já jsem propagátor šanky na burčáku
medový sentický je stejně lepší
Moje řeč, Buci! Co jsem objevil medové sentické pivo, jiné nekupuju. Živé, nepasterované, nefiltrované... ta chuť je opravdu jiná. Naštěstí ho přímo k nám dováží včelaři, takže nemívám problém držet doma v lednici zásobičku. Při trvanlivosti 2 měsíce není problém čtyři lahvinky držet... akorát že mi na něj chodí manželka :-) Pokud tohle pivo nevyhovuje vita stravě, nevím nevím, zda někdy budu 100% vita... ale je fakt, že pivko dávám jen hodně poskrovnu, nejsem pivař.

od člověk » čtv kvě 24, 2007 10:54

tak 3-5 x do roka si doma taky udělám.Svrchně kvašený,rychlý pivo.Ale teď zavřeli sladovnu vedle ve vsi,tam jsem vždycky dojel pro trocha sladu.

od remy » úte kvě 22, 2007 21:46

komonice píše:Kdo zná vynikající OLDGOTT pivo U MEDVÍDKŮ v centru Prahy?
já!!!

ale hoši, přestože vás asi štvu s očkováním, děláte mi radost - kvasnicový nepasterizovaný, mňamka...

od komonice » čtv kvě 10, 2007 17:11

Kdo zná vynikající OLDGOTT pivo U MEDVÍDKŮ v centru Prahy?

od svit » pát úno 02, 2007 20:50

T.G.Masaryk ke své životosprávě

"Pokud se pití týká, nikdy jsem nepil kořalky; víno jsem píval od chlapectví, narodil jsem se ve vinném kraji; pivo jsem se naučil pít až ve městě. Teprve před svým padesátým rokem jsem poznal, že alkohol není k ničemu dobrému, ale spíš k zlému, a přestal jsem jej pít vůbec. Po mé poslední nemoci mě doktoři nutili, abych pil před jídlem skleničku vína, nechutnalo mi a konečně jsem pokusy zjistil, že to jde bez vína také a ještě lépe. Jako president chtěl jsem i své hosty nutit, aby jedli bez vína nebo piva, ale nešlo to. No, dobře, myslím si, ať každý dělá, jak se mu líbí; abstinence není mým náboženstvím, ale občas se pokouším své spoluobčany upozornit; jak nemírné pití je, stručně řečeno, hloupé."

od alexa » pát úno 02, 2007 18:42

buc11 píše:
já jsem propagátor šanky na burčáku
:lol: :lol: :lol:

od buc11 » pát úno 02, 2007 9:47

dymik píše:
alexa píše:Tím myslíte Pegas?
Dřív jsem se mohla utlouct po Keltovi, ale od léta co se snažím o raw mi už nechutná a začal mi chutnat ten Pegas. A to jsem ani nevěděla že je živý.
Já jsem byl v Pegasu tak dva tři roky zpátky a vím, že to pivo mě rozhodně nechutnalo ! Ale byl jsem taky zvyklej na starobahno a jim podobné...Třeba by teď situace byla jiná, ale riskovat se mě moc nechce, vím, že to pifko celkem silně protahuje trubky :)
šak o to možná idě, já jsem propagátor šanky na burčáku
medový sentický je stejně lepší

od dymik » pát úno 02, 2007 8:39

alexa píše:Tím myslíte Pegas?
Dřív jsem se mohla utlouct po Keltovi, ale od léta co se snažím o raw mi už nechutná a začal mi chutnat ten Pegas. A to jsem ani nevěděla že je živý.
Já jsem byl v Pegasu tak dva tři roky zpátky a vím, že to pivo mě rozhodně nechutnalo ! Ale byl jsem taky zvyklej na starobahno a jim podobné...Třeba by teď situace byla jiná, ale riskovat se mě moc nechce, vím, že to pifko celkem silně protahuje trubky :)

od tvx » čtv úno 01, 2007 22:25

jo, jde o pegase... podle meje to neco naprosto jinyho nez normos pivo, ta zivost pusobi nejak uplne jinak..

od alexa » čtv úno 01, 2007 20:06

Tím myslíte Pegas?
Dřív jsem se mohla utlouct po Keltovi, ale od léta co se snažím o raw mi už nechutná a začal mi chutnat ten Pegas. A to jsem ani nevěděla že je živý.

od Advid » pon led 29, 2007 11:36

Tak už jsme tři.

od Honza » pon led 29, 2007 11:33

se velmi předběžně hlásím :)

od tvx » pon led 29, 2007 11:24

ja vim, prave proto je poteba spravne naplanovat logistiku, stejne jako tomu bylo u tech durianu "c)

od Tereza » pon led 29, 2007 11:20

jenom upozornuji že věc má trvanlivost 7 dní. posléze odchází do věčných lovišt. když ti s tim lidi nepomužou, hrozí, že se s tim budeš muset zlejt sám

Pivní sraz aneb Pšeničné živé pivo z Brna...

od tvx » pon led 29, 2007 9:47

Jen taková hodně předběžná sonda... už nějakou dobu uvažuju že si nechám z Brna poslat pšeničný nebo kvasnicový živý, nefiltrovaný nepasterovaný pivo, nebo mi tam 2x velice chutnalo... a narozdíl od čehokoli jinýho dobře udělalo po všech stránkách.
No a sháním účastníky.
Soudek má snad 5 litrů, plánuju tak 2 kousky na osdoby v průměru, tedy, v mém případě půjde ještě o degustaci, nikoli zpití do němoty "c) A tím pádem by to bylo kolem 4-5 osob ideál...
I plán je tak nějak dlouhodobej... Přemýšlím od nyní do začátku léta, konzumaci si představuju vyloženě venku.

Napadlo mě i oslavit tak třeba nějaký běhy nebo tak, kdo ví...

Zájemci i s dalšími nápady se můžou hlásit zde...

Nahoru