od Jindra » pát črc 10, 2009 12:56
Podobná možnost dát si čerstvě lisované ščávy se naskýtá v několika prodejnách po republice, viz
http://www.fruitisimo.net/fresh/prodejny
Nechci jim dělat reklamu, ale nemám to daleko do Jihlavy, tak jsem se tam u nich příležitostně stavil a jo, dobrý. Kdož budeš mít příležitost, zkus to.
Ideální to ovšem není - když jsem se "přihlouple" zeptal, jestli by mi poradili, kdybych se zeptal, jak se má taková čerstvá ščáva správně pít, pousmáli se ve smyslu "jak by se asi ščáva měla pít...", takže jsem si připadal jak hlupáček. O nějakém časování evidentně nemají potuchy, stejně jako o kombinování jídla s pitím. Je zřejmé, že personál umí ščávu jen připravit a prodat - nějaké odbornější znalosti tam nejsou. Taky jsem postrádal například možnost ščávu si trochu naředit vodou. Nejvíc mne překvapilo, když jsem se ptal na chuť jednoho z jejich produktů, děvčata odpověděla: "My nevíme, jak to chutná, my to nesmíme ochutnat." Tak to tedy
Podobná možnost dát si čerstvě lisované ščávy se naskýtá v několika prodejnách po republice, viz http://www.fruitisimo.net/fresh/prodejny
Nechci jim dělat reklamu, ale nemám to daleko do Jihlavy, tak jsem se tam u nich příležitostně stavil a jo, dobrý. Kdož budeš mít příležitost, zkus to.
Ideální to ovšem není - když jsem se "přihlouple" zeptal, jestli by mi poradili, kdybych se zeptal, jak se má taková čerstvá ščáva správně pít, pousmáli se ve smyslu "jak by se asi ščáva měla pít...", takže jsem si připadal jak hlupáček. O nějakém časování evidentně nemají potuchy, stejně jako o kombinování jídla s pitím. Je zřejmé, že personál umí ščávu jen připravit a prodat - nějaké odbornější znalosti tam nejsou. Taky jsem postrádal například možnost ščávu si trochu naředit vodou. Nejvíc mne překvapilo, když jsem se ptal na chuť jednoho z jejich produktů, děvčata odpověděla: "My nevíme, jak to chutná, my to nesmíme ochutnat." Tak to tedy :shock: