od RadkaS » stř bře 25, 2009 23:27
Tak musim poreferovat. Bohuzel az na jeden byli duriany jeste celkem nedozrale. Takze celkem zklamani. Zralost je zaklad... . Takhle nezrale se mi jeste nikdy nepovedlo koupit. Bohuzel jsem nemela moznost vyberu, uz byly nalozene. Nevim, zda se daji nechat nejak dozrat..., vzdycky jsem mela zrale. Tak to jen pro ty, kteri budou kupovat durian poprve. Vzdycky je lepsi, kdyz uz jakoby praska. Od Terky jsem taky jednou dostala zelenejsi, ale byly dobre, zrale, takze jsem si myslela, ze tyhle budou zrejme ten stejny druh... bohuzel to bylo tim, ze jeste nemely ten spravny stupen zralosti.
Pokud jsou nezrale, tak jsou vevnitr jeste tuhe, a chut neni tak vyrazna. A zazitek zadny. Zraly durian ma vevnitr jakoby mekkoucke polstarky, ktere maji vevnitr kremovitou konzistenci.
Tak bacha na to!
Tak musim poreferovat. Bohuzel az na jeden byli duriany jeste celkem nedozrale. Takze celkem zklamani. Zralost je zaklad... . Takhle nezrale se mi jeste nikdy nepovedlo koupit. Bohuzel jsem nemela moznost vyberu, uz byly nalozene. Nevim, zda se daji nechat nejak dozrat..., vzdycky jsem mela zrale. Tak to jen pro ty, kteri budou kupovat durian poprve. Vzdycky je lepsi, kdyz uz jakoby praska. Od Terky jsem taky jednou dostala zelenejsi, ale byly dobre, zrale, takze jsem si myslela, ze tyhle budou zrejme ten stejny druh... bohuzel to bylo tim, ze jeste nemely ten spravny stupen zralosti.
Pokud jsou nezrale, tak jsou vevnitr jeste tuhe, a chut neni tak vyrazna. A zazitek zadny. Zraly durian ma vevnitr jakoby mekkoucke polstarky, ktere maji vevnitr kremovitou konzistenci.
Tak bacha na to!