od Ivana » stř dub 09, 2008 8:24
Výrobní proces Mladého ječmene a testy kvality
Listy jsou sklizeny, opláchnuty, vylisovány a získaný extrakt se necelé 2 minuty suší pouze při teplotě 31 °C. Tím vznikne 100% čistý a nepasterizovaný prášek pro přípravu živé šťávy jemné chuti. Zpracovatelský proces Davida Sandovala umožňuje získat "živou" zelenou šťávu. Skutečnou rostlinnou mízu. Účinné složky nejsou poškozeny a je to dosud nejšetrnější způsob zpracování. Od okamžiku sklizně přes vylisování, vysušení do vakuového zabalení suroviny neuplynou víc jak dvě hodiny! Prášek je sám o sobě světle zelený, ale po rozpuštění ve vodě získá sytě zelenou barvu. Světlá zeleň prášku je dána lomem světelných paprsků dopadajících na jemné částečky prášku. Prášek udržujte v naprostém suchu, při pokojové teplotě a v temnu. Jeho záruční doba je dva roky.
tady to se týká chlorelly, ale tu teplotu také nevím, takže zjistím. Jen vím, že se prostě za živé pokládá.
Metoda „STEAM“
Je nová generace sprejového sušení, kterou používá výrobní společnost Taiwanchlorella k zajištění nejvyšší kvality produktu Chlorela pyrenoidosa Green Ways. Při metodě Steam dochází ve speciálním výparníku za vysokého tlaku k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk . Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zaručí vysokou stravitelnost až 80%. Předností této metody je vysoká vstřebatelnost i šetrnost k nutričním látkám. Ty jsou uchovány uvnitř buněčných stěn (nedochází k vylití buněčného jádra) a jsou chráněny před oxidací. Je tak zaručena maximální vstřebatelnost neporušených živin. Steam také zaručuje dlouhodobější skladovatelnost produktu.
[b]Výrobní proces Mladého ječmene a testy kvality[/b]
Listy jsou sklizeny, opláchnuty, vylisovány a získaný extrakt se necelé 2 minuty suší pouze při teplotě 31 °C. Tím vznikne 100% čistý a nepasterizovaný prášek pro přípravu živé šťávy jemné chuti. Zpracovatelský proces Davida Sandovala umožňuje získat "živou" zelenou šťávu. Skutečnou rostlinnou mízu. Účinné složky nejsou poškozeny a je to dosud nejšetrnější způsob zpracování. Od okamžiku sklizně přes vylisování, vysušení do vakuového zabalení suroviny neuplynou víc jak dvě hodiny! Prášek je sám o sobě světle zelený, ale po rozpuštění ve vodě získá sytě zelenou barvu. Světlá zeleň prášku je dána lomem světelných paprsků dopadajících na jemné částečky prášku. Prášek udržujte v naprostém suchu, při pokojové teplotě a v temnu. Jeho záruční doba je dva roky.
tady to se týká chlorelly, ale tu teplotu také nevím, takže zjistím. Jen vím, že se prostě za živé pokládá.
Metoda „STEAM“
Je nová generace sprejového sušení, kterou používá výrobní společnost Taiwanchlorella k zajištění nejvyšší kvality produktu Chlorela pyrenoidosa Green Ways. Při metodě Steam dochází ve speciálním výparníku za vysokého tlaku k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk . Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zaručí vysokou stravitelnost až 80%. Předností této metody je vysoká vstřebatelnost i šetrnost k nutričním látkám. Ty jsou uchovány uvnitř buněčných stěn (nedochází k vylití buněčného jádra) a jsou chráněny před oxidací. Je tak zaručena maximální vstřebatelnost neporušených živin. Steam také zaručuje dlouhodobější skladovatelnost produktu.