Chlorella

Odeslat odpověď


Odpoveď na tuto otázku je nutná pro rozlišení automatizovaných pokusů o registraci.
Smajlíci
:D :) :( :o :shock: :? 8) :br :lol: :x :delicacy: :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: >:-) (:-) m:-)

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Chlorella

Re: Chlorella

od Anna Hýžová » pon čer 10, 2013 13:36

Ahoj Anka, ja kupuji Green Wyas, a chlorella se opravdu takto suší, není tedy už enzymatická, nicmeně je to obrovska vyživa a skvělý čistit, jim jen živou stravu, ale tuto chlorellu už jim 7 let, duležity je zpusob zpracovani (nepoužívání kovů, aby byly stěny bunky dobře narušeny a pritom obsah zustal uvnitr atd) a pyredoinosa navic obsahuje sporopolenin, ktery odvadi těžké kovy z těla, ne vždy je nizká cena výhodou, pokud máš zájem, můžeš mi napsat: hyzovaa@seznam.cz, měj skvělý den:-), Anna

Re: Chlorella

od smajliss » pon bře 04, 2013 18:43

cucám jako bonbony .. většinou u počítače

Re: Chlorella

od Panda » sob úno 16, 2013 22:31

Jak chlorellu užíváte?

Koupil jsem ji přítelkyni a ona neví moc jak ji užívat, protože podle návodu má spolknout 12 tablet a zapít vodou a to 15 minut před jídlem a to jí prý nevyhovuje časově a tak to nechce užívat vůbec. Někdo radil rozmíchat na nápoj, ale z toho jí prý vznikla voda s trochou prášku na dně.

Re: Chlorella

od rowena » stř úno 13, 2013 18:33

díky za odkaz, bude se hodit i na ječmen a spol..:)

Re: Chlorella

od smajliss » stř úno 13, 2013 17:42

Tak hlavní výhodou Jardové chlorelly je v ceně .. ta je snad nejnižší v celé evropě :-D ... takže člověk může za dobrý peníz papat velká množství

Re: Chlorella

od bukaj » stř úno 13, 2013 16:45

Mnoho lidí si chválí tuhle: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=26&t=1318

A je navíc i za slušnou cenu.

Chlorella

od rowena » stř úno 13, 2013 16:12

Ahoj, odkud berete chlorellu? Nejvíc mě třeba zaujali stránky http://www.chlorellacentrum.cz/o-nas.html, ale když jsem se ptala na kolik stupňů suší, tak mi bylo napsáno, že na 115 po dobu 15 vteřin (ječmen teda jen při 30 stupních). Tak teď nevím, co si o tom mám myslet.. a ve všech možných e-shopech, co jsem koukala většinou teplotu sušení nepíšou, ani nepíšou, že by to bylo raw, jen že je to extrakt z chlorelly, což mi tak nějak důvěryhodně nezní. :?
Takže, co vy na to? Jaké zkušenosti máte, odkud berete?

Dík Anka

Nahoru