od Janek » úte srp 05, 2014 12:50
Návštěvník píše:No já spíš neznám ani základní principy živé stravy, jestli je potřeba okamžitě vyřadit vše upravované, nebo stačí dopoledne a oběd raw. Pořád v tom nějak tápu. Je mi jasn, že není dáno - pro tebe je vhodné to a to, že si to musím vyzkoušet. Tvoje žena jinak jí běžnou stravu, ju?
Moc díky za info.
Je třeba? Je to o filosofii, pochopit co a jak funguje a vědomně chtít něco (na sobě) změnit...
Základní princip je pouze v tom, že vita - raw - syrová strava je vše, co není mrtvé, zabité teplotou >42 oC, thats all. Je potřeba jíst cokoliv jiného? No není, je to jen zvyk a POHODLNOST, říká moje zkušenost.
A dneska jsem poprvé viděl jídlo s.r.o. Díl ecka 3 a v nem paradoxne pan Bauer - Cech žijící v italii a vyrabejici ecka - velmi vystihl a vysvětluje, jak se cesi chovaji, to stojí za to, neboť je to bohuzel pravda (vlastně jsem mnohokrát už tady napsal úplně to samé), co vim tak se takhle italove nechovaji a ani nemaji zase o tolik vic penez:
stream.cz/jidlo-s-r-o/10002826-ecka-3-proc-a-jak
Stopáž 10:22 (volně: každý zákazník je zodpovědný za kvalitu potravin...) - to musite videt slyset...
Edit: Reakce z konkretni diskuse pod videem (100% souhlasim):
...a všechny díly stojí za podrobnější prostudování... Pokud nekdo dlouhodobe konzumuje a jeste se prejida prumyslovyma smakuladama, tak je pro mne spise zazrak, pokud se nejaka civilizacni choroba, na uz tak neotuzile populaci neobjevi... 110 kg mouky na hlavu, jak zaznelo v dilu Pecivo (1), uhh.
[quote="Návštěvník"]No já spíš neznám ani základní principy živé stravy, jestli je potřeba okamžitě vyřadit vše upravované, nebo stačí dopoledne a oběd raw. Pořád v tom nějak tápu. Je mi jasn, že není dáno - pro tebe je vhodné to a to, že si to musím vyzkoušet. Tvoje žena jinak jí běžnou stravu, ju?
Moc díky za info.[/quote]
Je třeba? Je to o filosofii, pochopit co a jak funguje a vědomně chtít něco (na sobě) změnit...
Základní princip je pouze v tom, že vita - raw - syrová strava je vše, co není mrtvé, zabité teplotou >42 oC, thats all. Je potřeba jíst cokoliv jiného? No není, je to jen zvyk a POHODLNOST, říká moje zkušenost.
A dneska jsem poprvé viděl jídlo s.r.o. Díl ecka 3 a v nem paradoxne pan Bauer - Cech žijící v italii a vyrabejici ecka - velmi vystihl a vysvětluje, jak se cesi chovaji, to stojí za to, neboť je to bohuzel pravda (vlastně jsem mnohokrát už tady napsal úplně to samé), co vim tak se takhle italove nechovaji a ani nemaji zase o tolik vic penez:
stream.cz/jidlo-s-r-o/10002826-ecka-3-proc-a-jak
Stopáž 10:22 (volně: každý zákazník je zodpovědný za kvalitu potravin...) - to musite videt slyset...
Edit: Reakce z konkretni diskuse pod videem (100% souhlasim):
[img]http://imagizer.imageshack.com/img673/5465/tzc3BG.jpg[/img]
[img]http://imagizer.imageshack.com/img674/8629/MI2MHy.jpg[/img]
[img]http://imagizer.imageshack.com/img673/5530/kBgJKs.jpg[/img]
...a všechny díly stojí za podrobnější prostudování... Pokud nekdo dlouhodobe konzumuje a jeste se prejida prumyslovyma smakuladama, tak je pro mne spise zazrak, pokud se nejaka civilizacni choroba, na uz tak neotuzile populaci neobjevi... 110 kg mouky na hlavu, jak zaznelo v dilu Pecivo (1), uhh.