od Jindra » stř led 15, 2014 21:39
.
rudo vyhrává, je to tak
ty placky musej "dejchat"
taky tyhle lněnky děláme, skladujem je týýýdny (protože když už, tak děláme velkou várku několika plechů), ale nutno skladovat správně - musej dejchat
průběžně je občas kontroluju. ve špajzu třeba občas rády navlhnou (dle počasí) a poměknou, tak to je zas na dva dny vezmu do kuchyně, kde je sucho a tepleji no a po dvou třech dnech je zas vrátím do špajzu. chutnají nám totiž nejlíp tehdy, když mají tu správnou vlhkost (čili tím pádem křehkost) a to je něco mezi špajzem a kuchyní. když hodně navlhnou, změknou; je to prd a říkávám si "to jsme je nemuseli sušit"a když naopak přeschnou, jsou hodně tvrdý. skladujem v plátěném pytlíku anebo v takových těch děrovaných sáčcích na pečivo z LIDLu
no jo no, tak se to teď profláklo, "kradu" v lidlu pár sáčků na pečivo, no. šak od na tom lidl nezkrachuje
[color=#FFFFFF].[/color]
rudo vyhrává, je to tak
ty placky musej "dejchat"
taky tyhle lněnky děláme, skladujem je týýýdny (protože když už, tak děláme velkou várku několika plechů), ale nutno skladovat správně - musej dejchat
průběžně je občas kontroluju. ve špajzu třeba občas rády navlhnou (dle počasí) a poměknou, tak to je zas na dva dny vezmu do kuchyně, kde je sucho a tepleji no a po dvou třech dnech je zas vrátím do špajzu. chutnají nám totiž nejlíp tehdy, když mají tu správnou vlhkost (čili tím pádem křehkost) a to je něco mezi špajzem a kuchyní. když hodně navlhnou, změknou; je to prd a říkávám si "to jsme je nemuseli sušit"a když naopak přeschnou, jsou hodně tvrdý. skladujem v plátěném pytlíku anebo v takových těch děrovaných sáčcích na pečivo z LIDLu
[color=#808080][i]no jo no, tak se to teď profláklo, "kradu" v lidlu pár sáčků na pečivo, no. šak od na tom lidl nezkrachuje[/i][/color]