od dgm » ned dub 15, 2012 13:27
Znate?
Mrknete, co se objevilo na Zdravi-AZ
Uryvek z knizky Tajemstvi Shambhaly, orig. The Secret of Shambhala (kniha je na ulozto.cz)
„Lidé v Shambhale tohle všechno vědí,“ pokračoval. „Vědí, co to znamená – být lidé. Vypadáme, jako bychom se skládali z hmotné látky, z masa a kostí, ale skládáme se z atomů! Jsme čistá energie! Vaše věda tento fakt dokázala. Když se podíváme na atomy, nejdříve zaznamenáme hmotné částice; ty se však na hlubších úrovních mění v proudění čisté energie, vibrující určitou rychlostí. A když přemýšlíme o jídle z tohoto hlediska, uvědomíme si, že to, co jíme, ovlivňuje náš vibrační stav. Některá jídla urychlují vibraci naší energie, zatímco jiná ji zpomalují. Tak je to jednoduché.
Všechny nemoci jsou důsledkem snížení vibrační energie. Když se vibrace naší energie zpomalí na určitou rychlost, přírodní síly začnou rozkládat naše tělo.“
Podíval se na mě, jako by řekl něco velice hlubokého.
„Myslíte skutečně fyzický rozklad?“ zeptal jsem se.
„Ano. Když někdo umře, buňky v jeho těle okamžitě ztratí svou vibraci a stanou se kyselými. To signalizuje mikrobům, virům a bakteriím tohoto světa, že přišel čas rozložit tuto mrtvou tkáň. To je jejich úkol ve vesmíru. Vrátit tělo zemi.
Už jsem řekl, že oslabení naší energie způsobené nezdravým jídlem nás činí náchylnými k onemocnění. Děje se to takto. Strávené jídlo zanechává v našem těle odpadové látky. Tyto látky jsou buď kyselé, nebo alkalické. Jsou-li alkalické, tělo se jich zbavuje rychle a bez velké ztráty energie. Jsou-li však kyselé, krevní a lymfatický systém se jich zbavuje obtížně, a proto zůstávají v krystalické formě v našich orgánech a tkáních. Tyto krystaly s nízkou vibrací vytvářejí bloky a narušují vibrační úroveň našich buněk. Čím víc je těchto kyselých látek, tím kyselejší jsou naše tkáně. A hádejte, co se stane?“
Hanh se na mě opět dramaticky podíval. „Objeví se nějaký mikrob a řekne si: Tohle tělo je připraveno k rozkladu.“
Chápete to? Jakmile organismus umře, jeho tělo se stane vysoce kyselým prostředím a je velmi rychle pozřeno mikroby. Ti nás začnou napadat, kdykoli se přiblížíme k tomuto stavu smrti. Všechny lidské nemoci jsou důsledkem takových útoků.“Dokonale jsem tomu rozuměl. Kdysi dávno jsem našel na internetu nějaké údaje o koncentraci vodíkových iontů v těle. Kromě toho to vím intuitivně.
„Takže říkáte, že nás nevhodné jídlo činí náchylnými k onemocnění?“ zeptal jsem se.
„Ano, nevhodné jídlo může snížit naši energetickou úroveň natolik, že přírodní síly začnou rozkládat naše tělo.“
„A co nemoci, které nejsou způsobeny mikroby?“
„Všechny nemoci jsou způsobeny činností mikrobů. Váš vědecký výzkum to dokazuje. Byli objeveni mikrobi, kteří způsobují arteriální poruchy srdce a růst rakovinných nádorů. Uvědomte si, že mikrobi pouze plní svou funkci. Skutečnou příčinou našich nemocí je nezdravá strava, která vytváří kyselé prostředí.“
Hanh se odmlčel a pak řekl: „Snažte se to pochopit. My lidé jsme buď v alkalickém stavu vysoké energie, nebo v kyselém stavu, který signalizuje mikrobům v našem těle i v okolním světě, že jsme připraveni rozložit se. Nemoc je doslova uhníváním určité části těla, neboť mikrobi dostali signál, že už jsme mrtví.“Hanh se na mě opět čtverácky zadíval.
„Odpusťte, že mluvím tak bez obalu,“ řekl. „Ale nemáme moc času. Jídlo, které jíme, určuje, v jakém stavu jsme. Jídla, která zanechávají v našem těle kyselé odpadní látky, jsou těžká, sladká a příliš zpracovaná jídla, jakými jsou například maso, moučná jídla, alkohol, káva a sladké ovoce. Alkalická jídla jsou lehčí a zdravější. Patří k nim čerstvá zelenina a zeleninová šťáva, avokádo, rajčata, grapefruit a citron. Už to nemůže být jednodušší. Jsme duchovní bytosti v energetickém, duchovním světě. Lidé v západním světě se domnívají, že vařené maso a zpracované jídlo je zdravé. Dnes však víme, že tato strava vytváří podmínky pro pomalý rozklad, který nás časem zničí.
Všechny vážné nemoci, které dnes trápí lidstvo – arterioskleróza, artritida, AIDS a zejména rakovina – vznikají proto, že si znečišťujeme tělo, což signalizuje mikrobům, že jsme připraveni umřít. Vždycky jsme se divili, proč někteří lidé neonemocní, i když jsou vystaveni stejným mikrobům jako všichni ostatní. Vysvětlením je skutečnost, že jejich vnitřní tělesné prostředí je jiné. Dnes naštěstí víme, že i když máme překyselené tkáně a pomalu se začínáme rozkládat, můžeme proces rozkladu zastavit tím, že začneme jíst alkalickou stravu.“
Hanh teď mával oběma rukama a pozoroval mě rozzářenýma očima.
„Pokud jde o principy vysoce energetického těla, stále žijeme v době temna. Lidé mají žít sto padesát let. My však jíme takovou stravu, která nás okamžitě začne ničit. Všude vidíme lidi, kteří se nám rozkládají přímo před očima. Tak tomu však být nemusí.“
Znate?
Mrknete, co se objevilo na Zdravi-AZ
Uryvek z knizky Tajemstvi Shambhaly, orig. The Secret of Shambhala (kniha je na ulozto.cz)
„Lidé v Shambhale tohle všechno vědí,“ pokračoval. „Vědí, co to znamená – být lidé. Vypadáme, jako bychom se skládali z hmotné látky, z masa a kostí, ale skládáme se z atomů! Jsme čistá energie! Vaše věda tento fakt dokázala. Když se podíváme na atomy, nejdříve zaznamenáme hmotné částice; ty se však na hlubších úrovních mění v proudění čisté energie, vibrující určitou rychlostí. A když přemýšlíme o jídle z tohoto hlediska, uvědomíme si, že to, co jíme, ovlivňuje náš vibrační stav. Některá jídla urychlují vibraci naší energie, zatímco jiná ji zpomalují. Tak je to jednoduché.
Všechny nemoci jsou důsledkem snížení vibrační energie. Když se vibrace naší energie zpomalí na určitou rychlost, přírodní síly začnou rozkládat naše tělo.“
Podíval se na mě, jako by řekl něco velice hlubokého.
„Myslíte skutečně fyzický rozklad?“ zeptal jsem se.
[color=#FF4040]„Ano. Když někdo umře, buňky v jeho těle okamžitě ztratí svou vibraci a stanou se kyselými. To signalizuje mikrobům, virům a bakteriím tohoto světa, že přišel čas rozložit tuto mrtvou tkáň. To je jejich úkol ve vesmíru. Vrátit tělo zemi.[/color]
Už jsem řekl, že oslabení naší energie způsobené nezdravým jídlem nás činí náchylnými k onemocnění. Děje se to takto. Strávené jídlo zanechává v našem těle odpadové látky. Tyto látky jsou buď kyselé, nebo alkalické. Jsou-li alkalické, tělo se jich zbavuje rychle a bez velké ztráty energie. Jsou-li však kyselé, krevní a lymfatický systém se jich zbavuje obtížně, a proto zůstávají v krystalické formě v našich orgánech a tkáních. Tyto krystaly s nízkou vibrací vytvářejí bloky a narušují vibrační úroveň našich buněk. Čím víc je těchto kyselých látek, tím kyselejší jsou naše tkáně. A hádejte, co se stane?“
Hanh se na mě opět dramaticky podíval. „Objeví se nějaký mikrob a řekne si: Tohle tělo je připraveno k rozkladu.“
Chápete to? [color=#FF4040]Jakmile organismus umře, jeho tělo se stane vysoce kyselým prostředím a je velmi rychle pozřeno mikroby. Ti nás začnou napadat, kdykoli se přiblížíme k tomuto stavu smrti. Všechny lidské nemoci jsou důsledkem takových útoků.“[/color]Dokonale jsem tomu rozuměl. Kdysi dávno jsem našel na internetu nějaké údaje o koncentraci vodíkových iontů v těle. Kromě toho to vím intuitivně.
„Takže říkáte, že nás nevhodné jídlo činí náchylnými k onemocnění?“ zeptal jsem se.
„Ano, [color=#FF4040]nevhodné jídlo může snížit naši energetickou úroveň natolik, že přírodní síly začnou rozkládat naše tělo.“[/color]
„A co nemoci, které nejsou způsobeny mikroby?“
„Všechny nemoci jsou způsobeny činností mikrobů. Váš vědecký výzkum to dokazuje. Byli objeveni mikrobi, kteří způsobují arteriální poruchy srdce a růst rakovinných nádorů. Uvědomte si, že mikrobi pouze plní svou funkci. Skutečnou příčinou našich nemocí je nezdravá strava, která vytváří kyselé prostředí.“
Hanh se odmlčel a pak řekl: „Snažte se to pochopit.[color=#FF4040] My lidé jsme buď v alkalickém stavu vysoké energie, nebo v kyselém stavu, který signalizuje mikrobům v našem těle i v okolním světě, že jsme připraveni rozložit se. Nemoc je doslova uhníváním určité části těla, neboť mikrobi dostali signál, že už jsme mrtví.“[/color]Hanh se na mě opět čtverácky zadíval.
„Odpusťte, že mluvím tak bez obalu,“ řekl. „Ale nemáme moc času. [color=#FF4040]Jídlo, které jíme, určuje, v jakém stavu jsme. Jídla, která zanechávají v našem těle kyselé odpadní látky, jsou těžká, sladká a příliš zpracovaná jídla, jakými jsou například maso, moučná jídla, alkohol, káva a sladké ovoce. Alkalická jídla jsou lehčí a zdravější. Patří k nim čerstvá zelenina a zeleninová šťáva, avokádo, rajčata, grapefruit a citron. [/color]Už to nemůže být jednodušší. Jsme duchovní bytosti v energetickém, duchovním světě. [color=#FF4040]Lidé v západním světě se domnívají, že vařené maso a zpracované jídlo je zdravé. Dnes však víme, že tato strava vytváří podmínky pro pomalý rozklad, který nás časem zničí.[/color]
[color=#FF4040]Všechny vážné nemoci, které dnes trápí lidstvo – arterioskleróza, artritida, AIDS a zejména rakovina – vznikají proto, že si znečišťujeme tělo, což signalizuje mikrobům, že jsme připraveni umřít. Vždycky jsme se divili, proč někteří lidé neonemocní, i když jsou vystaveni stejným mikrobům jako všichni ostatní. Vysvětlením je skutečnost, že jejich vnitřní tělesné prostředí je jiné. Dnes naštěstí víme, že i když máme překyselené tkáně a pomalu se začínáme rozkládat, můžeme proces rozkladu zastavit tím, že začneme jíst alkalickou stravu.“[/color]
Hanh teď mával oběma rukama a pozoroval mě rozzářenýma očima.
„Pokud jde o principy vysoce energetického těla, stále žijeme v době temna. [color=#FF4040]Lidé mají žít sto padesát let.[/color] My však jíme takovou stravu, která nás okamžitě začne ničit. Všude vidíme lidi, kteří se nám rozkládají přímo před očima. Tak tomu však být nemusí.“