od awa » pát říj 31, 2008 23:05
Přeci jenom jsem si neuvědomila, že pro mě je nákup a konzum granátníku, tak zažitý, že jsem nic nenapsala k nákupu...
V podstatě si lze koupit jakékoli granátové, které se ti líbí, nemá plíseň v korunce a pevnou celistvou slupku. Někdo říká, že může být vodítkem praskání, ale moje dlouhodobá konzumace nic takového nepotvrdila. Důležitá jsou ty kritéria výše.
Granátová jablka jsou plody, které lze dlouhodobě skladovat až do ztvrdnutí kůry. Právě ta jsou chuťově nejlepší...sladká, aromatická, vnitřní slupičky tenoučké, dají se sem tam sníst...
Ale konzumace jablíčka chce čas...jinak si ho člověk nevychutná. Vylupování obalených zrníček je meditační obřad....
Přeci jenom jsem si neuvědomila, že pro mě je nákup a konzum granátníku, tak zažitý, že jsem nic nenapsala k nákupu...
V podstatě si lze koupit jakékoli granátové, které se ti líbí, nemá plíseň v korunce a pevnou celistvou slupku. Někdo říká, že může být vodítkem praskání, ale moje dlouhodobá konzumace nic takového nepotvrdila. Důležitá jsou ty kritéria výše.
Granátová jablka jsou plody, které lze dlouhodobě skladovat až do ztvrdnutí kůry. Právě ta jsou chuťově nejlepší...sladká, aromatická, vnitřní slupičky tenoučké, dají se sem tam sníst...
Ale konzumace jablíčka chce čas...jinak si ho člověk nevychutná. Vylupování obalených zrníček je meditační obřad....