od Pepe » čtv říj 01, 2015 11:35
Ziadne semena nieje dobre pomliet ani mixovat a nasledne susit. Kazde semeno oxiduje podla zlozitosti vazby a ked sa susi v susicke, niekolko nasobne sa zavzdusnuje + teplota.
Vazbu zmesi pomaha drzat ako tu uz pisali lanove a chia. Osobne pred susenim pridam chia, pockam 10 min a ked je zmes riedka znovu pridam chia.
Zmes si robim jednoducho z odpadu co odstavim, mrkva, cvikla, uhorky, zihlava-pokriva a ine bylinky, cibula, cesnak, chili kto ma rad pikantne, a mnoho dalsich, vsetko rozne kombinujem, odpad dam do vaukovej nadoby na pumpicku, cize odkladam a do 2 dni vyberiem z chladnicky, ak mam malo zmesi tak si odstavim mrkvu, mixnem vo Vitamixe s troskou vody, pomozem aj pridavnou tyckou-pechovadlom, nasledne okorenim kde cim, je to super lebo zmes znesie dost korenia, byliniek co mam nasusene, chlebik ma potom intenzivnesiu chut, pridam black salt (ciernu himalajsku sol ta je 1 v soli) a sup ho do susicky. K salatom je to pecka, keby som dal tolko korenia (korenie nema len chutovy efekt ale aj liecivy a mnoho zlozkovy pre organizmus) do salatu co je v chlebiku, asi by som nedal ten salat s tolkym korenim a tolko druhmi, salat uz nesolim. Niekto tu pisal ze nepokusu sa lanove semienka, je to omyl, skuste si zobrat susto chlebika pozut do doby pred prehltnutim a uvidite pri vypluvnuti ze je to naozaj na kasu. Na cesty si zbalim nejaku zeleninku a pochrumem spolu aj z chlebikmi, telo si vypyta dohydratovanie ak potrebuje.
Ziadne semena nieje dobre pomliet ani mixovat a nasledne susit. Kazde semeno oxiduje podla zlozitosti vazby a ked sa susi v susicke, niekolko nasobne sa zavzdusnuje + teplota.
Vazbu zmesi pomaha drzat ako tu uz pisali lanove a chia. Osobne pred susenim pridam chia, pockam 10 min a ked je zmes riedka znovu pridam chia.
Zmes si robim jednoducho z odpadu co odstavim, mrkva, cvikla, uhorky, zihlava-pokriva a ine bylinky, cibula, cesnak, chili kto ma rad pikantne, a mnoho dalsich, vsetko rozne kombinujem, odpad dam do vaukovej nadoby na pumpicku, cize odkladam a do 2 dni vyberiem z chladnicky, ak mam malo zmesi tak si odstavim mrkvu, mixnem vo Vitamixe s troskou vody, pomozem aj pridavnou tyckou-pechovadlom, nasledne okorenim kde cim, je to super lebo zmes znesie dost korenia, byliniek co mam nasusene, chlebik ma potom intenzivnesiu chut, pridam black salt (ciernu himalajsku sol ta je 1 v soli) a sup ho do susicky. K salatom je to pecka, keby som dal tolko korenia (korenie nema len chutovy efekt ale aj liecivy a mnoho zlozkovy pre organizmus) do salatu co je v chlebiku, asi by som nedal ten salat s tolkym korenim a tolko druhmi, salat uz nesolim. Niekto tu pisal ze nepokusu sa lanove semienka, je to omyl, skuste si zobrat susto chlebika pozut do doby pred prehltnutim a uvidite pri vypluvnuti ze je to naozaj na kasu. Na cesty si zbalim nejaku zeleninku a pochrumem spolu aj z chlebikmi, telo si vypyta dohydratovanie ak potrebuje.